Clau_Goool
May 19 2007, 07:43 PM
Clubul Universitatea Cluj-Napoca a fost infiintat in Septembrie 1919 de catre Societatea Sportiva a Studentilor Universitari. In fruntea acestei asociatii se afla Prof.Univ.Dr. Iuliu Hatieganu, cel care este recunoscut ca fondatorul si primul presedinte al clubului. Fiind semnul distinctiv al studentilor clujeni, "sepcile rosii" a devenit numele de alint al echipei.
Neexistand inca un sistem competitional la nivelul intregii tari, echipa Universitatii a participat la inceput doar in competitii locale. Jucatorii inceputului au fost: Tripa - Veteanu, Tarlea - Petica, Ratiu, Popovici - Crasnic I, Guga, Popescu, Crasnic II, Gruescu. In anul 1923 echipa a jucat finala "Cupei Mara" cu Chinezul Timisoara (0-2) si a intreprins un turneu in Franta, Italia si Iugoslavia cu formatia urmatoare: Lazar - Tarlea, Albisi - Ratiu, Cuna, Deutsch - Corcan, Serb, Guga, Bonciocat, Giurgiu.
In formula predivizionara a campionatului national Universitatea a ajuns de patru ori in turneul final. In 1923-1924 pierde in sferturi cu Chinezul Timisoara (0-0 si 0-3), la fel in 1924-1925 cu UCAS Petrosani (0-3). In 1926-1927 dupa 3-0 cu AMEFA Arad ajunge in semifinala cu Chinezul Timisoara (2-5). Tot in semifinala s-a oprit si in 1929-1930 (0-3 cu Gloria CFR Arad), dupa ce trece de Staruinta Oradea (4-0) si SG Sibiu (7-0)
Incepand din anul 1932 Universitatea a participat in Campionatul National Divizia A si chiar din primul an a ocupat locul 1 in seria a II-a. Disputa finala campionatului cu Ripensia Timisoara (0-0 si 3-5). Echipa de baza din acel an a fost: Sepci - Sfera, Iancovici - Dobosan, Gain, David - Matei (Tabacu), ploesteanu, Sepi II, Surlasiu (Stanoef), Baciu. Anul urmator s-a clasat doar pe al treilea loc in seria a II-a, dar a disputat finala Cupei Romaniei cu Ripensia Timisoara (0-5). Au urmat cativa ani cu evolutii oscilante, iar din 1938 joaca in Divizia B timp de 2 ani. In 1940 a revenit in prima divizie si si-a mutat resedinta temporar la Sibiu, datorita Dictatului de la Viena, care a hotarat cedarea unei parti din Ardeal Ungariei. In ultimul campionat dianinte de razboi (1940-1941) s-a clasat pe locul 12, iar in anul 1941-1942 a jucat finala Cupei Romaniei cu Rapid Bucuresti (1-7) cu formatia urmatoare: Boros - Bretoteanu, Medrea II - Chirila, Musca, Jifcovici - Moldovan, Coman, Dascalu, Medrea III, Taranu.
In 1945 echipa a revenit la Cluj si din 1946 a jucat din nou in prima divizie, echipa de baza fiind: Cristea - Straja, Luca, Medrea II - Joja, Radulescu - Taranu, Roman, Dascalu, Jifcovici (Medrea III), Coracu. Din 1946 denumirea echipei a devenit Stiinta Cluj. In 1948-1949 echipa retrogradeaza din nou in Divizia B, dar in acelasi timp joaca finala Cupei Romaniei cu CSCA (Steaua) Bucuresti (1-2). Lotul de baza folosit a fost: dr Cristea - Ioanovici, dr. Luca, Tarau - Craciun, Mihut, Lutz, I Copil, St Covaci (Avram), Tomescu, Zehan. Din nou stagiul in divizia B a fost scurt si dupa un an, in 1950 revin in primul esalon, unde a jucat timp de 6 ani. In 1958-1959 echipa a revenit in Divizia A sub conducerea renumitului antrenor Stefan (Pisti) Covaci - Nicoara, Roman, dr Georgescu, Muresan, Costin, Crisan, Marcu, Suciu, Petru Emil, Mateianu, Moldovan, Ivanovici, Munteanu, Lutz, Copil, Kromelly. Urmeaza 18 ani in care Universitatea Cluj (nume la care s-a revenit in 1966) a reprezentat o prezenta certa in prima divizie. In 1972-1973 echipa a obtinut cea mai buna clasare din anii de dupa razboi, locul 3. In anul 1964-1965 echipa a castigat Cupa Romaniei, ceea ce reprezinta cea mai mare performanta a lui "U". Echipa care a castigat finala Cupei cu Dinamo Pitesti (2-1) a fost condusa de antrenorii Sepci si Cosmoc: Mogut - Marcu, dr Georgescu, Grajdeanu, Remus Campeanu - V. Alexandru, Nesu - Szabo, Ivansuc, Adam, Suciu.
