Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce se intampla doctore ?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Deci, event, eram buni. Pauza la mare si mai buni. In Elvetia i-am facut pe aia sa se gandeasca daca e cazul sa se lase de fotbal. Vin baietii acasa si e vandut Barcauan. Tam nesam cand toti facusera un pact sa ramana in echipa completa sa incerce CLul. De atunci totul s-a cam dus dracu. Farul, chinuiala cu Zilina, apoi Manchester, hotia lui Steaua si acum Clujul. Ceva nu merge si am impresia ca jucatorii iar nu vor sa joace pentru ca Borcea le-a pus iar pumnul in gat si ei ii fac in ciuda. Singurii care suferim suntem noi. Borcea e clar ca habar nu are sa fie conducator ci doar sef de depozit de butelii care face pe politistul cu toti. Ando zicea odata ca e o problema la echipa dar ca nu zice mai mult. Care o fi problema aia si cand se rezolva ea ?

Repriza a doua a aratat totusi echipa care se misca mai bine. Niculescu a jucat bine, s-a zbatut, dar toti au ratat iarasi ca in vremurile bune. Pe contra-atac aia au punctat, ajutati fiind si de Balaj care ne-a lasat in 10 nu stiu daca cu motiv sau nu. E posibil ca spurkkatii sa ne bage strambe la arbitraj, au mai facut-o si inainte. Aici e domeniul lui Borcex, in loc sa protejeze echipa impotriva banilor lui Gigi, care cumpara tot, sta cu degetul in fund si face pe zbirul.

Am stat aici sa ne gandim ce sa facem sa ne scapam de el. Poate veniti si voi cu propuneri, caci e clar ca strigand demisia nu rezolvam nimic, nu ne baga nimeni in seama.
Anonymous
Parerea mea, ca in primul rand trebuie sa scapam cu anumite persoane din conducerea clubului (Borcea, et...). Apoi de cativa jucatori (cam multi cei drept) si sa aducem cativa pe posturile deficitare. Mai avem timp ca martie parca e ultimul termen pt UEFA)
flaviusO
Eu zic ca o sa se rezolve totul de la sine. Meciul de la Cluj mi-a adus aminte de meciul cu Otelul din debutul sezonului trecut. Stiti ce a urmat?? 7-3 cu Bacau si dubla cu Sahtior... Urmeaza meciul cu National pe care sigur il vom castiga, pentru ca nu se mai poate asa, si dubla cu Partizan pe care sper sa o castigam...

p.s: am vazut faza penalty-ului la neaga din prima repriza, e ridicol, daca atunci cand lovesti mingea se da penalty e grav, in plus si eliminare. acest domn serea (arbitrul meciului) e sluga oitelor, daca imi amintesc eu bine el a eliminat doi olteni sezonul trecut in meciul steaua-craiova 2-0. E SCANDALOS!!!!!!!!!
Pif
Totusi. De ce au fost adusi la echipa jucatori de care a ramas doar numele: Denis Serban, Ciubotariu. Tames a jucat groaznic. Baltoi nu poate nimeri poarta din interiorul careului.
Ramane speranta ca poate pana la urma se mai repara ceva, transferand pe cineva de certa valoare. Poate domnul Andone ar trebui sa copieze programul de la o echipa castigatoare a unei cupe europene din ultimii ani si sa-l impuna la echipa. Cine nu face fata pleaca.
ZOCCOLO DURO
La noi nu merge asa...noi vindem jucatori la greu,si avem pretentii pt. Liga ...poate ar trebui sa schimbam conducerea....mai exact borcea sa se duca si sa ne lase....Oricum avem mare noroc cu Andone....un mare caracter si un bun antrenor....cu el trebuie avut rabdare si lasat sa faca o echipa....dar ca sa facem o echipa poate mai cumparam si noi ceva ....iar borcea nu va face asta niciodata.....deci: BORCEA LASA-NE!!!
Joanna
Noi nu avem ABSOLUT nici un fel de putere asupra acestui club pe care il iubim atat de mult...nu suntem ca in spania..(nici macar turcia!!!!)..unde presedintele este ales...atunci cand tu poti decide prin vot presedintele clubului e altfel...te injuri pe tine ca ai gresit alegandu'l..si poti protesta..si chiar poti fi bagat in seama..e altceva..noi mergem pe banii nostrii dupa dinamo..dar daca faci protest cu galeria..se ridica toti si spun ca de ce comentam..ca suntem sustinuti de club...si apoi tre sa taci..pt ca asa era..acum vad ca au renuntat..sunt curioasa ce va fi..

nu inteleg ce se intampla cu echipa..este incredibil cum dinamo de fiecare data ce castiga event sau campionat..devine de nerecunoscut..cum naiba dupa ce iesi campion, la distanta de maxim 2 luni..sa joci ca unii de divizia b?se vede clar ca si plecarea unui jucator afecteaza echipa..
campionatul trecut m-am simtit foarte mandra de echipa, de antrenor...erau cu adevarat niste invingatori..erau uniti..luptau pana la capat..dar se pare ca a fost un vis..care nu a durat decat un retur..cum au putut sa se schimbe atat de mul??..enigma...:(

noi nu avem cum sa schimbam ceva la echipa,putem sa protestam mult si bine..pe cine credeti ca intereseaza??...sper totusi sa gresesc...
Anonymous
Borcea e o problema mare de tot. Nu stiu cum se poate rezolva.

