Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Slovenia vs. Romania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2
djmihaitza
Sambata, 2 iunie 2007, pe stadionul „Arena Petrol" din Celje, de la ora 20.45 (adică 21.45 – ora României) are loc partida dintre selectionata Sloveniei si cea a României, in cadrul preliminariilor EURO 2008, Grupa G.

Iata lotul Sloveniei:
Portari: Samir Handanovic (Rimini), Jasmin Handanovic (Koper)
Fundasi: Branko Ilic (Real Betis), Luka Elsner (Domzale), Bostjan Cesar (Olympique Marseille), Fabijan Cipot (Maribor), Suad Filekovic (Krylya Sovietov Samara), Bojan Jokic (Hit Gorica), Matej Mavric (TuS Koblenz), Mitja Morec (Sturm Graz)
Mijlocasi: Milenko Acimovic (Austria Vienna), Nastja Ceh (Khimki), Andrej Komac (Djurgarden), Robert Koren (West Bromwich Albion), Goran Sukalo (TuS Koblenz), Dare Vrsic (Zilina), Anton Zlogar (Anorthosis)
Atacanti: Valter Birsa (Sochaux), Klemen Lavric (Duisburg), Zlatan Ljubijankic (Domzale), Milivoje Novakovic (FC Cologne), Ermin Rakovic (Domzale)

Selectionerul V. Piturca i-a chemat pe urmatorii in vederea dublei confruntari cu Slovenia (sambata la Celje si miercuri returul la Timisoara):
Bogdan Lobonț (FC Dinamo București) și Mircea Bornescu (FC Universitatea Craiova) – portari
Cosmin Contra (Getafe CF), Valentin Bădoi (FC Rapid București), Gabriel Tamaș (Celta Vigo), Dorin Goian (FC Steaua București), Cristian Chivu (AS Roma), Gabriel Mureșan (CF Gloria 1922 Bistrița), Radu Ștefan (FC Dinamo București) și Răzvan Raț (FC Șahtior Donețk) – fundași
Paul Codrea (AC Siena), Dorel Stoica (FC Universitatea Craiova), Florentin Petre (TSKA Sofia), Răzvan Cociș (Lokomotiv Moscova), Adrian Cristea (FC Dinamo București), Laurențiu Roșu (Recreativo Huelva), Ianis Zicu (FC Rapid București) și Bănel Nicoliță (FC Steaua București) – mijlocași
Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (FC Șahtior Donețk), Daniel Niculae (AJ Auxerre) și Claudiu Niculescu (FC Dinamo București) – atacanți.

Meciul cu Slovenia trezeste in noi amintiri dintre cele mai neplacute cea mai recenta fiind ratarea calificarii la Mondialul din Coreea de Sud si Japonia (2002) cand am „reusit” urmatoarele rezultate:
10.Nov.2001, Ljubljana, Slovenia vs. Romania 2-1 (gol Marius Niculae)
14.Nov.2001, orezaria din ghen(ce)a, Romania vs. Slovenia 1-1 (gol Contra)

Am mai gasit in statistica si doua „amicale”
15.Aug.2001, Ljubljana, Slovenia vs. Romania 2-2 (goluri Marius Niculae si Viorel Moldovan)
1.Martie.2006, Larnaca, Romania vs. Slovenia 2-0 (goluri Mazilu si Andrej Peènik)
POOL
Mi-as dori sa batem in ambele manse, lucru posibil deoarece slovenia nu mai are lotul si forta pe care o avea cand am jucat cu ei la baraj pentru mondialul din 2002, sunt intr-o restructurare a echipei.
Cai Lun
...si nu mai au nici bafta de atunci... SPER
Leaveyou
Dacă-i batem acolo, le cam pier de tot șansele ... Poate se lasă și ei pe tânjală.
Clau_Goool
Nici pe vremea cand am jucat cu ei in 2002 nu aveau ei nu stiu ce echipa, dar echipa Romaniei a fost mai proasta, a avut un antrenor neinspirat care a facut o selectie de jucatori deficitara si hop n-am mers la mondiale. Asta e sa vedem ce vom face acum, normal ar trebui sa batem lejer in ambele manse, dar nici selectia asta a lui nea piti nu ma multumeste mai deloc...
romania.gif Hai Romania !!! romania.gif
gilutza_d
daca nu are iar piti ambitiile lui si baga jucatorii care merita in teren batem,dar daca nu...............oricum ,hai romania romania.gif romania.gif romania.gif
stef 22
Probabil o sa incepem in urmatoarea formula meciul tur: Lobont - Contra, Tamas, Chivu, Rat - Codrea, Petre, Rosu (Cocis) - Mutu, Marica, Niculescu (Zicu)
In orice caz nu ar trebui sa avem probleme cu slovenii romania.gif
mihaiul90
Daca batem in primul meci asiguram cele 6 puncte...
POOL
QUOTE(stef 22 @ 28 May 2007, 18:54) *
Probabil o sa incepem in urmatoarea formula meciul tur: Lobont - Contra, Tamas, Chivu, Rat - Codrea, Petre, Rosu (Cocis) - Mutu, Marica, Niculescu (Zicu)
In orice caz nu ar trebui sa avem probleme cu slovenii romania.gif

