Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Din Lumea Celor Care Nu Cuvanta...
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
red_butterfly
Multi dintre noi au (cel putin) un animal de casa. Si cu siguranta ca atunci cand ne gandim la ele ne vin in minte destule momente amuzante. Asa ca...daca vi se intampla asta, veniti aici si povestiti tot. Puneti si poze daca aveti/doriti.
Dar....acesta este un topic EXCLUSIV despre animale de casa....asa ca va rog, pe cat se poate, respectati topicul.
COSMIN C
Eu intru in catgoria celor putini care nu au. Si nici nu isi doresc. De dragul copilei am avut o pisica, un amarat de pisoi salvat de la moarte de pe langa garaj. L-am dat repede. Am mai avut un iepure salvat din "gura" combinei. L-am dat dupa ce cu greu am reusit sa-l scoatem de dupa biblioteca si ne puneam problema ca va muri acolo si va fi vai si amar. Intr-un apartament de bloc n-as creste nici o furnica dar alte dracii de animale.

Astept sa dati cu pietre.

Aaaaa, am uitat de Lupi. Da, era un pui de caine lup adevarat, adus tocmai dintr-un sat din Delta, pui, pui, il luam cu mine pe unde umblam, pentru ca, pe cat era de mic, daca il lasam acasa, in balcon, ca altundeva nu avea voie, se stresau vecinii. Il chema Lupi ca asa il botezase fii-miu, Lupi de al Lupescu.... L-am crescut cumva pana cand se facuse de nu-i mai faceam fata. Si l-am dat si pe el. Nu mai vreau niciun fel de astfel de experinte. tongue.gif
red_butterfly
Cosmine, cam asa e si taica'miu....cica nu vrea caini in casa. Ma rog, la cate animale am, caine mi-ar mai lipsi! icon_lol.gif
Dar ai dreptate, e mai greu sa cresti ceva intr-un apartament...mai ales daca e vorba de un caine. Tre' sa-l scoti la plimbare...etc. Asa, eu am numai animale care stau linistite in cusca lor. Vorba vine, ca pasarile canta toata ziua, hamsteru' se invarte bezmetic in rotita lui, iar chinchilla bubuie cu jucariile pe care i le-am pus.
COSMIN C
Daca ai fi fata mea ai dormi pe pres, in fata apartamentului, cu animalele tale cu tot.
RED75
In momentul actual am ajuns la varsta la care sunt cam de acord cu Cosmin si cred ca locul animalutelor este mai mult in padure sau cel mult in curte.
Totusi, pe parcursul timpului am avut:
- un iepure care mi-a ros cablurile de la frigider si cred ca a decedat prin electrocutare (mama n-a vrut sa-mi spuna exact)
- o broasca testoasa pe care n-am stiut sa o hranesc si cred ca am asasinat-o prin infometare icon_rolleyes.gif
- cateva randuri de pesti de acvariu care au decedat tot din cauza conditiilor oferite de mine (eram copil) icon_rolleyes.gif
- o prepelita si 2 porumbei (pe astia i-au mancat pisicile)
- mai multi papagali din diverse specii (majoritatea au evadat si sper ca traiesc inca fericiti pe undeva)

In prezent posed un catel foare destept care, atunci cand uit sa ii dau de mancare sare gardul si se descurca singur. De asemenea nu face pipi in curte, ci numai la vecini, tot escaladand gardurile icon_twisted.gif Odata am aflat ca l-au luat hinghierii de pe strada si l-am cautat pe la toate centrele de ecarisaj, dar cred ca a reusit sa sara din duba pentru ca s-a intors singur dupa cateva zile.
Cred ca am descoperit PET-ul ideal ! football.gif
COSMIN C
Ahhh, am uitat sa spun de puisorii de gaina, nu stiu daca intra in categoria asta. Vreo trei ani la rand am cumparat, dar pentru ca li se facea baie zilnic cu sampon si toate cele, nu au avut viata prea lunga...
Bascanu
QUOTE(COSMIN C @ 16 Jun 2007, 1:01) *
Daca ai fi fata mea ai dormi pe pres, in fata apartamentului, cu animalele tale cu tot.

rofl.gif rofl.gif
red_butterfly
Valeu. Am avut si eu pui de gaina cand eram mai mica, dar nu le faceam baie. verystrange.gif
Acum am cateva dihanii cum ar zice Cai Lun, dar fiecare sta in cusca lui si e bine ingrijit. Si fiecare cu jucariile lui.

