COSMIN C
Jun 9 2007, 04:18 PM
Valentin Nastase a semnat astazi cu Dinamo .un contract pentru urmatoarele doua sezoane.
Valentin Nastase-data nasterii: 04.10.1974
Cariera:
92-93 Css Aripi Pitesti
93-94- Gloria Bistrita
94-99 FC Areges
99-02 Dinamo Bucuresti
02-03 Genoa
03-04 Citta di Palermo
04-06 F C Bologna
06-07 Ascoli Calcio
A jucat de 4 ori in echipa nationala.
POOL
Jun 9 2007, 04:49 PM
Sa speram ca experienta si anii lui petrecuti in Italia ne va ajuta in meciurile din turul 3.
Hatzu
Jun 9 2007, 04:59 PM
Nu stiu cum joaca acum, dar, sper ca va juca bine, totusi a jucat in Italia, campionatul cu cele mai bune aparari... O sa vedem.
Wlad_red_dog
Jun 9 2007, 05:38 PM
E un transfer bun.
f_rares
Jun 9 2007, 05:44 PM
din cate imi aduc aminte era laudat pe la stiri acum vreun an , ca fiind un fundas bun.
Cred ca are valoare buna.sa-l vedem cum joaca intr-un amical si mai discutam de el...pana atunci , multa bafta la acomodare
Clau_Goool
Jun 9 2007, 05:54 PM
Mi-a placut de Vali Nastase si data anterioara cand a fost la Dinamo, am castigat impreuna cu el multe meciuri si mai ales atunci cand am devenit campioana Romaniei in anul 2000 si imi aduc aminte ca facea un cuplu foarte bun in aparare cu Gica Mihali. El a fost acela care a marcat golul din lovitura libera din meciul de Cupa Uefa cu Benfica Lisabona, meci castigat de Dinamo cu 0-1. Ii doresc sa aiba parte de meciuri bune la Dinamo si sa duca echipa in grupele Ligii Campionilor. Vali, bine ai revenit la Dinamo !!!
dinamovistu'92
Jun 9 2007, 06:13 PM
transfer foarte bun dupa parerea mea...mi-a placut in perioada in care am mai fost la Dinamo...imi pare bine pt el...imi placea cum joaca(acum nu mai stiu) si imi placea si pe teren ca facea legea(nu pot sa uit episodul cu un jucator de la fc arges parca, cand l-a bagat in panourile publicitare...dupa care vali s-a enervat si i-a bagat mana in gat...mai mai sa il ia la bataie...desi acum nu mai vreau sa vad asta ca se lasa cu cartonase )
mihaiul90
Jun 9 2007, 07:05 PM
E un transfer acceptabil, dar nu il vad titular si nici nu cred ca are la ora actuala sanse in fata lui Radu si Moti. Am inteles ca joaca si fundas dreapta parca... Oricum mai mult de rezerva nu il vad...
Cai Lun
Jun 9 2007, 10:33 PM
Ii urez sa stea rezerva si sa il lase peNitu sa isi faca treaba... Telenovela "Cimitirul Elefantilor" continua...
antisteaua
Jun 9 2007, 11:23 PM
Joaca fundas central, sau cel putin asa a jucat cand a facut pereche in aparare cu Liviu Ciubotariu.
POOL
Jun 9 2007, 11:59 PM
Ai dreptate anti.
dynamovystul
Jun 10 2007, 09:25 AM
Un transfer bun,sper sa ne ajute sa ajungem acolo unde nu am mai fost de mult timp.
Capirossi
Jun 10 2007, 09:55 AM
Sunt reticent in privinta lui. Dar am fost reticent si la venirea lui Lobby si a iesit bine. Acum Vali e cu noi si trebuie sustinut. Are suportul meu. Bafta in alb-rosu !
coolio
Jun 10 2007, 10:04 AM
La Dinamo cand e bine toti vor sa revina.Cum dam putin de rau, cum pleaca jumatate de echipa.
Mai bine incurajam jucatori tineri decat sa aducem unii deja consacrati care nu cred ca vor mai da randament.
