Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gradinita DinamoMania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ... > Universitatea DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4
biancap78
QUOTE(COSMIN C @ 6 Jun 2007, 12:01) *
Nu cred ca-i necesar topic special. Povestiti aici, hai, curaj, eu abia il astept pe cel mic, Detz sa ne povesteasca el cum ii trage scaunul profei de romana, sau cum tine de sase in timp ce Bianca, fata buna, ii motiveaza absentele in catalogul uitat pe catedra de vreun profesor. tongue.gif

Da da Cosmine exact cum zici tu....apropo chiar am nevoie de catalogu ala...am 3 absente numai pe ziua de azi la geografie desen si mate..mai am doua pe ieri la romana si sport si luni mai am una la geografie....astea numai saptamana asta.....A lui Doru nu le stiu dar am eu destule;))
detz_red_dog
Bianca,esti mic copil pe langa mine.Nu stii ce bine m-am simtit cand am sarit pe geam inainte de ora de franceza.(pe usa nu puteam iesii ca era diriga)
biancap78
verystrange.gif Iti permiti ai clasa la parter....da stai un pic...parca erau gratii la geamurile de jos... 149.gif
detz_red_dog
Pai erau gratii,dar le-am luat eu jos la un geam, verystrange.gif impreuna cu 2 colegi.
Ti-am spus cand am aruncat sticla aia de diluant jos? de a mirosit a diluant si la parter si la etajul 1?(atunci ne-au trimis profesorii acasa)
biancap78
Noi am fost mai babani....am dat tabla cu parfum frantuzesc Chanel 5....tot anu a mirosit tabla a parfum....si cati money costa unu d-ala....
mrbodo2002
In generala iarna aveam o tehnica desavarsita de a scapa de ore seara: umblam la intrerupator si hop nu mai mergea lumina deci ne trimiteau aksa profii bananasmile.gif Dupa ce s-au prins care era treaba cu intrerupatoru ne-am orientat la neoane icon_redface.gif le miscam un pic,nu mai faceau contact si iar plecam aksa lightning.gif
Cu motivatul absentelor era frumos: vorbeam cu cate un prof mai de gasca si ni le motiva el la 2-3 saptamani dupa ce le faceam si astfel nici diriginta nici profu care le pusese nu se prindeau doglaugh.gif
detz_red_dog
QUOTE(COSMIN C @ 6 Jun 2007, 12:01) *
Nu cred ca-i necesar topic special. Povestiti aici, hai, curaj, eu abia il astept pe cel mic, Detz sa ne povesteasca el cum ii trage scaunul profei de romana, sau cum tine de sase in timp ce Bianca, fata buna, ii motiveaza absentele in catalogul uitat pe catedra de vreun profesor. tongue.gif

Nu am eu norocul ala,dar oricum mie imi motiveaza antrenorul absentele.(am si eu pe calculator)
biancap78
verystrange.gif Asa am mai facut si eu Bogdane....avem si profi de gaska..de desen sau profu meu de Reli...o scumpete de om...acu ma da in gat Detz....:P

PS:Fain invezi tu Bogdane...prin gradinitza DMN
detz_red_dog
Pfai proful ala de desen e de treaba,dar e GIGANT.Bianca l-ai uitat pe Teddy(proful de muzik) si pe profa de istorie cu care fac eu. (pe ea am vazut-o la bustul gol, verystrange.gif cand am fost la mare,am intrat fara sa bat la usa direct la ea in camera si atunci iesea de la dus).E buna rau profa verystrange.gif .
biancap78
Am fo si eu la mare cu profa...nu-i stres..e simpatica....pe Teddy(pinguinu) nu-l pun la socoteala....ma credeti sau nu nu am facut o ora de muzica tot anu scolar....am avut o repartizare a orelor super stas....Muzica..vineri ultima ora...dracu mai sta....Iar de profu de desen...ce sa zik...sooper omu...sunt singura din scoala careia i-a dat ID-ul de mess... tongue.gif sa tinem legatura ca el pleaca in Canada....
detz_red_dog
Oricum eu nu fac desene.Cand trebuie sa ii aratam 3 desene imi dau niste colege desenele lor.
biancap78
Nu stiu pe ce mi-a dat profu note ca io nu prezint desene...ori nu-s la ora..si dak is am treaba la ora de desen n-am vreme de desene... icon_mrgreen.gif asa ca fratilor luati aminte...asta-i scoala din zilele noastre...si e doar inceputu..cate n-am mai facut noi....
detz_red_dog
Cosmine, daca iti zic ce note am eu la matematica,razi de mine 2 zile.
biancap78
Ia zi ca nici mie nu mi-ai zis....sa vedem ce note are Doru la mate....