La papagal ii mai faceam baie vara pana anul asta...dar azi i-am luat o cadita speciala pentru pasari, si se balaceste singur cand vrea.

Mark, chinchilla, are prostul obicei de a se sui pe cutia de mancare, nu stiu de ce. Bine, pana acum o si rodea, dar i-am luat una de metal. evillaugh1.gif Oricum, are o tavita cu nisip in care-si face baie. Si i-am mai dat si 2 forme de nisip ca sa aiba pe ce se urca, si cu ce sa dea noaptea de pamant. E foarte rasfatat. Culmea, numai la mine sta sa il mangai. Ca daca vine tata spre el, sare la mine in brate.

Hamsterul....nu e prea sociabil, spre deosebire de cei pe care i-am mai avut de-a lungul timpului. Toata noaptea se invarte in rotita lui.

Zebrele....sunt mai noi in familie. Au o oglinda cu clopotei in colivie. Bineinteles ca ma trezesc in fiecare zi de la 6.30 cu ciripitul lor, dar....

De-a lungul timpului am avut pui de gaina....porumbel....si hamsteri - d'astia cresc de 10 ani (odata mi-au facut si pui).

PS: Cosmine, cam asa zice si tata. Dar cand il pun in fata faptului implinit nu are ce face. Papagalul ni l-a dat nasa mea pentru ca era prea scandalagiu. Hamsterul l-am luat eu, si daca nu o faceam lua tata oricum. Pe Mark tot eu l-am luat, ca nu ar fi dat tata atatia bani pe el in veci (apoi i-am luat si cusca mare). Zebrele...ma dusesem dupa nu stiu ce in piata si le-am luat pe ele. Si dupa o zi imi zice tata: "Da' ce se aude la tine in camera ca zici ca e un pisoi"...
cpc
Experientele mele cu animalele au fost cel putin, hai sa zicem, nefericite...asa ca am abandonat acest hobby din viata mea.

Cand eram mai mica am avut o pasare pe care o tineam in colivie si am uitat sa o hranesc cateva zile...prin urmare a murit-(((...eu nici macar nu mi-am dat seama, mama a venit sa verifice fiindca nu mai canta.

A doua incercare (si ultima) a fost cu niste pesti...erau foarte draguti dar nu aveam deloc grija de ei (nici mancare, nici curatat acvariu), deci i-am dat pana la urma.

Am decis deci sa am grija de mine, fiindca se pare ca de altceva nu prea sunt in stare...poate intr-o zi cand voi sta la casa sa imi iau un caine...
Cai Lun
verystrange.gif ...și cu tine faci față?
cpc
verystrange.gif eu asa zic....pana acum e foarte bine... icon_smile.gif

....sa inteleg ca animalele tale o duc mai bine??? tongue.gif
Capirossi
In copilarie am avut un soricar super-haios care a fost dus inapoi de unde a fost luat dupa cateva zile. Facea pipi prin casa. Am avut si un papagal care a "evadat" din cusca lui si dus a fost. Am avut doua broaste testoase mici, de Florida, dar una a murit dupa vreo 4 ani, cea care a ramas are 6-7 ani. La bloc, indiferent de nr. de camere al apartamentului, nu ai prea multe optiuni pt. animalele de companie.
red_butterfly
Pai da Capirossi, asa-i. De-aia am eu animalute care stau in custile lor si nu se cer afara. Bine, pe Mark il mai scot uneori in parc (are si lesa). Cainele tre' sa-l scoti zilnic....

@cpc: Daca ar avea Cai Lun vreun animal...vai si-amar de el. Pai domnu' imbata gainile la tara daca fac prea multa galagie. Si abia scoate o chihuahua afara cand e obligat, asa ca....
radu
Asa cum exista povestea dinamomanienilor o sa fac si eu un serial cu Cleo pisicuta care mi-a schimbat optica in ceea ce priveste un animal in casa. Si la mine acvariile s-au tot perindat dar nu au rezistat datorita faptului ca nu erau dotate cu aparatura de azi (filtre, termostate, aeratoare, etc.). De perusi nu mai vorbesc sunt ceas desteptator.
f_rares
bun topicul thumb.gif

