Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Romania - Slovenia
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2
Hatzu
Miercuri la ora 21:00, pe stadionul municipal din timisoara echipa nationala a Romaniei disputa returul cu Slovenia.
Hmmm nu mi-au intrat intrebarile, nu trebuia sa ma bag, sorry :( care stiti, si daca puteti stergeti topicul si faceti altu. Inca o data scuze.
COSMIN C
Nu stiu care erau intrebarile tale, dar am pus eu sondajul. Sper sa n-ai obiectiuni. tongue.gif
Hatzu
offtopic.gif Cosmine, mii de multumiri si respecte.

Cat despre meci cred ca vom invinge fara probleme.
Singura dilema, a noastra, a dinamovistilor, ramane daca putzurca va titulariza, sau macar baga vreun dinamovist, din cei 4, in afara lui Lobby, in teren. HAI ROMANIA!!!
mihaiul90
Nici nu se pune problema sa nu-i batem, fraierul de pitzurca s-a ars aseara, l-a bagat pe incompetentul ala de niculae ca sa ia rosu dupa 3 minute in loc sa il bage pe Niculescu care este de 10 ori mai bun... In fine, sa vedem ce va fi si miercuri, desi nu m-as mira sa nu il bage nici atunci pe Claudiu...
POOL
Daca o sa joace cine merita si cine trebuie, o sa ii batem fara probleme, daca nu o sa facem iarasi pe noi ca in meciul de ieri.
redlady08
eu zic ca va face ceva schimbari fata de echipa de sambata, acuma ramane de vazut cati dintre cainii nostri isi vor gasi loc dupa tactica "marelui" puturca....cat despre rezultat....victorie ar trebui sa fie icon_rolleyes.gif
cane loco
cu siguranta ii batem aici, s-a vazut ca Tricolorii sunt in forma, ideea e sa bage piturca si alti jucatori, ca oricum la meciurile mai dificile baga titularii de drept.Pronostic 2 sau 3-0 pentru noi.
gilutza_d
acum ca marica e suspendat,are si niculescu sansa sa joace,macar sa-l bage pe parcurs si sigur va da gol.
si ii batem iar pe sloveni sa ne razbunam pt suferinta din 2001 icon_rolleyes.gif romania.gif romania.gif romania.gif
Capirossi
No problem. We win again.
redlady08
sa vedem ce va fi la tm si mai ales cati vor fi in tribune icon_biggrin.gif
Hatzu
QUOTE(gilutza_d @ 4 Jun 2007, 18:49) *
acum ca marica e suspendat,are si niculescu sansa sa joace,macar sa-l bage pe parcurs si sigur va da gol.

