BogdanDinamo
Mar 15 2003, 10:35 PM
Ce se intampla la Dinamo este, in opinia mea, rodul "investitiilor" masive ale gunoaielor Badea, Netoiu, Cohn, a implicarii altor japite, de data aceasta politice, Spagaton si Marineasca, a intregii adunaturi de generali ce misuna prin conducere si nu in ultimul rind a unei parti a suporterilor ce joaca dupa cum le cânta unii si altii, mai bine zis a acelei parti a galerie ce este "influentata" cu bani, se stiu ei care.....
Un alt mare vinovat este Mister Dinu, acest etern "mister" al revenirilor pe banca tehnica, al carui loc este in conducerea clubului, in nici un caz pe banca unde este nul.
Pina nu avem sa ne debarasam de balastul numit Badea, Cohn si Netoiu o sa fim bataia de joc a acestui campionat.
Totul este sa nu ne loveasca necazul si sa vina presedinte, asa cum se viseaza, Jovanni Fecali care de ceva zile tot bate apropo-uri prin diferite ziare. Atunci dezastrul ar fi total.
Salvare lui Dinamo poate venii prin crearea unei noi conduceri, evident dupa dizolvarea cit mai urgenta a celei actuale, formata din Lupescu, Lucescu, Dinu, Andone, Rednic, Orac, Mateut, poate Tiriac si alte glorii dinamoviste, a unor oameni ce sunt cu sufletul alaturi de Dinamo si care accepta, la propriu, sa bage mina in propriul buzunar pentru sustinerea echipei. La fel de bine poate fi creata o societate pe actiuni in care si suporterii sa poata achizitiona procente si astfel participa in mod activ la alegerea conducerii si a deciziilor importante.
Dar, acum, trebuie facut totul pentru inlaturarea jegurilor din conducere, trebuie mers la stadion si determinati sa plece. Cit mai repede.
In opinia mea este unica solutie. Acest campionat este oricum compromis, si prefer sa ratam un campionat, dar sa vad liniste, odata, la Dinamo.
Sper, sper, sper .........speranta moare ultima.
[/u]
Anonymous
Mar 16 2003, 12:29 AM
De acord cu tine, Bogdan....cel putin partial!
Dar asta nu cred ca se va intimpla prea curind....
Daca nu stii ultimele noutati, afla ca acum s-au gindit la un alt plan: sa aduca de la National vreo 7 jucatori...adica Dinamo o sa fie o combinata Craiova - National, numai jucatori de la Dinamo, nu
Mie mi-a placut enorm azi cum s-a batut Marica cu ei...chiar daca nu a prea avut succes...dar are numai 17 ani.
Conducerea are voie sa schimbe antrenorii cum vrea....dar pe ei cine ii trage la raspundere?
Parca ca acum nu a fost niciodata...desi nu inteleg un lucru: cu aceeasi echipa si antrenor am batut steaua in cupa!
Anonymous
Mar 16 2003, 08:59 AM
Bogdane... da' radical mai esti nu gluma !
Ai uitat tot ce a facut Dinu pentru echipa... in retur cand ne-a scos din *****, acum a pierdut 2 meciuri si toata vina cade pe el.... mai ganditi-va si voi un pic... in iarna s-a vandut jumatate de echipa daca nu mai mult.
E adevarat ca suferim umilinta peste umilinta, dar nu Dinu e singurul vinovat.
Dupa parerea mea nu Badea, Agathon sau Simona Marinescu sun problemele acestui club... ele provin in principal de la Cohn si eternul scandalagiu Gigi Netoiu. Inainte sa vina la Dinamo era o oarecare liniste.. acum nici aia nu mai e !
Mai avem putin de asteptat, din cate stiu eu Netoiu ar vrea sa se duca la National... dar asta numai dupa ce isi recupereaza banii... PENTRU CA TOTUL, AICI LA DINAMO, SE REZUMA LA BANI SI INTERESE PARTICULARE SI NU CELE ALE CLUBULUI !!!
BogdanDinamo
Mar 16 2003, 10:02 AM
Adriane, daca asa vezi lucrurile ne meritam soarta.
Cati bani a bagat Badea in ultimii ani din propriul buzunar, cati bani a bagat Cohn, Marinesca sau Spagaton?
