Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ana-Maria
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4
Cai Lun
Las' ca il punem noi pe Niculescu să vorbeasca cu sor'ta in privinta asta... 010.gif Am impreisa ca el va rezolva mai multe și mia repede... adica.. ma refer la probleme de genul asta... nu la altceva... tongue.gif
anna
cred ca sorella mea v-ar fi recunoscatoare crazysanta.gif verystrange.gif verystrange.gif
Cai Lun
Da.. si am si puternicul sentiment ca te va convinge.... 010.gif
anna
verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif mai stii??...
Cai Lun
...sorella? 010.gif Ce zici?
anna
orice ar fi ea e de acord cu tine ca nu vrea sa ma lase sa renunt la concurs icon_rolleyes.gif
Cai Lun
Pai atunci hai sa presupunem ca te-a convins... pune o poza pe masura.... tongue.gif
GabyPCH
sooper poze, succes anna! nicolle de ce nu participa? 256.gif
dinamodgirl
pt ca nu vrea sa concureze cu sorella'sa!!!
nicolle_reddog4ever
QUOTE(anna @ 6 Jun 2007, 23:08) *
cred ca sorella mea v-ar fi recunoscatoare

pe viata.... icon_lol.gif

QUOTE(Cai Lun @ 6 Jun 2007, 23:54) *
...sorella? 010.gif Ce zici?

Acum ce pot sa fac??? O sa ma "sacrific" 010.gif
dinamodgirl
Ce mai "sacrificiu" veri! verystrange.gif
nicolle_reddog4ever
@Gaby....repet...nu particip ca sa nu concurez importiva annei...o sa ma vedeti si pe mine la anu'(cu toate pozele mele cu CLAU tongue.gif )
matador
oo da de abia asteptam:D:D
Cai Lun
Pai deci... daca ea concureaza anul asta si tu nu vrei sa concurezi impotriva ei, dar vei concurta la anul.. inseamna ca ea nu va mai concura la anul.... aici exista 2 variante... ori nu va mai vrea, ori nu va mai putea, pentru ca va castiga concursul anul acesta... tongue.gif
anna
de participat, nu mai particip sigur anul viitor...dar inclin sa cred ca motivul va fi prima varianta icon_rolleyes.gif crazysanta.gif
Clau_Goool
Oricum daca castigi anul asta tot nu vei mai avea dreptul sa participi. Eu prefer sa castigi anul acesta ca sa nu fi nevoita sa renunti din cauza ca anul viitor va participa si sorella ...
dinamodgirl
pai deci oricum anna nu va mai participa la anu sa o lase si pe sorella!
super_dog
La Multi Ani Anna !!! Sa fi iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti.
anna
multumesc super_dog icon_rolleyes.gif
deea_red
"Heeeepiiiii Bartdeiiiiiii tuuuuu iuuuuuu!" 010.gif "LA MULTI ANI" Ana!Multa sanatate si impliniri! beerchug.gif
mihaiul90
La multi ani beerchug.gif
GabyPCH
La multzi ani, Ana!!!
Cai Lun
Opaaaaaa..... e rost de sarbatoare! Bun asa! Sa traiesti (bine)... si noi pe langa tine! beerchug.gif
alessandro_reddog
LA MULTI ANI!!!! beerchug.gif cat despre poze....WOWWW...esti super draguta......ai asigurat votul meu....kissss
gilutza_d
la multi ani ana!sa ai parte de sanatate si multe impliniri bananasmile.gif beerchug.gif
anna
multumesc pentru urari
si daca toata lumea va cinsteste cu bere...eu va cinstesc cu pizza pizza.gif pizza.gif pizza.gif tongue.gif 010.gif
biancap78
verystrange.gif Multumesc da ingrasa... tongue.gif
anna
de obicei da...dar azi nu ingrasa tongue.gif ba chiar slabeste icon_lol.gif
gilutza_d
super frumoase icon_rolleyes.gif
Florin_Dinamo
La Multi Ani,tot ce-ti doresti alaturi de Dinamo si de cei dragi, succes la Miss, si felicitari pentru poze, sunt super.
super_dog
^
anna
bravo Florin...ai vrut sa fii sigur ca nu le rateaza nimeni??? icon_lol.gif

a ajuns pizza si la tine?? pizza.gif <-- asta-i special pentru tine tongue.gif
dinamodgirl
La multi ani, sa ramai mereu la fel de frumoasa!
Foarte dragute poze!
cpc
La multi ani sa fii fericita si iubita!....vrem poze si de la petrecerea de ziua ta, se poate? beerchug.gif
anna
v-as arata si poze de la ziua mea, dar nu am facut 256.gif...am uitat de poze... bag.gif
cpc
inseamna ca a iesit o petrecere faina si ai uitat de toate bananasmile.gif
anna
mda...a fost fain thumb.gif
Clau_Goool
Foarte meseriase si ultimele poze din colectia primavara-vara ale Annei. Asteptam si alte poze din aceasta minunata colectie... PS: Mama, dar chiar iti sta bine de tot in rosu... bestiala fata ...
dinamodgirl
surioarei mele ii sta bine oricum!
Clau_Goool
Aia mica esti pe post de soldat de aparare ??? Si eu o felicitam draga ... tongue2.gif
nicolle_reddog4ever
QUOTE(Clau_Goool @ 14 Jun 2007, 18:43) *
Asteptam si alte poze din aceasta minunata colectie...

O sa am eu grija sa nu asteptati prea mult wink2.gif
anna
mai am timp de pus poze...o sa mai pun icon_rolleyes.gif

@clau_goool...nu-i soldat de aparare..e caine de paza... icon_lol.gif
Cai Lun
010.gif ...tocmai am vorbit acum cu Anna, a zis ca nu mai poate participa la miss din motive personale si ca ii indeamna pe toti cei care ar fi votat-o sa ii dea voturile Biancai!... icon_lol.gif
radu
Si marmota..... crazy.gif
anna
cai...esti sigur ca ai vorbit cu mine?? crazysanta.gif
Bascanu
poate o vorbit cu bianca icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
anna
si nu a nimerit topicul ??? verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif
biancap78
rofl.gif rofl.gif rofl.gif lol...am trait sa o aud si pe asta...
red_butterfly
Deci pe Cai Lun nu tre' sa-l acscultati! Cred ca a vrut sa zica sa ii dati voturile lui....dar a uitat sa isi deschida topic... tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.