Marica e suspendat sau Daniel Niculae??? Sau amandoi, caz in care nu prea are alte solutii... ???
cosmin targoviste
Se stie ca batem ;) apropo am citit pe copy/paste.ro ca tabela noastra e mai tare ca a spurcatilor e de 5 stele HAITA_DINAMO.gif
POOL
NUmai Niculae e suspendat.
red_dogvitan
ii batem fara probleme pe sloveni in afara faptului ca Niculae e suspendat din cauza cartonasului rosu in restul totul e bine la echipa nationala romania.gif
anna
totul e bine..mai putin piturca complaining.gif icon_rolleyes.gif
Hatzu
Marica cica e racit, sta la pat, dar e posibil sa isi revina, desi sansele sunt mici...
florin_80
Niculescu, golgheterul campionatului si vice-golgheter in UEFA, este a 3-a optiune pentru Piturca. Va juca doar pentru Marica are ceva probleme de sanatate, ia Niculae e suspendat.
De fapt el cheama la nationala dinamovisti doar de ochii lumii, pentru ca stim ce se intampla cu ei: ba sunt trimisi prin tribune (nu a fost meci, incepand din vara trecuta, in care cel putin un dinamovist sa nu fie trimis in tribuna), ba prinde cateva minute, ba prinde prima echipa doar in cazuri de forta majora.
bigbobo
Sper intr-o noua victorie a Romaniei lu' 6/6 si intr-o reusita din partea lu' Mutu sau Clau' in cazul in care va fi titularizat.
radu
De data asta cred in 2 goluri date de dinamovisti (o sa platesc copyright-ul mai tarziu). Si pronostic 2-1.
mihaiul90
Chiar daca nu va putea Marica sa joace, sunt sigur ca nenorocitul va juca cu un singur varf numai sa nu-l bage si pe Clau. E un tampit, deja nu ma mai intereseaza... doar imi pare rau ca l-a convocat pe Claudiu sa isi bata joc de el, mai bine nu il convoca si putea si el sa participe la Campionatul National de lovituri libere, pe care sigur l-ar fi castigat...
Clau_Goool
Unu solist si atat ... Nu mai comentez nimic la adresa boului de piturca ca deja am spus prea multe ... Hai romania.gif !
POOL
E batjocura totala ceea ce face ala lanationala. La jucatorii care sunt acuma in Romania si prin campioanatele tari din Europa, trebuia sa ne distram cu slovenii, bulgarii sau bielorusii.
gilutza_d
sorry icon_redface.gif de Niculae vroiam sa zic ca e suspendat dar m-a scapat si am zis marica,cred ca presimteam ca nu o sa se simta bine si nu o sa joace tongue.gif
dinamo_angel
QUOTE(florin_80 @ 5 Jun 2007, 8:59) *
Niculescu, golgheterul campionatului si vice-golgheter in UEFA, este a 3-a optiune pentru Piturca. Va juca doar pentru Marica are ceva probleme de sanatate, ia Niculae e suspendat.
De fapt el cheama la nationala dinamovisti doar de ochii lumii, pentru ca stim ce se intampla cu ei: ba sunt trimisi prin tribune (nu a fost meci, incepand din vara trecuta, in care cel putin un dinamovist sa nu fie trimis in tribuna), ba prinde cateva minute, ba prinde prima echipa doar in cazuri de forta majora.

Si nu reusesc sa inteleg de ce face chestia asta. Este greu sa pricep in ce conditii ar putea fi introdusi ca titulari cainii nostri, ce ar trebui sa.i demonstreze lui Piti... de ce nu ne lasa sa aratam valoarea noastra? doamne... vorbesc la persoana I plural... m.am molipsit de la voi.. pe acest forum va intelegeti ca fratii si incepe omul sa vorbeasca ca si cum ar trai intr.o mare familie. icon_redface.gif
red_dogvitan
Toti dinamovistii care trec pe la nationala sunt bagati cu ochii in soare de catre selectionerul Victor Piturca deoarece se stie ca el a antrenat in trecut spurcatii si se intelege acest fapt de aceea de fiecare data are retinere la fotbalistii dinamovisti
POOL
Lasati ca la ce jucatori mari sunt acuma in primul 11, gen dorel stoica, rat, rosu, codrea, dinamovistii nostri nu au loc.
matador
hai ca noi dam exact unul din compartimentele vitale, POARTA!!
POOL
Mda. Bine. Lobont era titular clar la nationala. Mai putea sa bage un dinamovist da' porcu nu vrea.
djmihaitza
Se pare ca diseara vom vedea Romania cu un "11" ceva mai "luminat" avand in vedere ca balanel nu este titular.
Marica si-a revenit, Claudiu are un ghinion fara masura, dar nu din cauza lui Mariko-san ci datorita unei accidentari, a nu se intelege ca nu sunt bucuros pentru Ciprian.
romania.gif ROMANIA romania.gif
Lobont
Contra, Goian, Tamas, Rat
Codrea, Chivu –Zicu – Fl. Petre,
Marica, Mutu
POOL
"Putin" mai luminat.. Chivu nu e bun la inchidere.
bigbobo
romania.gif HAI ROMANIA romania.gif
COSMIN C
De ce nu cred povestea asta cu accidentarea lui Niculescu? icon_rolleyes.gif
Leaveyou
Pentru că ești om bătrân 010.gif 010.gif 010.gif care a văzut multe și a auzit multe ... Asta ți-o spune tot un Click to view attachment
stef 22
Sunt optimist si spun ca o sa invingem Slovenia la scor (3-0 hattrick Mutu).
romania.gif HAI ROMANIA!!! romania.gif
red_dogvitan
2-0 pentru Romania dubla Adi Mutu romania.gif HAI ROMANIA!!
Ashtray
Ba nu... 3-0 pt Romania, hattrick Niculescu 149.gif 251.gif
P.S: muşeţel pITURCA!
stef 22
intai sa joace si apoi sa speram la un gol(uri) din partea lui...
gavros
ba nu, 1-1 autogol banel
biancap78
Auzi ca cica intra Flory...deci normal Banel sade pe banca ar fi normal zic eu.....
Ashtray
QUOTE(stef 22 @ 6 Jun 2007, 19:44) *
intai sa joace si apoi sa speram la un gol(uri) din partea lui...

