Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gheorghe Multescu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
COSMIN C
S-a nascut la 13 noiembrie 1951, in Bucuresti. A inceput fotbalul in 1963 la Steaua , unde a evoluat in echipele de copii, juniori si tineret. A debutat in divizia A la Jiul Petrosani unde s-a transferat in 1971. Cu Jiul a castigat Cupa Romaniei in sezonul 1973-1974. Vine la Dinamo in 1979 si castiga trei titluri de campion, in 1982, 1983, 1984 si de doau ori Cupa Romaniei in 1982 si 1984. A jucat in 359 partide in Divizia A, inscriind 102 goluri. A adunat 15 prezente in echipa nationala.

Am sa completez pe parcurs datele statistice ale carierei sale.
Dar acum, cred ca cel mai bine este sa-l ascultati pe Multescu vorbind despre ... Multescu, despre Dinamo, despre Dumitrache. Interviul oferit in exclusivitate site-ului nsotru il gasiti aici.
redlady08
Un interviu de exceptie care te face sa stai si sa tot asculti.....am aflat lucruri pe care nu le stiam, mai ales trairile lui, relatia cu colegii....mare diferenta intre jucatorii vechi si cei actuali...cand oare iti poti imagina pe unul din cei de azi povestind cu atata patos de cariera lui si mai ales de Dinamo?

