Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vlad Munteanu contra Gigel Coman?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
RedBoy
In perioda imediat urmatoare - conducerea lui Dinamo incerca sa perfecteze un schimb de jucatori cu cei de la National mai precis cel vizat este Vlad Munteanu care urmeza sa fie cedat catre National in schimb la Dinamo ar urma sa ajunga Gigel Coman. O fi bine - o fi rau? E mai bun Coman decat Vladut? Avem nevoie mai mult de Coman decat de Vlad?
flaviusO
Sa vezi ce se plafoneaza Coman daca vine la noi si ce o sa rupa terenul Vladut la National...
drimacus
am avut incredere in vlad munteanu shi inca am ... dar .. daca nu se gaseste o rezolvare ( sa semneze noul contract) .. eu zic ca e bun shi schimbul asta.. Gigel Coman e un jucator bun ... dar potentialul lui e mai mic decat al lui Vladutz .. pe teren totusi .. da mai mult
RedBoy
pentru flaviusO - de ce naiba mi se pare deja ceva normal chestia asta?! innebuneam de placere cand il vedem pe vladut ce goluri baga cu steaua si ce antistelist convis este... dar chiar nu pot sa mi dau seama ce dracu are baiatul asta...talent are cu carul...enorm de multdar in rest...pauza!
Coman e un tip care alearga mult are si el talent - da goluri frumoase dar...nu are nici cea mai mica treaba cu Dinamo!
Chiar nu mai conteaza deloc ca trebuie sa joci si cu sufletul si inima pentru echipa asta?!
numai mercenarii ajung sa mai joace la noi......
RedBoy
drimacus ai dreptate - dar banul vorbeste acum altceva se pare ca nu mai conteaza...si sa nu uitam ca vladut se pare ca a fost si capul "rascoalei" recente - care culmea sau nu pare ( cel putin din punctul meu de vedere) momentul de cand Dinamo nu a mai jucat nimic!
poate fi Coman o solutie mult mai buna decat vladut sau nu - de ce naiba cred ca este tot mana lui borcea in povestea asta?! sau poate ma insel....habar nu am dar toti care vin la noi parca nu mai joaca decat pt bani nimic altceva si chestia asta doare....pt prosti ca mine!
Anonymous
Ca talent... il prefer pe Vladutz... caracter.... pe Coman... Vladutz.. nu da dovada ca s-a maturziat ink ... nu stiu ce e cu el ... are calitate... dar nu e serios...eu il prefer pe el...
RedBoy
Oricum in ultima perioada ne am procopsit cu "mercenari" din toate partile.....numai cu "caini" adevarati nu - jmecheria asta nu cred ca va mai tine prea mult!
Anonymous
QUOTE(RedBoy)
Oricum in ultima perioada ne am procopsit cu "mercenari" din toate partile.....numai cu "caini" adevarati nu - jmecheria asta nu cred ca va mai tine prea mult!

Pana nu scapam de cancerul din conducerea clubului (Badea, Borcea, etc) ... v-a continua smecheria...
flaviusO
pt. RedBoy - Sa fie oare ca la Dinamo au toate conditiile de performanta iar la National n-au mai nimic, nici macar suporteri. Poate lipsa asta de presiune sa fie, probabil ca astia de la National se gandesc ca daca pierd ce se poate intampla: bani oricum nu primesc ca n-au de unde, suporteri care sa-i injure nu au, deci...

p.s: cat a jucat la FC National Cristi Munteanu n-a comis-o niciodata ca in meciul de la Cluj
Anonymous
QUOTE(flaviusO)
pt. RedBoy - Sa fie oare ca la Dinamo au toate conditiile de performanta iar la National n-au mai nimic, nici macar suporteri. Poate lipsa asta de presiune sa fie, probabil ca astia de la National se gandesc ca daca pierd ce se poate intampla: bani oricum nu primesc ca n-au de unde, suporteri care sa-i injure nu au, deci...  

p.s: cat a jucat la FC National Cristi Munteanu n-a comis-o niciodata ca in meciul de la Cluj

