Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gradinita DinamoMania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ... > Universitatea DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4
POOL
@ red 75 tu ai citit macar ce am scris? icon_rolleyes.gif

Oameni destepti cu logica proasta. Altceva nu am ce sa spun. thumb.gif De aia e Romania unde e. O sa se vada diferenta dintre vechea generatie si noua. E ca si diferenta dintre Iliescu si Olteanu. thumb.gif
Cai Lun
Care Olteanu? Bogdan? ala cu exercitiile de gat de ieri? icon_lol.gif
RED75
QUOTE(POOL @ 29 Jun 2007, 19:14) *
@ red 75 tu ai citit macar ce am scris? icon_rolleyes.gif
Oameni destepti cu logica proasta. Altceva nu am ce sa spun. thumb.gif De aia e Romania unde e. O sa se vada diferenta dintre vechea generatie si noua. E ca si diferenta dintre Iliescu si Olteanu. thumb.gif

Adevarul e ca la logica am avut nota mica prin a 12-a.

icon_rolleyes.gif Si asa am ajuns un fel de Iliescu al forumului....

Pool eu chiar te-am intrebat serios. Cate materii dintre cele existente crezi tu ca ar fi necesar sa se studieze in liceu , discipline la care sa fie necesar sa se spuna ceva nou fata de clasele 1-8.
gilutza_d
Pai macar ar trebuie ca la bac la romana sa fie pe categorii ca la matematica,pentru ca cei de la filologie fac mai multe ore de romana si mult mai amanuntit.Unde mai e corectitudinea in invatamantul asta? 149.gif
POOL
Maxim 8, la fel ca si in majoritatea tarilor mult mai dezvoltate ca si noi. thumb.gif

@ da cai ala. tongue.gif
RED75
Daca te referi la 8 materii tot liceul, este clar ca nu s-ar mai justifica durata ciclului de 4 ani pana la bac.
Parerea mea este ca nu numarul de discipline reprezinta o problema, intrucat rolul liceului este sa-ti asigure o cultura generala. De exemplu mie acum imi pare rau ca n-am invatat la genetica notiunile de baza (alea cu gainile albe si negre din care ies pui verzi) sau ca n-am fost prea atent la orele de astronomie. Banuiesc ca astea sunt 2 discipline care nu intra pe lista ta de 8.
O problema ar putea fi gradul de detaliere a programei la unele materii. Dar aici fiecare este subiectiv. Mie mi s-a parut ca acum 13 ani se exagera pe la chimie si pe la fizica. Aaaa... Si bineinteles la matematica. icon_evil.gif
POOL
Acuma s-a ajuns sa se exagereze la muzica, desen si alte materii din astea "de baza." thumb.gif
Cai Lun
Revenind la gradinita... uitati cum "numaram" eu cand eram mic si jucam "fatza" > Pe stadionul din Bucuresti, joaca steaua si cu Pitesti. Mingea e la Ene - Ene in izmene - paseaza lui Moraru, Moraru da cu paru'. Sut si gol, portaru'n fundu gol! 010.gif
POOL
verystrange.gif Eu mai tin minte numai ultima parte.
detz_red_dog
Eu, cand eram mic,obisnuiam sa le fac cu mana politistilor.Acum,le arat doar un deget.
Cai Lun
Da, stiam si eu poanta asta...
luis_red_doogy_doog
eu cand eram mic mergeam la footbal.. la noi la club si eram singurul Dimovist din vestiar si am spart vreo 3 capete de soareci stelisti....m-au dat afara de la club...da important e ca au ramas aia cu cicatrici mari....l-am batut pe unu ca de ce avea ochelari...nebun mare eram cand eram mic:))
biancap78
QUOTE(deț_red_dog @ 3 Jul 2007, 12:08) *
Eu, cand eram mic,obisnuiam sa le fac cu mana politistilor.Acum,le arat doar un deget.

Neah...eu cand eram mai mica...faceam autostopul in fața blocului si daca mai oprea cate unu le spuneam "Saru'mana" si ei imi aratau un deget...da cel aratator nu va gandiți la prostii
Capirossi
QUOTE(luis_red_doogy_doog @ 28 Aug 2007, 18:43) *
eu cand eram mic mergeam la footbal.. la noi la club si eram singurul Dimovist din vestiar si am spart vreo 3 capete de soareci stelisti....m-au dat afara de la club...da important e ca au ramas aia cu cicatrici mari....l-am batut pe unu ca de ce avea ochelari...nebun mare eram cand eram mic:))

Fratioare, iesi mai rar din casa.
The Game
La noi sunt doar doi dinamovisti in toata clasa, dar mai vin cu fularul cand sunt meciuri importante si nu sunt probleme. icon_rolleyes.gif
Nexus
Mda...eu eram singurul dinamovist din clasa(in gimnaziu), bineinteles ca toti tineau cu stana. Nici nu vreau sa ma gandesc cum e acum, cand toti tancii stiu doar de stoia(vb lui per hoegmo).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.