Felicitari baieti si sper ca veti continua pe aceeasi linie cu interviurile. thumb.gif
COSMIN C
Intr-adevar de exceptie, ca si cele de dinainte.
E impresionant cum Multescu, la fel ca si Nunweiller, Fratila, se exprima la persoana intai plural cand vorbeste de Dinamo: sa facem, sa ne pregatim, etc, etc. Si e cu atat mai impreisionant cu cat, daca Nunweiller si Fratila sa zicem ca mai au oarece legatura, Multescu nu are nici un fel de relatie oficiala cu Dinamo. Te-ai fi asteptat, dimpotriva, sa aiba oarece resentimente avand in vedere ca e si el antrenor si poate isi doreste sa antreneze din nou in Stefan cel Mare. Tot respectul pentru astfel de oameni.
dudu1961
Oameni si caractere de exceptie ! Si in alta ordine de idei ce ne-am face mai baieti, daca toti antrenorii care au fost jucatorii lui Dinamo s-ar jigni sau balacarii cum am mai vazut pe la unii . Nu ! Ai nostri toti sint niste domni care stiu sa vorbeasca si mai ales stiu sa antreneze si ce este si mai important , au fost antrenori la Dinamo la un moment dat , dar au plecat cu fruntea sus si nu au dat niciodata in clubul care i-a consacrat .
COSMIN C
Poate m-am exprimat gresit Dudule, nu ma refeream la jigniri, in nici un caz nu am asteptam de la Multescu la asa ceva...dar...cum sa spun...se simte in vocea lui ca vorbeste din inima.... nu doar din politete.....
redlady08
eu am inteles ce vrei sa spui cosmine...e clar...se simte, dar se si vede cum i se lumineaza chipul cand spune ceva legat de Dinamo, vorbeste din inima semn ca i-a fost drag aici si nu a stat ca altii doar din interes
iuliu
Este vorba de o atitudine de adevarat jucator profesionist ( chiar daca pe atunci toti erau "amatori") care nu va scuipa niciodata in fantana din care a baut apa. Multescu a avut o cariera foarte frumoasa la Jiul Petrosani si ne-a scos sufletul cand a jucat impotriva noastra , pentru ca asa e normal sa fie ( asa a facut si Dudu Georgescu inainte de a veni la Dinamo , asa a facut si Fratila DUPA ce a plecat de la Dinamo ) Multescu a ajuns pe piscul carierei sportive la Dinamo cu cele 3 campionate si 2 cupe si cu semifinala CCE , performante la care a avut o serioasa contributie.
Amintiri de la confruntarea cu Inter Milano din 1981. Multescu a fost o lunga perioada accidentat , n-a jucat la 1-1 in primul meci si a fost rezerva la al doilea meci. A intrat in joc abia in prelungiri. Italienii au marcat , se parea ca se alege praful si cel care a trezit jocul , tragand echipa dupa el , a fost Multescu . In final am castigat cu 3-2 si in ultimul minut Multescu a fost faultat in careu , penalty ratat de Orac ( sa-l iertam pe Orac , a facut un meci mare si a marcat golul victoriei )
Amintiri de la confruntarea cu Hamburg din 1983. In meciul tur un incredibil 3-0 cu campioana europeana "en titre". Multescu a marcat al doilea gol cu un sut superb de la 35 m (!) , o mingie care s-a inaltat , a inceput sa cada spre mijlocul portii si in ultimul moment , in aer , s-a dus in coltul portii , lasandu-l pe portar impietrit. ( brazilienii spun acestui sut "foglia secca" , o mingie care cade ca o frunza uscata ) . celelalte goluri : Augustin si Orac .
A urmat revansa la Hamburg . Nemtii conduc in minutul 75 cu 3-0 , au inca doua mari ocazii aparate fantastic de Moraru si opresc motoarele pregatindu-se de prelungiri. Dar pana acolo mai era. In minutul 84 Talnar ( care era rezerva , il inlocuise pe Movila ) face o cursa , ajunge in fata portarului , simuleaza o deplasare intr-o parte si plaseaza mingea in partea cealalta . 3-1 !!!
Si pentru ca totul sa fie clar , a venit in minutul 89 si golul lui Multescu. Gigi a intrat in careu , a driblat tot ce i-a iesit in cale , a trecut si de portar si s-a dus spre poarta goala. La vreo 7 metri de poarta a fost atacat brutal de un fundas german urias , care cantarea probabil dublu decat Gigi si care a intrat in el ca la hockey. Cazatura spectaculoasa , cerseala pentru penalty ? Nici pomeneala. Gigi s-a opintit si cel care a cazut a fost King-Kong-ul german. Multescu si-a continuat faza si a intrat cu mingea in poarta . Nimic nu l-ar fi impiedicat sa marcheze " la misto" ca pe maidan , cu calcaiul sau cu capul din iarba , cred c-a si fost tentat s-o faca , dar s-a abtinut in ultimul moment.
Impresionante amintirile lui despre Dumitrache.
UPS , am scris mai mult de doua randuri , ma opresc aici
rednorth
Atunci parca stiu ca s-a lansat si prin presa germana, vestitul AMO, de la sapunul cu acelasi nume, Augustin, Multescu, Orac.
Cand povesteste Iuliu, intru parca in atmosfera Amintirilor din copilaria dinamovista, povestite cald, prietenos de Ion Creanga al forumului.
radu
QUOTE(iuliu @ 14 Jun 2007, 16:00) *
UPS , am scris mai mult de doua randuri , ma opresc aici

Nici de gluma nu e buna. Esti o comoara la forumul omului. Ai putea sa faci cate un topic pentru fiecare povestire a ta.
COSMIN C
Gigi Multescu implineste astazi 56 de ani....
La Multi Ani!
dudu1961
La multi ani !
Un alt om cu inima dinamovista ! HAITA_DINAMO.gif
bigbobo
La Multi Ani Gigi Multescu!!! Sanatate multa si salvarea U. Cluj de la retrogradare...
Clau_Goool
La Multi Ani, Gigi Multescu !!! Multe reusite cu "U" Cluj (scaparea de la retrogradare) si o revenire la Dinamo intr-o functie de antrenor !!! Toata stima !!!
DiliBili
La Multi Ani, Maestre!
Capirossi
Conteaza putin dar confirm, Catalin & Gheorghe Multescu sunt CAINI adevarati. *** LA MULTI ANI ! ***
gilutza_d
La multi ani domnule Multescu! HAITA_DINAMO.gif
Bascanu
La Multi Ani Gigi Multescu!! Sper sa il vad cat mai curand pe banca tehnica la Dinamo!
Ionut Horatiu
La multi ani Gigi Multescu ... !! sa speram ca o sa salveze "U" de la retrogradare... ! numai` bine si victorii in retur ... si Doamne`ajuta sa batem franarii din gruia !!
redlady08
La multi ani!!! Multa sanatate si realizari...
red_dogvitan
La multi ani Gigi Multescu!!multa sanatate HAITA_DINAMO.gif
gavros
La multi ani si sanatate !
reddog_sv
La multi ani sanatate si multe victorii domnule Multescu!!!
cosmin targoviste
Gigi Multescu ar putea fi cooptat în staff-ul tehnic al dinamovistilor din retur, urmînd să lucreze alături de Cornel Dinu si Cornel Tanar. "Deocamdată nu e nimic, poate e intentia sefilor, zilele următoare să vedem ce va fi", a declarat Gigi Mulțescu pentru copy/paste.ro