Intr-adevar .. presiunea din partea suporterilor si a obiectivelor ... isi spune cuvantul uneori ... cand acolo daca joci din placere..?? pe gratis :) ... ca presiune sa fie..?!:P
drimacus
flavius - cu vlad munteanu cred ca ai dreptate ... probabil ca o sa joace bine si foarte bine la fc national ... pt. ca ...o sa joace meci de meci ...ceea ce inseamna foarte mult .. la national poate sa joace ...(ei joaca 4-4-2 .. deci are cine sa stea pe stanga in spatele lu' munteanu ) la noi nu putea sa joace pt. ca nu face deloc faza defensiva ... mi-as dori din suflet sa jucam si noi 4-4-2 ca sa dea maximul shi el shi florentin petre .. pe benzi ... ( sa aiba oameni in spate) .. dar .. n-avem lot deocamdata de 4-4-2
- cu Cristi Munteanu gresesti insa ... aminteste-tzi cate gafe a facut la otelul ( ce acolo era mare presiune ) .. si cate puncte n-au pierdut aia pe mana lui ? ... asa e el .. e super portar... dar .. din cand in cand face cate o gafa decisiva ... oricum il prefer pe el ( care poate sa castige aproape de unul singur un meci - vezi Zilina tur .. ) decat un portar mediu dar constant ( vezi Preda ) .. care .. apara tot ce e de aparat .. dar nu scoate nici o mingie grea ...
RedBoy
atat Andrei cat si flaviusO aveti dreptate dar eu unul m am saturat pana peste cap.... Cristi Munteanu a comis o urat de tot la Cluj parca s a tampit iar cu gaev e pericol nonstop.......":bine" ca ii tinem in continuare pe alistar si iordache - incredibil cat de slabi pot sa fie astia!!!!!!. Oricum chiar daca ar pleca vladut si ar veni coman, parca il vad si pe asta cum face 2-3 meciuri bune ( asa de imagine) dupa care incepe sa i se rupa iar de partea cealalta vladut jucand din ce in ce mai bine dupa care o tulestein afara la vara !

ps. pacat de echipa asta ca are conducatori de rahat, care nu fac altceva decat sa si vada doar propriul interes si sa si umple buzunarele cu comisioanele facute din transferuri!
drimacus
P.S. cred totusi ca o sa ramanem cu buza umflata ... astia o sa se caliceasca la bani ... vlad munteanu o sa joace pana in iarna la dinamo 2 .. shi dupaia il pierdem gratis ...
drimacus
RedBoy - Iordache e super fundas ... sincer ... dar are si el voie sa greseasca ....ca si danciulescu ( vezi faza singur cu portaru din 6 metri )
Anonymous
QUOTE(drimacus)
RedBoy - Iordache e super fundas ... sincer ... dar are si el voie sa greseasca ....ca si danciulescu ( vezi faza singur cu portaru din 6 metri )

Iordache a demonstrat ca are un pic de caracter .. si a trecut peste momentul MU .. si ne-a dovedit asta marcand un gol cu CFR ... eu pana acu nu l-am mai vazut sa jaoce asha slab...
flaviusO
Pai Andone oare nu l-a vazut pe Mircea Stan de la FC Arges, acum, care joaca de rupe pe partea dreapta. Oare nu l-a vazut pe un Petre Marin, care e la steaua, care rupea pe partea stanga. Nu ar fi costat multi bani nici unul dintre ei. De ce a preferat sa persiste in 3-5-2 sau sa incerce un 3-4-3 cu Petre in spatele varfurilor (mie mi se pare de-a dreptul stupid). Ca daca facea putin gat prin presa i se dadeau bani de transferuri, sunt sigur ca nu aveau astia tupeu sa-l dea afara. In plus dupa ce a castigat titlul era el in postura de sa-i dea afara pe conducatori...
drimacus
E singurul fundas constant pe care il avem in momentul de fatza ( e acum intr-o pasa mai proasta .. dar trece) ... de ex. in meciul cu steaua .. opritza a fost invizibil de "vina" a fost iordache ... si sa stiti ca desi nu prea marcheaza opritza e foarte greu de tzinut .. de ex. anu' trecut cu liverpool .. in tur l-a facut de kkt pe traore
Anonymous
QUOTE(flaviusO)
Pai Andone oare nu l-a vazut pe Mircea Stan de la FC Arges, acum, care joaca de rupe pe partea dreapta. Oare nu l-a vazut pe un Petre Marin, care e la steaua, care rupea pe partea stanga. Nu ar fi costat multi bani nici unul dintre ei. De ce a preferat sa persiste in 3-5-2 sau sa incerce un 3-4-3 cu Petre in spatele varfurilor (mie mi se pare de-a dreptul stupid). Ca daca facea putin gat prin presa i se dadeau bani de transferuri, sunt sigur ca nu aveau astia tupeu sa-l dea afara. In plus dupa ce a castigat titlul era el in postura de sa-i dea afara pe conducatori...

