Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Slovenia vs. Romania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2
POOL
Dumnezeu sa ne aiba in paza... Noroc ca jucam cu slovenia ca de jucam cu bulgaria sau olanda ne bateau de ne sarea apa in cap la mijlocul pe care o sa il alinieze la start diseara Piti.
djmihaitza
Romania "mea":
Lobont, Radu Stefan, Chivu, Tamas, Badoi, Rosu, Codrea, Zicu, Fl. Petre, Mutu si Cl. Niculescu

Romania lui "6-6" (probabil):
Lobont, Rat, Chivu, Tamas, Contra, Rosu, Codrea, D.Stoica, nicolita, Mutu si Marica

Am pariat azi ca nu luam gol.
romania.gif HAI ROMANIA !!! romania.gif
dudu1961
romania.gif Hai Romania ! Nu conteaza cine joaca totul e sa-si faca datoria pentru care au fost chemati la lot ! romania.gif
rednorth
batem sigur, pana atunci am plecat sa cotizez la fabricile Carlsberg, aud un glas placut in creeier....I lOVE U...LA LA LA .
Mutu va da gol cu siguranta, va fi un 2/1 sau 3 /1 pt baietii nostri.Vor marca doi dinamovisti.
Hai Dinamo, Hai Romania!!!
POOL
Dinamovisti sau exdinamovisti? icon_rolleyes.gif
dudu1961
Mai conteaza? Mutu oricum a ramas dinamovist .
Hatzu
Hai ca a inceput... mare "mirare"... numai Lobont de la noi printre titulari. Nu conteaza, hai baietii HAI ROMANIA!!!
Hatzu
Hmmm, 0-0 la pauza, speram sa se adevereasca graficile conform carora slovenii au luat mai tot timpul, in aceasta campania de calificari, goluri in repriza a doua, si noi am dat in a doua ;).
HAI ROMANIA!!! Sa intre Niculescu!!!
redlady08
sa intre Piticu ca ariel-jardel nu-i bun de nimic verystrange.gif ......hai Romania!
Hatzu
GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Romaniaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Gabi Tamas fostul caine inscrie cu un sut violent sub transversala!!!
redlady08
bravo Gabi......felicitari pentru primul gol la Nationala bananasmile.gif
Hatzu
2-0 ariel jardel. no comment.
redlady08
mda...noroc de blacksheep.gif proasta complaining.gif

oooauuu.... icon_eek.gif ce portar avem!!!! .....din ce in ce mai bun Lobont al nostru
Hatzu
Lobont Lobont Lobont!!!
Ce ratate a avut crazicu :)).
gata si ultima schimbare, nu intra nici un caine :(( ne ramane doar LOBONT LOBONT LOBONT!!!
Daniel Niculae exit --- PENIBIL, mai bine intra Clau-gol si in locu lui Muresan - Cristea.
Hatzu
Ete na, 2-1, nu mai conteaza oricum, importante sunt cele 3 puncte.

Clasamentul la zi in grupa Romaniei arata in urmatorul fel:

Clasament
Echipe J V E Î GM GP PCT
1 Romania 6 4 2 0 12 4 14
2 Olanda 6 4 2 0 8 2 14
3 Bulgaria 6 3 3 0 9 3 12
4 Belarus 6 2 1 3 8 12 7
5 Albania 6 1 3 2 5 6 6
6 Slovenia 6 1 1 3 5 10 4
7 Luxemburg 6 0 0 6 0 11 0
antisteaua
Ce ati facut ma, i-ati batut pe sloveni?
Clau_Goool
Bravo Romania, conteaza cele 3 puncte... Jocul n-a fost tocmai stralucit dar merge si asa ... romania.gif
Hatzu
dap, i-am batut numai ca problema e ca a batut si bulgaria si se tine tare in spatele nostru la 2 puncte, dac[ nu mai fac niciun pas gresit pana la meciul direct batalia decisiva se da la Sofia complaining.gif oras nu prea agreat de caini. Dar speram ca pana atunci sa se stabilizeze lucrurile, noi batem pe sloveni la Tim se mentine distanta si in urmatorul meci, cand noi jucam cu Belarus, la Minsk ei joaca in deplasare la Olanda, atunci se va mai clarifica, sper... Om trai si om vedea...
antisteaua
Dupa un meci senzational facut de Romania in fata cvadruplei campioane europene si mondiale Sloivenia, piti merita toate laudele. Cu o formula inedita de joc in care doar un jucator de la Dinamo a fost titular si asta din cauza accidentarii lui Coman, nationala a facut un joca stralucit dominand adversarul de la un capat la altul. Piti a avut inspiratia sa joace cu banel si dorel stoica , dinamovistii aia care au ucis campionatul si a ufurat toate meciurile fiind lasati pe banca de rezerve, fiind scosi doar sa transpire putin de oftica.