Si acum...o mica poveste despre motanul meu:L-am primit de ziua mea de la varu-mio , ca , de, ma plictiseam cand eram singur in apartament nono.gif .Am multe patanii cu el:printre cele mai amuzante ar fi : vroia sa iasa afara(nu-l lasam pentru ca o tulea instantaneu de sub ochii mei) si iesea pe balcon pe sarmele pe care se pun rufele la uscat 010.gif .Sau se baga in sertarul cu sosete(curate , tin sa precizez) si dormea acolo..il cautam ore intregi prin casa si el dormea dus.Cea mai tare faza a fost atunci cand a cazut de la etaj 010.gif :vara , caldura mare , aveam geamurile deschise si motanul iesea pe pervazul exterior pe un geam si intra in casa pe alt geam.A repetat miscarea de cateva ori pana cand...a alunecat bag.gif A scapat cu viata si nevatamat
coolio
Am inceput cu 2 papagali pe care insa a trebuit sa ii dau(nu le dadeam de mancare, nu curatam cusca....) icon_rolleyes.gif
Dupa aceea am avut pesti, carora le-am oferit cele mai bune conditii dar degeaba.A fost de ajuns sa plec o saptamana de acasa;pe cand m-am intors apa era ceva mai colorata decat fundul Somesului...adica ce s-a intamplat?!?! ai mei ori de cate ori treceau pe langa acvariu le dadeau mancare.Si aveam niste scalari cat palma care insa au decedat din cauza conditiilor din saptamana respectiva.Dupa acest incident am hotarat sa renunt la pesti.
in prezent am 2 caini pe care ii tin la casa.Acum 4 zile unul din ei a sarit la mine( cred ca din cauza caldurii);si acum mai am rani de la muscatura lui....sper sa scap cat mai rapid de el.(precizez ca nu l-am crescut eu)Celalalt insa e pasnic, nu deranjeaza pe nimeni,sau poate putin pe vecini.(sare de obicei gardu si isi satisface apetitul cu un pui,iepure sau ce o mai fi gasind el prin curti)
red_butterfly
QUOTE(radu @ 16 Jun 2007, 10:05) *
De perusi nu mai vorbesc sunt ceas desteptator.

No kiddin, Radule!! Nasa mea de-aia mi l-a pasat pe Nikos, era prea scandalagiu si ii corupea si pe ceilalti la cantat. Dar acum doarme in camera la mama, si ii canta ei de cum da lumina. Da' ce, parca zebrele alea sunt mai breze...au si ele un tignal...!!!

Chiar ca, povesteste-ne cum alerga Cleo a ta dupa ghemotoace de hartie. :D
Andreea001
Am si eu o mica intrebare....iubesc foarte mult rasa dog argentinian..si mi-as dori enorm de mult...stiti voi pe cineva care are pui... icon_rolleyes.gif
mihaiul90
Am avut si eu mai multe animale de casa de-alungul timpului, dar cum stau la bloc, nu am putut sa le tin prea mult. Mai intai am avut o broasca testoasa care am prins-o cand am fost la pescuit in undita 010.gif Pe ea am tinut-o cel mai mult, insa saraca s-a pitit prin casa la un anumit moment dat si am gasit-o moarta... de foame probabil.
Apoi, am mai avut si un iepure, care umplea casa de pipi si cacareze, asa ca a trebuit sa il dau, mai ales dupa ce s-a apucat sa manance cartofii dupa balcon si s-a imbolnavit...
Am avut si un catel pentru cateva zile, dar iara nu am putut sa il tin, mai greu cu ai mei cand e vorba sa tin animale in casa.
In final, ultimul meu animal de casa, a fost o pisica alba, la care am tinut mult... dar.... a fost si ea data altor proprietari, asta e, lasa ca ma mut eu la casa mea si sa vezi atunci gradina zoo la mine rofl.gif
Cai Lun
Ce emotii am avut cand am auzit ca Monica are in casa doua ZEBRE.... verystrange.gif

In ce ma priveste am avut si eu cateva animale... de fapt, vreo doi saci. De cauciuc toate, evident. Cel mai mult mi-a placut elefantul, asa ca i-am mancat trompa. icon_redface.gif

Am avut si un catel printre jucariile alea... era marime naturala... il botezasem Patrocle. Era din plastic. Nu am putut sa-l mananc... A supravietuit pana azi, e prin pod pe la bunica-mea, la tara...
red_butterfly
I-ai mancat trompa? Vai saracu...nimic nu supravietuieste cu tine busted_blue.gif
red_butterfly
pana incepe Radu serialul despre Cleo a lui...sa-mi prezint eu animalutele:
ep. 1:

El e Luci, cand era mai micut. Cam agitat si cam sperios fata de ceilalti hamsteri pe care i-am avut.....

