NU E GLUMA, MI S-A INTAMPLAT ACUM 10 MINUTE !
Lucrez in Timisoara si firma m-a trimis la un training pe care trebuie sa-l fac intr-o sala a unui hotel al carui nume n-are nici o importantanta. Pe cand se termina trainingul nostru se deschide usa si apare...cine credeti ??? .....chiar DINU in carne si oase !!! Ce dreaq cauta acolo nu stiu

Mai era cu inca 3 persoane pe care nu le cunosc...Apoi , va dati seama, am stat numai cu gandul la ce o sa-i zic caci am adunat 1001 lucruri in ultimii 3-4 ani (cam atunci ne-am mai intalnit si era f. amabil si vorbaret cu suporterii, la hotel Continental in timisoara unde era cazata echipa)....in sfarsit se termina sedinta noastra si ies afara cautandu-l pe Mister cu privirea pe la receptie, sala de mese...HOPA !!! Dinu, alaturi de cei 3 lua masa !!!Mi-am salutat colegii si am zis ca eu mai stau sa-l astept pe Dinu (deh, am vrut sa fiu politicos) sa-si termine masa si sa incerc sa vorbesc cu el...Dinu se ridica de la masa si vine spre receptie unde eram eu, ma ridic, il salut "Buna ziua, domnule Dinu !"....se uita lung la mine, nedumerit, ma saluta si el "Buna ziua !"...eu incerc sa-l opresc spunandu-i ca sunt suporter al cainilor si ca ne-am mai intalnit de cateva ori (3) in timisoara si ca am mai vorbit, am facut poze, bla bla si il intreb daca are putin timp sa stam de vorba...el zice : "Spune !" neoprindu-se din drum, dar mergand mai incet spre iesire....eu ma iau dupa el si-i zic : "Vreau sa ajut DINAMO, sa fac CEVA pt club, orice, FARA sa fiu platit, GRATIS !" ...el "Pt asta nu trebuie sa vorbesti cu mine..."
si acum concluzie : CU CINE MORTII MA-SII (NU A LU' DINU) SA VORBESC ??? :@ :@ :@
nu cu el ?!?! care e ultima noastra speranta in conducerea aia de kkt...el e singurul pe care nu-l atacam cand vorbim de conducere, desi face parte din ea !
ps Totul e adevarat si pot 15 colegi sa confirme asta ! N-am vrut sa-l jignesc si sa vorbesc urat "hotilor, vanzatorilor !" si nu o sa fac asta unuia care a adus glorie clubului...Ma intreb ce a cautat in Timisoara ??? Vreun transfer !?!? sau merge la Belgrad sa negocieze cu aia cu cat va vinde meciul lui Partizan...