Nu cred ca vom juca cu 3 atacanti si nici cu Niculescu Marica in fata iar Mutu in spatele lor. O sa fie Mutu si probabil Marica sau Niculescu varf impin. Insa cred ca Marica va fi titular deoarece si-a castigat locul in meciurile trecute la nationala, chiar daca la Shatior e mai mult rezerva in ultimul timp.
Bascanu
parerea mea ii ca il baga pe Daniel Niculae mai degraba decat pe Niculescu......
red_dogvitan
Sunt de parere ca echipa nationala va obtine cel putin un punct in deplasarea din Slovenia si miercuri acasa vom obtine toate cele 3 puncte si Clau-Gol va inscrie cel putin un gol!!!! HAITA_DINAMO.gif
POOL
Cam multi de " cel putin".... Auzi clau goool?? Dai gol in meciul retur cu slovenia. verystrange.gif
Clau_Goool
Paul dau hattrick in returul de pe stadionul din bragadiru ... football.gif
super_dog
QUOTE(Bascanu @ 28 May 2007, 20:20) *
parerea mea ii ca il baga pe Daniel Niculae mai degraba decat pe Niculescu......

La fel zic si io, singurul jucator DINAMOV1st care o sa fie in primul 11, o sa fie Lobby.
red_dog 4 ever
Ne salveaza Clau Gol cu o lovitura libera in ultimele minute
Dumi-DC
La Celje veti avea ocazia sa vedeti un stadion nou,trei sferturi gata,desi tara mica Slovenia reuseste ceea ce Romania n-a reusit sa construiasca un stadion cochet de la 0,poate Turcu si Borcea se uita la meci,nu de alta dar Turcu promitea un stadion ca la Xanthi,ehh uite aici cam aceeasi structura la Cejlie domnule Turcu dar mai mare,poate luati exemplu si vom avea si noi stadion adevarat
Asadar aici va juca sambata Romania:
http://www.fussballtempel.net/uefa/SLO/Spo...Park_Celje.html
bigbobo
Cand imi aduc aminte de ultima experienta contra Sloveniei ma ia cu nervii. Cred si sper intr-o victorie sambata seara. Il vad pe Niculescu printre marcatori alaturi de Mutu. Trei puncte ne apropie si mai mult de calificare. HAI ROMANIA!!!
dudu1961
Simbata e frate meciul ?! Si eu sint la nunta ! icon_rolleyes.gif
dinamovistu'92
cred ca un 2-0 si 1-0 sunt de ajuns...asa se termina(cel putin asa sper eu,daca nu mai multe goluri) cred ca niculescu da gol alaturi de mutu...dinamovistii verystrange.gif
djmihaitza
Razvan Cocis nu mai poate fi recuperat pentru dubla cu Slovenia asa ca selectionerul (6/6) l-a inlocuit cu Mihaita Plesan de la aek rocar bragadiru. Da' de ce Plesan, nea Piti? Catalin Munteanu ori Margaritescu nu sunt selectionabili? N-ai nevoie de nici unul dintre ei acolo la mijloc?

Un alt incert este si Laurentiu Rosu. De urmarit daca va fi recuperat pana la ora meciului.
POOL
verystrange.gif LOL.. Pleskan>??? Rau a ajuns nationala daca se bazeaza pe jucatori ca Pleskan. complaining.gif
rednorth
QUOTE(dudu1961 @ 29 May 2007, 14:42) *
Simbata e frate meciul ?! Si eu sint la nunta ! icon_rolleyes.gif

Pai si e nunta ta??! tongue.gif
daca pleci mai devreme, scapi si tu de povara plicului beerchug.gif
Scoatem maxim 4 pct, oricum rezultatele, fie bune fie proaste vor fi decise de jucatorii providentiali, Mutu,Niculescu, Lobont, Chivu si nu de tactica maretului Piturca.
biancap78
verystrange.gif Sa speram ca nu va fi nevoie de Plesan...Cred ca putem obtine 4 puncte de si ar fi bine sa dam tot ce avem mai bun si sa scoatem 6 puncte din aceasta dubla mansa..e cel mai convenabil pentru noi si sa speram ca se va incurca Bulgaria....