Baltoi o sa fie OK, dar e in umbra lui Danciu si Niculescu. Cam greu. TAmes e un mare ametit. NU e posibil ca un jucator profesionist sa rateze in halul in care a ratat el. Practic la CLuj ratarile ne-au mancat, daca intrau atunci o faceam pe aia: AM inscris de mai multe ori decat am primit !
flaviusO
Asa e. In sfarsit spune cineva adevarul. Dinamo a jucat bine faza ofensiva in meciul de ieri, doar ca n-a intrat.
Anonymous
QUOTE(Discobolus)
Borcea e o problema mare de tot. Nu stiu cum se poate rezolva.  

Baltoi o sa fie OK, dar e in umbra lui Danciu si Niculescu. Cam greu. TAmes e un mare ametit. NU e posibil ca un jucator profesionist sa rateze in halul in care a ratat el. Practic la CLuj ratarile ne-au mancat, daca intrau atunci o faceam pe aia: AM inscris de mai multe ori decat am primit !

disco - ca de obicei la obiect!
faza de atac a mai mers cat de cat, dar cu cat vom scapa de tames mai curand, cu atat mai bine! Auzi, clauza de reziliere!!!! asta se crede figo, zidane, ???
red dog forever
da disco, borcea e chiar o mare problema, nu numai el ci si cei din spatele lui. E greu de spus cum facem sa scapam de ei.
Auziti cica se duc tratative ptr aducerea lui gigel coman de la national la schimb cu vlad munteanu +ceva bani. Oare alt praf in ochi la fel ca si cu aliuta ? Ar fi un pas inainte , chiar daca nu-i cumpara , macar au inceput sa duca tratative ptr jucatori din divizia A......
Orcum ma bucura faptu ca ca niculescu a inceput sa mai joace ceva, sper ca si danciu sa revina, chiar as dori sa inscrie acum cu macedonia, si-ar capata locul de titular in nationala si iar creaste moralul ptr dubla cu partizan.
Anonymous
QUOTE(red dog forever)
da disco, borcea e chiar o mare problema, nu numai el ci si cei din spatele lui. E greu de spus cum facem sa scapam de ei.
Auziti cica se duc tratative ptr aducerea lui gigel coman de la national la schimb cu vlad munteanu +ceva bani. Oare alt praf in ochi la fel ca si cu aliuta ? Ar fi un pas inainte  , chiar daca nu-i cumpara , macar au inceput sa duca tratative ptr jucatori din divizia A......
 Orcum ma bucura faptu ca ca niculescu a inceput sa mai joace ceva, sper ca si danciu sa revina, chiar as dori sa inscrie acum cu macedonia, si-ar capata locul de titular in nationala si iar  creaste  moralul ptr dubla cu partizan.

Borcea mi se pare o marioneta... ca si MM la sTEAUA! ... e pus in fata sa faca declaratii ... si cade de fraier... nu zic ca nu ar fi si el vinovat... e si el .... dar capii ... sunt in spate... ei nu ies niciodat ain fata...ca asha e in mafie...
drimacus
Problema la Dinamo e ... cred eu ca sunt prea multzi care vor sa-si traga bani .. pai .. Dinamo e un club mare ( la noi in tzara ) are o gramada de sponsori ...si totusi vinde in draci ,... dar banii nu ajung la club ... pai hai sa facem o comparatzie cu FC Natzional ... aia sunt saraci lipitzi .. n-au nici dupa ce sa bea apa ...si totusi vand mai putzin ca noi ... si nu poate sa zica nimeni ca n-au jucatori de valoare ... pai . daca erau la noi McKain shi Caramarin. ... erau vandutzi dupa 3 meciuri jucate ... .. dar la natzional e un singur om cu putere de decizie : Gino Iorgulescu , la Steaua tot asa Gigi Becali ... la rapid Copos ...
la noi sunt Borcea , Netzoiu , Cohn, Verii Becali (cred ca au procente din totzi jucatorii nostri) , .... pe Badea nu-l bag in categorie cu ei ( eu unul am incredere in el ) ... tot din cauza atator "lipitori" nu reusim sa aducem jucatori - Victor Becali a si explicat ... in cazul lui Tames de exemplu .. intr-o zi vorbea cu Borcea ...stabilea ceva .. a 2-a zi venea Netzoiu si spunea ca mai negocieaza si el ... a 3-a zi Cohn .. a 4-a Dinu .. a 5-a Tica Danilescu ... si tot asa .. d-aia a stat Tames 6 luni fara sa semneze nimic .... singurul moment in care se pun totzi de-acord e atunci cand trebuie sa plece un jucator ... e simplu ... " CAT DAU AIA ? ... 2 milioane ? ... partea mea cat e ? declaram ca au dat 1 milion ... restu impartzim ... Gata .. semnam " .... S M O M O Z !
flaviusO
mm trebuie impuscat. auzi ce tupeu mai are sa spuna ca i-a furat arbitrul cu Zeleznik
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.