Din nou Universitatea a jucat in Divizia B pentru 3 ani, revenind in Divizia A in 1979 sub conducerea lui Petre Moldoveanu, echipa fiind: Moldovan, Lazareanu - Anca, Mos, Iosif Muresan, Ciocan, Uifaleanu, Vidican, Campeanu II, Aurel Muresan, Bagiu, Raduta, Dobrota, Liviu Mihai, Suciu, Florin Pop. Dupa 3 ani a retrogradat din nou, revenind dupa alti 3 ani in Divizia A, in 1985. De data aceasta sub conducerea lui Remus Vlad, care a preluat echipa in 1984, avand la dispozitie urmatorii jucatori: Iasko, Ariciu - Poratchi, Iosif Muresan, Neamtu, Ciocan, Meszaros, Stoica, Fasic, Bucur, Boieru, Florin Pop, Dobrota, Musznai, Fesnic, Bagiu. De atunci Universitatea se afla in Divizia A (cu o sincopa in 1991-1992 cand joaca in B), dar clasarile in acesti ani nu au fost deloc multumitoare.
Remarcabila este activitatea clubului la nivelul echipelor de tineret (trei titluri nationale in 1962-1963, 1970-1971 si 1971-1972) si mai ales la echipele de juniori (sapte titluri nationale in 1955, 1956, 1964-1965, 1966-1967, 1968-1969, 1971-1972, 1973-1974). Cu aceste performante Clubul "U" este primul din Romania la nivelul juniorilor. Universitatea Cluj este cunoscuta ca o echipa care a crescut multi jucatori de seama ai fotbalului romanesc. Cel mai recent si mai cunoscut jucator fiind Ioan Ovidiu Sabau, jucator de baza al nationalei Romaniei in ultimii ani, care a jucat la Dinamo Bucuresti si apoi in Italia, la Brescia Calcio. Alti jucatori de seama ai fotbalului romanesc recent care au trecut pe la "U" sunt portarul Prunea si liberoul Dobos.
Dupa o perioada nefasta, cu un an petrecut in Divizia C, echipa a revenit in Divizia B, avandu-l la conducerea echipei pe Ioan Ovidiu Sabau. Acesta a incercat realizarea unei echipe noi, cu spirit profesionist, dar neavand sprijinul orasului a renuntat, plecand la Rapid Bucuresti inapoi.
Astazi 19 Mai 2007 adevarata echipa a Clujului a promovat in Liga I acolo unde ii este locul si speram sa stea aici cati mai multi ani de acum in colo... Dupa 8 ani de suferinta in ligile inferioare si un sezon chiar in divizia C, "U" Cluj revine in Liga I ... Bravo Universitatea !!!
bigbobo
May 19 2007, 07:50 PM
Bun Revenit in prima Liga sepcilor rosii...
Clau_Goool
May 19 2007, 09:37 PM
Bucuria uista din Piata Avram Iancu din Cluj. La bucurie au luat parte atat suporterii cat si jucatorii si stafful tehnic...
Click to view attachment
Hatzu
May 19 2007, 10:06 PM
Felicitari Clujului ca doar is d-aci din Ardeal :). Sper sa se mentina in Liga I si sa ii rupa pe concitadinii lor CFR

.
