Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sclavii si infumuratii
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Sezran
Tocmai s-a incheiat olimpiada. Citeva fetite muncesc ca sclavii si traiesc mai rau decit in detentie ani la rind, departe de ochii lumii, doar pentru ca, odata la citiva ani, sa ne aduca atita bucurie, sa inalte drapelul Romaniei pe cel mai inalt catarg si sa ascultam cu totii imnul national. Pentru ele ciocolata este o utopie. Cind noi iesim la o bere ele merg la culcare. Orice greseala este taxata pentru ca nu trebuie sa se mai repete. Si o fac din propria vointa, din ambitia de a fi cele mai bune din lume. Si REUSESC de fiecare data. Rasplata financiara este minuscula in comparatie cu efortul si privatiunile suferite. Ne aducem aminte de ele doar o data la 2 ani, la competitiile majore.

Pe de alta parte, o data pe saptamina sau mai des avem parte de niste magari cu crampoane care se cred buricul pamintului. Au impresia ca lor li se cuvine totul. Daca nu se duc o noapte la betie sau o simbata la discoteca fac greva si ameninta cu revolta. In asteptarea unui utopic contract gras in strainatate, de unde se intorc de obicei cu coada intre picioare, nu fac decit sa se umfle in pene, sa ceara tot mai multi bani si sa se laude cu noile masini achizitionate. In fiecare saptamina ii adulam, ii criticam, ne certam intre noi din cauza lor. O merita oare? Caricaturile pe care le-am vazut in seara asta sigur nu.
flaviusO
Cred ca esti cam dur. In opinia mea Dinamo n-a jucat chiar asa prost (caseta tehnica a meciului o demonstreaza - am sutat de mai multe ori pe poarta decat clujenii). Oare daca intra in poarta lovitura libera a lui Niculescu, mai spuneai asta? Nu cred sincer! Faza aceea din minutul 58 ne-a demonstrat ca Ciobotariu nu mai e acelasi si ca nu-si merita contractul ala cu 5 zerouri. Pacat ca in primele 15 minute ale reprizei a doua am jucat chiar bine pana la "faultul" ala imbecil. Eu unul inclin sa cred c-a fost simulare sau macar un fault cam ca acela la Semeghin din turul cu Manchester. In Europa nu s-a dat, in Romania se da, de ce?? Ma intreb daca se petrecea in prima repriza de la Manchester faza asta, cu Niculescu si Silvestre, in locul lui Ciobi si al sarbului ala, oare se dadea fault si eliminare??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.