Iar Dinu este un mare dinamovist, dar al carui loc este in conducere, ca antrenor este nul. Si Dinu al nostru ne-a "scapat" de o multime de jucatori Lupescu, Vladoiu, Contra, Batrinu (scos definitiv din fotbal), Codrea, Mara, Cernat si lista poate continua.
Hai sa te intreb ceva despre maiasta conducere, mai bine zis despre steatha de hoti si gunoaie din conducere.
Daca ne aducem bine aminte Mihalcea si Vali Nastase au fost vinduti unei echipe pe nume Genoa. Care nu a platit platit aproape nimic timp de mai bine de 1 an si ceva pentru acele transferuri.
Cum se face ca aceeasi conducere, cu un "management stralucit", il vinde si pe Niculescu tot la Genoa, ca doar ce draku' daca tot s-au dus pe apa sambetei 2 milioane mai este loc de unul?
Acum vin si urla ca "nu ne-am primit banii de la Genoa" , "astepta 3 milioane de dolari de la Genoa" etc etc.
Pai' cine a autorizat transferurile fratilor? Galeria, ala de rupe biletele la poarta, ingrijitorul terenului ??? NU, japitele din conducere.
Ei se fac vinovati de toata situatia de la Dinamo.
Anonymous
Mar 16 2003, 10:31 AM
Nu comentez partea cu Dinu pentru ca sunt de acord cu Adrian. Si gandeste-te, Bogdane, si cine a adus ultimele titluri la Dinamo!!!
Cat despre gunoaiele din conducere, AFARA!!!!!! TOTI de la un capat la altul. Interesele sa si le caute in alta parte, nu la Dinamo! Netoiu pe unde a fost a fost scandal. De la Rocar (care se stia ca e cea mai blatista echipa din div. A) pana la Craiova .. daca se duce la National, asa cum spune florin, cred ca o sa iasa si acolo scandal.
Oricum, singurul lucru care trebuie facut este sa plece ajunsii astia de la noi si sa vina oameni tineri care sunt alaturi cu sufletul de echipa asta.
BogdanDinamo
Mar 16 2003, 11:29 AM
Dinamo de cind este Dinu, cu exceptia perioadei in care jucau Contra, Batrinu, Cibotariu, Iftodi, Hildan (Dumnezeu sa-l ierte !), Petre (pe atunci juca fotbal, acum....), Lupescu, Vladoiu, Mutu, Mihalcea, Nicuale, si cind o asemenea echipa nici nu avea nevoie de antrenor, cu exceptia acelei perioade DINAMO SUB DINU NU A JUCAT NIMIC.
Nu vezi si tu o tactica de joc, o idee, un sistem, nimic. Fratilor, trebuie sa fim "prea fanatici, prea dinamovisti", sa nu acceptam ca echipa asta nu joaca nimic. Chiar si atunci cind cistigam un meci o facem cinuit, cu bafta si in urma unor jocuri de divizia C.
Va aduceti aminte cu jucam in perioada celor numiti mai sus? Era mai mare dragu sa mergi la stadion, sa vezi un meci, pasele parca curgeau natural, jocul avea consistenta, dar a trebuit Dinu si jegurile din conducere, sa se ocupe de unii dintre jucatori si s-a spart gasca.
Repet, Dinu este un mare dinamovist si vreau sa ramina in conducerea echipei, poate chiar presedinte, insa pe banca nu are ce cauta.
Cit despre Badea Nicolae, Badea Petre (parca), Cohn Vladimir, Netoiu Gigi, Marinescu Simona, Spagaton Dan Matei si alti generali ce fac umbra pe acolo trebuie sa plece cit mai repede.
Daca nu ne vom unii sa scoatem gunoiul din conducere vom ajunge vai de capul nostru.
