Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Foto / video din galerie
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Exclusiv DinamoMania > My Dinamo
SpikeY
mi-a trimis un prieten stelist, un filmulet de prezentare a galeriei Hunters, niste poze pe o coloana sonora unde este prezentata galeria aceasta. Filmuletzul are 3 min si ma intreb daca vreo galerie de a noastra a vreun astfel de filmulet????
SpikeY
cum fac upload la un film?? am Dinamo-benfica coregrafia cu alb-rosu tot stadionu da nuj cum sa o incarc pe site
Cai Lun
Pe site nu se poate. Pune pe dailymotion sau pe YouTuBe si dai link acilea...
COSMIN C
SpikeY, cred ca titlul topicului e destul de clar, am inteles oarecum si ce ai spus in primul mesaj, nu-i nevoie de acel exemplu .
gilutza_d
super,bravo beerchug.gif
tiby_reddog
La bragadiru-Dinamo
radu
Am primit de la cineva niste poze la statuia lui Leonidas. Cum nu stia unde sa le puna si nici eu nu stiam exact vi le arat aici.

Leonidas

Leonidas 1
razvan_fcd
ba de ce mi-ati sters posturile?ce-i asta?...aa sau radu nu iti place adevarul?? pozele tale sunt offtopic..repet.asta am scris si inainte de te-a deranjat asa tare.ce legatura au pozele cu leonidas cu galeria?
anmini
QUOTE(radu @ 2 Jul 2007, 15:07) *
Cum nu stia unde sa le puna si nici eu nu stiam exact vi le arat aici.

Scrie destul de clar mai sus de ce le-a pus aici, desi nu au treaba cu galeria. Pana la urma, nici primul post al topicului nu are treaba cu galeria noastra...Acum ce facem, ne apucam sa despicam firul in 4?
alexmicuspartan
Click to view attachmenta mai aparut un spartan printre voi acum suntem cu 1 in plus

hei spartani ! cu ce va ocupati?
AUGH! AUGH! AUGH!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.