Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Monica
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
bianco_rossa
pssss....bine ca exista o explicatie plauzibila.....oricum, super pozele:>mai ales aia cu Catalin in care se uita tipu' din spate asa....ganditor la tine...oofff, stiam io ca faci ravagii:P
Bascanu
mie poza cu Dumitrache imi place cel mai mult icon_exclaim.gif
redlady08
Felicitari Monica pentru poze si multa bafta!!!!...stii tu...tre sa pastram trofeul in familie;))
red_butterfly
Familie? Chiar ca, noi astia de pe forum care ne intalneam la meciuri suntem ca o familie. Apropo, sa stii ca nu am uitat ca a trecut anul si voi doua nu prea v-ati folosit abonamentele alea. nono.gif
biancap78
Frumoase poze Monica...Bravo....Succes...
red_butterfly
Multumesc Bianca. Sa fie.
red_butterfly

la meciul cu Bayer Leverkusen...in pauza parca...
redlady08
las ca vine un nou an mult mai repede decat cel trecut si cine stie beerchug.gif
Cai Lun
Ce fel suna... "veteranele"...

Cat despre motivul pentru care a tipat Radu... bag.gif
red_butterfly
Parinte, nu suntem veterane ca nu am fost in razboi... tongue.gif
red_dog0085
Esti super tare din cauza ta a iesit Borcea frumos in poza daca era singur era vai de capu lui:)) 10+ pentru toate poze!!!

------------------

CAINE PANA LA MOARE SI DINCOLO DE EA!!!
f_rares
si cate poze mai vrei sa pui? icon_rolleyes.gif ce colectzie maaaaaareeee ai thumb.gif

deja vreau si ei la meciuri bag.gif peste vreo 2 ani vreau si eu sa apar in pozele alea 010.gif
red_dog997
Pana acum, parerea mea este ca Monica e singura care s-a bagat in concurs si merita sa castige, restul concurentelor nu prea au fata de "Miss Dinamomania" doar Monica, ea e cea mai tare din cate vad eu. Mai ales zambetul ei e extraordinar, e cea mai super concurenta, si nu cred ca se va mai abga cineva sa-i faca fata concurentei ei. Eu tin cu Monica pana la sfarsit .. :D
COSMIN C
Asta e mesaj in stilul lui jiji, incerci sa intimidezi concurentele! verystrange.gif Ai rabdare, abia s-au inscris trei.
red_dog997
Abia s-au inscris trei, insa, celelalte doua, nu are rost sa spun ca nici nu se compara cu Monica.
djmihaitza
verystrange.gif
Nu cred ca ti-ar strica sa fi un pic mai diplomat.
Fiecare fata are sansa ei.
Cum sa se mai inscrie si altele cand tu deja pui etichete (cine "are față" de miss si cine nu!?!) si dai verdicte?
red_dog997
De ce nu, sper sa-mi schimb parerea asta pe parcurs, insa Monica mi se pare "cea mai tare" cel putin deocamdata, si o sa te anunt cand o sa-mi schimb parerea... :) daca o sa mi-o schimb bineinteles, si eu, in general nu-mi prea schimb parerile, chiar daca unele dintre ele sunt prea preamature.
red_butterfly
Nu va mai contraziceti domnilor, toate suntem egale, si avem dreptul sa fim privite la fel.

PS: poze mai am o gramada...dar sunt multe cu jucatori care deja au plecat...si daca pun poza cu ganea mi-e ca sare cineva in sus. argument.gif
red_dog997
Noi nu ne certam deloc aici, fiecare ne-am spus parerea si am incercat sa ne-o sustinem... :P
Bascanu
parerea se exprima prin vot! cum se simt celellalte concurente cand tu le zici ca nu au nicio sansa?? ai si tu putin bun simt.
red_dog997
Doamne! ... :)) nu ma asteptam sa-mi sara atata lume-n cap pentru chestia asta pe care am spus-o eu acum aici, no, acuma cel mai bine ar fi sa tacem toti din gura pana cand se termina concursul si vedem cine-l castiga, si gata, pana atunci, nu ne ramanem decat sa tacem toti din gura si sa ne dam cu parerea pana cand vom afla cine a castigat concursul.
red_butterfly
Am zis ca va contraziceti nu ca va certati. Si nu e drept fata de celelalte fete, si fata de cele care se vor mai inscrie!

