Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Datorie? sau nu?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Sezran
am vazut mai multe mesaje in care se spune ca suporterii stelei rosii ne sint datori si trebuie sa isi plateasca acea datorie sustinindu-ne la belgrad. mi se pare o abordare gresita. NG a sustinut Steaua Rosie pentru ca asa a simtit atunci. nu cred ca s-au gindit la vreo datorie care sa fie platita mai tirziu. putem sa cerem ajutorul lor la belgrad, unii ni l-au oferit din proprie initiativa, dar sa le reamintim mereu ca au o datorie e greseala mare. poate duce la ruperea relatiilor (nu e obligatoriu). dupa meci ar putea sa spuna "gata, ne-am platit datoria, sa nu mai auzim de voi". daca vor sa ne ajute o vor face oricum (pana cum sint inclinat sa cred ca vor). daca nu, orice aluzie la "datorie" nu va face decit sa inrautateasca lucrurile.
red dog forever
Parerea mea e ca ar trebui sa mergem 100% pe mina noastra, cel putin asta sa fie ideea de plecare din start. Iar daca unii din fanii stelei rosii, mai multi sau mai putini, se vor oferi sa ne ajute , atunci avem nevoie de ei si cu atit mai bine. Parerea mea e ca nu tre sa le cersim prea mult ajutorul, sa nu cumva sa avem surpriza sa nu ni-l dea... Oricum deplasarea trebuie organizata cu cap si cu grija, se pare ca zilina sunt mici copii fata de sirbaletii astia, dupa cum le merge numele si dupa cum i-am vazut la constanta, trebuie luati in seama sa nu avem surprize si momente neanticipate.
Oricum trebuie initiate dialoguri serioase la nivel de lideri de galerie cu cei de la steaua rosie belgrad, la modul " ne ajutati sau nu, ca sa stim ce avem de facut, iar daca ne ajutati in ce consta ajutorul " Parerea mea ca abia atunci stii serios pe ce te bazezi. Faptul ca mai intra cite un pusti sirb pe aici pe forum si mai debiteaza niste chestii, e frumos si incurajator dar nu inseamna mare lucru.
DomINAMO
Chiar asa de slabi suntem si ne este frica de toti? Unde este mandria noastra accea a uneia dintre cele mai frumoase galerii din estul europei ? Ce rost are acest ajutor...sau va place sa stati langa unul care are fular cu steaua la gat ? Ne stiu suporterii stelei rosii cantecele , vor canta alaturi de noi...SI CUM DRACU VOR REACTIONA CAND VOM STRIGA |V|UIE steaua ? Or sa dea intr-un concetatzean de-al lor luandu-ne noua apararea ? Si lista poate continua cu 1001 de intrebari.
Fiti seriosi !
Anonymous
QUOTE(Sezran)
am vazut mai multe mesaje in care se spune ca suporterii stelei rosii ne sint datori si trebuie sa isi plateasca acea datorie sustinindu-ne la belgrad. mi se pare o abordare gresita. NG a sustinut Steaua Rosie pentru ca asa a simtit atunci. nu cred ca s-au gindit la vreo datorie care sa fie platita mai tirziu. putem sa cerem ajutorul lor la belgrad, unii ni l-au oferit din proprie initiativa, dar sa le reamintim mereu ca au o datorie e greseala mare. poate duce la ruperea relatiilor (nu e obligatoriu). dupa meci ar putea sa spuna "gata, ne-am platit datoria, sa nu mai auzim de voi". daca vor sa ne ajute o vor face oricum (pana cum sint inclinat sa cred ca vor). daca nu, orice aluzie la "datorie" nu va face decit sa inrautateasca lucrurile.

Nu e ceva obligatoriu ... pt ca pe noi nu ne-a obligat nimeni sa strigam pentru ei ... dar mi s-ar parea normal sa faca si ei acelasi lucru.... oricum nu prea este posibil pt ca Steaua Rosie are meci pe 16 la Sankt Petersburg cu Zenit, in UEFA .. asha ca singurul ajutor ar fi de la CZ....
flaviusO
Hai mah Andrei cati crezi ca or sa mearga pana in Rusia?? Grosul ultrasilor lui CZ Belgrad vor ramane acasa, fii serios. Oricum nu cred ca vor fi prea fericiti dupa meicul cu Zenit.
Anonymous
QUOTE(flaviusO)
Hai mah Andrei cati crezi ca or sa mearga pana in Rusia?? Grosul ultrasilor lui CZ Belgrad vor ramane acasa, fii serios. Oricum nu cred ca vor fi prea fericiti dupa meicul cu Zenit.

M-am gandit shi la asta ca nu or sa meraga prea multi ... dar liderii lor tot pleaca ... oricum poate ne fac o surpriza...:)
DomINAMO
Atat va intreb : Voi sunteti sanatosi ?
Anonymous
QUOTE(DomINAMO)
Atat va intreb : Voi sunteti sanatosi ?

Eu unu ... nu ... dar nu inteleg de ce nu concepi tu ca noi sa primim ajutor de la aia..??? asha cum noi am facut ceva pt ei ... la fel pot face shi ei ... nu sunt obligati...
drimacus
pot sa ne dea ajutor daca vor ...insa nu trebuie sa il cerem noi ... parca am fi vai de capu' nostru ...ce cand s-a mers la manchester s-a cerut ajutorul celor de la Leeds ?
Ce a facut NG in 2000, cand a sustzinut Steaua Rosie, a fost un gest superb...dar care ,mi se pare mie , isi pierde toata valoarea acum ...cand practic le scoatem pe ochi ... nu ne-a cerut-o nimeni atunci ... am facut-o pt ca asa am simtzit ... probabil ca daca steaua rosie ar juca acum cu sTEAUA noastra ... am face la fel fara sa ne-o ceara Delije ... si poate ca o sa o faca si ei acum ... dar sa-i lasam sa ia decizia singuri
DomINAMO
Ok...deci sa presupunem ca poate ai sansa si te vei duce la meciul acela spune-ne si noua ce fel de ajutor o sa le ceri ? Cu ce or sa te ajute ei ? Care este SUPRIZA aceea ?
Schatten
Surpriza ar putea fi in 300 sau mai mult de fani in alb rosu in loc de 50 de ex, vizual conteaza trust me, ca la cantat&strigat se rezolva, mai una de-a noastra mai una de-a lor :))
Anonymous
QUOTE(drimacus)
pot sa ne dea ajutor daca vor ...insa nu trebuie sa il cerem noi ... parca am fi vai de capu' nostru ...ce cand s-a mers la manchester s-a cerut ajutorul celor de la Leeds ?  
Ce a facut NG in 2000, cand a sustzinut Steaua Rosie, a fost un gest superb...dar care ,mi se pare mie , isi pierde toata valoarea acum ...cand practic le scoatem pe ochi ... nu ne-a cerut-o nimeni atunci ... am facut-o pt ca asa am simtzit ... probabil ca daca steaua rosie ar juca acum cu sTEAUA  noastra ... am face la fel  fara sa ne-o ceara Delije ... si poate ca o sa o faca si ei acum ... dar sa-i lasam sa ia decizia singuri

Intr-adevar... daca e ... isi vor aduce ei aminte de noi .. daca nu .. asta e...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.