QUOTE(CHIVU @ 23 May 2007, 20:09)

Ma oameni buni.....voi chiar nu ati inteles.Ce sa cantati ma fetelor,da bun am inteles iti place sa mergi in peluza si sa strigi ptr Dinamo e super OK,e treaba ta dar sa te mai dai si ULTRA e deja prea de tot.Yo sunt lider de galerie la MINERUL LUPENI in Liga II si stiu cum e sa stai pe ploaie.Si sa va mai spun ceva am facut sio yo cateva drumuri ptr Dinamo si am fost sin in GAYncea unde am vazut cea mai dulce victorie.Asa ca nu is un papagal care sa nu stie despre ce vb.
Ma intelegeti gresit.
Si am 19 ani
Aha...poi nu stiu cum sa spun Chivule....inseamna ca nu le cunosti pe rossa pe redlady....sa vezi cum merg fetele astea de la Iasi la Bucuresti ca sa vada pe Dinamo..doar pentru meci si stau acolo si canta pana nu mai pot pana raman fara voce....Le-am dat exemplu pe ele dar sunt o multime de forumisti fete si baieti care fac asa si cu vaza cu Lideru de Galerie a lui Mineru Lupeni lasa-ma ca si io mai stau si cant alaturi de galeria Gloriei pentru ca sunt cu ei in galerie si-s prezenta la fiecare meci fie ca ploua ca ii vant sau orice altceva...asa ca nu ai rezolvat nimic cu exemplul asta cu liderul de galerie....
@ Mihaiul..da poate fi lider la 19 ani asa e si la gloria...vampirii au lider pe unu de 19 ani...