http://img100.imageshack.us/img100/6287/neamirceais1.jpg

(dupa amicalul cu Sahtior)
Cai Lun
Bre.... esti beat? Tu ai un vot, votezi cu cine vrei. Votul e secret, tocmai pentru ca nu intereseaza pe toata lumea parerea ta... ai o optiune, o exprimi prin vot si e OK. Parca vad ca daca deschid un mister vei fi ales oaia forumului de toate fetele... 010.gif
red_dog997
Cai Lune, ce drac esti trebuia sa ma-ntepi tu cumva, tu totdeauna faci chestia asta :))
red_butterfly
Daca? Nu deschizi tu nici un mister, nu te mai lauda degeaba. Mai ales ca din cate am observat baietii, inclusiv maria ta se feresc de astfel de "manifestari" ca sa zic asa... icon_twisted.gif
red_dog997
Acuma mi-am dat si io seama ca ai dreptate, hai sa facem un concurs "oaia forumului" :)) ... si sa participe numa' baietii, ca, vorba lu' Monica... "baietii se feresc de asemenea manifestari", ma bag si io in concursu' ala, dar numai daca se numeste "oaia forumului" dupa cum a spus Cai Lun ... pentru mine suna bine, ar trebui un concurs si pentru baieti, si, daca Cai Lun i-a gasit o denumire sa o punem in aplicare.
red_butterfly
tongue.gif Ideea nu ar fi rea. Daca voi ne vedeti pe noi, noi de ce sa nu va vedem pe voi? Oricum, daca s-ar face asta, Cai Lun ar fi primul care s-ar ascunde cat mai departe, ca e mai fricos asa...dunno why...
Cai Lun
Aiurea, pai daca facem concurs "oaia forumului" bandit castiga detasat!
red_butterfly
Cainele forumului atunci (ca doar nu am face concursuri pentru oi). Oricum i-ai zice tu tot nu ai participa. doglaugh.gif
dinamovistu'92
Cele mai frumoase fete tin cu Dinamo,asta e clar,nici nu se pune problema...Bravo...
Tu ai intrebat jucatori daca vor sa faca poze sau ei te-au intrebat daca faci o poza cu ei? icon_rolleyes.gif
bianco_rossa
NO, uite unde era Brad Pitt'ul sau Tom Cruise'ul (sau care mai sunt) forumului 010.gif 010.gif to roooooooooooooooooooooooog io nu te mai repeta ca ma obosesc posturile tale...daca esti fan Monica, foarte bine, voteaz'o!!, dar nu descuraja celelalte concurente!!

Hai Monica, scoate albumul si da'le niste floricele si bere la baieti!!
anna
Felicitari pentru poze, Monica.

Care Mister?? Ca fug baietii de parca i-am trimite la Steoaia in galerie... verystrange.gif,...sunt lasi evillaugh1.gif
red_butterfly
Mersi, anna, ma sustine si pe mine cineva. Chiar ai reusit sa pui punctul pe i bananasmile.gif

dinamovistu'92: nu i-am intrebat daca vor sa faca poze, doar i-am rugat... icon_lol.gif
dinamovistu'92
si eu care credeam ca ei te-au rugat pe tine verystrange.gif
red_butterfly
http://img528.imageshack.us/img528/9789/ganealg6.jpg

HAITA_DINAMO.gif
DarkSide
Hopaaaaa..."Fluturasul reloaded". Multa bafta! beerchug.gif

Putin offtopic... Iti recomand trei candidati pentru concursul de mister : Radu (Stefan), Adrian (Ropotan) si Bogdan (Lobont). icon_cool.gif
red_butterfly
si ce sa fac cu ei? nu ca nu ar fi buni pentru un concurs din asta. Dar degeaba mi-i propui mie, ca aici era vorba de participanti din randurile cainilor de pe forum (inclusiv moderatorii si...preotul tongue.gif ). Tu nu vrei sa te bagi?
mrbodo2002
Cata subtilitate pe tine dark...
Monica,si i-ai cantat lui Mendy refrenu pt mimi? bananasmile.gif
red_butterfly
Nu ca pe vremea aia nu aparuse verystrange.gif
DarkSide
Monica, dupa cum ai vazut din post-ul meu, ma eschivez. icon_redface.gif

Si la urma urmei, la cat sunteti voi de frumoase, cine ar vrea sa se uite la noi ? icon_mrgreen.gif
red_butterfly
Stiu dark....nici nu ma asteptam sa fii tu primul care sa participe complaining.gif
N-aveti curaj...da' sa participam noi nu aveti nimic impotriva.
f_rares
QUOTE(red_butterfly @ 26 May 2007, 16:51) *
.da' sa participam noi nu aveti nimic impotriva.

ca bine le zici verystrange.gif
deea_red
cum adica " bine le zici?" pai ne referim si la tine Rares! icon_twisted.gif
f_rares
eu?! icon_rolleyes.gif eu?!...
n-am dreptul sa particip ..sunt minor taunt.gif trebuie sa le cer voie parintilor bangmyhead.gif
Capirossi
QUOTE(red_butterfly @ 26 May 2007, 15:37) *

Astea sunt din ciclul Ariel pt. Banel. Merita premiu la categoria "Detergentul de seviciu".
biancap78
Woe Monica..super poze..ce mi-as fi dorit sa ajung si eu sa fac poze cu jucatorii... icon_rolleyes.gif
red_butterfly
pai hai in Groapa la un meci, amical sau nu, si facem poze cu ei bananasmile.gif
biancap78
verystrange.gif Pana ajung io in Groapa, pe teren vor fi urmatorii jucatori titulari in CL...Liviu Ganea, Dan Bucsa, Cornel Predescu, Mihai Damaschin, Nitu..etc... 010.gif
antisteaua
Nu vreau sa supar pe nimeni, nu am vazut inca toate fetele insa trebuie sa va spun ca Monica este preferata mea.
biancap78
verystrange.gif Ehe anti..cum sa nu....daca mergeti impreuna la meciuri va vedeti acolo...mai esti si prezent in pozele ei de Prezentare....ce sa mai zici..dar oricum..poze frumoase si fata frumoasa....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.