PS: o asteptam si pe anmini sa ne povesteasca despre Dina. doglaugh.gif
Cai Lun
...e țigan? 010.gif
Bascanu
rofl.gif rofl.gif numa se face.....
Me_Sama
Prima data am avut o rata, desi stateam la bloc. I-a dat-o cineva de la tara tatalui meu ca sa o taie si sa o mancam, dar cand am vazut-o am luat-o in brate si nu i-am mai dat drumul. Stiu ca ai mei mi-au zis ca daca nu o taie, va face galagie toata noapte...plus ca nu aveau unde sa o tina. Copil ingenios, am gasit solutia: am dormit o noapte in cada de baie, cu rata! icon_lol.gif

Apoi tata a cumparat pesti de la piata si inca mai miscau. Cand am vazut ca mama vrea sa-i omoare am inceput sa plang, iar lui tata i s-a facu mila de mine, i-a luat si i-a pus in butoiul in care tineam de obicei varza. Era o placere sa privesti platica inotand in butoi! Dar pana sa ma trezesc a doua zi, mama i-a prajit pe toti! Ce m-a enervat asta...Erau asezati frumos pe farfurie, asa ca in doi timpi si trei miscari i-am aruncat pe toti pe geam, ca nu puteam sa-i las sa-mi manance animalutele, nu? diablo.gif

Am avut apoi un avariu plin de pesti. Stiu ca tineam foarte mult la ei si stateam ore in sir in fata acvariului sa-i privesc. Cel mai amuzant era cand facau pui: trebuia sa ma chinui cu un pahar prin acvariu sa-i prind inainte sa-i manance ceilalti pesti. Cum au murit? Simplu: unii pentru ca ii ingrasasem prea rau (deci nu am uitat de ei, ca voi, iresponsabililor icon_rolleyes.gif ), iar ceilalti...sa zicem doar ca acvariul era asezat jos si eu am cam picat cu fundul in el icon_redface.gif
Cai Lun
rofl.gif Daca ne vom intalni vreodata, am sa fac tot posibilul sa te evit... icon_lol.gif Abilitatea ta de a nenoroci animalele ma face sa ma simt limitat...
red_butterfly
Lasa ca si tu te pricepi foarte bine sa chinui animalele:

Monik . : de ce chinuiai gaina aia?
Cai Lun : pai
Cai Lun : pt. ca
Cai Lun : era isterica
Cai Lun : de cate or ima vedea
Cai Lun : incepea sa sara
Cai Lun : de nebuna
Cai Lun : si atunci.. am zis macar sa stiu dece.
Monik . : ))
Monik . : saraca
Monik . : o fi simtit ea ceva
Cai Lun : a baut pe nerasuflate un pahar de bere
Monik . : ai maaaaaaaaaaaaaaaaa
Cai Lun : dupa aia a stat doua zile lata in mijlocul ograzii
Monik . : )))))))))))))))))
Cai Lun : nici macar nu se uita la mine cand treceam pe langa ea
Cai Lun : statea cu picioarele departate
Cai Lun : pe pamant
Cai Lun : s iaripile intinse..
Monik . : )
Cai Lun : de buna seama ca se invartea pamantul cu ea
Cai Lun : era beata turta
Monik . : si nu te-a certat bunica-ta
Cai Lun : pai ce, crez ica a observat?
radu
Am promis ca va povestesc cate ceva despre pisicuta mea Cleo.
A ajuns in "sanul" familiei dintr-o intamplare nimic nefiind neprogramat. Eu eram la serviciu si am primit un telefon:
"Vin acasa cu o pisicuta!"
Fiind ocupat la munca si dorind sa scap de "tortura" am spus:
"Da. Cum vrei tu."
Cand am ajuns acasa m-am pomenit cu un ghem de blana alb si raut. Era o pisicuta superba dar tare bolnovioara caci a fost abandonata. A fost adoptata de la un cabinet veterinar care ne-a suportat o parte din cheltuielile cu medicamente si vaccinuri. Era destul de incert daca va supravietui sau nu. Greu a fost primele saptamani cand trebuia convinsa sa isi inghita medicamentele si sa stea sa i se curete ochii si urechile. A avut o personalitate puternica de mica. Nu prea stie multe si daca nu-i convine ceva riposteaza. Din pacate pentru ea cu mine nu i-a mers si a invatat repede ca, daca ridic degetul la ea s-a terminat smecheria.
Iata si cateva poze cu ea de cand era puiut:

http://www.imagehosting.com/show.php/78826...000367.JPG.html

http://www.imagehosting.com/show.php/78827...000375.JPG.html

http://www.imagehosting.com/show.php/78828...ure021.jpg.html
red_butterfly
Radule, de ce nu zici ca pisica stie si sa lucreze cu laptopul? tongue.gif

ep. 2: Mark

El e cel mai alintat membru al familiei.
Initial am vrut sa imi iau iepure...si mi-a zis cineva ca la Carrefour gasesc...cand m-am dus acolo...pauza. In schimb am vazut chinchilla si n-am rezistat....cum am facut rost de bani m-am dus si l-am luat. Tata habar n-avea ce animal e, degeaba ii explicam eu. Si cand s-a trezit cu el acasa..."Ce-i asta, credeam ca e mai mic" shocked.gif
Dar s-a obisnuit repede cu el si il iubeste....chestia e ca sentimentul nu prea e reciproc, lui Mark ii e cam frica de el, nu prea sta sa il mangaie. La mine vine tot timpu si se intinde sa-l mangai, stie el ca eu il alint cel mai mult.
radu
Pana la calculator mai e putin. Si inca nu i-am cerut acordul ca sa povestesc despre ea. tongue.gif
Cai Lun
Eu, ca sa o zic p-a' dreapta.... NU SUPORT MÂȚELE!

Sunt cele mai prefacute, mai nesuferite, mai lingusitoare si mai puturoase animale.

Bunica-mea la tara, are un caine. Stasaracul legat in lant si nu zice nimic. Se multumeste cu bucata lui de mamaliga si latra de cate ori meseria i-o cere. In schimb, o scarba de pisica, vine fratilor aproape de el, dar suficient de departe ca sa nu o poata ajunge. si se aseaza in fata lui, ba il si stramba, de latra bietul animal pana se sugruma in lant. 'tule natia lor de lighioane... nu suport asa ceva!

Odata, eram langa caine sa ii dau mancare si taman atunc ise infinteaza si pisica, mai sa ma paruiasca pe mine cainele de oftica. Acuma.. proasta nu se gandea ca eu tin cu cainele... icon_twisted.gif Asa ca, cum ea statea tolanita si se uita cu lehamite la cainele care se spanzura in lesa de "dorul" ei, eu am desfacut uuuuuuuusurel lesa cainelui si... jap, a picat baiatul exact in capul ei! AH Ce-a mai jumulit-o... l-am tinut numa' cu oase si slanina dupa asa o isprava. Doua zile nu l-am mai legat!...
radu
D-abia astept sa se-nfinteze si la noi RSPCA.
deea_red
Doamne Cai!Parca ar fi vorbele mele! 010.gif In loc sa cresc o pisica mai bine as creste un sarpe! 010.gif acu' serios,nu am avut niciodata un animal,mama nefiind pasionata de asa ceva! insa mi-as cumpara din tot sufletul un catel,si anume un rotweiller! icon_lol.gif M-ar tenta si un acvariu cu pesti!Insa toate astea nu se vor intampla prea curand! icon_frown.gif
red_butterfly
QUOTE(radu @ 17 Jun 2007, 14:19) *
D-abia astept sa se-nfinteze si la noi RSPCA.

