Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Romania - Slovenia
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2
matador
lasa-ma ca l-a bagat pe petarda de zicu, jucator ce nu m-a impresionat niciodata.i-am zis bunicului meu care e rapidist caimi pare bine ca zicu o sa se duca la rapid,ca o sa ii darame, si nu a fost asa?
Leaveyou
QUOTE(COSMIN C @ 6 Jun 2007, 22:00) *
Si tu? Bun venit in club,,,,

Când era Lucescu îl bătrân antrenor la națională nu i-a băgat pe mârlanii de la steaua care atunci erau în vână. Pițurcă plătește niște polițe ... Părerea mea !
mrbodo2002
E posibil,dar totusi Lucescu a fost cel care l-a bagat pe Hagi titular la 18 ani in nationala!
rew
Hagi a prins vreo 30 de meciuri la nationala ca jucator al Sportului. Totusi multe scirbe steliste au debutat la nationala cu Lucescu: stoica, iovan, balint, bumbescu, lacatus si chiar nenorocitu de piturca. Si asta in vremea marilor echipe ale lui Dinamo si Craiovei de la inceputul anilor 80, plus jucatorii de la Corvinu, care au migrat in timp la Dinamo. Spurkatii nu aveau cum sa fie decit de umplutura. Scheletul echipei create de Lucescu a ramas 10 ani sa duca greul, chiar daca din 86 conducerea nationalei a fost confiscata nedrept de spurkati. Singuru spurkat 'in vina' pe vremea aia era Valentin, in rest doar poveste pt aurolaci inculti cu echipa lor de rahat.
POOL
Eu cand am vazut ca intra pleshkan pe teren, nici nu m-am mai uitat la meci, am stiut ca nu mai dam gol si ca jucam aiurea. rofl.gif Deci daca ala ii jucator de nationala, lol... Poate de nationala de femei a Romaniei.
red_dogvitan
Am invins Slovenia cu 2-0 suntem in grafic trebuie sa incercam sa obtinem numai victorii pana la final sa batem castravetii la ei acasa cu un 3-0 sa le iasa pe nas fotbalul si poate cine stie daca batem si pe Olanda acasa am termina grupa pe locul 1 romania.gif
dinamo_angel

Asa sarbatoresc romanii nostri victoria in fata adversarei slovene. Dupa meciul de aseara am putea spune ca Romania si.a indeplinit niste obligatii fata de suporterii ei, a platit niste polite, a castigat pentru a ne demonstra ca niciodata nu este timpul pierdut daca doresti sa te faci cunoscut. Cunoscuti suntem si pe site.ul UEFA.com... unde am gasit aceasta poza.. nu vi se pare ca descrie foarte mult spiritul de castigator? mie personal imi place mult poza. :x :x
Si sper ca de acum inainte vom dovedi ca putem sa jucam profesionist. Avem jucatori de valoare si ar trebui sa fim mandri de asta.
COSMIN C
icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif
razvan_fcd
n-am crezut nici un moment in accidentarea lui clau.vrajala de-a lu putirca.asta e chiar culmea...nici un jucator de camp de la echipa care a castigat campionatu detasat nu a evoluat nici macar un minut in cele 2 meciuri ale "nationalei"!!!!!!!!!!!!!dar jucatori ca banel sau goian au loc in echipa nationala ca titulari.putea macar de ochii lumii sa il bage pe unul din cei 3 macar 5 minute la final,dar nu,spurcatul vrea sa ne umileasca de tot.
biancap78
Mai era cate unu care nu prea avea ce cauta pe acolo da ma rog....M-am uitat cu mult interes la meci pana in minutul 75 apoi am lasat doar Tv-ul deschis ca in fata lui oricum nu ma prindeai deloc.....Mia placut cat m-am uitat...sper sa facem fata si Olandei....mai avem un mecxi cu Bulgaria la Sofia....si sa vedem....poate vom trage cartea norocoasa....
florin_80
Vad ca antrenorul Craiovei a spus ca au fost interese ca Goian sa joace titular. Exact cum anticipam...cu ocazia asta poate castig si un pariu cu un stelist...asa e cand unele titularizari se fac la Palat. O sa vina vremea cand o sa spun ca ma fac pe nationala.
rew
Eu, de cind au pus spurkatii laba pe nationala, din 93, tin numai cu Dinamo. Sa vedeti dupa ce se reface fotbalistu de cacao, dica, ce nationala va face piturca. plus mirela si alte specimene. Asteptati numa sa fure spurkatii citeva meciuri la inceputu turului sa zica 'ia uite echipa de pe primu loc, normal sa fie 3 sferturi din nationala'. Si normal pt un gunoi ca piturca, rationamentu asta se aplica numa daca steaua e pe primu loc, si daca nu e pe primu loc, macar 4-5 spurkati in teren. Eu am alte nationale favorite in preliminarii si la mondiale/europene.
marcher
Mare adevar graiesti...
Siegfried
Asta cam asa e, Piturca face nationala si cu inima sa de stelist. Banel?! Goian in locul lui Radu Stefan?! Si asa mai departe... Ovidiu Petre este in cercul de jucatori ai nationalei!!!
Dar poate cel mai nedrept mi se pare faptul ca Piturca se incapataneaza sa nu il joace deloc, nici macar un sfert de ora, pe Clau... E revoltator.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.