Minunat...3 antrenori...
The Game
Si acum aleg cine face echipa? Foarfeca, piatra si hartie? icon_rolleyes.gif
cosmin targoviste
Na ca s-a sucit Prosportu':

Dupa rezultatele slabe din pregatiri, sefii cainilor au decis ca o schimbare este necesara. Astfel, Gigi Multescu este, incepand de luni, noul director tehnic al lui Dinamo!!!

Vom reveni cu amanunte
cpc
Multescu acum cateva minute la tv sport:

"Daca ar veni o oferta concreta evident ca voi veni la Dinamo si pot colabora si cu Talnar....acum insa nu e nimic concret.
Legat de situatia de acum de la Dinamo, se tot vorbeste de aceste infrangeri ...dar e o perioada de cautari, sunt jucatori noi, e si conducerea mai noua...dar cred ca vom sta mai bine la inceperea campionatului.

Nu ma vad ca o solutie de avarie, ma vad ca o solutie pentru termen mai lung...cu obiective clare, cu restructurari.
Indiferent cine vine, Dinamo trebuie sa functioneze fiindca suntem un nume in fotbal".

Vom trai si vom vedea....
marcher
Are si mari performante Multescu...
cosmin targoviste
Hai ca poate ne facem cu 4:

Surse din apropierea clubului alb-rosu a dezvaluit pentru FANATIK ca intilnirea dintre presedintele Consiliului de Administratie al lui Dinamo, Nicolae Badea, si Gigi Multescu a avut si un al treilea participant, actualul coordonator al centrului de copii si juniori al "ciinilor", un alt mare dinamovist, Ion Moldovan.

Informatia a fost confirmata de Nicolae Badea: "E adevarat ca a fost si domnul Moldovan la intilnirea cu Gigi Multescu, una in care am discutat probleme personale. A fost o intilnire amicala si am vorbit ca intre dinamovisti", a spus presedintele Consiliului de Administratie al lui Dinamo pentru FANATIK.
Leaveyou
Dom'le câți acționari avem ? Propun să fie tot atâția antrenori + un "tătic". Antrenorul, antrenorilor. Pe cât punem pariu că toți 4 - 5 nu or să ajungă la salariul lui Yenga (CaiLun © 2007)
Leaveyou
Revin ca să nu se înțeleagă că am ceva cu bietul om (Mulțescu). Au contraire ! icon_lol.gif Sunt totuși de părere că la români mai mult de un antrenor principal strică.
Turcu a declarat si despre zvonul ca Multescu ar putea veni la echipa ca antrenor: “Cu dl. Multescu a fost o gluma. Nu se pune problema sa vina la Dinamo.”
Mi se pare o declarație la fel de lipsită de bun simț ca și aceea cu Dumitrache.
COSMIN C
Pai asta stiu sa faca cel mai bine, ce te miri? Sa-si bata joc. Chiar daca e adevarat ca au/aveau intentia sa-l aduca antrenor/ director tehnic, cam cum crezi ca au gandit? Hai sa-l contactam pe Multescu, e dinamovist, o sa accepte, ii spunem, bai Gigi noi am reusit sa facem un mare rahat din echipa asta, fa-l tu bici care sa si pocneasca. Promitem ca intre doua deplasari la DNA sa fim langa tine, sa-ti dam lista cu titularii, sa bagam toate strambele posibile, etc. Daca reusesti e perfect, esti "caine" si ne-am scos ca si asa tipa aia pe forumuri sa aducem dinamovisti, ne indeplinim obiectivul, si la vara ne strangem mainile ca noi avem alte planuri. Daca nu reusesti asta e, o sa te injure suporterii si poate iti trece cheful sa-ti mai doresti sa te intorci vreodata la Dinamo. Oricum ar fi noi tot castigam.
Capirossi
DACA Turcu a declarat intr-adevar chestia cu gluma despre Multescu, nu poate decat sa ne arate ca e un om mic ce nu-si va depasi prea curand conditia de Dinu Paturica modern. Ne meritam soarta, asta mi-e clar.
COSMIN C
Da, Capi, asa a spus, aseara , in direct, la sport.ro.

