Akum îmi dau seama k am fakut o gresheală knd am fost de acord cu topikul. E o idee bună, dar knd ma gândesc k tre' să povestesc shi eu.... Nu mai kred, dar fie
Eu am fost șoim și atât. Dacă îmi aduc aminte bine, i-am cam blestemat pe ăștia cu revoluția lor, pen k s-au gasit să îl dea jos pe ceașk exact cand sa ma fak și pe mine pionier!

Pentur cei care ați apucat
știți despre importanța momentului. Mamă ce invidious eram pe cârnații ăia de pionieri, mereu ei erau jmekeri k erau pionieri. În fine, revenind..
Eu în grădiniță, tre să menționez că eram pe pile. Da. Bunică-mea era
nu știu ce era de fapt. Cert e că stătea pe la sala aia unde era imensa mașină de spălat. Cel mia fioros mastodont de metal pe care l-am văzut în viața mea. Făcea un zgomot infernal și se și cutremura un fel.. mereu mă temeam că or să mă înfigă balaurii în el și or să mă omoare.
A, nu v-am zis că până pe la vârsta de 10 ani am trăit cu convingerea fermă că eu de fapt sunt singurul om, iar toți ceilalți sunteți niște balauri cu chip de om care îmi vreți răul. Tăriam într-o conspirație
eram convins că în spatele meu, cu toții vă transformați în monștri gata să mă mâncați
Sper că m-am înșelat, nu?

E
și deci bunică-mea era spălătoreasă.. habar n-am ce
cert e că aveam pile. Mai bine zis aveam spate, deci îmi permiteam. Cel mai mult și mai mult îmi permiteam să nu dorm la prânz. La noi era o tactic. Dacă accepți stai cuminte în pat și să dormi, primești și înainte și după o linguriță de sirop. (și acum TÂNJESC după siropul ăla
) Mai aveam alătur ide mine un fârtat chiar mai scrântit. Ne jucam în timpul orelor de-a dacii și romanii. Eu eram Decebal. Îmi puneam în cap husa de pe scăunel, care îmi vena la fix ca o pelerină si intram în ei ca un adevărat ultras. Mai era un băiat, Ștefan. Evident, el era Ștefan cel Mare
deci era cu buzduganul, eu cu sabia. Când intram în acțiune amândoi, rămânea sala pustie. Toate dulapurile erau pline. Se suiau dracii câte unul pe fiecare raft și închidea uși ușa.. nu știu cum făceau
cert e că scăpau.
Cât despre tovarășa învățătoare
nu o mai țin minte. Dar țin minte că avea mereu discuții cu bunică-mea.
În fine. Sunt multe de zis.. piesa de rezistență însă, e următoarea
După cum v-am spus, și eu eram certat cu somnul (nici acum nu suntem f.b. prieteni
) și în cârdășie cu celălalt pupăzoi fără somn făceam toate drăciile. Rămâneam practic nesupravegheați
(țin minte că odată, toașa a lăsat sticla cu sirop pe un dulap, iar noi, cum a plecat și restul au adormit, am și intrat în posesia ei
Când a venit cineva să verifice.. noi suflecasem deja trei sferturi din sticla aia
ideea e ca până a venit asistenta.. noi deja ne apropiam de comă alcoolică. Nu avea alcool licoarea, da avea zahăr.. cred că am debordat de energie vreo 3 zile după
) Așa
și ce să facem noi singur cu o cameră plină de pitici dormind butuc? Ideea e că ăștia când dormeau.. păi dormeau tată! Dracul acesta care era cu mine.. ce sa facă el.. se duce la o fată
. Eu căutam jucăriile pe sub pat
când mă ridic și mă uit la el
băiatul meu îi dăduse gagicii chiloții jos și râdea
Moa
când am văzut ce idee genială a avut omul.. hap și io
la prima care am prins-o
Am râs noi, am analizat
. (bă să nu mă turnați că vă dau ban!

) Și apoi am aranjat fetele la loc și ne-am văzut de treabă
Să tot fi ținut figura de câteva ori. Cert e că abia așteptăm să ne băgăm în pat și să rămânem singuri cu o cameră de bușteni
Ei bine, într-o bună zi. Am pus planul măreț în aplicare
Cum care? Ne-am dus la cea mai a dracu fată din grupă, i-am dat chiloții jos, jos de tot adică, i-am scos de pe ea
și ATÂT! (hai mă.. eram copii
) Acum.. odată intrați în posesia gogoșarilor
ne-am dus amândoi la baie
. Am intrat într-o cabină
(BĂ, TERMINAȚI CU PROSTIILE, NU VA FI CE VĂ IMAGINAȚI!!!

) și în cabina aia ,el a dat chiloții în veceu și eu am tras apa! NA că ne-am răzbunat!
Sper că respectiva colegă nu citește aceste rânduri
.