Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Luisa-Adeline
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2
red_baby
M-am hotarat si eu intr-un sfarsit sa particip .......dupa ce m-a cam "tras de maneca" Ioana doglaugh.gif Succes tuturor dinamovistelor HAITA_DINAMO.gif Deocamdata nu am poze prea noi....si pe care le am nu sunt foarte decente dar,,,,,sper ca nu o sa fie probleme icon_redface.gif
antisteaua
Oooooo bun venit. Ia baga tu ce poze ai ca nu se supara nimeni. Iti garantez eu. wink2.gif
mrbodo2002
Sigur nu se supara nimeni daca sunt indecente! icon_redface.gif
mihaiul90
Nici eu nu ma supar ! Se supara cineva defapt ? 010.gif
red_baby
O poza de la mare icon_twisted.gif ,,,,aveam prosop cu Dinamo ca sa moara toti dusmanii jester.gif http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=30202915465db46b16148

http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=30203521465db5d90c687 In garda ghost.gif
Si o poza pe care o iubesc chiar daca si eu am luat-o de pe un site...iubesc si poza si baiatul din ea icon_lol.gif http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=30203818465db68a0d766
RED75
shocked.gif shocked.gif shocked.gif Mi se pare mie sau s-a relansat campionatul ?

Wellcome radbaby beerchug.gif
mihaiul90
Ee, pai doar cu 2 poze vrei RED sa se relanseze un campionat ? Mai trebuie adaugat material, deocamdata e cam subtire colectia tongue.gif
radu
Damnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!! bangmyhead.gif
super_dog
Bravo red_baby , misto pozele - mai asteptam si altele. thumb.gif
hxx
sunt faine pozele, mai ales ca domina alb-rosul!!!!!!!
red_baby
O sa mai vina material dar zic eu ca pentru prima zi sunt suficiente pozele astea 3 .Nu vreau sa va plictisiti prea repede de mine icon_rolleyes.gif
gavros
cum sa ne plictisim de tine evillaugh1.gif
bigbobo
Succes si tie Luisa-Adeline!!!
marcher
Care zice ca-i subtire problema....eu as inclina sa cred ca-i foarte groasa. La startul concursului si c-o singura poza te declaram invingatoare. Uraaa, uraaaa...
red_baby
doglaugh.gif mda...ms de complimente...sa vedem ce se va intampla pana la sfarsit thumb.gif si sa nu uitam ca(fara modestie) catelusele rosii sunt cele mai frumoase,asa ca oricare ar castiga vom avea un Miss frumos drunk.gif
coolio
Supeeerrrr poze!!!
Sper sa ne mai incanti privirea si cu altele.....Bafta
POOL
Felicitari!!! In sfarsit te-ai hotarat si tu sa participi. Multa bafta in continuare. Nice pic, da' unii le-am mai vazut. doglaugh.gif
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 12 May 2007, 20:10) *
Pentru a putea intra in concurs, topicurile deschise trebuie sa prezinte fotografii / imagini video ale unei singure concurente. Fotografiile / imaginile trebuie sa fie decente si sa prezinte concurenta in cat mai multe "ipostaze dinamoviste" - adica purtand tricouri sau alte accesori de imbracaminte avand imprimate insemnele si culorile clubului, ori alaturi de jucatori / antrenori / conducatori de la Dinamo, imagini filmate sau fotografii de pe stadionul Dinamo sau alte stadioane - dar din galeria dinamovista - in timpul meciurilor sau orice alte imagini / fotografii care pot proba dinamovismul concurentei.