Felicitari "U"
coolio
May 19 2007, 10:08 PM
Este o mare bucurie si pt suporterii dinamovisti din Ardeal. Putem sa vedem Dinamo la Cj de 2 ori....
Felicitari "U" CLUJ.....
marcher
May 19 2007, 10:31 PM
Sa n-o luati pe urma ploiestiului....
Clau_Goool
May 19 2007, 10:35 PM
Dupa 8 ani de suferinte in ligile inferioare ar fi prea dureros sa se intample asa ceva... Oricum vor fi multe dueluri interesante sezonul viitor: Dinamo-stiaua, UTA-poli bragadiru, "U"- chefere ...
marcher
May 20 2007, 10:41 AM
Ahaaa, da, ai dreptate...duele, ca e sub 50
FarfelkugeL
May 20 2007, 11:18 AM
Daca ar putea sa retrogradeze cfr si sa ramana doar U ar fi super insa, asa avem 2 deplasari in Cluj si motive sa ne intalnim cu prietenii de la U!
Mai bine!
Ashtray
May 20 2007, 11:34 AM
In sfarsit a ajuns "U" in prima liga! O sa vina Dinamo pe Ion Moina(sper sa termine reparatiile) !!!!
paul_catzelu
May 20 2007, 12:48 PM
superstmosfera la meci!din pacate,au fost si destul de multi semintzari...asta e...oricum galeria a fost la inaltime!CU Dinamo SI CU 'U' PANA LA MOARTE!!!
Dumi-DC
May 20 2007, 01:02 PM
BRAVO U
Ce bine e cu voi si cu UTA in prima liga,in sfarsit ehipele de traditie se intorc,mai trebuie Petrolul si ar fi perfect
Radu10mai
May 20 2007, 04:25 PM
Bravo "U", Lui steaua si cfr, cat traim le dam...
coolio
May 20 2007, 08:52 PM
Nu stiu de ce, dar "intensitatea" urii pe care o aveam fata de cfr inainte a scazut....
Sper sa nu fie doar pana la meciul direct cu ei...daca ma gandesc bine nu ne-au facut noua ca dinamovisti niciun rau.
Ma bucur foarte mult pt cei de la "U" Cluj, ii admir pt atasamentul pe care il au fata de echipa insa cfr sunt in momentul de fata cei mai buni din Cj.
Leaveyou
May 21 2007, 09:48 AM
Felicitări ! Sper că au bani să facă echipă pentru că altfel o să fie o vizită.
Oricum CFR-ul și-a făcut echipă și cum am văzut că sunt gospodari pentru anul viitor îi văd mai sus decât ce au reușit anul ăsta (care oricum este o performanță uriașă).
Clau_Goool
May 22 2007, 01:08 AM
Va rog frumos nu mai pomeniti numele echipei din dealul gruia pe acest topic. daca vreti sa pomeniti de ei deschideti un topic special pentru franarii din gruia. Aici e un topic pentru cei care au respect pentru "U" si pentru istoria ei ... dar si pentru viitorul ce va urma ... mersi ...
Leaveyou
May 22 2007, 07:36 AM
Ce ar fi să nu mai deschidem nici un topic pentru alte echipe în general ?
Clau_Goool
May 22 2007, 09:35 AM
Poate mai sunt unii care respecta si alte echipe cu traditie din fotbalul romanesc si pentru ei este facut acest topic. Daca nu esti de acord cu acest topic te invit sa nu mai intri pe el ...
Radu10mai
May 22 2007, 09:51 AM
U Cluj, merita respectul nostru, dar topicul cu uta mi se pare in plus!
Leaveyou
May 22 2007, 09:54 AM
Nu măi omule de pe Terra, nu sunt de acord să-mi zici tu mie ce să scriu.
Poate mai sunt unii care respecta si alte echipe cu traditie din fotbalul romanesc si pentru ei este facut acest topic.
Cum ? Interzicând ? Confunzi noțiunea de respect.