Ai dreptate, ne meritam soarta.... In momentul in care am vazut stirea, luni seara, mai intai m-am bucurat, apoi mi-am dat seama ca Multescu nu merita asa ceva. Comentariile care au aparut apoi la articolul cu declaratia lui Multescu ( si altele, in timp) mi-au intarit convingerea ca nu meritam, nici macar noi suporterii, atata devotament din partea unora dintre fostii fotbalisti dinamovisti.
Leaveyou
Nu mă mir despre ce a spus Turcu. Mă mir că încă mai vorbește. Are o serie consecutivă de declarații care te lasă mască. Chiar nu vede nimeni că omul ăsta este prost ? Borcea spunea că nu-l mai lasă să scoată pe gură nimic. Nu-mi aduc aminte ca în toți anii de când sunt susținător al echipei Dinamo să fi fost așa deznădăjduit. Fără orizont, fără speranță. Că merităm sau nu, asta-i altă poveste. Ce vreți să facem ? Să-l ascultăm pe Tudor Vladimirescu ? "Care veti avea arme, cu arme, iar care nu veti avea arme, cu furci de fier si lanci".
Capirossi
un pic off topic : Baiat destept neica Tudor. Si-a dat seama si ceausescu si l-a pus pe suta de lei. Ar trebui ascultat.
dudu1961
Cred ca acest individ isi permite atit de multe lucruri _asta cu Multescu deja e nesimtire _pentru ca da cei mai multi bani !
Altfel cum sa intelegi , cind nimeni nu vine sa-l traga de urechi sau sa-i astupe gura aia spurcata si proasta , cind jigneste tot ce e dinamovist . Ne jigneste orgoliul , ne face golani pe noi , spune de Multescu ca-i o gluma , etc.
O gluma proasta e el si cei care l-au adus in conducerea clubului !

VINDETI DINAMO !
NE VA FI MAI BINE FARA VOI RATATILOR ! complaining.gif
Leaveyou
QUOTE(Capirossi @ 13 Feb 2008, 14:46) *
un pic off topic : Baiat destept neica Tudor. Si-a dat seama si ceausescu si l-a pus pe suta de lei. Ar trebui ascultat.

Scuzați domnu' Capi da' ăla era Bălcescu parcă. Vladimirescu era pe aia de 25 !
Capirossi
Posibil sa ai dreptate. Se vede ca nu la bani am noroc.
matador
dominlor,gasca ovinelor proletare afirma ca multescu e oficial din vara antrenor la dinamo,ce ziceti,o fi de bine?
mrbodo2002
Bun venit Domnule Multescu in postura de antrenor!Mult succes si multa bafta! HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Despre Multescu in postura de antrenor discutam pe topicul deschis la sectiunea Jucatori si antrenori.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.