Amintiri din liceu...am destule ca diriga era cam...dusa...putin spus. Nu era rea, ca ne mai motiva absentele, era doar nebuna. o poza, ca sa va afaceti o mica idee:

(de obicei se stramba mai rau)
Toata lumea facea misto de ea la ore, si culmea nu se supara.
Tin minte ca odata isi uitase ochelarii acasa si nu prea vedea sa citeasca...asa ca i-a luat ochelarii unui coleg de pe banca. Ala era pe jos de ras..ca si restul clasei. Cand i-a lasat diriga jos la un moment dat, un alt tip i-a scos lentilele...si nu intelegea saraca de ea de ce nu mai vede cu ochelarii.
Intr-o iarna...se jucau baietii cu zapada prin clasa (si cred ca asta era printr-a 11-a) si vine asta si zice unuia care avea un diiiiitamai bolovanu in brate sa iasa afara. Si iese...arunca bulgarele pe hol si ramane cu o bucatica mica...pe care o arunca in diriga, si o nimereste!! Toti eram
Tot intr-a 11-a..mi-a pus diriga un 4 ca nu imi facusem tema (faceam si franceza cu ea). Si ii zic lu mama vezi ca am luat 4...ea, asta e....si cand s-a dus sa vada notele, i le-a citit diriga..dar nu i-a citit si acel 4. Si imi zice mama, vezi ca nu ti-a pus nota in catalog. Cum naiba ma, vazusem eu cand a pus-o. Si la o ora de muzica ma duc sa ma uit in catalog sa vad daca e sau nu, si bineinteles ca era. Ii zic dirigii: doamna de ce i-ati zis lu mama ca nu am 4? ea: cum?? nu i-am zis eu asa ceva!!
In fine...la un moment dat, iar se duce mama la scoala, si ii zic: uita-te in catalog sa vezi ca e 4. Diriga: nu ca nu are 4 la franceza ala e 9. Si vine mama: baaaaa, diriga asta a ta nu e sanatoasa. Chestia cea mai tare e ca media mi-a incheiat-o cu 9, desi nu modificase in catalog.
Si una de la ora de religie, intr-a 12-a...aveam un prof super de gasca:
Ma intorsesem eu la banca din spate in care stateau o stelista si o rapidista, si ma certam cu ele. Si profu: nu mai faceti galagie ca ma fac rau! Da' stelista: nuuuuuuuu dom' profesor ca noua nu ne plac baietii rai.
Adusesem eu de acasa colectia mea de gume de sters...si hai sa facem la ora o chipa de fotbal. Am scris pe gumele alea numele unor jucatori si am facut o echipa mixta cu dinamovisti, oi si porumbei. Si profu: "fetelor faceti si voi putina liniste"...da yo "stati dom' profesor ca acuma faceam tactica"