Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La Multi Ani Dinamo!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > CS Dinamo
Bascanu
Cu ocazia celei de a 59-a aniversare a clubului Dinamo invitam membrii forumului sa scrie aici cele mai frumoase amintiri legate de Dinamo si momentele cand au simtit cea mai mare mandrie ca sunt dinamovisti!
COSMIN C
Au fost destule, incepand cu Mexic '70, datorita lui Dumitrache, Dinu, Lucescu, ca sa raman la fotbal, un motiv de mandrie au fost si Ghetele de aur ale lui Dudu, (chiar daca acum unii incearca sa minimalizeze acea peformanta), Cornel Penu in poarta campioanei mondiale la handbal, echipa de volei baieti din anii de glorie ai voleiului romanesc, jocurile olimpice, cu Ivan Patzaichin, cu Diba, cu Lipa, si multi altii pe podium. Cred ca mi-ar trebui o zi intreaga sa-mi amintesc toate momentele astea...
deea_red
~LA MULTI ANI Dinamo!~ Si la cat mai multe performante!
hmmm...iar cea mai mare mandrie ca sunt dinamovista am simtit-o sezonu asta...cu bune si rele...cu borcei si turci vorba lu nea paddy,consider ca sezonu asta ne-a iesit totul pe plan intern...
paddy
LA MULTI ANI Dinamo beerchug.gif
Cele mai frumoase amintiri ?....Pai ar trebui sa scriu pina la adinci batrinete si tot nu as termina ...
Totusi am sa enumar doua dintre ele........meciul cu Liverpool si cel cu Hamburg, ce vremuri drunk.gif ce liniste,nu tu spartani, ultrasi, turci si borcei...
COSMIN C
Da, mai Paddy, dar vuia stadionul 23 august. Cetatenii de atunci erau mult mai agitati ca cei de azi! tongue.gif icon_lol.gif
Hooligans
59 de ani de glorie pentru acest mare club Dinamo Bucuresti,La Multi ani Dinamo
paddy
Erau agitati cind vedeau caii militenilor rofl.gif rofl.gif sau ce dracu erau aia, mai degraba semanau a elefanti rofl.gif nu e asa marcher ??.....Nu vezi ce mirtoage au astia in ziua de azi ?....parca i-ar hranii cu aer.
Ce sa mai spun despre celebrele cuplaje de pe stadionul 23 august drunk.gif
dudu1961
HAITA_DINAMO.gif La Multi Ani Dinamo! La cit mai multe performante si sportivi de exceptie ! Sint foarte multe momente cind m-am simtit mindru ca sint dinamovist .Hai sa vedem de unde benim.Odata cu infintarea clubului firesc prima infintata a fost sectia fotbal care s-a nascut din fuziunea dintre 2 echipe cu vechi traditii in fotbalul bucurestean, Unirea Tricolorul si Ciocanul , o valoroasa formatie in perioada postbelica. Cine juca atunci in formatie :Ivan(Lazareanu)_Ambru, Novac-Ignat, A.Niculescu , (Ghe.Teodorescu) .Soclovan_Farkas, Ozon (toata lumea l-a uita pe acest mare fotbalist ) , Bartha , (Marin Apostol ), Moisescu , Naciu (Petculescu ).
gilutza_d
la multi ani clubului Dinamo si tuturor dinamovistilor.azi e zi de sarbatoare asa ca trebuie sa petrecem HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif bananasmile.gif
red_dog_rahova
La Multi ani !!!! beerchug.gif
bianco_rossa
Oamenii vin si pleaca...dar ISTORIA scrisa de ei ramane...LA MULTI ANI Dinamo romania.gif HAITA_DINAMO.gif
Dumi-DC
Singura iubire adevarata,unica dragoste implinita,Dinamo ai mai implinit un an,TE VOI IUBI MEREU
dinamodgirl
bananasmile.gif HAITA_DINAMO.gif La multi ani Dinamo!!! HAITA_DINAMO.gifbananasmile.gif
red_dogvitan
Mandru sunt ca sunt dinamovist si urez la Multi Ani celui mai mare club din Romania peste spurcati deoarece ei de-a lungul istoriei au facut performanta numai prin invarteli prin blaturi milogeala:)))))si la anul sa sarbatorim 60 ani de la infiintarea clubului!!!! HAITA_DINAMO.gif beerchug.gif