Trebuie determinati Lupescu, Lucescu, Andone, Rednic, Orac sa se intoarca acolo unde le este locul, la DINAMO.
eyesonly_the_fird
Mar 16 2003, 02:42 PM
im mare inclin sa iti dau dreptate bogdane
poate ca ar fi timpul ca Dinu sa treaca in partea de conducere a clubului shi nu numai deshi nu cred ca s-ar putea vreodata sa nu se implice in pregatirea echipei shi a unui eventul nou antrenor venit la Dinamo
shi poate ca ar trebui adushi la echipa shi la club in general cei care au sufletul tot pentru dinamo shi numai pentru profiturile shi afacerile lor in care un club ca Dinamo este doar un alrt mijloc de a mai ridica nivelul veniturilor lor
e timpul pentru o schimbare radicala la nivelul clubului Fc Dinamo shi asta cat mai repede posibil caci mergem tot in jos cu o viteza uimitoare
Sa speram ca totul va fi bine shi ne vom reveni
God help us!!!!
livcon
Mar 16 2003, 04:28 PM
cat despre dinu la conducere cred ca va inselati amarnic. A fost manager general. Nu s-a putut stapani sa nu-si bage trabucu peste tot. Si acum ne uitam cu ne-o luam si de la Moldovan si de la mult hulitul Flocea si abea am trecut de Marin ca si-au dat aia singuri gol. Mai bine sa ii gaseasca naibii echipa pe undeva prin afara Romaniei dar ma tem ca nu-l vrea nimeni.
Senzationala afirmatia lui Prunea din Prosportul de azi: "Ai jucatorii asa cum ti-i cresti". Cred ca asta spune tot. Cum se face ca un jucator vine la Dinamo recomandat de niste jocuri, conducerea da banii sa il ia si ala se prosteste peste noapte.
Referitor la titlul din 2000 a nu se uita Radule cine a dat banii pentru mutu, rednic, florea etc... Acum sincer nu stiu cat e contributia lui Dinu si cat a lui Buduru si Netzoiu.
Poate este cazul sa avem nevoie de un presedinte executiv asa cum a fost Petrica Buduru. Cand ai oameni pe mana carora sa dai bani stiind ca fac treaba cu ei poti sa iti vezi linistit de alte treburi.
Cat despre antrenori, mie singura solutie mi se pare un antrenor de afara sau credit total unui antrenor tanar de la noi.
Anonymous
Mar 16 2003, 04:49 PM
Da Bogdane asa vad eu lucrurile...
In legatura cu Badea sunt de acord s-a vazut ca vrea sa ia bani de la Dinamo nu sa dea, dar curios e ca jucatorii au inceput sa "dispara" odata cu venirea lui Netoiu... pana atunci plecau... dar numai cei ce nu puteau fi tinuti.
Nu stiu de ce ii bagi pe Agathon si Marineasca in aceiasi oala.... chiar crezi ca au un cuv. de spus la club ? Eu nu.... sunt mai mult de umplutura. Se stie dupa cine se "danseaza" la Dinamo.
Dinu este nul.... parerea voastra o respect, dar nu sunt deloc de-acord cu ea. E adevarat ca a facut multe greseli... sa stii ca fiecare antrenor are fixurile lui... a gresit mult, mai ales in relatiile cu jucatorii, dar de aici si pana a-l renega e o diferenta....
Data viitoare poate citesti mai atent ce-am scris...nu asta am zis si eu... ca la Dinamo se urmaresc interesele personale, si ca toata lumea cauta sa castige ?
Trebuie determinati Lupescu, Lucescu, Andone si Rednic sa se intoarca la Dinamo ? De-acord... dar cum ? Stand in fata unui calculator si acuzand in stanga si in dreapta ?
Anonymous
Mar 17 2003, 11:29 AM
adevarat, cum putem sa-i convingem? Rednic a spus ca tine la Dinamo, dar nu ar veni in nici un caz, nu in situatia actuala. Si pe Lucescu cum il convinge cineva sa vina? Cand el ajunge in semifinalele cupei UEFA si ia campionate la rand cu echipe care erau odata ZERO?? Pentru el nu inseamna nimic Dinamo acum, pentru ca si el stie ca si noi ca aici s-au adunat toate gunoaiele!
BogdanDinamo
Mar 17 2003, 12:19 PM
Cum ii putem convingem ?
In primul rind trebuie sa incepem prin ai lua "la goana" pe cei din conducerea actuala. Si asta cit mai repede. Trebuie mers la stadion, si asa cum fac si altii, fluturat "batiste" ..................
Apoi exista o Adunare Generala, unde au un cuvint de spus si Lucescu, si Lupescu, si Dinu, si Prunea (care chiar a zis ca are ceva de zis), Ando ...........
