Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ancuta
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2
Ankutza
avand in vedere ca am la dispozitie o luna sa pun la punct topicul conform regulamentului ... ma avant si eu sa nu o las singura pe gilutza icon_biggrin.gif icon_cool.gif

http://i89.photobucket.com/albums/k221/Ank.../Picture015.jpg
http://i89.photobucket.com/albums/k221/Ank.../Photo-0080.jpg
http://i89.photobucket.com/albums/k221/Ank.../Photo-0085.jpg
Cai Lun
Bun asa.... icon_mrgreen.gif
bigbobo
Succes Ancuta!!!
Clau_Goool
Bine ardeleanco, asa cu tupeu, de fete de acestea avem noi nevoie in tara asta... beerchug.gif
Capirossi
Poze mai indraznete n-ai ?
Radu10mai
frumos, bafta!
gilutza_d
multa bafta si ms ca nu m-ai lasat singurica icon_rolleyes.gif
red_dog_rahova
bafta fetelor...aveti suportul nostru.....icon_lol.gif
super_dog
QUOTE(Capirossi @ 21 May 2007, 8:59) *

Are, are !!! Succes Ancutza
Ankutza
QUOTE(Capirossi @ 21 May 2007, 8:59) *

cred ca alea mai indraznete nu-si au locul aici .... icon_wink.gif
super_dog
De ce nu ???
COSMIN C
Pentru ca suntem pe un site de sport?
Ankutza
corect cosmin ... multumesc ca ai raspuns in locul meu icon_rolleyes.gif
deea_red
uite inca o fata curajoasa! icon_lol.gif multa bafta Ankutza!
POOL
Felicitari ankutza... Multa bafta .... Dinamovista convinsa.
dinamodgirl
multa bafta!
cosmin targoviste
E bine ca sunt foarte multe fete dinamoviste!Eu tin la caini ca la fratii mei chiar daca nu ii cunosc....Simt ca prin vene ne curge acelasi sange!FORZA Dinamo!MEREU UNITI!
bianco_rossa
BAFTA Ancutza!!!
Ashtray
A doua curajoasa!
Succes Ancuta!
CHIVU
Da e frumos din partea ei ma.Da`parca e o picatura intr-un ocean alb-rosu.hai sa fim seriosi ce stie o fata de fotbal si mai ales sa si cante cot la cot cu niste baietzasi.Treaba fetelor e sa ne astepte cand venim de la meci....si daca chiar ii place asa de tare sa stea sa se uite linistita.Fara suparare Ancutza wink2.gif

Sustin fetele dinamoviste! Dar nu fete ULTRA!
biancap78
CHIVULE.....stai un pic ca nu am inteles aluzia....adica fata nu tre' sa mearga la stadion...Nu-l baga in seama Anca....dute-n continuare la meciuri si canta cat poti tu de tare alaturi de baieti pentru Dinamo....Bafta in concurs..am sa ma alatur voua in scurt timp.... busted_blue.gif

PS: o fata poate sa stie fotbal mult mai mult ca un baiat..... offtopic.gif
COSMIN C
Chivule, daca taceai filozof ramaneai. Nu mai spun ca esti offtopic, si nu ti-a cerut nimeni parerea asupra acestui subiect. Esti liber sa-i interzici prietenei tale sa vina pe stadion, dupa cum ea e libera sa te asculte sau nu. Dar nu comenta tu despre restul. Ok?
anna
Bravo Ankutza! Foarte frumoase pozele!
offtopic.gif
QUOTE(CHIVU @ 22 May 2007, 14:28) *
Treaba fetelor e sa ne astepte cand venim de la meci....

