Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PLEACA ANDONE? ZVON SAU REALITATE?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Au aparut unele zvonuri cu privire la o posibila plecare a lui Andone. Voi ce credeti?
Anonymous
El sigur nu vrea sa plece... dar e silit sa o faca... eu cred k , conducerea vrea sa scape de le pt ca a inceput sa se opuna si sa puna piciorul in prag... e un obstacol inaintea $$$
red dog forever
Uite eu zic dupa mina ca la meciul cu national ne revenim, asa cred eu, si acum 2 ani tot cu national ne-am revenit din seria aia neagra.

Daca pleaca andone ? Totul e posibil.. Daca la fratii fecali + capusele nenorocite din conducere li s-au pus pata pe ando care sta in calea imbogatirii lor, fiti sigur ca-l vor arunca ca pe o masea stricata .......Pai aici vorbim de interese mari de milioane de dolari, astia sunt nenorociti rau ar fi instare sa faca orice ca sa-si protejeze mizeria , credeti ca se impiedica ei de unul ca ando ??
Si e destul de nasol, nu pentru ca ar pleca ando ci pentru ca nesimtiti din conducere vor ramane tot acolo si ne vor duce jos detot in mijlocul pamantului.
Daca pleaca ando, nu prea vad pe cine sa aducem in loc, parerea mea ca printre putinii capabili ar fi si stoichita dar nu cred ca accepta sa lucreze cu o asemenea conducere nesimtita. Va spun eu ca la dinamo e greu de lucrat si lumea stie, sunt magarii si interese multe , mai putin interesul de a se face performanta.....iar cei care sunt dinamovisti batrini si urmaresc situatia de ani de zile, imi dau dreptate.

Si apropo va-ti intrebat, dece face dinu in ultima perioada, tot felul de afirmatii si critica echipa ? Il sapa oare dinu pe andone ?
catzel
sa speram ca nu pleaca si ca va reusi sa faca iarasi o echipa tare din multele gloabe cu care am ramas.
BogdanG
Eu spun ca daca pleaca Ando ne ducem in cap.O sa ne batem la retrogradare.Ar fi cea mai grea lovitura pe care am primi-o in acest moment.Numai Ando poate sa ne scoata din aceasta perioada neagra,nimeni altcineva.
ZOCCOLO DURO
Daca pleaca Andone, ne ducem pe cursa...ce-ti mai fac tepii?
kacio
daca pleaca andone putem sa ne luam adio de la tot
dar daca pleaca andone voi astia din bucuresti sunteti fraieri daca nu o sa strigati la meciuri jos borcea ( ca sa nu zic altceva)
deja ar tr sa strigati de pe acum , dar vad ca se lasa de asteptat
daca as sti sigur ca la meciul cu national se va striga jos borcea as veni si eu la meci , dar asa ..........

hai dinamo , andone
Joanna
e posibil sa plece...s-o fi saturat si el sa faca atatea compromisuri..oricum e grav..nu intram nici in grupe si nu o sa facem nimic nici in campionat...eu nu vad un antrenor mai bun pt dinamo decat Ando..cand am citit azi gazeta m-au luat toti nervii..netoiu vrea sa-i bage jucatorii lui...borcea pe ai lui...cam asta e Dinamo acum...si cat l-am mai injurat pe jiji...si vedeti f bine ce face...
RedBoy
Ultimele vesti sunt ca "smecherii" din conducere sustin sus si tare ca il vor sprijini pana in panzele albe pe Ando. De partea cealalta insa Ando vrea sa renunte daca o luam din nou in meciul cu nationalul.........
Ando este unul dintre cei mai meseriasi antrenori - toata aprecierea si respectul pt el..........iar daca pleaca va fi dezastru - parca vad ( Doamne fereste!) ca jucam vreun baraj pe la sfarsit daca ne lasa !
ManoWar
Azi in gazeta
sTIAUA
Ciocoiu ultima aditie la steaua Al 3 jucator in 2 zile
DINAMO
Ando se gandaste sa plece
Petre sar putea sa plece in rusia
Danciulescu pleaca?