BAFTA ROMANIA romania.gif romania.gif romania.gif
Clau_Goool
Noh da-o dracului de treaba. Acum chiar ma enervez, numai pe pleata ala pe mihaita coada de gurita l-a gasit in toata tara asta romaneasca. Piti asta ii un tantalau lovi-l-ar traznetul in cap ... Si sunt de acord cu mihaitza, Cata Munteanu trebuia sa fie prezent la nationala neaparat ...
POOL
Probabil s-a gandit Piturca ca 5 Dinamovisti la lot, inseamna prea mult pentru orgoliul lui de stelist.
Clau_Goool
Deja m-am saturat de ifosele sale de stelist... Mai mult nu il duce mintea... Oricum am incredere in Lobby si Mutu sambata, deoarece parca vad ca ceilalti jucatori de la noi nu vor prinde mai mult de 5-10 in meciul de la Celje ...
biancap78
Prea multi caini strica 010.gif ...Se sperie oile si nu mai dau lapte pentru branza 010.gif
dudu1961
Nu nu e nunta mea dar trebe' . Nu stiu de ce va raciti gura de pomana oricum Piturca tot pe cine vrea el baga , mai citeam prin presa si aiai tot asa isi dau cu parerea , cu cine merita cine nu , fiti seriosi , noi sa zicem mersi ca ia chemat si pe astia de la noi , si sa vedem daca si joaca ! Apropo Mutu avea dreptate cu cine a programat meciurile astea , in 4 zile cu aceeasi echipa !!!!!!!!!E cam dubioasa chestia , dar pe vremea aia nu aveam pile le UEFA ! romania.gif Eu nu vreau decit 3 puncte nu conteaza poate fi si 1-0 !
djmihaitza
Sa zicem saru'mana si pentru atat, apropo de programarea UEFA.
Sunt cazuri mai nasoale decat al nostru. Noi macar jucam cu aceeasi Nationala si in doua orase apropiate.
Dar de Italia ce sa mai spunem? Joaca pe 2 in FaerOer si pe 6 in Lituania.
Ungaria ... pe 2 in Norvegia, pe 6 in Grecia; si ar mai fi si alte cazuri.
Leaveyou
Ce caută rahatul și ratatul ăla de Pleșan ? Nu mai are țara asta nici un jucător decât junghiul ăla ? El singur (Pleșan) a spus că valorează cât un sac de cartofi. Nu l-a contrazis nimeni.
Aș vrea să aflu și eu ce este în capu_la Pițurcă ! Sau mai bine nu ... Cum n-am altă metodă ar trebui să-i crăp capul. Huuuuuuuuuuuuooooooooooooo !
Capirossi
Doua meciuri = 6 puncte = respectam graficul => life goes on. Castraveciorii se-ncurca cu Belarus. Clau da gol => Diana il face fericit.

L-au selecționat lacrimile
de Alin Buzarin

Momentul de vîrf al lui Pleșan în sezonul recent încheiat au fost lacrimile de după finala Cupei. Tolănit pe iarbă, bărbatul de 24 de ani plîngea la modul fiziologic, vizibil, fără să se ascundă. Că ratase trofeul? Că tribuna timișoreană îl numise, ca și pe ceilalți, mercenar? Poate că și de una, și de alta.

Cînd într-o carieră, sau măcar într-o felie importantă a ei, te remarci prin lacrimi în loc de trofee, goluri și selecții, înseamnă că ai o problemă. Și oricine vede că în ultimii ani, din diverse motive, Pleșan a tot coborît, în vreme ce prețul său urca, iar transferurile sale, mediatizate abundent, foloseau tot acele imagini din meciul cu Germania, de acum trei ani.