Hai ziceti ca n-am dreptate.
Hatzu
Asa e, dar ce poti sa-i faci orgoliosului de putzurca??? Nimeni nu mai contabilizeaza ca a jucat sau nu vreun jucator de la Dinamo, toata lumea e fericita ca am castigat. Cat despre noi, ramanem cu speranta ca macar in retur sa il bage pe Clau, sau pe Radu Stefan... cine stie, ramane de vazut, paote mai cheama alti jucatori de urgenta numai sa nu ii foloseasca pe ai nostri, ar fi in stare... :(
cojocady
Lasa ca a luat rosu D. Niculaie, poate n-o fi atat de bulangiu sa nu-l bage nici miercuri pe Clau-gol . La echipa Romaniei mijlocul sufera, merita sa-l vedem si pe Cristea in teren.

Tin sa remarc jocul bun facut de Lobont, Mutu si Tamas: cei mai buni de pe teren! in revenire si Contra.
cpc
Da am reusit sa luam 3 puncte valoroase....Lobont a avut o zi buna ca de obicei si in rest antrenorul surprinde din nou cu alegerile sale non - Dinamo.

Dar important e ca am castigat ca pana la urma e meritul intregii echipe...ah si Mutu mi s-a parut ca prea a vrut sa joace el de unul singur si nici nu i-a iesit...

Bravo ROMANIA si sa va vedem victoriosi si miercuri!
mrbodo2002
Iar n-am avut mijloc.Am luat 3 puncte meritate sa spunem,dar foarte chinuite.Daca ne vom califica la Euro 2008 si vom juca in halul asta numai batai de la 3-0 in sus vom lua.
antisteaua
@cpc
Pe mine nu ma surprinde, pentru mine e obisnuinta sa faca alegeri non Dinamo
Achiles
spurcatul asta de Piturca mai bine ii lasa pe Niculescu si Cristea in vacanta , decat sa-i cheme la lot doar asa de umplutura

spurcatul piTURCA isi bate joc de jucatorii de la Dinamo
coolio
Mai bine refuzau sa mai mearga la nationala....daca stiaua ar fi avut jucatorii, parcursul de anul acesta al nostru, echipa nationala ar fi fost formata din 7-8 stelisti. De la noi alege 2-3 pe care nici nu ii foloseste.
Cu Lobont nu are incotro......ca altfel....
DarkSide
Sunt de exact aceeasi parere cu antisteaua. Lobont a aparat strict din cauza accidentarii lui Dani Coman. Rat...petarda mai bine il lua pe Pulhac sau pe Petre Marin. Chivu...la seminte tata ca e Fane de zece ori mai bun. Tinerelul de 29 de ani de la Craiova si-a facut treaba. Codrea sa ramana la Siena unde e coleg cu prietenul nostru Maccarone si sa ia notite de cum se da gol de la doi metri cu poarta goala. Mutu - sa dea bani la 100 de cersetori la cat de calic a fost aseara. Marica sa faca banca la Sahtior pana se face din portocalie rosie cu pete negre ca o buburuza.

Si acel mare Ronaldinho al lui Recreativo Huelva, el grande Rosu sa se duca unde-i este locul. Stiti voi, cimitirul ala de la capatul sudic al tramvaiului 41.
Capirossi
Tu vorbesti de echipa care ieri a castigat si e pe primul loc in grupa ?
DarkSide
Da. Acum n-o sa fac precum stelistii care se bucurau cand au batut pe Arges de parca ar fi fost Milan. Si nici ca holaroi ca e importanta eficienta. Au fost aia prea slabi.
Clau_Goool
Cu bune, cu rele echipa care a fost ieri pe teren a luat toate cele trei puncte, lucru care conteaza cel mai mult. Si eu mi-as dori in echipa nationala nu 3, ci 8 dinamovisti, dar nu se poate, asa ca ne multumim cu ce aduce nea freza piti, ca altceva nu putem face...
DarkSide
Claule, nu neaparat dinamovisti, macar jucatorii cei mai in forma care, in cazul de fata, chiar pot fi ai nostri. Si in comentariul de mai sus l-am uitat pe Daniel Niculae...deplorabil. Ca sa nu vorbim ca nu mi s-a parut de rosu la nici unul dintre ei. Ma abtin sa vorbesc de selectioner ca imi iau ban pe viata. La Timisoara va trebui sa-l bage cel putin pe Clau nostru, dar parca vad ca se deide sa-i tina pe Mutu si pe Marica 90 de minute. Eventual sa-l puna pe Chivu mijlocas la inchidere si sa inceapa cu Fane titular, insa ma indoiesc.
POOL
Mijloc de rahat ieri, au creat o faza calumea deabia in minutul 43. Am avut sansa.
florin_80
Cum era de asteptat mijlocul a fost praf. In prima repriza, am sarit peste faza de constructie (nici nu aveam cu cine) si am preferat sa aruncat baloanele in spatele liniei lor de fundasi. Atunci cand am pus mingea jos (si cine putea s-o faca? cel mai bun din serie A) am creat probleme, numai ca lipsa de valoare a unui jucator ne-a impiedicat sa marcam dintr-o situaite clara...asa cum plusul de valoare a unui portar ne-a facut sa nu fim condusi inca din debutul partidei.