Florin_Dinamo
Jun 10 2007, 10:26 AM
E bun sa il folosim in partidele din Cupa Romaniei, pentru ca, desi tineri, Moti si Radu o sa oboseasca odata si odata, si e bine sa avem "dublura" pe posturile lor.
redlady08
Jun 10 2007, 10:57 AM
hhmmm...nu l-am vazut de mult jucand....dar am ramas in minte cu evolutiile lui de cand juca la noi
acuma, nu stiu daca e o solutie intoarcerea lui, avem jucatori tineri care merita sa li se acorde o sansa....dar cum nu poti judeca decat dupa ce vezi evolutia de pe teren am sa astept sa vad ce mai poate
red_dog_rahova
Jun 10 2007, 11:17 AM
pentru a ne califica in CL avem nevoie si de oameni cu experienta...consider ca Nastase a acumulat ceva experienta in Italia si acum avem nevoie sa ne ajute exact acolo unde vom ajunge...grupele UCL...
mrbodo2002
Jun 10 2007, 01:19 PM
Cred ca a acumulat destul in Italia si poate sa joace foarte bine pt noi!Eu il sustin si am incredere in el!
redmania
Jun 10 2007, 01:29 PM
Nastase e fundasul central cu experienta de care avea nevoie REDNIC pt a pune un pic presiune pe cuplul Moti-Radu si pt a-i face sa dea un randament mai bun.
Sper ca Vali sa mai poata juca 1-2 ani la un nivel bun asa cum a facut Mihaly cand s-a reintors de la Guingamp.
Cai Lun
Jun 10 2007, 02:37 PM
Da, e bun.. inca un elefant vine la cimitir... Lasa Nitule, o sa treaca repede timpul si ai sa ajungi si tu unde meriti....
tudor_spartanu
Jun 10 2007, 03:04 PM
era nevoie de un fundas cu experienta lui!a jucat in strainatate multe meciuri si are ceva exp in fotbalu` de-afar`!moti si radu nu prea au avut concurenta si acum sper sa nu mai gafeze si sa se concentreze la maxim stiind ca au locul de titular amenintat!
reddog88
Jun 10 2007, 04:06 PM
O fi avand el experienta dar randament mai mult de o repriza eu nu cred ca va da.Moti va mai lua cartonase rosii....o rezerva nu strica...
Achiles
Jun 22 2007, 05:59 PM
Vali Nastase ... ziua si declaratia ... intai sa arate pe teren ca e bun si pe urma sa dea declaratii dupa declaratii ...
Deja a inceput sa ma streseze...
dorup
Jun 23 2007, 08:53 AM
Nu cred ca prinde Revelionul la Dinamo...

Poate doar daca nu mai are unde sa plece.
dudu1961
Jun 23 2007, 01:13 PM
Cam batrin , dar sa speram ca a capatat experienta in Italia si ne v-a ajuta in aparare . Altfel era daca venea Tamas .
bigbobo
Jun 23 2007, 06:18 PM
Bun revenit printre caini Nastase! Asteptam sa musti cat mai tare din adversari si evolutii cat mai bune la Dinamo...
Achiles
Aug 29 2007, 01:37 AM
sa pleci nenorocitule ... mi-ai mincat 10 ani din viata
ReDog
Aug 29 2007, 01:58 AM
Mori javra ordinara!
mihaiul90
Aug 29 2007, 02:14 AM
Pepene mars de aici impiedicatule !
POOL
Aug 29 2007, 02:27 AM
De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere
Capirossi
Aug 29 2007, 04:30 AM
Esti un Iuda, nimicule. Dumnezeu te-o ierta dar poporul Dinamovist n-o sa te ierte vreodata. Pleaca cu argintii tai din Groapa. O sa fii un paria pt. noi cat o sa mai existe Dinamo. Nemernicule.
cane loco
Aug 29 2007, 08:14 AM
ba panaramo, ce dreacu ai facut bai pepenas, esti imbecil sau te prefaci daca ar fi sa dau crezare teoriilor conspiratiei chiar cred ca ti-au dat bani cocalari astia de italieni, cum pana mea sa faci greseala aia ma cand si jegul de arbitru care ne-a sabotat tot meciul de abia astepta sa ne intepe?esti vai de capatana aia a ta de prostalau, cred ca ar fi oportun sa iti faci bagajele si sa dispari de la Dinamo, ti-ai batut joc de munca echipei intregi.
red_dog 4 ever
Aug 29 2007, 12:11 PM
Sa ti-o dau la muşeţel de jogodie
florin_80
Aug 29 2007, 12:21 PM
Afara cu el. Nu mai are ce cauta la echipa (de fapt, nu avea ce cauta de la inceput...deh, cand vrei sa faci performnata cu bani putini...iata consecintele).
reddog_sv
Aug 29 2007, 12:27 PM
Eu insist ca limuzina promisa de actionari celui care va decide calificarea sa fie data lui nastase..