Antrenorul echipei naționale, lipsit în Slovenia de timpul prezent numit Cociș apelează la arhiva Pleșan. Aici ar trebui să înceapă un paragraf critic, cu fraze din acelea devenite clișeu, care spun că echipa națională nu e centru de resuscitare. Dar nu începe. S-ar putea ca selecționerul să se fi gîndit că Pleșan, în momentul în care plîngea după finală, să fi marcat, undeva, într-un spațiu virtual, încă un gol ca acela împotriva nemților. Golul de start pentru o nouă carieră.
Leaveyou
Ar fi trebuit Clau da gol => Diana il face fericit => Clau ne face pe noi fericiți (în noul campionat).
red_dogvitan
Un jucator de talia lui Plesan nu are ce cauta la nationala dar ma rog decizia selectionerului.....in fond eu ma intreb de la Dinamo de ce nu a convocat mai mult de 4 jucatori sa dau un exemplu Catalin Munteanu ar fi meritat din plin sa imbrace tricoul nationalei complaining.gif
Capirossi
QUOTE(Leaveyou @ 29 May 2007, 18:17) *
Ar fi trebuit Clau da gol => Diana il face fericit => Clau ne face pe noi fericiți (în noul campionat).

Ar fi trebuit Clau da gol => Diana il face fericit => Diana ne face pe noi fericiți.
POOL
Chiar pe toti nu poate. verystrange.gif
Hatzu
Ehh, de ce sa nu poata, deunazi se lauda una ca vrea 2 mii si ceva de barbati sa bata un record mondial :)).
Cat despre meci, sper sa invingem si acolo si aici, dar nu stiu daca Putzi va baga dinamovistii in teren, poate doar cateva minute...
genghis han
Selectia nu mi se pare cea mai inspirata,dar sa speram ca luam 6 punte din dubla cu Slovenia, e timpul sa ne calificam la un turneu final.HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
caine_tm
selectia este jalnica... ce cauta plesan la lot? asta a fost adus ca e de la TM si sa poata iancu scapa de el
mrbodo2002
Bine ca exista si altii mai prosti ca noi.Vom lua 6 puncte din dubla cu slovenia( bulanul spurcat isi va face aparenta si il va ajuta pe 6-6).
POOL
O sa fie prima noastra calificare la un turneu final, dupa o absenta de 8 ani. bananasmile.gif
Clau_Goool
Important e sa ne facem jocul nostru obisnuit si sa depindem doar de noi si sa nu mai ajungem la mana altor echipe si a altor rezultate ... Hai romania.gif !
bigbobo
Asa sa fie...Sunt curios daca o sa evolueze si vedeta Romaniei in persoana lu' Plesan...
hxx
daca anul acesta a fost al lui Dinamo, care-a castigat pe merit un campionat jucat "pe bune" de ai nostri, prezentele dinamoviste si foste dinamoviste din echipa nationala vor face diferenta pentru a ne califica "pe mana noastra".
POOL
@ despre pleskann ce pot spune, cred ca Piturca s-a gandit si la meciul retur de miercuri cand vom juca la timisoara si a dorit sa aibe si un jucator gazdar. icon_rolleyes.gif Desi nu stiu cat de buna e relatia lui cu fanii timisoreni.
red_dog997
Slovenia-Romania. Un subiect care m-a facut sa plang acum 6 ani cand Romania a fost eliminata de Sloveni. Aveam pe atunci 11 ani, nu prea stiam ce e fotbalul, acum vreau sa Romania sa razbune tot ce s-a intamplat acum 6 ani practic daca Romania nu ia 6 puncte nu se va razbuna deloc pe Sloveni, de atunci urasc nationala Sloveniei(pe sloveni nu ii urasc). Vreau razbunare, asta e tot ce-mi doresc mai mult decat razbunare nu-mi pot dori, vreau razbunare pentru toate lacrimile ce le-am varsat pentru nationala Romaniei cand a fost eliminata de Slovenia.
gilutza_d
batem ca da clau gol romania.gif icon_rolleyes.gif
bigbobo
romania.gif HAI ROMANIA romania.gif
matador
2-0 pentru noi, gol clau si Mutu, iar lobby apara penalty HAITA_DINAMO.gif
red_dogvitan
2-0 pentru Romania goluri Clau-gol si Adi Mutu!!! romania.gif
Clau_Goool
Sper ca nea freza piti sa inceapa si cu Clau titular si acesta sa miste macar o data si el plasa mortii slovene. Cred intr-o victorie, sper sa o obtinem, deoarece trebuie sa ne luam revansa pentru ghinionul si neputinta meciurilor de la barajul pentru WC 2002 ...
romania.gif HAI ROMANIA !!! romania.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.