Regulamentele sunt facute sa fie respectate, chiar daca unii nu-s de acord.
biancap78
Iote' si pe iubita mea Luisa....Bravo surioara....tine-te tare;)
biancap78
QUOTE(COSMIN C @ 31 May 2007, 9:43) *
Regulamentele sunt facute sa fie respectate, chiar daca unii nu-s de acord.

verystrange.gif Regulamentele sunt facute sa fie incalcate...;))) bananasmile.gif
Clau_Goool
Cosmine hai mai ca nu se vede nimic suspect ... cel putin nu in totalitate ... asa ca eu zic sa ii dam fetei oki-ul pentru participare ...
COSMIN C
@ Bianca: S-o crezi tu!
Clau-gool, daca nu le-am sters insemna ca e inscrisa. Sper sa aiba si fotografii care sa se incadreze in cerintele regulamentului.
biancap78
@ Cosmin.. Faci tu o exceptie pentru surioara mea:)
Ashtray
Pana o sa puan fotografiile care se incadreaza, fericiti-va ochii cu astea care sunt.
Si apropo, conteaza calitatea nu cantitatea... si "calitati" are destule Luisa icon_lol.gif
red_baby
icon_rolleyes.gif icon_redface.gif mda...asta e...mersi Cosmin ca nu mi le-ai sters....o sa mai pun si altele care sper sa fie ok
POOL
Mie nu mi se par indecente. icon_rolleyes.gif Insa asta e, astea sunt conditiile.
bianco_rossa
010.gif 010.gif 010.gif la pariu Cosmin ca dupa o poza stim ce voteaza majoritatea forumistilor?
BAFTA baby!!
radu
Nu neaparat!!
Leaveyou
Ăăăă ... o singură remarcă: ce fericiți erau câinii ăia de pe prosop !
RED75
Hai Cosmine, nu mai fi asa dur ! Eu cred ca ai intervenit cam repede cu maturoiul ! icon_lol.gif
Are fata sapca si prosop cu Dinamo ? Are ! tongue.gif
COSMIN C
Daca n-as sti ca te pregatesti sa pleci in vacanta chiar te-as lua in serios. taunt.gif
gilutza_d
frumoase poze luisa si multa bafta
ps:si pe mine m-a batut la cap ioana doglaugh.gif icon_rolleyes.gif
COSMIN C
Ioana fiind....?
deea_red
dinamodgirl... doglaugh.gif thumb.gif
gilutza_d
da tongue.gif
Huskygirl
marfa rau pozele!!:D..bafta si..ms icon_redface.gif ghost.gif
CHIVU
Moa or iesit fetele astea ca si ciupercile dupa ploaie.Misto poze de ce sa nu recunosc....Hai si restu fetelor! FIREdevil.gif
red_baby
multumesc celor care mi-au luat apararea doglaugh.gif
lory_dinamo
Bafta gagica!!! esti o dinamovista frumoasa!!! icon_smile.gif
f_rares
Bravo! beerchug.gif

Baga toate pozele si cade pe spate forumu' doglaugh.gif
Capirossi
O poza in care sa tii mainile intinse n-ai ?
Bascanu
icon_eek.gif icon_eek.gif
red_dogvitan
Bine ai venit multa bafta in concurs!!! HAITA_DINAMO.gif
POOL
QUOTE(Capirossi @ 2 Jun 2007, 11:46) *
O poza in care sa tii mainile intinse n-ai ?

verystrange.gif
anna
poate are fata, dar voi chiar le vreti pe toate?? taunt.gif taunt.gif 010.gif 010.gif
coolio
CLAR..... icon_redface.gif
Capirossi
Nu toate. Una ( si buna ) e de ajuns.
anna
Voi sunteti baieti intelegatori si va multumiti si cu putin. nu?? verystrange.gif verystrange.gif Ce zici red_baby?? Pui o poza cu mainile intinse?? crazysanta.gif verystrange.gif
red_baby
Poza cu mainile intinse nu am,dar si daca as avea nu as pune-o pt ca nu vreau sa ma gunshot.gif Cosmin doglaugh.gif .Ma poate vedea lumea pe la mare si cu mainile intinse 010.gif
Dumi-DC
jackpot we have a winner tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.