mihaiul90
Vreau sa urez un sincer La Multi Ani celui mai bun club din Romania si sa ii multumesc ca exista ! La Multi Ani Dinamo ! Sunt mandru ca tin cu Dinamo si nu cu vreo natie de spurkaciuni sau ciori !
antisteaua
La Multi Ani fratilor! La Multi Ani Dinamo si tuturor celor care au activat la acest club. Mandru ca sunt dinamovist m-am simtit tot timpul, chiar si in momentele grele. Singurele momente in care ma doare sufletul sunt acelea cand prostia si calicia unora imi fura sperantele ca vom fi cei mai buni si sezonul urmator.
nicolle_reddog4ever
La multi ani celui mai tare club din Romania, care ne-a adus atatea bucurii si care pe zi ce trece ne face sa fim tot mai mandri. LA MULTI ANI Dinamo! HAITA_DINAMO.gif
iuliu
S-a nascut acum 60 ani . Parintii se numeau Ciocanul ( fosta Maccabi Bucuresti ) si Unirea Tricolor .
O legenda spune ca s-a nascut pentru ca sotia munistrului de interne a fost geloasa pe sotia ministrului armatei ca " de ce ea sa aiba o echipa si eu nu ? " Poate ca da , poate ca nu , sotii Ceausescu ( armata ) si sotii Draghici ( MAI ) au ajuns unde au ajuns si copilul are acum 60 ani . Pentru un om 60 ani e o varsta ciudata , varsta la care intelege ca a inceput numaratoarea inversa si ca nu stie pana unde va apuca sa numere ( credeti-ma stiu eu ce spun ) . Pentru un club sportiv e o cifra rotunda , vremea unui scurt bilant , a unei priviri nostalgice in urma si ... atat .
noul nascut de atunci a devenit in timp o echipa de frunte in fotbalul romanesc . A fost mai intai generatia inceputului , cu Ozon , Angelo Niculescu , Moisescu , Ambrus , Novac , care a luptat cu CCa ( actuala Steaua ) uneori i-a invins a jucat spectaculos dar n-a castigat nimic . In 1955 a venit primul titlu adus de generatia cu fratii Bacut , Calinoiu , Szoke , Nicusor Ene I , condusi de un antrenor tanar si promitator , Angelo niculescu . Dupa cupa din 1959 a venit la Dinamo antrenorul Traian ionescu si au venit 4 titluri consecutive ( 1962-1965) si cupa din 1964 ( primul event ) adse de generatia de exceptie cu Datcu , Nelu si Lica Nunweiller , Parcalab , Fratila , Popa . Cam prin aceasta vreme am inceput sa auzim insulta " Cainii rosii " , insulta care s-a transformat in renume . A urmat generatia extraordinara Mexico-70 , cu Dumitrache , Dinu , Lucescu , Deleanu , Radu Nunweiller , Gergely , cu cupa din 1968 si calificarea la mondiale si "semi-generatia" cu Dudu Georgescu , Al. Satmareanu , Cheran , Al. Moldovan . Si din nou 4 campionate , de data aceasta cu sarituri de cate un an , 1971 , 1973 , 1975 , 1977 . Urmatoarea generatie , Augustin , Custov , Talnar , multescu , Orac , Moraru , ne-a adus 3 campionate 1982, 83 , 84 , doua cupe , 1982 si 1984 ( doua eventuri ) si extraordinarul an european 1983-84 cu calificarea in semifinalele CCE . Povestea mea se incheie aici , poate vrea cineva s-o continue . Oricum ma asteptam la mult mai multa activitate pe Site .
LA MULTI ANI DINAMO
Clau_Goool
"LA MULTI ANI!" Dinamo si iti multumim ca existi ! ultras.gif
biancap78
Frumoasa poveste Iuliu...felicitari...La multi ani Dinamo.... HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
bigbobo
La Multi Ani Dinamo!!!...
cosmin targoviste
Sunt 60 de ani,plini de dureri si glorii,
Din '48 incoace suntem invingatorii
Am sangele alb-rosu si nu ma voi schimba
Pentru ca-ntotdeauna,Dinamo-i viata mea!