Era o remarca ironica...stiu ca nu o sa joace. Apropo, v-am mai zis asta- "muşeţel pITURCA!" ?
florin_80
QUOTE(COSMIN C @ 6 Jun 2007, 18:34) *
De ce nu cred povestea asta cu accidentarea lui Niculescu? icon_rolleyes.gif

De ce? Pentru ca s-a refacut Marica. De altfel, Niculescu s-a "accidentat" exact dupa ce Marica n-a mai avut "rosu-n gat". M-am saturat sa vad o echipa facuta pe prietenii, pile si alte invarteli.
Hatzu
1-0 la pauza, gol Mutu, e bine :)
Clau CLau Clau goooooool Clau gooool Clau goooool SA INTRE!!!
COSMIN C
QUOTE(florin_80 @ 6 Jun 2007, 19:58) *
M-am saturat sa vad o echipa facuta pe prietenii, pile si alte invarteli.

Si tu? Bun venit in club,,,,
dogie
pacat ca nu-l baga si pe nicu....
COSMIN C
L-a bagat..... Pe ai nostri i-a bagat de multa vreme.... Numai ca unii dintre voi nu ati bagat de seama.
mrbodo2002
Acelasi joc prost ca de obicei si iar victorie...Din pacate nu pot sa scriu aici ce i-as spune barbugiului icon_redface.gif
bigbobo
Ma bucur pentru golurile lu' Mutu si Contra. Marica mi s-a parut cel mai bun jucator. Imi pare rau ca n-a reusit sa inscrie si el.
Hatzu
Mare pacat ca nu l-a bagat pe Clau, putzurca a dovedit inca o data ca ii cheama pe dinamovisti la lot numa sa isi bata joc de ei. Si nimeni nu poate spune nimic ca doar "e nationala si echipa asta a facut 6 puncte in 2 meciuri si e pe locul I ce conteaza cine joaca, voi dinamovistii nu sunteti romani?" complaining.gif
Nah, de aia nu prea avem ce zice, asta e. Clasamentul in grupa arata acum in urmatorul fel:

Echipe J PCT
1 Romania 7 17
2 Olanda 6 14
3 Bulgaria 7 15
4 Albania 7 9
5 Belarus 7 7
6 Slovenia 6 4
7 Luxemburg 7 0

Olanda are doar 6 meciuri si daca il castiga pe cel in minus ne egaleaza la puncte, Bulgaria nu a facut niciun pas gresit asa ca situatia ramane deocamdata, aproape la fel.
Capirossi
Suntem in grafic. Batem si castraveciorii la toamna. No problem.
florin_80
Nu stiu care au fost rezervele noastre, dar sunt gata sa pun pariu ca iar a fost trimis prin tribune Cristea (asa cum s-a intampla cu Olanda, Luxemburg si cu Slovenia-tur). N-are rost sa-l mai cheme daca tot il tine prin tribune. Asta-i bataie de joc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.