ƞcoala =parnaie...... cancelaria = locul de barfit ....... sala de clasa = salon de masaj..:.... dicƣionarul = inamicul nr. 1..... Ɵefa clasei = Xena ... eleva corigenta = sarmana Maria... carnetul de note= Dosarele X ... ora de dirigenƣie=ƞtirile ProTv ... ora de mate = Misiune imposibila...
dinamodgirl
Doamne ce scarba am la desen!!! Ala de isto e si mai rau!
Cai Lun
A.. deci nici macar de anii de gradinitia nu e neaparat sa vorbim? putem vorbi si despre generala / liceu?
biancap78
Cica putem...acolo cui ai mai dat jos chilotii? icon_mrgreen.gif
Ashtray
Eeee...isi mai si aminteste Cai cum le cheama pe toate icon_lol.gif
COSMIN C
Vai, Cai Lun , ce reputatie ai! 010.gif
Cai Lun
mamă... ce am fost.. și ce am ajuns... icon_lol.gif

Nu, până în clasa a doua nu am mai dat nici unei fete chiloții jos... rofl.gif

Dar daca e pe așa.. am sa stau eu al'dată să mai scriu... acum am treaba cu dinamonienii...
anna
in clasa a doua?? da' repede te-ai miscat... verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif
Cai Lun
...pai aveam experienta de la gradinita... icon_lol.gif

Acuma'.. e sper ca nu ma credeti, nu? 010.gif
anna
doamne fereste...te stim baiat cuminte busted_blue.gif verystrange.gif
marcher
QUOTE(biancap78 @ 6 Jun 2007, 19:46) *
Cica putem...acolo cui ai mai dat jos chilotii? icon_mrgreen.gif

Pe probe nu se iau bani.... Nu va jucati cu focul si cu inocenta lui cai lun. S-ar putea sa patiti necazul.
POOL
Unul dintre putinele lucruri pe care mi le amintesc cand eram la gradinita era acela ca eu si inca vreo 2 baieti dormeam in hol pe saltea si asta nu de cuminti ce eram. icon_rolleyes.gif
dinamodgirl
tu macar dormeai tongue.gif
mihaiul90
QUOTE(mrbodo2002 @ 6 Jun 2007, 16:08) *
In generala iarna aveam o tehnica desavarsita de a scapa de ore seara: umblam la intrerupator si hop nu mai mergea lumina deci ne trimiteau aksa profii bananasmile.gif Dupa ce s-au prins care era treaba cu intrerupatoru ne-am orientat la neoane le miscam un pic,nu mai faceau contact si iar plecam aksa
Cu motivatul absentelor era frumos: vorbeam cu cate un prof mai de gasca si ni le motiva el la 2-3 saptamani dupa ce le faceam si astfel nici diriginta nici profu care le pusese nu se prindeau doglaugh.gif

Si nooi faceam exact la fel in generala, chiar si la liceu prin a 9-a si a zecea am pastrat traditia, cand faceam orele dupa amiaza icon_lol.gif E o strategie excelenta, de cele mai multe ori nu da gres 010.gif Pacat ca acum invat de dimineata si nu mai tine figura...

Daca tot vorbiti de profesori.... am avut eu unul de desen anul trecut, absolut penibil, era d-ala cum vedeti numai pe la TV la stiri ca isi bat elevii joc de el. Cred ca i le-am facut pe toate, l-am dat afara din clasa si ii tineam clanta sa nu intre rofl.gif si totul a culminat cu momentul in care i-am pus telefoanele la ureche cu un zgomot enervant si nebunul a lesinat :)))))
Am si un clip de atunci, dar nu pot sa il atasez aici, este fisier .3gp : Upload failed. You are not permitted to upload this type of file...
matador
mai mai mai, eu am amintiri crunte de la ora de desen. Acum o luna am luat un 2!!!!N oroc ca la anul nu mai fac
red_butterfly
Amintiri din liceu...am destule ca diriga era cam...dusa...putin spus. Nu era rea, ca ne mai motiva absentele, era doar nebuna. o poza, ca sa va afaceti o mica idee: (de obicei se stramba mai rau)