Ai niste idei preconcepute mai baiatule...tu chiar crezi ca o fata nu poate sa stie fotbal doar pentru ca e fata?!?! Si cum adica treaba fetelor e sa va astepte pe voi?? Tu in ce secol treaiesti?? crazysanta.gif
radu
Am vazut fete care canta in galerie mai mult decat unii ultrasi "faimosi". Postarea ta e misogina.
CHIVU
Ma cred ca nu m-am facut inteles eu sunt de acord cu fete pe stadion si chiar imi plac acel tip de fete dar paraca nu au ce cauta in peluze...Sa isi faca ele o brigada de fete care sa merga peste tot cu ceilalti....Arata aiurea in peluza de baietii si niste fatuci care se uita numa dupa fotbalisti si canta "foarte tare"! Hai sa fim seriosi.E treaba fiecaruia dar eu nu sunt de acord cu ele in peluza....nu deranjeaza pe nimeni asta stiu,dar nici nu au ce cauta....

Nu se compara un baiat cu o fata!
Clau_Goool
Hai sa nu mai discutam despre acest subiect nefericit postat de chivu si sa ii uram bafta Ankutei. Eu unul ma bucur sa vad ca si fetele devin interesate de acest fenomen numit fotbal si as vrea sa vina cat mai multe la meciuri...
Ashtray
@chivu:La meciul de handbal cu stoaia, erau in prima linie niste "fatuci"-cum le zici tu- care ii indemnau pe spurcati sa iasa afara la bataie mai ceva ca "ultrasii adevarati"...nu cred ca le admira cineva pe respectivele dar e un exemplu ca fetele nu sunt asa de moi si cuminti cum le crezi tu...
CHIVU
Hai sa ne batem cu fetele ma ce ziceti...sa vedem care is mai tari bananasmile.gif Mie nu imi plac batausele si fetele care injura...Si cu asta am incheiat
Ankutza
am mai auzit treaba asta ...ca fetele nu au ce cauta pe stadion ... si e adevarat ca nu sunt de acord cu afirmatia asta , cred ca traim intr-o tara libera si e normal sa avem drepturi egale ... nu mai faceti discriminari ...pentru ca uneori aparentele inseala!

QUOTE(CHIVU @ 22 May 2007, 15:43) *
Hai sa ne batem cu fetele ma ce ziceti...sa vedem care is mai tari bananasmile.gif Mie nu imi plac batausele si fetele care injura...Si cu asta am incheiat

inca ceva si gata ... eu nu merg pe stadion ca sa ma bat ... dimpotriva, merg sa-mi sustin echipa cu sufletul si cu tot ce pot !!
anna
@Ashtray...daca te referi la tipele alea care s-au vazut clar la tv cum ii chemau pe adversari afara la bataie, iti spun eu sigur ca erau steliste blacksheep.gif
@ CHIVU daca o fata merge pe stadion si sta la peluza nu inseamna automat ca e batausa si injura icon_rolleyes.gif crede-ma pe cuvant busted_blue.gif
gilutza_d
pai ca sa injure sau sa fie batause nu trebuie sa se duca neaparat pe stadion icon_rolleyes.gif si zi mersi ca fetele au curajul sa stea in peluza si sa canta pt echipa favorita
Cai Lun
...si zi mersi ca nu iti rupe vreuna gura daca mai comentezi!... icon_lol.gif

...gist giouching... tongue.gif
anna
verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif

adica vrei sa spui ca nu avem dreptate, Cai Lun??? icon_rolleyes.gif
dinamodgirl
ar merita icon_rolleyes.gif
biancap78
@ CHIVU..ai zis ca fetele merg sa-i vada pe fotbalisti si doar canta...nu toate baiatule...sunt care inteleg fenomenul si care merg sa vada fotbal nu cat de fain ii Niculescu Ropotan Radu Stefan Cristea etc....aici te inseli...hai am terminat ca deja am facut varza topicul Ancutei....
bianco_rossa
Ancutza..ma scuzi ca sunt offtopic pe topicul tau..dar efectiv nu ma pot abtine....
@chivule...intai ar trebui sa'ti vezi lungul nasului, sa ai un dram de bun simt si cei 7 ani de acasa inainte sa deschizi gura si sa te pronunti intr'o problema pe care tu nu o cunosti.
Ce stie o fata despre fotbal? Stie o fata sa cante cot la cot cu peluza?...Treaba fetelor e sa ASTEPTE ACASA?....mai baiatule dar tu cati ani ai?...ai 11 sau 15?..cum iti permiti sa vorbesti asa despre niste persoane pe care nu le cunosti?....tu stii cat de respectate sunt fetele care traiesc in peluza fiecare meci?
"Fatuci care se uita dupa dinamovisti?"..asta e una dintre cele mai idioate conceptii pe care le ai!!!daca o pustoaica zice ca'l iubeste pe Radu Stefan inseamna ca asa sunt toate fetele care vin in peluza? Ai fost tu cumva la meciuri pe ploaie?..cand Dinamo lua bataie de la rapid in giulesti cu 3-0?...ai venit tu de la sute de kilometri ca sa pleci uda leoarca??...tu gandesti cand afirmi unele chestii??...nu vreau sa ma laud, dar io nu calatoresc 500km, nu imi las examene restante, nu ma cert poate cu parintii, nu vin in PCH doar ca sa vad niste baieti.....vin pentru Dinamo si cu asta cred ca am spus tot.....
ps....ca sa vezi ca nu ai cultura deloc....cu atat mai putin nu esti la zi cu limba romana....se scrie "obisnuim", nu "obijnuim"(vezi marele topic pe care l'ai deshis)

Daca ai o explicatie pentru macar o intrebare din toate astea....te astept pe privat, ca totusi aceasta este topicul unei concurente la Miss!
Ankutza
ii spuneam si eu aceleasi lucruri dar cred ca era o pierdere de timp cum probabil e si-n cazul tau rossa ... nu cred ca trebuie sa-ti bati capul cu el ...daca alea sunt conceptiile lui sa fie sanatos ... !!!
Cai Lun
Chivule... figi cat mai poti... 010.gif
Ankutza
a fugit de mult ...cand a vazut ca au sarit toate cu gura pe el rofl.gif
red_dog_rahova
aveti gura mare...d-aia a fugit...
CHIVU
Ma oameni buni.....voi chiar nu ati inteles.Ce sa cantati ma fetelor,da bun am inteles iti place sa mergi in peluza si sa strigi ptr Dinamo e super OK,e treaba ta dar sa te mai dai si ULTRA e deja prea de tot.Yo sunt lider de galerie la MINERUL LUPENI in Liga II si stiu cum e sa stai pe ploaie.Si sa va mai spun ceva am facut sio yo cateva drumuri ptr Dinamo si am fost sin in GAYncea unde am vazut cea mai dulce victorie.Asa ca nu is un papagal care sa nu stie despre ce vb.

Ma intelegeti gresit.

Si am 19 ani
COSMIN C
Aaaaaa, pai de ce n-ai spus de la inceput ca esti lider de galerie la Minerul Lupeni!? In cazul asta se schimba calimera! rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Fetelor, e lider de galerie si are 19 ani! Ei?
Ankutza
huh! ce am starnit ...mai bine nu ma mai inscriam nicaieri ... icon_cry.gif icon_rolleyes.gif
si auzi chivule ... daca pentru tine ceea ce fac eu inseamna ultra , atunci ... no comment!
COSMIN C
Stai linistita, n-ai starnit nimic, concursul nu are nici o legatura cu liderul de galerie din Lupeni!!
red_dog_rahova
s-a cam dus pe offtopic.....
dinamodgirl
bravo chivule! a suparat fata...
Cai Lun
Hm.. si de cand esti lider de galerie? de la 16 ani?
Clau_Goool
Noh las ca ii bine ca s-a mai linistit si liderul de galerie... s-a ascuns pentru ca deja incepea sa miroasa urat...
Inca o data bafta Ankutza si asteptam celelalte domnisoare sa ia exemplul ei ... beerchug.gif
mihaiul90
Succes Ankutza !

@Chivu, cum poti sa fii lider de galerie la Lupeni si sa incurajezi Dinamo ? Lider de galerie la 19 ani ? Pai inseamna ca eu sunt senator la 17 atunci, nu ? 010.gif
redlady08
Felicitari pentru "curaj" si multa bafta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.