Daca ei vor fi de partea clubului si nu de partea japitelor din conducerea actuala "soarele va rasarii pe strada noastra".
Anonymous
Mar 17 2003, 02:50 PM
Ai mare dreptate .. si cred ca noi, suporterii putem sa le atragem atentia!
Poate chiar la meciul cu steaua!
danny
Mar 20 2003, 12:22 PM
Fratilor, nu se mai poate asa. Dintotdeauna am zis ca Badea, Netoiu au venit la Dinamo nu sa faca echipa ci sa vanda jucatori ca sa faca ei bani. Pai va intreb eu: nu e mai usor sa vinzi un jucator de la Dinamo decat o mie de calculatoare? Netoiu cica e om de afaceri insa eu nu stiu ce afaceri invarte in afara de aia cu Vincon. Cati bani a facut Netoiu de pe urma lui Dinamo? O gramada! Cine a luat banii de pe Florea? Sau un procent din cei de pe Mutu? Cine a "decontat"(vorba lui Dinu) sumele de pe jucatorii adusi la Dinamo de Netoiu: Kirita, D.Rednic, C. Dobre, D. Tudor(care nu mai portar de fotbal nu e), Cl. Niculescu(de ce credeti ca a fost vandut la Genoa, nu pentru ca era al lui Netoiu?), Vrajitoarea si altii ca el care au trecut pasager prin curtea lui Dinamo? Incercati sa castigati un milion de dolari in afaceri, e foarte greu! Si atunci cum sa fac sa ii castig usor, sa apar si la televizor? Vin la Dinamo ca mare investitor! Nu va dati seama ca daca ar fi avut atatia bani pe cat zice Netoiu si-ar fi luat o echipa de fotbal s-o tina singur? De ce nu ia Nationalul acum? Craiova s-a vazut de ce s-a dus s-o ia. Sa pleci cu 12-13 jucatori asa ceva nu cred ca s-a intamplat nicaieri.
Badea, Netoiu, Cohn zic ca au bagat in Dinamo 2,5 milioane de dolari. Pai astia sant bani pentru o echipa cu pretentii? Si mai vin si de la 3 oameni, deci cam 800.000 de fiecare. Halal investitori. Pai astea sant sume cu care tu vrei sa intri in Liga Campionilor? Ce au facut ei puteam sa fac si eu adica sa fiu administrator si cred ca administram mai bine ca ei banii la echipa. E strigator la cer pentru mine, ca suporter, sa vad cum aproape in fiecare zi dispar de la Dinamo jucatorii de valoare (au disparut de tot acum). Am vandut 2 echipe. Unde sant Ciobi (contract facut prost cu clauza ca poate pleca), Florea, Mihalcea, M. Niculae, Mutu, Cl. Niculescu, Contra? Afara. Si cu ce ne-am ales ca bani tot nu avem. Cum sa mai vin la stadion? Sa vad ce:niste jucatori care nu stiu sa dea o centrare, sa traga un sut la poarta, sa faca o deposedare, o alunecare, un dribling sau chiar doua daca se poate baieti, va rugam! Nu se poate asa ceva! Va mai aduceti aminte cum alergau pe partea stanga Selymes si Dorinel Munteanu? Pai cand il vad pe Frasineanu am impresia ca sant la un meci de Divizia C nu pe Dinamo.
Cred ca fara sa luam atitudine, noi suporterii, criza asta nu se va rezolva. Sa nu se intample ce s-a intamplat la aurolacii din Ghencea. Dinamo nu este a lui Badea&co!
1.Sa cerem escrocilor sa arate cu acte cati bani au bagat si cat au luat de la Dinamo.
2.Sa le cerem sa aduca un conducator care se pricepe la fotbal nu la afaceri postdecembriste.
3.Sa le cerem sa aduca un antrenor care stie meserie. Propun sa facem cheta, sa dam fiecare o suma de bani. Cred ca s-ar strange de un Trapattoni. Dar ce sa faca el saracul cu d'alde Frasi'.
Cam atat ca nu mai pot de nervi
Sa speram ca-i batem pe aurolacii aia duminica ca sant si ei vai de mama lor. Sant mai prosti ca noi, insa spre deosebire de noi care stim ca sîntem raciti ei chiar se cred fotbalisti.
HAI DINAMO!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.