P.S. Apropo, Cristea (nu zic ca este cel mai simpatizat jucator) iar a fost lasat in afara lotului de 18, asa cum s-a intamplat de fiecare data cand a fost convocat (cu o exceptie...meciul cu Moldova). Eu zic sa nu-l mai ia, decat sa-si bata joc de el.
Clau_Goool
@DarkSide, aici sunt de acord cu tine, in legatura cu faptul ca sa ia cei mai in forma jucatori la nationala, dar deja de cand e piti la nationala m-am obisnuit cu selectia lui tampita, sincer nu inteleg cum jucatori ca Margaritescu, Catalin Munteanu sau Vlad Munteanu nu intra in vederile acestui om care se vrea a fi selectionerul nationalei... sa fie din cauza ca primii doi joaca la Dinamo si al treilea e un fost dinamovist, sau e doar o coinicidenta ???
anna
ar fi prea mare coincidenta asta... complaining.gif
POOL
I don't believe in coincidences.
red_butterfly
Din pacate din cauza idiotului care este antrenor, multi dintre noi au ajuns sa nu mai tina chiar deloc cu Romania. icon_rolleyes.gif

discutie intre mine si un alt caine:

el : cit e scoru?
eu : 2-1
eu : au dat acum aia gol
eu : da' tu nu te uiti?
el : asta mai lipsea
el : sa-l vad pe banel?
el : cind erau oile pe primu loc chema cite 7-8 si baga 5 in teren
el : acu de la noi cheama 4 si nici rezerve nu-i baga
el : si mizeria aia sa nu-l bage pe petre nici pe banca
el : cine a dat golurile la voi?
eu : tamas
eu : un super gol
eu : si banel
eu : )))
eu : al doilea
eu : la o greseala a slovenilor, exact ca a mirelei in meciul cu noi
el : mai bine nu intrabam
florin_80
Oprita daca nu era accidentat si era la echipa dintre cimitire, puteam sa pun pariu cu oricine ca era convocat (eventual era si titular).
redlady08
pana la urma au ramas 3 puncte, chiar daca jocul a fost unul modest....iar despre selectia lui puturca ce sa mai spun.... oricum, dupa cum s-a vazut si aseara norocul inca tine cu blacksheep.gif ...oare pana cand?? verystrange.gif
red_dogvitan
BV Romania castigam sigur si acasa miercuri!!! romania.gif
DarkSide
QUOTE(florin_80 @ 3 Jun 2007, 13:08) *
Oprita daca nu era accidentat si era la echipa dintre cimitire, puteam sa pun pariu cu oricine ca era convocat (eventual era si titular).

Oprita e "copilul" marelui selectrioner. Sunt curios daca il mai convoaca acum daca joaca la noi.
marcher
QUOTE(antisteaua @ 3 Jun 2007, 0:50) *
Dupa un meci senzational facut de Romania in fata cvadruplei campioane europene si mondiale Sloivenia, piti merita toate laudele. Cu o formula inedita de joc in care doar un jucator de la Dinamo a fost titular si asta din cauza accidentarii lui Coman, nationala a facut un joca stralucit dominand adversarul de la un capat la altul. Piti a avut inspiratia sa joace cu banel si dorel stoica , dinamovistii aia care au ucis campionatul si a ufurat toate meciurile fiind lasati pe banca de rezerve, fiind scosi doar sa transpire putin de oftica.

Hai ziceti ca n-am dreptate.

Mortii mamii lor de jigodii imputite si nesimtite...isi bat joc de Dinamo. Un barbugiu scuipa pe blazonul celui mai mare club din romania. La ce dracu ii mai cheama?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.