Asta i-am zis si eu Radule mai demult! Oricum...nici eu nu as creste o pisica. Cand eram mica le chinuiam si eu, asa ca il felicit pe Cai Lun ca a invatat-o minte pe pisica lui de la tara. Obisnuiam sa iau pisicile de coada si sa le invart. Sau sa le iau si sa le pun pe sarmele pe care se agata vita de vie.
Acu' vreo luna si ceva am fost cu niste colegi la o crama din Oltenia. Cand ne-am asezat noi la masa hop si pisica. Una din fete ii dadea sa manance da a naibii tot mieuna incontinuu. Apoi a venit si cainele. La inceput s-au ignorat reciproc, pana i-am dat eu cainelui niste friptura. Nu stiu ce a vrut pisica sa faca si cu ce l-o fi deranjat pe caine, ca s-a auzit un marait fioros de sub masa si a fugit matza mancand pamantul. bananasmile.gif
radu
Deci tu chinuiai animalele si vrei sa se infiinteze RSPCA... hmmm "e ceva putred in Danemarca"... gata m-ati suparat nu va mai povestesc traznaile pisicutei mele si de poze nici vorba blowup.gif
rew
Deci ... MITELE SINT CELE MAI TARI ANIMALE. Daca n-ati avut pisica nu va mai dati cu parerea (sau daca n-ati fost in stare sa cresteti o pisica). Am avut pesti in acvariu, pui de gaina si iepuri pe balcon, nu toate odata, pe rind, iar fiecare gasca de la bloc avea maidanezii ei. Si ziceam ca nu-mi plac mitele ... pina cind a venit la usa un pui de mita, d-asta 'europeana'. Destul de repede a fost primita in casa ca membru cu drepturi depline. De 2 ori a facut si pui, carora le-am gasit familii adoptive dupa ce-au fost intarcati. Mama, ce era in casa cu 5 mite! nana2.gif Acum am un motan, tot asa, gasit pe afara pe cind era mic de tot si parasit.
red_butterfly
Eu ziceam de RSPCA dar in alt context, insa nu pot sa zic aici ca se supara Cai Lun.
Sa nu indraznesti sa nu ne povestesti in continuare despre ea!! Ea e scumpa, nu se compara cu amaratele alea pe care le chinuiam eu cand eram mica.
biancap78
Sa mor eu...am avut 3 hamsteri si pe 2 din ei i-a omorat fratele meu...pe celalalt nu l-a putut omoai ca era salbatic si musca....Am avut vreo 4 acvarii cu pesti, pe rand de-a lungul timpului...Am avut 2 catei dar unul a putut sta 2 zile iar celalalt o saptamana....Nu am putut sa-i tin de parinti dar m-am atasat mult de ei...ce pot sa spun....exact ce a spus si Cai....Urasc matele...nu pot sa le vad in fata ochilor
mihaiul90
Tu esti cam uracioasa de fel oricum taunt.gif Si ce tot aveti cu mâțele ? Cand eram mic si eu le chinuiam, luam 2 de coada una intr-o mana si alta in cealalta mana si le invarteam pana le gaseau dracii sau pana reuseau sa ma zgarie rofl.gif Dar de cand am avut si eu pisica, mi-am schimbat parerea despre ele si mi se par niste animale de companie dragute.
Cai Lun
Hrrrrrrrrr.. deci SA NU LE VAD!

Momentul meu de glorie in jihadul contra flocoaselor prefacute s-a inregistrat tot la tara, unde, intr-o dimineata (de fapt era inadmisibil de dimineata - pe la vreo 6), bunica-mea a iesit din bucatarie sa dea de mancare la gaini, iar scorpia miorlaitoare a ramas blocata inauntru, schiorlaind de mama focului. A reusit sa ma trezeasca din somn... Eu, care la ore din astea mici nu ma implic nici daca vine sfarsitul lumii, m-am dat jos din pat... "sa ii deschid usa"... icon_twisted.gif

O pandeam de cateva zile, pentru ca iar ii facuse figura cainelui, dar isi luase talpasita pana sa ajung eu la locul faptei...
Asa ca acum, am intrat in bucatarie frumusel... Cand m-a simtit s-a intors repede spre mine. A dat de privirea mea sincera si a inteles ce urmeaza... :diavolo: S-a repezit spre usa, a zgariat, a impins.. n-a reusit nimic. Usa se deschide pe interior... A sarit sa iasa pe geam, geamul era inchis... Stia ca nu mai are scapare. Ca sa nu aibe vreo zvacnire agresiva, m-am prefacut ca am intentii pasnice... Prosta s-a lasat pacalita. M-am apropiat de usa si... am deschis-o.... ea a dat repede sa iasa.. dar nu putea trece. Deschisesem usa doar de doua degete... A intors catre mine o privire sfasietoare, credea ca ma va impresiona... pe cale de consecinta, am deschis brus usa larg si pana sa apuce ea sa se miste, i-am izbit un șpiț in curul ala puturos de a zburat dihania vreo 6 metri si a aterizat rostogolindu-se... icon_twisted.gif