Nu iti imaginezi ce nesimtiti pot` fi "conducatorii" nostri .... am senzatia ca vor sa`l sape pe ando oricum... eu am incredere in el... a avut o idee cu 3-5-2 asta... si a incercat .. eu am incredere...
drimacus
flavius ... andone l-a vrut pe Petre Marin , l-a vrut shi pe andrei cristea , l-a vrut si pe buga ... nu da vina pe andone ... la noi nici nu conteaza cat costa un jucator .. problema e ca, conducerea se zgarceste in orice situatzie ... daca un jucator costa 100.000 $ ei vor sa dea 50.000 $ .. daca costa 400.000 ei vor sa dea 200.000 .. si tot asa ... la salarii e la fel .... daca Ronaldo ar cere 20.000$ probabil ca nici asta nu le-ar conveni shi i-ar oferi 15.000 $
RedBoy
Iordache e varza ( din punctul meu de vedere si sper sa nu va suparati) a gresit de fiecare data - uneori fff grav alteori mai putin dar a gresit in mod constant - Barcauan nu se poate compara niciodata cu el superfundas - nu era mai bine sa fi ramas si banii care ii dau astia lui alistar si iordache sa i fi primit ( ca marire de salariu) - Barcauan - nu stiu - eu unul nu am deloc o parere buna despre niciunul dintre actualii fundasi- ma gandesc cu groaza la fiecare meci ce gafa or mai face!
cica pe langa vladut astia de la national mai vor inca 300.000 de dolari, parerea mea e ca il vor da pentru ca au nevoie de bani iar de ce sa nu recunoastem in zilele de glorie vlad a facut meciuri senzationale iar nationalul ii ofera posibilitatea sa joace meci de meci ( ca doar trebuie sa l vanda la vara - nu?!)
Anonymous
Oricear fi ... tot $$$ ne-au adus aici...
drimacus
astia sunt .. nu vezi cat de prosti sunt ! ... cazul lui Adrian Cristea .. au cerut aia 400.000 pentru transfer definitiv .. si ei au decis sa dea 200.000 shi 50% dintr-un viitor transfer ... Adrian Cristea e super valoare si o sa plece de la noi repede .. pe cel putzin 1.000.000 ... deci ... le dam alora in total 700.000 pe un jucator pe care il puteam avea pt. 400.000
Anonymous
Asta e ... no brain, no pain...
flaviusO
Adrian Cristea va ajunge mare jucator. In nici un caz nu dau vina pe Andone, Doamne fereste, dar a gresit si el. Nu inteleg cum i-am calcat in picioare pe Basel in amical, iar cu cfr cluj am facut o branza... Eu daca as fi fost Andone, ca doar are la "cojones", as fi declarat in presa: Ba!! Eu il vreau pe Petre Marin!! Daca nu mi-l aduce nimeni vina unor eventuale esecuri apartine 100% conducerii. Pe Goian s-au dat bani destui ca si pe Cristea Adrian, prea multi pentru cat fac, cred eu. In plus nu inteleg chestia cu procentele. Sa fie oare ca o sa-i vanda pe vreo 200.000 $ in acte si pe vreo 5.000.000 $ la negru??
RedBoy
oricum in cateva zile ne lamurim cum e si cu vladut un lucru pare ( cel putin in momentul asta) sigur - vlad nu pare sa aibe de gand sa si prelungeasca contractul cu Dinamo iar astia vor sa scape de el cu orice pret. Ati vazut meciul de sambata la matineu a lui Dinamo 2 cu petrolul? vlad nu facut mai nimic si a fost schimbat daca mai tin bine minte la pauza - asta da dorinta sa prinda din nou echipa mare si sa demonstreze ca merita mult mai multi bani!!!
RedBoy
Pt flaviusO - pai tu ce crezi? cum naiba s-au imbogatit astia! am vandut de zeci de milioane de dolari dar niciodata nu s a vazut in transferurile facute dupa aia - ce jucator de clasa am luat dupa ce a plecat barcaun, marica etc? Nici unul - sperante poate care au murit asa cum au venit! sau din B care sunt in transa numai cand au auzit de MU si sunt extaziati doar ca intra pe teren si ating gazonul ori ca alearga pe langa vedete....
Cu cine naiba sa faci o echipa mare?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.