Pentru că tot ai zis de viitor, el este simplu: au bani rămân în Liga 1, n-au o conducere cel puțin la fel de potentă și profesionistă ca a celor de la CFR vă bucurați un an. Dacă tu interzici aducerea în discuție despre CFR să știi că ei nu dispar, nu or să aibe echipă mai proastă ș.a.m.d.
Oricum CFR-ul și-a făcut echipă și cum am văzut că sunt gospodari pentru anul viitor îi văd mai sus decât ce au reușit anul ăsta (care oricum este o performanță uriașă).
Ce te-a lezat aici ? Că am zis că au echipă ? Hai să vedem ce echipă are U și ce o să facă în Liga 1.
Înțeleg că, probabil, îi urăști pe cei de la CFR la fel cum eu nu-i suport pe steliști dar te duci prea departe.
Radu10mai
May 22 2007, 10:01 AM
ideea era ca cefere gruia e o echipa cu suporteri tampitzi (sa nu zic altceva) care ne injura meci de meci, pe cand fanii lui "U", ne respecta, plus ca au istorie in Liga I nu ca echipa din dealul gruia. cfr merita sa cada in b, Locul lui U este in Liga I.
murreeee cefereeeee
Clau_Goool
May 22 2007, 10:03 AM
1)Atata vreme cat este un topic despre Universitatea Cluj nu vad rostul de am imi pomeni de franarii din gruia in el... Sunt de acord ca franarii au echipa mai buna decat "U" si ca daca ar juca acum un meci cfr ar invinge.
2)Daca nu iti convine ce ti-am zis foarte bine, dar macar incearca sa iei in seama ceea ce ti-am zis.
3) Nu ma intereseaza ca dispar sau nu dispar franarii din fotbalul romanesc, doar nu vad rostul sa se discute despre ei pe acest topic.
4)Nu ii urasc asa de mult ca pe stiaua, dar pur si simplu aceasta echipa n-are nimic in comun cu Clujul, au stat mai mereu in ligile inferioare, iar de doua-trei sezoane sunt in Liga I si se cred buricul pamantului in Cluj, de asta nu suport aceasta echipa...
Radu10mai
May 22 2007, 10:05 AM
eu as mai avea 300 de motive sa urasc cfr-ul, dar nu merita sa mai vb despre echipa asta....
Clau_Goool
May 22 2007, 10:07 AM
mersi fain radu. ma bucur ca macar tu ai inteles la ce ma refeream.

berea asta s-ar putea sa intre in contul tau dat fiind faptul ca suntem din acelasi judet...
COSMIN C
May 22 2007, 10:13 AM
Hai sa vedeti ce inchid eu si topicul asta si cel cu UTA, daca nu va potoliti.
Va atrag atentia ca in momentul in care deschideti un topic, nu inseamna ca aveti dreptul sa interziceti cuiva sa-si exprime punctul de vedere, in cazul in care o face in limitele regulamentului.
Clau_Goool, in momentul in care ai deschis aici acest subiect te poti astepta sa intre si suporteri ai CFR-ului care sa te combata. Nu-i poti opri si in nici un caz nu aveti voie sa-i jigniti. E si primul si ultimul avertisment.
rew
May 22 2007, 10:17 AM
Poti sa respecti pe 'U' si fara aere de banatean, ca aia care s-au bucurat cind o echipa din orasul lor, CFR Tim, a retrogradat. E chiar aiurea sa-ti cauti rivalitati d'astea exagerate cu echipe de cartier, tocmai asa ii bagi in seama mai mult decit merita. Nu cred ca CFR ar fi furat locu' altei echipe in liga1 sau ca nu si-au vazut de treaba si chiar jumatatea lor de stadion face mai mult decit multe lighene din tara. Problema lor e fauna care le populeaza tribunele, fratii gemeni ai prazarilor.
Clau_Goool
May 22 2007, 10:27 AM
Imi rezerv dreptul de a avea aceasta parere despre echipa din gruia. Sunt de acord ca cfr e mai buna decat "U" la ora actuala dar nu vad rostul de a evidentia acest lucru pe topicul altei echipe. N-am nic un fel de aere, spun doar ceea ce cred si simt si nu cred ca am jignit pe cineva...