Ne-am de pisica nu am mai vazut de atunci in ograda. Pe semne ca daduse zvon si in restul hergheliei de motani, ca dupa vreo doua zile de liniste cainele se uita la mine intrebator..."care-i treaba?"
Evident ca bunica-mea mi-a sarit in cap...
- Ma, cine mai prinde soareci de-acuma?!
- Las' ca punem capcana!...
Si dupa ce am facut eu si trebusoara asta... m-am pus inapoi in pat si am avut una dintre cele mai bune reprize de somn din cate imi amintesc... 010.gif

Asa ca nu mai incercati, ca URASC MÂȚELE! Le urasc si punct! Pentru mine sunt in aceiasi oala cu stelistii. Au acelasi comportament. Cand le vad privirea aia pefida... hhhhhhhhhhhh... cred ca intr-o viata anterioara am fost caine!...
red_butterfly
verystrange.gif Esti de groaza Cai Lune!! CreŽca iar se supara Radu... Oricum, bine i-ai facut!!! evillaugh1.gif Eu cand le mai prindeam le mai inchideam in camara (nu unde tineam mancarea, ci unde tineam graul si porumbul), si stateam si ma uitam la ele cum se urcau pe pervazul geamului si miorlaiau de mama focului.
Cred ca "dragostea" pentru pisici am mostenit-o de la mama. Mi-a povestit ca printr-a 5-a, la o ora de mate, a bagat o pisica in soba (era vara!!)....si a urlat pisica acolo toata ora bananasmile.gif
Cai Lun
Daca ar fi fost si foc in soba, cu mana mea ii faceam statuie in fata Universitatii...
cpc
QUOTE(Cai Lun @ 17 Jun 2007, 19:18) *
Hrrrrrrrrr.. deci SA NU LE VAD!

Ne-am de pisica nu am mai vazut de atunci in ograda.

Cai, cum e cu limba romana ...la admin se poate da dojana??? verystrange.gif

Eu le urez tuturor care dau examene la romana multa bafta si note maxime! bananasmile.gif
Cai Lun
Eu nu mai am de dat examene la romana... tongue.gif
Me_Sama
QUOTE(Cai Lun @ 17 Jun 2007, 2:25) *
rofl.gif Daca ne vom intalni vreodata, am sa fac tot posibilul sa te evit... icon_lol.gif Abilitatea ta de a nenoroci animalele ma face sa ma simt limitat...

Impresionat asa de repede? Si nici macar n-am mentionat puii, iedul sau ratele lesesti...Ce pot sa spun, eram si eu mica, am o scuza icon_redface.gif
radu
Mo de groaza sunt cei care pot spune ca urasc o specie sau alta. Mie mi-e greu sa spun ca urasc pot spune cel mult ca nu imi plac sau in functie de natie ca sunt scarboase. Dar fiecare e liber sa-si spuna parerea, chiar si in mod repetat ca si cum nu am fi inteles din prima.
Cai Lun
Cred ca impreuna cu Me Sama, deea si Monica (si mama ei) ne vom face sindicat... icon_twisted.gif Mai e cineva interesat? 010.gif
radu
Ai uitat de fan-ul tau nr.1 Bianca tongue.gif
marcher
Ati inceput sa discutati aiurea si intra cosmin pe fir....
RED75
Nici eu nu agreez in mod deosebit neamul pisicesc, desi, am uitat sa-l pun pe lista, am avut un pui odata si mi s-a parut destul de inteligent si jucaus. L-am luat mai mut de mila pentru ca era vai de capul lui, l-am tinut la "recuperare" si apoi l-am maritat la o colega de liceu.

Motivul pentru care nu ma omor dupa pisici e ca mi-au hacuit 2 pui de porumbei pe balcon in copilarie. Am surprins faza crimei in direct cand ma intorceam de la scoala si inca mai a cosmaruri cu cei 2 pui transati... Deh traume din copilarie !
Ca sa fac o gluma macabra, de cand m-am mutat si m-am pricopsit cu cainele asta galben pot spune ca scorul e deja 2-2 din cate mi-au spus vecinii. Nu stiu ce dracu are cu ele, cred ca e o rafuiala personala ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.