Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ana-Maria
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4
mihaiul90
Bafta anna, misto poze bananasmile.gif
deea_red
Foarte misto pozele!Bafta multa Ana!ai de la mine un vot asigurat! icon_mrgreen.gif
mrbodo2002
Felicitari! thumb.gif
Frumoase poze! Si pe stadion cand vii cu gasca de pe mania?
Clau_Goool
Bravo Ana, de cand asteptam acest moment si uite ca a venit. Super poze, super fata, super tot. M-am indragostit !!! icon_redface.gif
red_butterfly
In sfarsit, anna!! bananasmile.gif
Succes!!!!
anna
Mutumesc tuturor.. icon_rolleyes.gif
Mersi deea pentru vot... verystrange.gif
Clau_gool...de parca nu ma mai vazusei pana acum.... icon_rolleyes.gif
Mrbodo...o sa vin , promit! busted_blue.gif
Monica poti sa fii offtopic oricand pe topicul meu ca sa ma revansez ca ti l-am acaparat pe al tau pentru un timp... busted_blue.gif
Clau_Goool
Ana asa e te-am mai vazut, dar m-am indragostit pentru a doua oara, sa nu-mi spui ca nu am acest drept ??? crazy.gif
Florin_Dinamo
Bravo Ana, abia am asteptat sa iti faci topic. Votul meu il ai de pe acum tongue.gif tongue.gif
anna
Clau_goool ai voie de cate ori vrei tu verystrange.gif dar daca vede Nicolle ...busted_blue.gif

mersi Florin icon_rolleyes.gif
Clau_Goool
Sunt un om iubaret, noh ce sa fac si eu, nu ma impuscati pentru asta ... icon_redface.gif
PS: ce bine iti sta in alb-rosu ... HAITA_DINAMO.gif si incearca sa zambesti mai mult ...
red_baby
Succes Anna bananasmile.gif !
Huskygirl
welcome.gif wow...dinamovista frumoasa fok!..succes :*
anna
Clau_goool...nu imi place cum ies pozele daca zambesc crazysanta.gif
red_baby, huskygirl...multumesc fetelor, succes si voua!! bananasmile.gif
Bascanu
restul pozelor cand apar??
Clau_Goool
Bascane nu grabi fata, toate la randul lor ... Oricum frumusetea ei nu dispare peste noapte, o sa avem vreme de ea foarte multa vreme ... oricum nu scapa de noi asa usor ... icon_redface.gif
anna
QUOTE(Bascanu @ 3 Jun 2007, 12:41) *
restul pozelor cand apar??

nici nu au apucat "forumistii" sa le vada pe astea...mai ai si tu rabdare icon_rolleyes.gif tongue.gif

Clau-gool mersi ca mi-ai luat apararea doglaugh.gif

Oricum nu vreau sa scap de voi tongue.gif
nicolle_reddog4ever
Pai bine sorella si poza care imi place mie unde e????? complaining.gif Sa vedeti acolo fata frumoasa, da' mai ales posterul langa care e facuta poza tongue.gif

QUOTE(Clau_Goool @ 3 Jun 2007, 1:25) *
Bravo Ana, de cand asteptam acest moment si uite ca a venit. Super poze, super fata, super tot. M-am indragostit !!! icon_redface.gif

256.gif tongue.gif
redlady08
mult succes! thumb.gif ...deja vad ca faci ravagii printre baieti...... icon_lol.gif
red_dogvitan
Marfa pozele multa bafta si succes in continuare in concurs Ana!!! thumb.gif
opiated
WoW !! Fara cuvinte....
coolio
Da' chiar ca is faine pozele.....si nu numai.
Bafta!
gilutza_d
inca o dinamovista foarte frumoasa tongue.gif multa bafta ana HAITA_DINAMO.gif
biancap78
Inca o surioara de a mea...Felicitari iubita....Multa bafta
f_rares
Am ramas in urma cu forumul stupidemoticon0rv.gif

Nici nu stiam ce bijuterii aveam in gasca , si asta e valabil pt toate fetele din Famiglie bag.gif