@Cosmin: am inteles ceea ce ai spus si te rog nu inchide topicul acesta.
@ rew: nu suport cfr-ul din mai multe motive si n-am destul timp ca sa le scriu pe toate, un singur lucru vreau sa spun, cand au intrat in divizia A n-aveau suporteri iar ungurul paskany a oferit fiecarui asa zis suporter 100.000 de lei ca sa faca galerie echipei ca sa nu fie de rasul lumii.
COSMIN C
May 22 2007, 10:32 AM
QUOTE(Clau_Goool @ 22 May 2007, 10:27)

Sunt de acord ca cfr e mai buna decat "U" la ora actuala dar nu vad rostul de a evidentia acest lucru pe topicul altei echipe.
S-ar putea ca unii membri ai forumului sa nu vada rostul deschiderii de topicuri pentru alte echipe pe un site al lui Dinamo.
Cata vreme puteti purta aici o discutie civilizata, e in ordine. Daca nu, nu.
Bascanu
May 22 2007, 10:35 AM
Din moment ce ai deschis topicul asta trebuia sa te aspteti la discutii despre CFR Cluuj. Si din moment ce topic despre CFR nu este pe site era logic ca o sa fie evidentiata valoarea superioara a echipei din Gruia pe acest topic.
samael
May 22 2007, 11:00 AM
QUOTE(COSMIN C @ 22 May 2007, 11:13)

Hai sa vedeti ce inchid eu si topicul asta si cel cu UTA, daca nu va potoliti.
Da' cu topicul UTA-ei ce aveti?
Si pe aceasta cale, salut si eu revenirea in prima liga a clujenilor de la "U". Bafta si meciuri cit mai frumoase.
razvan_fcd
May 22 2007, 11:00 AM
e clar ca intre U-isti si caini sunt multe prietenii,etc...dar ma intreb daca pe vreun forum al u-istilor sau utistilor sau nu stiu care exista vreun topic pentru Dinamo.un lucru e clar:ceferistii ne injura la fiecare meci si merita rupti cu orice ocazie.astept meciul direct intre U si Dinamo...sunt curios cum vor reactiona.desi sunt sigur ca vor fi foarte multi cetateni spurcati care ne vor injura.
Dumi-DC
May 22 2007, 11:07 AM
Cosmin C si rew va rog nu inchideti topicul cu UTA si U Cluj,suntem multi dinamovisti care tinem si la aceste doua echipe,galeriile lor mereu ne-au ajutat,si pana una alta doar acest doua galerii si poate a Petrolului se mai inteleg cu noi din toata tara.Intr-o Romanie cu ipocriti ca cei din Timisoara,cu colorati ca cei de sub Grant si cu oligofrenii lui jiji sau jegosii lui mititelu haideti sa nu stricam prietenia cu galeriile acestor echipe care ca si Dinamo au scris istorie in fotbalul romanesc
Uitati-va cine sta sa intre in Divizia A Buzaul,un oras cae 99% e sclvul stanei,nu e de ajuns Constanta alt oras care 99% e sclav al spurcatilor?Sper sa intre Petrolul si Brasovul meu natal,si ma bucur mult ca U si UTA sunt in prima liga acolo unde le este locul,cat despre CFR nu pot simpatiza cu un public care de cand a intrat in divizia A nu face decat sa copieze absolut toate cantecele si coregrafiile PCH
Radu10mai
May 22 2007, 11:10 AM
foarte bine ne intelegem si cu uta si cu petrolul, tu ai fost la vreun meci al lui Dinamo vreodata? e doar o intrebare?
COSMIN C
May 22 2007, 11:13 AM
samael, au mai fost si pe acolo iesiri in decor, am zis ca le inchid daca nu se poate discuta civilizat.
Capirossi
May 22 2007, 01:39 PM
Salut revenirea lui "U" in liga 1, unde ii este locul.