Cam asa stau lucrurile
ZOCCOLO DURO
Andone trebuie sa ramana....borcea, macar acum ar trebui sa-si mai spele pacatele si sa mai investeasca (financiar si nu cu vorbe...)in echipa. Ne-am saturat de vorbe....iar la nivelul echipei.....curatenie generala!!! Cine vrea sa joace la Dinamo sa demonstreze ca merita...ceilalti sa plece!!! NU AVEM NEVOIE DE BUFONI !!!
Robinhood
Andone este singura noastra speranta.
Dar cel mai important este ca adevaratii caini sa fie prezenti in numar cat mai mare si sa sprijine neconditionat echipa si pe Ando.
Nu conteaza ca au fost 50.000 cu Manchester, conteaza cati vor fi cu FC National. Acestia sunt adevaratii suporteri.
Joanna
pe site-ul oficial al clubului Ando spune ca jucatorii accepta prea usor infrangerea.. de ce?..a cui este vina ..oare Ando nu ii mai poate motiva??..pana acum luptam pana la capat..castigam in minutul 93...ce dracu` s-a intamplat?de ce e nebunia asta la club?
..eu zic ca Ando vrea sa plece...nu mai are autoritate asupra jucatorilor...campionatul trecut a facut minuni...cred ca l-au epuizat ...cate minuni poate face un om???

sper,totusi,sa nu plece...
drimacus
ANDO nu vrea sa plece ... E CAINE ADEVARAT si UN MARE CARACTER ... o sa scoata echipa din kkt ..
flaviusO
Andone nu va pleca. El asta si-a dorit dintotdeauna - SA ANTRENEZE LA DINAMO
Daca Doamne fereste pleaca, eu l-as aduce pe Ion Marin, chiar nu stiu de cand n-a mai pierdut asta cu steaua. Andone are "cojones" - nu va pleca!!
RedBoy
Cu cine naiba sa scoata echipa la mal?! , voi nu vedeti ca pe astia ii doare in fund de noi, de spiritul echipei, de numele echipei - de tot si toate. Nu fac altceva decat sa se gandeasca la bani, cati mai multi bani, la cum sa fuga mai repede in afara....cu cine?
in afara de 2-3 jucatori care chiar simt si sunt caini pana la moarte resul sunt de rahat rau de tot...........
scuze dar asta gandesc!
Anonymous
ando cred ca era aproape de plecare in vara atunci cand i s-a marit salariul, problema este insa legata de bisericute si aici mi-e teama ca e vorba de netoiu, nu de fecali!
si pe vremuri (ante 89) mai jucau unii pe pile, dar macar mai miscau cate ceva...
cred ca in astea 2 saptamani se poate face ceva si sa vedem o alta echipa (ca joc) in meciul cu national, care este esential de castigat!!
RedBoy
netoiu mai are doar trei jucatori atat Burcă ( care o freaca la matineu si care este posibil sa apara din nou la prima echipa), Alistar ( un tampit si jumatate si un incapabil - motivul pt care i s a marit contractul a fost influenta lui netoiu și Grigorie ( care urmeaza la vanzare) la astia se adauga influenta borcea care ii are sub aripa pe Mărgăritescu și Dennis Șerban si nu in ultimul rand javrele de becali care vor neaparat sa ii dea pe Dănciulescu, Niculescu și Petre.........bani + comisioane + smecherii = jucatori adusi din B ( exemplu fiind cei despre care se vorbeste astazi pe forum) si rezultatul il cunoasteti si voi!!!!
Ando face cat are voie sa faca ...fara sa supere iar atunci cand s a enervat sau gasit metode sa l faca sa mearga mai departe!
Anonymous
pai as prefera ca ando sa mearga pe "mana" lui borcea si sa-l rugam pe netoiu sa ne laseeee... icon_evil.gif
pe de alta parte este evident ca danciu si petre vor pleca CEL TARZIU la iarna - in rusia se pot face in continuare transferuri ca ei joaca primavara-toamna, cladiu cred ca nu, mai ales ca inca nu joaca ceea ce poate si acolo inteleg ca are interes borcea.

PS sa zicem ca pleaca netoiu, borcea, badea si cohn...cibe ar veni??? ca doar nu fecali icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif ????
eu zic ca in primul rand sa plece cohn ca asta da doar din gura si atat! apoi netoiu sa se hotareasca daca vrea performanta la echipa sau bani, daca vrea DOAR bani sa se ducaaaa
sansa ar veni poate de la sponsorii principali care pot si TREBUIE sa ceara performanta pentru banii care ii dau la echipa!!
ShadoW
Sa speram ca Ando nu va pleca . Sigur se fac presiuni asupra lui , pt ca sta in calea altora care nu vor performanta la Dinamo , ci doar euroi . Mor cand mai si vad ca de la noi pleaca jucatori continuu si spurcatii aduc pe cine vor ei !
flaviusO
Bine ca-s prosti spurcatii... La ce bani are oierul si astia iau rebuturi ca ciocoiu. Hai lasati-ma cu steaua ca-s mai prosti ca national la orice ora din zi si din noapte... Aduc din parti ce vor. Oierul ce bani a bagat in transferuri?? Lovin si Baciu, cu putin noroc erau in B, deci nu-s peste Margaritescu sau Goian. Pe Dica a dat 250.000 $, chiar credeti ca asta e jucator de doar atat?? E clar ca sunt alte interese...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.