Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ana-Maria
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4
POOL
Frumosi... Si tu si cainele. doglaugh.gif
anna
mutumesc... icon_redface.gif da' mai ales cainele, nu?? verystrange.gif verystrange.gif
Andreea001
Anna daca as fi in locul tau.....as lupta sa distrug concurenta gunshot.gif ...cine stie...premiul cel mare poate fi o cina romantica cu Radu Stefan!!!!! icon_mrgreen.gif
anna
pai daca ar fi asa...as ceda-o altcuiva... icon_lol.gif nu-s fana radu stefan.. tongue.gif
Cai Lun
Daca ar fi asa.. ar concura si andreea... 010.gif
Andreea001
pai sa fii sigur.... icon_rolleyes.gif
POOL
QUOTE(anna @ 19 Jun 2007, 17:49) *
mutumesc... icon_redface.gif da' mai ales cainele, nu?? verystrange.gif verystrange.gif

Tu ai zis-o. icon_rolleyes.gif
biancap78
Nici eu nu-s fana Radu Stefan....cred ca ne putem retrage... tongue.gif
mihaiul90
QUOTE(anna @ 19 Jun 2007, 16:49) *
e prea cald pentru fular acum...deci nu o sa vedeti poze cu fular icon_lol.gif

Daca e numai fularul fara alte țoale, merge, nu e asa de cald. Insa daca nu vrei nici asa, poti folosi eșarfa. Noua(baietilor) ne-ar conveni si mai mult 010.gif icon_lol.gif
anna
QUOTE(POOL @ 19 Jun 2007, 18:33) *
Tu ai zis-o. icon_rolleyes.gif

da' tu ai gandit-o rofl.gif

QUOTE(biancap78 @ 19 Jun 2007, 18:34) *
Nici eu nu-s fana Radu Stefan....cred ca ne putem retrage... tongue.gif

cum sa ne retragem?? daca nu e asta premiul?? busted_blue.gif icon_lol.gif

@ mihaiul90 da...va cred ca v-ar conveni 010.gif 010.gif
Andreea001
doglaugh.gif mie mi-a prins bine fularul......
anna
nici eu n-am zis ca e rau fularul 010.gif 010.gif 010.gif
POOL
@ Anna De unde stii? icon_rolleyes.gif
anna
am avut o presimtire... icon_lol.gif
anna
am uitat sa va spun povestea bradului drunk.gif

bineinteles ca bradul ala a trebuit sa fie neaparat alb-rosu...acum, stiti si voi ca beteala rosie se gaseste pe toate drumurile (ma rog, in timpul sarbatorilor), cu beteala alba a fost o maaare problema..sa va spun de ce...am gasit intr-un singur loc si acolo doar una, evident mi s-a parut putina si m-am pus pe cautat...nu ar fi fost chiar asa o problema mare daca nu s-ar fi intamplat urmatorul lucru:

- Aveti beteala alba? eu catre vanzator...
-Da, cum sa nu?? zice el...
-Ce bine, vreau si eu va rog...
-Imediat...
ei acum imaginati-va ca aproximativ aceeasi discutie s-a purtat la fiecare taraba/magazin si de fiecare data vanzatorul (vanzatoarea) imi aducea beteala argintie help.gif asa mi-am petrecut vreo doua zile incercand sa le explic vanzatorilor care e diferenta dintre alb si argintiu.... crazysanta.gif

norocul meu a fost ca beteala alba era cat de cat mare ca alta n-am mai gasit icon_lol.gif
gilutza_d
super frumoase pozele ana.bravo thumb.gif
anna
multumesc gilutza..lasa ca si ale tale sunt frumoase busted_blue.gif
gilutza_d
mersi icon_rolleyes.gif
super_dog
Ce amabile sunt concurente si eu care ma gandeam ca va luati de par chiar aici pe forum....se pare ca m-am inselet
gilutza_d
pai cum sa ne certam ,ca ne intelegem foarte bine icon_rolleyes.gif
anna
QUOTE(super_dog @ 21 Jun 2007, 3:41) *
Ce amabile sunt concurente si eu care ma gandeam ca va luati de par chiar aici pe forum....se pare ca m-am inselet

cum sa ne luam de par?? nono.gif
eu ma intreb cum s-ar desfasura un eventual concurs de "mister dinamomania" in cazul in care voi credeti ca noi ne-am lua de par din cauza unui concurs icon_question.gif icon_question.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Clau_Goool
Lasa concursul de mister, acum avem concurs de Miss asa ca pregatiti-va artileria de final inainte de marea batalie ...
POOL
Prea mult te intrebi tu anna... icon_twisted.gif
anna
si care-i problema??? icon_twisted.gif 010.gif
POOL
These questions. icon_evil.gif
anna
POOL nu te lega de mine ca-l pun pe Ricky pe tine si ai incurcat-o 010.gif 010.gif 010.gif
POOL
Okay Mylady... icon_lol.gif
alexandra_fcd
mult succes. foarte faine pozele superr ;) HAITA_DINAMO.gif
Clau_Goool
Anna e cam liniste pe strada ta ... Nu mai bagi ceva pentru artileria de final ???
anna
da e cam liniste...dar decat sa fie razboi mai bine asa icon_lol.gif nu am mai avut timp sa fac poze...asa ca nu am mai pus...dar poate o sa mai pun tongue.gif
dinamodgirl
grabestete cu pusul pozelor ... iti propun sa faci o poza pe covorul zburator al Irinei busted_blue.gif
anna
ioana...acum fug la poze..sa fii pe faza sa nu ratezi momentul tongue.gif da' nu vreau poze cu covorul...o sa fac cu fularul.... 010.gif 010.gif 010.gif
dinamodgirl
010.gif merge si covorul pe post de fular icon_rolleyes.gif
anna
biancap78 : vaaai
biancap78 : ia sa ne facem si noi....
biancap78 : si cu fularul)))
biancap78 : vrei?
biancap78 ): =))
biancap78 : hai ca io acum imi fac =)))
anna : normal..acum sar de pe scaun...sa fii pe faza sa nu ratezi momentul
anna : =))
biancap78 : stai sa ma vopsesc :))
anna : si eu si eu
anna (: =))
biancap78 :
biancap78 : lol
biancap78 : tu anna
biancap78 : da acuma faza cu fularul e expirata
biancap78 : hai sa ne facem fara=)))
anna : =))
anna : fara fular sau fara nimic???'
anna: =))
biancap78:= )))

sa nu ziceti ca nu ne facem noi planuri de distrugere a concurentei... rofl.gif rofl.gif rofl.gif
dinamodgirl
...si totul se termina cu o paruiala.... icon_evil.gif
POOL
Interesting... drunk.gif
anna
nu nu nu...nu cu paruiala....ca doar luptam pe acelasi front..nu a zis Cai Lun ca ii dau toate voturile mele Biancai?? acum incerc sa obtin cat mai multe crazysanta.gif icon_lol.gif 010.gif 010.gif
dinamodgirl
e nu....mai intai va luati de gat si apoi de par icon_rolleyes.gif 010.gif
POOL
Girls fight!! Nice. popcorn.gif
anna
Bai nu instigati la violenta da??? noi am zis ca nu ne paruim si gata nu ne paruim nono.gif verystrange.gif verystrange.gif
POOL
Hai noah!!! Insist! popcorn.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.