Ashtray
May 22 2007, 02:19 PM
@dumi dc: Galeria lui cfr...care galerie? Aia 200 de oameni care incearca sa scoata sunete ce seamana cu cantecele? Taranii aia care cred ca au facut maxim 2 coregrafii (care au fost de tot rahatul) de cand au intrat in A nu merita sa fie numiti galerie. Sunt doar niste suporteri de ocazie care au aere(de cele mai multe ori urat mirositoare) si se cred anti-bucuresti...Cand era in b echipa veneau la meci doar rudele jucatorilor si cativa muncitori de la gara.In schimb, U a avut o medie de spectatori mult peste media diviziei B in toti anii petrecuti acolo.
Dumi-DC
May 22 2007, 03:04 PM
Radu10Mai pot sa te asigur ca vin la aproape toate meciurile,am fost si smabata,desi sa stii ca nu e usor sa faci Brasov-Bucuresti pe nenorocitu asta de DN1
Stiu foarte bine care au fost problemele cu galeria Petrolului,dar totodata eu am fost pe acest site si acum 3 ani,cand se reluau discutiile dintre noi si ploiesteni,era un adevarat suporter dinamovist Wildskander care a militat mereu pentru prietenia dintre aceste doua galerii,poate doar Sezran sa-si mai aduca aminte ca el era si atunci pe aici
Ashtray,tocmai asta spun si eu,voi respecta mereu galeriile acestor doua echipe si voi continua sa le port stima chiar daca se vo inchide aceste doua topicuri,felicitari U pt promovare,felicitari UTA pt victoria cu Poli,dar asta merita mentionat pe celalalt topic
COSMIN C
May 22 2007, 03:08 PM
Confirm ce spune Dumi, eram pe aici!
Radu10mai
May 23 2007, 08:20 AM
ok, scuze atunci Dumi-DC, dar oricum locul utei e in liga 3!
razvan_fcd
May 23 2007, 12:07 PM
QUOTE(Dumi-DC @ 22 May 2007, 12:07)

Cosmin C si rew va rog nu inchideti topicul cu UTA si U Cluj,suntem multi dinamovisti care tinem si la aceste doua echipe,galeriile lor mereu ne-au ajutat,si pana una alta doar acest doua galerii si poate a Petrolului se mai inteleg cu noi din toata tara.
QUOTE(Dumi-DC @ 22 May 2007, 16:04)

Radu10Mai pot sa te asigur ca vin la aproape toate meciurile,am fost si smabata,desi sa stii ca nu e usor sa faci Brasov-Bucuresti pe nenorocitu asta de DN1
Stiu foarte bine care au fost problemele cu galeria Petrolului,dar totodata eu am fost pe acest site si acum 3 ani,cand se reluau discutiile dintre noi si ploiesteni,era un adevarat suporter dinamovist Wildskander care a militat mereu pentru prietenia dintre aceste doua galerii,poate doar Sezran sa-si mai aduca aminte ca el era si atunci pe aici
Ashtray,tocmai asta spun si eu,voi respecta mereu galeriile acestor doua echipe si voi continua sa le port stima chiar daca se vo inchide aceste doua topicuri,felicitari U pt promovare,felicitari UTA pt victoria cu Poli,dar asta merita mentionat pe celalalt topic
ce vorbesti frate?...ineamna ca tu chiar nu stii multe lucruri care s-au intamplat de acuma cativa ani de care vorbesti tu.auzi ca acele galerii se inteleg cu noi!!! ce bine ne-am inteles la arad ce sa iti mai spun..sau cu petrolistii dupa meciul din ghena.mUta cel putin nu merita sa fie in liga 1..nici macar in liga 2 dupa felul in care au promovat...cat despre petrolisti,deabia astept sa intrati in A.
COSMIN C
Jun 6 2007, 11:13 AM
Jiji vrea sa se implice financiar la "U"! Acum sa va vad.
Bascanu
Jun 6 2007, 11:17 AM
Din cate am inteles vrea sa sponsorizeze si echipa de baschet....
Clau_Goool
Jun 6 2007, 11:54 AM
Cosmine si Bascanu: va asigur eu ca rapciugosul asta de oier nu va apuca sa puna mana pe Universitatea, aici ardelenii nu sunt asa prosti precum buzoienii care se vand ca niste t***e. Clubul este al clujenilor si va ramane al clujenilor, cel putin atata vreme cat va fi Boc primar la Cluj.