Bafta!! beerchug.gif
anna
Multumesc pentru urari... icon_rolleyes.gif

redlady08..acum, au fost si baietii binecrescuti...ce ai fi vrut sa zica?? icon_rolleyes.gif
Florin_Dinamo
Hai nu mai fi asa modesta tongue.gif tongue.gif Daca te laudam, suntem bine crescuti, daca nu te laudam, eram nu stiu cum... nici cum nu e bine mai Anna tongue.gif
redlady08
uite ca deja ti-a raspuns florin icon_lol.gif
Clau_Goool
Te vom iubi mereu Ana. Florine nu mai scoate limba ca s-ar putea sa ti-o musti. Nu ai invatat ca nu e frumos sa scoti limba, ai face bine sa o ti la locul ei ...
anna
hai mai Florin...eu va laudam pe voi ca sunteti baieti simtiti si incurajati fetele de la miss si tu intelegi gresit...nu v-am criticat..v-am multumit icon_rolleyes.gif
super_dog
Bravo mey Anna...misto pozele dar mai vrem si altele :P
Mister
Frumoasa fata,draguta stema de pe tricou:P,ce sa mai?Se vede spiritul de invingator,ar fi o competitie frumoasa daca ar participa si sora ta scumpa:)
mrbodo2002
Din ce m-au mintit ele pe mine surioara va participa anul urmator! bananasmile.gif
icon_redface.gif
nicolle_reddog4ever
QUOTE(Mister @ 3 Jun 2007, 23:21) *
Frumoasa fata,dragutza stema de pe tricou:P,ce sa mai?Se vede spiritul de invingator,ar fi o competitie frumoasa dak ar participa si sora ta scumpa:)

Mersi, mersi icon_redface.gif
@ bodo...nu te-am mintit asa o sa fie...doar nu vrei sa concurez impotriva anei???...nu se poate asa ceva, doar e sorella mea icon_rolleyes.gif
super_dog
@nicolle_reddog4ever: Pai noi te intelegem ca nu vrei sa concurezi impotriva sorellei, dar ana putea strecura si o poza cu tine pe profilul ei.
anna
da' ce descurcaret esti tu mai super_dog verystrange.gif
cat despre poze...ma bine nu va spuneam ca o sa mai pun doglaugh.gif o sa va arat altele cand o sa va plictisiti de astea tongue.gif
red_dogvitan
O sa fie o concurenta interesanta multa bafta!
red_dog_rahova
eu as vrea sa facem o fotografie de grup..da' nu stiu cand va fi posibil........ Dinamomania pictures prezinta.....
super_dog
QUOTE(anna @ 4 Jun 2007, 22:45) *
da' ce descurcaret esti tu mai super_dog verystrange.gif

Cum ai constatat asta ?
mrbodo2002
QUOTE(red_dog_rahova @ 4 Jun 2007, 23:59) *
eu as vrea sa facem o fotografie de grup..da' nu stiu cand va fi posibil........ Dinamomania pictures prezinta.....

Poze de care spui tu exista pe topicul Monicai! icon_redface.gif
red_dog_rahova
corect dar cu mai multi....
bigbobo
Bafta multa Ana-Maria!!!
anna
@Red_dog_rahova..o sa facem si fotagrafie de grup icon_rolleyes.gif de fapt o sa facem mai multe cu prima ocazie ca sa recuperam timpul pierdut bananasmile.gif

@Bigbobo: multumesc pentru incurajari icon_rolleyes.gif
red_dog_rahova
abia astept....
radu
In ritmul asta o sa ne umplem propriul sector in PCH. Asa bodo organizeaza tu. Cu ocazia asta faci si practica pentru facultate.
Ontopic: multa bafta si tie Ana!!!
dinamodgirl
Bafta surioara mea mica! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Clau_Goool
Desi toate pozele sunt super frumoase, poza numarul doi este preferata mea, deoarece parca se observa si un zambet in ea icon_biggrin.gif si mai ales pentru ca iti sta foarte bine imbracata in rosu ...
nicolle_reddog4ever
QUOTE(super_dog @ 4 Jun 2007, 22:39) *
@nicolle_reddog4ever: Pai noi te intelegem ca nu vrei sa concurezi impotriva sorellei, dar ana putea strecura si o poza cu tine pe profilul ei.

POATE ca o sa puna o poza cu amandoua da' doar cu mine nu se poate nono.gif si nu mai vorbiti de mine ca suntem offtopic...sa nu se supere sorella pe mine tongue.gif si ca sa fiu ontopic: BAFTA SORELLA MEA SCUMPA ! bananasmile.gif
Cai Lun
Dupa socoteala mea... pozele ca pozele.. dar posterele sunt ale Nicoletei... Deci e deja o combinație aici...

Oricum, cand 2 baieți (cu mine 3) îți spun că tre' sa zambești mai mult... s-ar putea sa știe ei ceva... tongue.gif
anna
POSTERUL cu Niculescu este al ei restul sunt ale noastre icon_redface.gif ala e al ei pentru ca ea e hypermegasuper fana Clau si nu ma bag peste ea tongue.gif

si daca eu va spun de fiecare data ca nu imi place cum ies pozele daca zambesc....inseamna ca stiu eu ceva gunshot.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.