Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Luisa-Adeline
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2
dinamodgirl
O avea poze cu mainele intinse, dar imbracata! icon_rolleyes.gif
mihaiul90
Mai pune poze ca sunt sigur ca ai de unde sa alegi bananasmile.gif
biancap78
Luisa tocmai mi-a spus p mess ca vrea sa se retraga din concurs.....Nu a postat ea mesajul deoarece nu-i merge DMN de cateva zile....

....::::BaBy Lu::::....: ciao
peterlin bianca:
....::::BaBy Lu::::....: c f?
peterlin bianca: bn'
....::::BaBy Lu::::....: faci ceva pt me?
peterlin bianca: zi sa vdm
....::::BaBy Lu::::....: sa scri la mine in topic k ma retrag din concurspls
peterlin bianca: in topicul tau?
....::::BaBy Lu::::....: aham
peterlin bianca: da scrie tuh
....::::BaBy Lu::::....: da nu imi merge dm
....::::BaBy Lu::::....: d kteva zile
peterlin bianca: aha
red_dog997
Nu are rost sa te retragi din concurs, pe bune ! Ar fi o pierdere mare sa te retragi din concurs, nu ar trebui sa faci chestia asta, ai niste poze super ce sa mai, cele mai misto super de pe aici, nu ar trebui sa te retragi, te rog sa te razgandesti pentru ca merita sa te razgandesti... sper sa faci asta...:)
Cai Lun
Bianca, nu te cred.. cred doar ca vrei sa ramai fara concurenta.. tongue.gif
red_dog997
Cum a zis si Cai, cred ca Bianca vrea sa ramana fara concurenta, Luisa-Adeline e prea super ca sa nu castige concursul asta, cel putin din cate am vazut eu, nu prea ar putea avea concurenta Luisa-Adeline, are niste poze ... ce sa mai, cele mai misto poze... e ceva aiurea la mijloc... ori s-a lasat intimidata Luisa, ori Bianca face niste chestii aiurea pe aici, una din doua, iar in prima varianta nu pot sa cred pentru ca ceva atat de fain nu are cum sa se retraga din concurs...
deea_red
rofl.gif asa mai Bia?te tii de lucruri necurate? 010.gif
POOL
Ii smechera bianca asta... Cine stie cate ar face pentru a castiga concursu. doglaugh.gif
mihaiul90
E o parsiva Bianca asta rofl.gif Sa nu o credeti ! Vrea doar sa-si elimine concurenta icon_lol.gif
Cai Lun
Hm... ce de lume in barca mea... 010.gif
RED75
Nu ucideti campionatul !!!
red_dogvitan
Faza cu retrasul din concurs Bianca vrea doar sa isi intimideze adversara si sa castige concursul 010.gif
biancap78
Da da...m-ati prins acuma... doglaugh.gif
Nu pe bune....eu va zic ce m-a rugat ea sa va spun in rest intrebati-o pe ea...Si nu nu tin neaparat sa castig concursul....am intrat asa de dragu de a intra....plus ca Luisa e prietena mea...si am stat si eu pe capul ei sa-si deschida topic icon_twisted.gif exact ca si cu anna....
Cai Lun
verystrange.gif Da, da... scuze.. scuze!.... icon_lol.gif
biancap78
Eh..tu chiar crezi ca i-as pune bete in roate surorii mele? niciodata.... nono.gif
Cai Lun
Asteptam o reactie oficiala din partea concurentei! tongue.gif
biancap78
A zis ca nu-i merge DinamoMania...eu ce sa zic....am postat si discutia mea cu ea ca proba... icon_twisted.gif
Cai Lun
I-ai taiat cablul la internet?... icon_lol.gif
gilutza_d
doar la mania wink2.gif icon_redface.gif
gata am modificat icon_rolleyes.gif
POOL
@ bianca, discutie din aia pot face si eu in word. verystrange.gif
rednorth
QUOTE(gilutza_d @ 14 Jun 2007, 15:30) *
decat la mania wink2.gif icon_redface.gif

Din moment ce am numerosi pitici care stau in propria-mi galerie, imi permit sa fac o mica observatie. complaining.gif

DOAR la mania
DOAR la mania
DOAR la mania
DOAR la mania
DOAR ....DOAR...DOAR sau la fel de corect este NUMAI. bangmyhead.gif

DECAT nu se foloseste DECAT in propozitii negative, spun asta ca vad o inflatie de fraze de genu..am decat 17 ani, am decat 2 mere, am decat un cap, am decat sa fac ceva.... bangmyhead.gif

p.s. lasati fata in pace, nu vrea, nu putem s-o obligam.
uite alba, nu e neagra...vad ca e la moda
gilutza_d
icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif m-am grabit icon_rolleyes.gif
david_red_dog
Mama ce fata, si mai e si bistriteanca de a mea. Bafta
Andreea001
Am avut-o si eu adversara pe Luisa editia trecuta....numai ca concursul l-a castigat icon_mrgreen.gif stiti voi cine.....Nu imi pot da seama de ce s-ar retrage....o avea iubitul gelos.... icon_lol.gif
POOL
icon_redface.gif
alexandra_fcd
faine pozele. mult succes HAITA_DINAMO.gif
biancap78
Mei care ati mai vazut-o pe Luisa pe mess?? ca nu am mai vazut-o de vreo 2 saptamani. Si telefonul ii e inchis... icon_lol.gif
Cai Lun
dunno.gif Ce ai facut cu ea?!
dinamodgirl
nu stiu ce i-a facut, dar nici io nu am mai vazut de ceva vreme... icon_rolleyes.gif
Clau_Goool
suna a complot aici ... icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
biancap78
QUOTE(Cai Lun @ 27 Jun 2007, 13:12) *
dunno.gif Ce ai facut cu ea?!

Eu nimic..doar e prietena mea... bag.gif
Cai Lun
Acesta este singurul topic care pana acum nu a indeplinit conditiile de participare. Pentru a fi acceptat in concurs, mai este nevoie de inca un material!
biancap78
Poi are 3 poze... icon_rolleyes.gif
Cai Lun
.....dintre care doar doua sunt conforme cu regulamentul........
biancap78
Au...poi nu stiu...ti-am spus ca nu a mai dat p mess...in plus a zis ca vrea sa se retraga din concurs..poate de aia nici nu a mai atat poze...
gavros
si acum ce o sa faceti, o sa eliminati fata din concurs icon_rolleyes.gif
biancap78
As pune eu o poza cu ea...dar nu stiu daca e deacord...nu stiu
dinamodgirl
http://babbylu.hi5.com asta e profilul ei de hi5...de ea nu pot sa dau in nici un fel sa mai puna poze... HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
Multi chemati, putini alesi....

Ea inca mai are timp, totusi...

Mama ei de gramatica... spuneti si voi un "DOOP-ul s-o ierte" daca intrati pe profilul ei...

In orice caz, profilurile de pe haifaiv nu se iau un considerare...
xutza
ar fi pacat sa fie eliminata!este cea mai frumoasa din concurs!
parerea mea...
Clau_Goool
parerea ta ... icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.