Toata lumea facea misto de ea la ore, si culmea nu se supara. busted_blue.gif
Tin minte ca odata isi uitase ochelarii acasa si nu prea vedea sa citeasca...asa ca i-a luat ochelarii unui coleg de pe banca. Ala era pe jos de ras..ca si restul clasei. Cand i-a lasat diriga jos la un moment dat, un alt tip i-a scos lentilele...si nu intelegea saraca de ea de ce nu mai vede cu ochelarii. icon_lol.gif
Intr-o iarna...se jucau baietii cu zapada prin clasa (si cred ca asta era printr-a 11-a) si vine asta si zice unuia care avea un diiiiitamai bolovanu in brate sa iasa afara. Si iese...arunca bulgarele pe hol si ramane cu o bucatica mica...pe care o arunca in diriga, si o nimereste!! Toti eram shocked.gif
Tot intr-a 11-a..mi-a pus diriga un 4 ca nu imi facusem tema (faceam si franceza cu ea). Si ii zic lu mama vezi ca am luat 4...ea, asta e....si cand s-a dus sa vada notele, i le-a citit diriga..dar nu i-a citit si acel 4. Si imi zice mama, vezi ca nu ti-a pus nota in catalog. Cum naiba ma, vazusem eu cand a pus-o. Si la o ora de muzica ma duc sa ma uit in catalog sa vad daca e sau nu, si bineinteles ca era. Ii zic dirigii: doamna de ce i-ati zis lu mama ca nu am 4? ea: cum?? nu i-am zis eu asa ceva!!
In fine...la un moment dat, iar se duce mama la scoala, si ii zic: uita-te in catalog sa vezi ca e 4. Diriga: nu ca nu are 4 la franceza ala e 9. Si vine mama: baaaaa, diriga asta a ta nu e sanatoasa. Chestia cea mai tare e ca media mi-a incheiat-o cu 9, desi nu modificase in catalog.

Si una de la ora de religie, intr-a 12-a...aveam un prof super de gasca:
Ma intorsesem eu la banca din spate in care stateau o stelista si o rapidista, si ma certam cu ele. Si profu: nu mai faceti galagie ca ma fac rau! Da' stelista: nuuuuuuuu dom' profesor ca noua nu ne plac baietii rai. 010.gif
Adusesem eu de acasa colectia mea de gume de sters...si hai sa facem la ora o chipa de fotbal. Am scris pe gumele alea numele unor jucatori si am facut o echipa mixta cu dinamovisti, oi si porumbei. Si profu: "fetelor faceti si voi putina liniste"...da yo "stati dom' profesor ca acuma faceam tactica"
biancap78
Am io o profa de franca.....anu trecut tre'ia sa iasa la pensie...au mai lasat-o un an.....Faza cea mai tare a fost cand a zis ca e virgina baba....am ras de am crezut ca murim...am fost toti sub banca....Bineinteles ca a aflat toata scoala ce va inchipuiati?
anna
bia..probabil profa ta impartea parerea elenei carstea:"barbatii este niste prorci" niciunul nu a fost destul de bun pentru ea icon_exclaim.gif icon_lol.gif
red_butterfly
Diriga noastra si-a schimbat numele printr-a 10-a. Nu stim de ce. icon_rolleyes.gif Cand ne intreba cineva cine ne e diriga noi ziceam "doamna dimintriu"...si la un moment dat nu stiu cum se uita cineva in catalog si zice "baaaaa, pe diriga o cheam martonfi". Toata clasa era pe jos de ras. Unii faceau misto ca s-ar fi maritat, sau ceva... evillaugh1.gif
dinamo_angel
...din ciclul amintiri ciudate, dar amuzante de la scoala... giljotiini.gif o intamplare care se poate incadra in "cerintele" acestui topic.

Impreuna cu dragii mei colegi, am furat toate tablourile din liceu... si le.am aranjat pe peretii din clasa noastra... diriga a ramas impresionata, era extrem de happy, deoarece se gandea ca in sfarsit ne.am hotarat sa ne infrumusetam clasa :)) ca suntem un colectiv unit si aratam asta in exterior... bla bla bla..

vine directorul in clasa... si observa nijte lucruri care i se par cunoscute.. "de unde drq ati facut rost de tablourile astea? [ooops :D] va imaginati ce scandal a iesit dupa, toti profii aflasera de isprava si ne intrebau mereu cum de am indraznit sa facem asta ; )).
alte faze dragutze din gimnaziu de asta data.. era iarna si eram incuiati in scoala ca sa nu ne batem cu zapada afara..si ne.am gandit sa evadam, sarind de la etajul 1... pacat ca au sarit doar jumatate, ceilalti au fost prinsi . :D
DOAMNE.. CE FRUMOS E LA SCOALA... :x
dinamodgirl
Intr-o iarna(parca prin clasa a 3 a), eu fiind mai baietoasa, impreuna cu amici mei ce ne gandim noi? sa batem doua fete cu zapada, dar sa fie un frecus calumea...iesim noi de la scoala, vrem sa le urmarim sa le batem cu zapada. Pe drum si-au dat seama si una din ele era cu bunica, ne-a certat cat ne-a certat dar noi tot nu ne-am lasat. Le-am urmarit pana acasa, unde, pana la urma nu le-am facut nimic.
Si acum vro doua zile am machiat vro 2 baieti icon_rolleyes.gif
detz_red_dog
QUOTE(anna @ 9 Jun 2007, 16:27) *
bia..probabil profa ta impartea parerea elenei carstea:"barbatii este niste prorci" niciunul nu a fost destul de bun pentru ea icon_exclaim.gif icon_lol.gif