COSMIN C
Jun 6 2007, 12:03 PM
Si cand nu va mai fi?
Nu vreau sa te necajesc, dar ma tem ca voi, suporterii, simpatizantii, nu prea aveti cum va impotrivi.
Clau_Goool
Jun 6 2007, 12:09 PM
Galeria lui "U" nu o suporta pe cea a oierilor dupa meciul de pomina din Cupa Romaniei de acum cativa ani, deci iti dai seama ca nici bekalianul nu este prea simpatizat aici. Oricum cunosc foarte bine in ce oras traiesc si nu cred ca ne-am cobori la nivelul unui oligofren ... Eu unul nu cred aberatiile acestea cu oierul investitor la "U", am mai auzit treaba asta si acum 2 ani si n-am bagat-o in seama, asa cum o sa o fac si acum ...
mihaiul90
Jun 6 2007, 12:30 PM
Am dat sa scriu un mesaj nou si nu stiam cum sa il injur pe becali. Dupa ce l-am injurat in toate felurile dar apoi am sters, m-a hotarat sa scriu si un mesaj

Nu cred ca va cumpara ciobanul ala "U". Nu ii ajunge ca a cumparat Buzaul ? Eu nu il mai sufar pe ciobanul asta si il urasc enorm, nu stiu daca aici e locul potrivit sa scriu despre jigodia asta, dar nu m-am mai putut abtine. Merita soarta lui Saddam, am mai zis asta si o mai zic o data !
Dumi-DC
Jun 6 2007, 12:55 PM
QUOTE(razvan_fcd @ 23 May 2007, 13:07)

ce vorbesti frate?...ineamna ca tu chiar nu stii multe lucruri care s-au intamplat de acuma cativa ani de care vorbesti tu.auzi ca acele galerii se inteleg cu noi!!! ce bine ne-am inteles la arad ce sa iti mai spun..sau cu petrolistii dupa meciul din ghena.mUta cel putin nu merita sa fie in liga 1..nici macar in liga 2 dupa felul in care au promovat...cat despre petrolisti,deabia astept sa intrati in A.
dovada e una singura Cosmin C confirma ce spun eu
si apoi cand in tara asta in majoritatea oraselor exista galerii ale echipelor locale care cand vine stoia devin brusc suporteri ai oilor,sunt de aplaudat putinele galerii din tara care nu adopta acest stil
djmihaitza
Jun 6 2007, 01:46 PM
QUOTE(Clau_Goool @ 6 Jun 2007, 12:54)

aici ardelenii nu sunt asa prosti precum buzoienii care se vand ca niste t***e.
Editeaza cat mai poti de repede pana nu intra marcher si vede ca te spanzura de ... "oua".
Clau_Goool
Jun 6 2007, 01:54 PM
Asta e parerea mea, asa ca nu are cum sa mi-o schimbe nimeni, acelasi lucru il cred si despre aradeni care s-au vandut in acelasi fel, alt exemplu de t***a o mai gasim si la vecina aradenilor din timisoara ... no comment ...
Radu10mai
Jun 6 2007, 02:51 PM
QUOTE(mihaiul90 @ 6 Jun 2007, 13:30)

Am dat sa scriu un mesaj nou si nu stiam cum sa il injur pe becali. Dupa ce l-am injurat in toate felurile dar apoi am sters, m-a hotarat sa scriu si un mesaj

Nu cred ca va cumpara ciobanul ala "U". Nu ii ajunge ca a cumparat Buzaul ? Eu nu il mai sufar pe ciobanul asta si il urasc enorm, nu stiu daca aici e locul potrivit sa scriu despre jigodia asta, dar nu m-am mai putut abtine. Merita soarta lui Saddam, am mai zis asta si o mai zic o data !

Nu, nu, nu merita soarta lui saddam, ar fi prea frumos pt. el, dar totusi eu sper sa o primeasca!
Nu are ce cauta vreun cioban la "U", e singura echipa din liga 1 care merita respectul meu!