Anonymous
Aug 29 2004, 09:34 PM
Iata ca am reusit a 4-a infrangere consecutiva (2 cu Mancheter, unu cu s... si CFR). Mai avem 3 si egalam recordul de acum 2 ani.
Baietii nu vor sa mai joace, se vede clar (prima repriza). De ce oare? Au peste 30.000 $ pe an aproape toti si tot nu le convine. Cred ca cei de la CFR au toti la un loc cat au Petrica si Danciu.
In acest meci NIMENI NU A JUCAT NIMIC! DE CE OARE?
Eu cred ca pot fi 2 explicatii:
1. Certuri cu conducerea administrativa (probabil legat de bani, amenda sau ceva asemanator)
2. Il sapa pe Ando, la sugestia sau cu sprijinul unora din conducerea clubului!!!!!!!!
Cat trebuie sa mai suportam???????????
Si cand te uiti pe TVR 1 cum o ia Craiova cu 0-5 de la s..., MORRRRRRRRRRRRRRR!
florin_80
Aug 29 2004, 09:40 PM
Indiferent care ar fi explicatia nu exista decat o singura alternativa...curatenie generala la nivelul lotului.
flaviusO
Aug 29 2004, 10:06 PM
E greu sa joci odata la doua etape in 10. Nu trebuie curatenie ci doar un soc la echipa. Doar sunt aceiasi de anul trecut, de pielea mea. Nu joaca?? Eu zic ca daca Ciobotariu nu o comitea asa, discutam toti de revenirea de forma a lui Niculescu sau de victoria noastra la Cluj....
:(
Anonymous
Aug 29 2004, 10:15 PM
QUOTE(flaviusO)
E greu sa joci odata la doua etape in 10. Nu trebuie curatenie ci doar un soc la echipa. Doar sunt aceiasi de anul trecut, de pielea mea. Nu joaca?? Eu zic ca daca Ciobotariu nu o comitea asa, discutam toti de revenirea de forma a lui Niculescu sau de victoria noastra la Cluj....
:(
Pana sa jucam in 10 ... tot aia au fost pe noi ... abia dupa ne-am mai trezit ... Aceeashi echipa..?? in nici un caz.. nu figurantii astia... dar gandeste-te la ce probleme avem .. si ce ax central aveam anu trecut ... Barcauan - Alexa
flaviusO
Aug 29 2004, 10:44 PM
Daca lovesti mingea un centimetru mai jos ea ajunge la poarta cu 20 de cm mai jos. In atat a stat victoria noastra - 1 cm. Nu e adevarat de la cabine au iesit doua echipe diferite. Cluj pana la penalty nu a mai iesit din jumatatea proprie decat o data, deci nu e chiar asa. Eu zic ca un rol in infrangere il are si Andone. Oare nu intelege ca 2 inchizatori sunt prea mult. De ce nu a inceput cu Grigorie. Noi trebuia sa fim peste ei nu ei pe noi!!!!!!! Si greselile lu' Babicu au venit intr-un moment cum nu se putea mai rau!!!
Sezran
Aug 29 2004, 10:49 PM
hai fii serios. clujul a mai avut citeva ocazii. cred ca lui anca i s-a facut mila de noi, dupa ce a facut instructie cu ciobotariu 60 de minute
Anonymous
Aug 29 2004, 10:55 PM
In primele 20 minute ne-au calarit, dupa penalty ne-au prins pe contraatac cand au vrut si cand nu. Tactic au fost peste noi. Au dus jocul asa cum au vrut.
La asta s-a adaugat si "circul Munteanu". Si cascadorii rasului Tames, Danciulescu si Niculescu care au ratat aproape tot.
Totusi trebuie remarcat ca, in sfarsit, am construit cateva faze frumoase!!!!!!!
Anonymous
Aug 29 2004, 10:57 PM
Parerea mea este ca s-a dus o campanie proasta de achizitii, au fost adusi jucatori la gramada, in loc sa fie adusi doar pe posturile deficitare: fundas central si inchizator. In ciuda faptului ca au plecat doar doi jucatori, iar lotul s-a marit numeric, echipa este alcatuita mai mult din jucatori anonimi. Plecarile lui Barcauan si Alexa au destabilizat vizibil angrenajul. E clar pentru toata lumea ca unii jucatori nu pot mai mult, nu e vorba de o criza de forma in nici un caz. Nu pot depasi un anumit prag...
Clujul a jucat excelent din punct de vedere tactic, iar Aurel Sunda a dovedit inca o data ca este un tehnician extrem de valoros. M-a impresionat varful Anca, eu cred ca baiatul asta ar putea face fata la Dinamo... e foarte bun...
flaviusO
Aug 30 2004, 10:18 AM
Toti au fata de Dinamo pana sa ajunga in Groapa. Nu e asa. Eu unul cred ca nu s-a gresit. Conducerea s-a gandit si poate a sperat ca vom intra in grupe, iar pentru asta iti trebuie un lot valoros si numeros, pentru a putea fata programului miercuri-sambata. Eu vreau sa-l vad pe Goian titular, de ce nu joaca? E mai rapid decat Ciobotariu si in plus cu vreo 10 ani mai tanar.
flaviusO
Aug 30 2004, 10:19 AM
Tactic nu cred ca au fost peste noi. Ce e asa greu sa degajezi niste mingi pe varfi, cand ciobotariu alearga mai prost ca bunica-mea??
ZOCCOLO DURO
Aug 30 2004, 11:32 AM
Raspunsul cred ca il stim cu totii....asa conducere(borcea....) asa echipa( alistar,iordache...)Un singur lucru este nedrept: bastarzii Astia nu merita o peluza ca P.C.H.... Suntem mult prea buni pentru clovnii astia care se cred jucatori.
Iar pentru moderatori,un singur lucru: din schnautzer poate ma faceti "aquilotto"(SS LAZIO)...sau mai bine ramaneam sub subsupraveghere....suna mai bine!!!
red dog forever
Aug 30 2004, 03:26 PM
Ca sa revinim la subiectul initial, personal nu cred ca cineva il sapa pe andone, nici conducerea si nici jucatorii, cu toate ca niciodata nu se stie... E greu de spus ce se intimpla, cred ca e o criza de inspiratie cit si de noroc, care altadata il aveam din plin. Echipa nu joaca chiar rau dar facem greseli personale grave.
Anonymous
Aug 30 2004, 04:29 PM
Io cred ca Dinu umbla cu lopatica de infanterie la el si sapa non-stop. De fapt s-ar parea ca asta e sportu care ii place cel mai mult, nu fotbalu.
Anonymous
Aug 30 2004, 06:30 PM
nu cred ca dinu vrea "sa coboare in iarba"... ando trebuie sa se scuture, pe el si pe jucatori!!!
mai bine ar angaja un preparator fizic bun, ca sensei....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.