Ai dreptate Anna.Ne-a zis si noua la clasa ca inca nu a gasit un barbat care sa o merite.
anna
sunt un geniu icon_cool.gif verystrange.gif
anita
QUOTE(matador @ 8 Jun 2007, 9:03) *
mai mai mai, eu am amintiri crunte de la ora de desen. Acum o luna am luat un 2!!!!N oroc ca la anul nu mai fac

da...si eu am avut un 2 la desen complaining.gif ...da` ma rog...o data am ajuns la ora mai tarziu si profa le dadea test alora si m-a vazut da` am iesit din clasa...si le`a zis colegilor ca noua celor care am ajuns mai tarziu o sa ne puna absenta nemotivata...logic ca nu ne`a pus ca nici nu stia cine suntem...ca nu facuse prezenta in ziua aia... bananasmile.gif [color="#FF0000"][/color]
FarfelkugeL
QUOTE(anita @ 24 Jun 2007, 14:42) *
dp...si eu am avut un 2 la desen complaining.gif ...da` ma rog...o data am ajuns la ora mai tarziu ji profa le dadea test alora si m-a vazut da` am iesit din cls...si le`a zis colegilor k noua celor care am aj mai tarziu o s n puna abs nemotivabila...lojic k nu ne`a pus k nici nu stia cn sntem...k nu facuse prezenta in ziua aia... bananasmile.gif [color="#FF0000"][/color]

Ce scris infect ai :(
dudu1961
Pentru unii dintre voi ___Limba si literatura romana , faceti la scoala ?!
Cai Lun
Ia nu mai faceti voi pe desteptii. Acest topic are niste reguli, la fel cum forumul are niste reguli. Cand ele sunt incalcate cineva intervine, cand nu, nu...
biancap78
QUOTE(COSMIN C @ 1 Jun 2007, 0:45) *
Este daca vreti locul de joaca al forumului, locul in care copiii sa se "prosteasca" cat vor, sa-si barfeasca profesorii, iar "mosii" n-au voie sa intervina. Aici si numai aici copiii au voie sa converseze in limbaj chat, ym, cine intelege bine, cine nu sa se racoreasca in Taverna cu o halba de bere rece. ( va imaginati ca pedepsele vor fi mult mai aspre cand gresiti in afara gradinitei).

Ce a gresit anita in ce a scris? icon_rolleyes.gif
cristina_biancorossi
si eu facea niste tampenii de mureai...... unii de ras... altii de nervi.La gradi, i-am tras uneia un pumn in fata, la fel si prin clasa a IIa, cand, in vacanta de vara, ma uitam obsesiv la desene animate( Tom&Jerry) si am sprijinit un topor pe poarta de la gradina, ca asa vazusem eu la TV si era sa ii tai piciorul lu unchiumiu .Da sa nu credeti ca m-am lasat. mamamea a zis ca nu o sa ma mai uit la meciuri, pentru ca m-a auzit injurand. Doar nu o sa pierd eu meciurile lui Dinamo ca asa vrea ea!! Asa ca, la tara, cand a intrat in gradina, am incuiat poarta, si am urmarit linistita partida.Da ce a fost dupa aia........ help.gif
biancap78
Din gradina? da ce ai dus televizorul in gradina? icon_rolleyes.gif
gavros
la altceva se referea, a zis cand a intrat maica-sa in gradina a incuiat-o acolo si sa dus sa se uite la meci
biancap78
Gata m-am prins.... icon_redface.gif
Leaveyou
Voi rămâne la grădiniță pentru a nu influența negativ tânăra generație cu povestirile din școală.
Cum poți să ai păreri greșite: pe noi ne punea educatoarea să lucrăm cu cariocile. Cariocile mele erau foarte colorate și îmi plăceau foarte mult. Atât de mult încât cu voioșie și talent mă zmângăleam pe degete (și cred că nu numai). Cum niciodată nu am fost egoist și nici nu vroiam ca operele mele să-și câștige renumele după decesul autorului, mă duceam și îi arătam și doamnei educatoare ce ispravă făcusem eu. Doamna educatoare mi-a apreciat întotdeauna strădaniile și, cum eram preferatul dânsei, și afară era iarnă, pentru a mă răsplăti mă punea la o masă singur lângă sobă. Asta era pentru mine recunoașterea deplină a talentului și a muncii depuse.
Mult, muuuult mai târziu, analizând faptele mi-am dat seama că, de fapt, doamna mă pedepsea. 'Rar a dracului că mi-a știrbit încrederea în mine.
biancap78
verystrange.gif rofl.gif
anmini
ma nenica, sincer, ma uitai io bine de cateva ori, si n-am vazut un retardat, erau mai multi, ba chiar intr-una din poze zambeau fo trei.............
Cai Lun
Cretul ala e manga in toate pozele, pun pariu ca este, DECI, un elev model... 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.