010.gif

Dragostea pentru Dinamo e ca gloria acestui nume:nemuritoare.

LA MULTI ANI,DINAMO!!
POOL
Traim pentru Dinamo, luptam pentru Dinamo, speram pentru Dinamo, respiram pentru Dinamo.... ultras.gif La Multi Ani DINAMO!!
red_dogvitan
La multi ani DINAMO!!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Capirossi
Deci nu pe 10 mai e ziua lui Dinamo. Atunci *** LA MULTI ANI ! ***
reddog_sv
DINAMO! DINAMO! DINAMO!!!!! La multi ani si multe performante echipei noastre iubite! ultras.gif beerchug.gif
Ashtray
La Multi Ani Dinamo! La Multi Ani gloriilor clubului, la multi ani suporterilor! La Multi Ani noua, fiindca DINAMO SUNTEM NOI!
antisteaua
La Multi Ani Dinamo! Au trecut 60 de ani in care marii jucatori au scris o istorie cu care ne putem mandri.
Imi doresc ca in urmatorii 60 de ani Dinamo sa isi respecte istoria si sa-si depaseasca performantele
super dog female
O mare dragoste!Te voi iubi mereu. DINAMO.La multi ani plini de glorie!
super_dog
La multi ani DINAMO !!! sa ne intalnim si in 2048 cu cat mai multe trofee pe masa.
iuliu
am uitat ca ieri a fost aniversarea CLUBULUI DINAMO , nu numai a echipei de fotbal . As vrea sa scriu cateva nume de mari sportivi , nu fotbalisti , care au adus glorie clubului si sportului romanesc , pana in 1983 .
La handbal doua generatii care au adus 4 titluri mondiale , mai intai Redl , Mozer , ivanescu , Hnat , Costache I si II mai apoi Penu , Licu , Cosma , Samungi , Bedivan
La baschet Albu , Novac , Diaconescu
La tenis Tziriac , Segarceanu , Mariana simionescu , Mariana Ciogolea-Nunweiller ( ups , iar am ajuns la numele lor )
La atletism Mihaela Penes
La inot Carmen Bunaciu
La volei Derzey , Schreiber , Enescu , Dumanoiu , Cata-Chitziga
La rugby Dragomir , Dragomirescu , Daraban
La caiac-canoe Leon Rotman , Vernescu , Sciotnic , Patzaikin
La tir Iosif Sarbu
La ciclism Moiceanu
La hockey pe gheata Tziriac ( chiar daca a jucat putin la Dinamo ) Dumitras , Hutanu , Pana , Florescu , Fagaras , Tureanu
Am uitat pe cineva ? In mod sigur si imi cer scuze .
oricine poate completa numele uitate de mine si pe cei de dupa 1983
dudu1961
La multi ani Dinamo !
Sper in sufletul meu ca macaracum cei din conducerea CS.Dinamo sa faca ceva mai mult pentru acest club , sali moderne , conditi mai bune de antrenament pentru sportivii care au adus glorie si renume acestui sport si care acum sint antrenori si pentru viitorii copii care se antreneaza aici si vor aduce la rindul lor alte succese , pentru cele doua culori .
Elisabeta Lipa
Marian Dragulescu
Marius Urzica (acum antrenorul pustilor la Dinamo )
..........................Sintem mindri de voi .

CLUB (nu sport )
Leaveyou
La mulți ani și nu citiți editorialul lui TRU. N-are rost !
f_rares
La multi ani Dinamo!

Mandru sunt in fiecare zi ca sunt dinamovist . Niciodata nu voi inceta sa fiu mandru ca tin cu aceasta echipa .
FarfelkugeL
La multi ani Dinamo!

Si la multi ani tuturor caci e si ziua noastra!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.