PS: se pare ca nu i-au dat limuzina si a plecat....VALI NASTASE E LIBER DE CONTRACT
rew
Aug 29 2007, 01:45 PM
Nu e Nastase singuru vinovat. La faza aia a plecat lazialu de linga Pulhac si Radu, care se uitau dupa avioane. Ce dracu le-o fi spus Rednic la pauza? Doar stia ce are in aparare. "Duceti-va la mijlocu terenului ca avem un pepene si un cacat in aparare si nu mi-e frica". A pregatit si Rednic meciu asta de parca jucam cu Cooperativa.
luis_red_doogy_doog
Aug 29 2007, 05:07 PM
afara cu nastase!!!!! dak nu erai tu bah sarmanule ne calificam..... tute de unde ai venit si lasa-ne ca nu te iertam niciodata....ai fost Dinamovist...si acum ti-ai batut joc de munca ta...salaule..afara cu el!!
Capirossi
Aug 29 2007, 05:10 PM
Rew, ok. Dar tradatorul avea mingea la picior, putea sa dea un avion pana in Electroaparataj. El si-a adus aminte ca e var cu Ronaldinho si, in careu, a vrut sa-l faca pe fascist. Trebuie sa fi cu capul rau de tot sa alegi asa ceva.
De fapt, noi aici rasucim cutitul in rana.
Mythok
Aug 29 2007, 05:34 PM
lasati mai mai moale cu reprosurile la adresa lui Nastase....e vinovat dar nu e singurul...un gol i se poate reprosa(alti jucatori mai valorosi decat el au gresit mai grav) dar tot el este de vina ca in afara de Lobont toata echipa e labila psihic? nu au fost in stare sa de-a doua pase consecutiv in toata repriza a doua.Daca sunt asa de buni(cum se cred ei) trebuiau sa le de-a la aia inca doua goluri si sa bata ei cu 3-1....fascistii aia atacau ,au lasat spatii in aparare...si ai nostri nu stiau cum ii cheama cu buletinul in mana...consider aceasta ratare a calificarii justa!!!! nu au jucat decat o repriza (din patru) fotbal. Personal cred ca in uefa este de noi ,nu in CL. Caciula CL este prea mare pentru noi,nu vedeti asta? In uefa putem sa facem o figura mult mai frumoasa
florin_80
Aug 29 2007, 07:18 PM
Sa fim seriosi, aia a fost o faza banala pe care un fundas cu experienta o rezolva fara probleme. Nu trebuia sa fie toata echipa langa Nastase sa-l ajute rezolve o faza atat de simpla, in conditiile in care a avut tot timpul controul balonului. Daca nici faze atat de simple nu e in stare sa rezolve de unul singur intr-un mod cat se poate de simplu si inestetic (bubuitul mingii in tribune), atunci ce pretentii sa mai avem de le el? E o gafa de Gaga.
Oricum, nu el e principalul vinovat...vinovati sunt cei care ni l-au adus pe cap.
SeBiNhO
Aug 29 2007, 10:10 PM
Multumim domnu Nastase. U're za best !
Sper sa nu plece...A gresit omu...asta e. eu cred ca ar trebui pastrat la echipa chiar daca ne-a ruinat :)
andra b
Aug 29 2007, 10:47 PM
Asta e data viitoare poate ne orientam si noi spre transferuri de calitate...:|
daca ne calificam sunt convinsa ca gafa lui Nastase era si uitata, le-a oferit nu numai un penalty dar si calificarea. si-a batut joc de 50000 de oameni, el marele / imensul/gigantul Nastase venit cu experienta din italia (din fotbalul italian) se pare ca a stat degeaba printre ei.... merita tinut pe banca la Dinamo 2 ...si Nitu daca era bagat pe teren cred ca se descurca mai bine.
asta e ..ramanem? CAINI PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA?!
ely_aleja
Sep 4 2007, 10:03 PM
nu il jignnesc nu am de ce, observ ca sunteti suparati... pe buna dreptate si eu sunt... dar nu pot spune decat ca ma bucur ca a plecat de la Dinamo...
si oricum nu a fost numai vina lui! si blay ar trebui sa urmeze acelasi exemplu
matador
Sep 5 2007, 08:01 AM
nu este vina lor propriu-zis ca sunt petarde de jucatori,pr si simplu este vina celor ce i-au adus! MARS AFARA PANARAMELOR!!! si tu si blay!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.