Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ancuta
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2
f_rares
Bafta Ankutza beerchug.gif
biancap78
QUOTE(CHIVU @ 23 May 2007, 20:09) *
Ma oameni buni.....voi chiar nu ati inteles.Ce sa cantati ma fetelor,da bun am inteles iti place sa mergi in peluza si sa strigi ptr Dinamo e super OK,e treaba ta dar sa te mai dai si ULTRA e deja prea de tot.Yo sunt lider de galerie la MINERUL LUPENI in Liga II si stiu cum e sa stai pe ploaie.Si sa va mai spun ceva am facut sio yo cateva drumuri ptr Dinamo si am fost sin in GAYncea unde am vazut cea mai dulce victorie.Asa ca nu is un papagal care sa nu stie despre ce vb.

Ma intelegeti gresit.

Si am 19 ani

Aha...poi nu stiu cum sa spun Chivule....inseamna ca nu le cunosti pe rossa pe redlady....sa vezi cum merg fetele astea de la Iasi la Bucuresti ca sa vada pe Dinamo..doar pentru meci si stau acolo si canta pana nu mai pot pana raman fara voce....Le-am dat exemplu pe ele dar sunt o multime de forumisti fete si baieti care fac asa si cu vaza cu Lideru de Galerie a lui Mineru Lupeni lasa-ma ca si io mai stau si cant alaturi de galeria Gloriei pentru ca sunt cu ei in galerie si-s prezenta la fiecare meci fie ca ploua ca ii vant sau orice altceva...asa ca nu ai rezolvat nimic cu exemplul asta cu liderul de galerie....

@ Mihaiul..da poate fi lider la 19 ani asa e si la gloria...vampirii au lider pe unu de 19 ani...
Bascanu
se vede....
antisteaua
Bafta mare Ancuta. Asteptam si alte poze. icon_lol.gif
Cai Lun
Da.. a ziz bine Bianca cu rossa si redlady... dar pe langa cantat.. sa le auziti cum tipa!!!! dunno.gif
bianco_rossa
ce facem noi?...ce fac io? Adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........ complaining.gif complaining.gif
redlady08
cum, cum????.... verystrange.gif
@rossa...sa-i pregatim ceva pentru data viitoare...nu de alta, da' sa ne tina minte dwarf.gif
Cai Lun
De acuma' vin cu vata .... in urechi.. adica.... tongue.gif
red_butterfly
mama fetelor ce rele sunteti evillaugh1.gif
oricum are pe undeva dreptate...cand tipati voi.... busted_blue.gif
dudu1961
icon_exclaim.gif Misoginilor , lasati fetele in pace !
lory_dinamo
Succes!!!
david_red_dog
Multa Bafta
marcher
QUOTE(Ankutza @ 21 May 2007, 16:21) *
cred ca alea mai indraznete nu-si au locul aici .... icon_wink.gif

Sanchi,o pretendenta este imbracata cu fularul.... verystrange.gif
Ankutza
pai pot să pun si eu poze care să-mi acopere corpul un fular deși nu cred ca are rost ...
dar poftim să-ti fac si tie măcar un pic pe plac
http://i89.photobucket.com/albums/k221/Ankutza_2006/5.jpg
coolio
ATAT!!!!!! daca te rugam frumos mai adaugi si altele, tot asa cu putin material....
Ankutza
eu zic ca una e si prea mult icon_rolleyes.gif
Clau_Goool
Baga material Ankutza , hai ca doar nu te musca nimeni icon_eek.gif
RED75
QUOTE(marcher @ 18 Jun 2007, 19:41) *
Sanchi,o pretendenta este imbracata cu fularul.... verystrange.gif

Marcher se pare ca ai reusit sa incingi concursul doglaugh.gif
alexandra_fcd
multa bafta. faine poze icon_lol.gif HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.