Cai Lun
May 12 2007, 08:10 PM
Pentru ca anul trecut concursul Miss DinamoMania a starnit interesul forumistilor, am decis ca si anul acesta se impune o astfel de intrecere a dinamovistelor.
Incepand de azi, puteti deschide in aceasta sectiune topicuri pentru concurs. Iata regulamentul pentru anul acesta:
Miss DinamoMania este o sectiune dedicata exclusiv dinamovistelor! Aici topicurile pot fi deschise fie de catre concurentele, fie da catre prietenii / amicii / rudele / cunoscutii acestora, dar cu aprobarea fetelor! Premiile, care vor ramane unele surpriza pana la finalul concursului, se vor ridica la pretentiile castigatoarelor.
Pentru a putea intra in concurs, topicurile deschise trebuie sa prezinte fotografii / imagini video ale unei singure concurente. Fotografiile / imaginile trebuie sa fie decente si sa prezinte concurenta in cat mai multe "ipostaze dinamoviste" - adica purtand tricouri sau alte accesori de imbracaminte avand imprimate insemnele si culorile clubului, ori alaturi de jucatori / antrenori / conducatori de la Dinamo, imagini filmate sau fotografii de pe stadionul Dinamo sau alte stadioane - dar din galeria dinamovista - in timpul meciurilor sau orice alte imagini / fotografii care pot proba dinamovismul concurentei.
Fiecare dintre topicuri, pentru a fi admis, trebuie sa contina minim 3 imagini si / sau fotografii care sa se incadreze in cerintele de mai sus. Data limita de inscriere la concurs [deschidere de topicuri] este 20 iunie. Castigatoarea se va stabili ca si anul trecut prin vot direct si secret, de catre membrii DinamoMania. Admiterea in concurs si la vot se va face pe baza acestui regulament, de catre moderatori, pana pe data de 1 iulie. Votarea va dura pana la inceperea noului sezon - deci aproximativ o luna - iar premiile se vor acorda cu ocazia unui meci important de pe teren propriu.
PRECIZARE> Pentru a participa la concurs, dinamovistele care au participat si la concursul de anul trecut trebuie sa isi deschida un topic nou. Materialele prezentate anul trecut nu vor fi insa luate in considerare!
COSMIN C
May 13 2007, 12:06 PM
Mie mi se parea normal ca cele care au participat anul trecut acum sa nu mai fie inscrise in concurs. E o parere.
Cai Lun
May 13 2007, 12:12 PM
Eu zic ca e suficient ca doar castigatoarea sa nu mai participe... restul merita o a doua sansa..
Clau_Goool
May 13 2007, 12:18 PM
Corect, Cai Lun are dreptate...
Cai Lun
May 13 2007, 02:09 PM
Putem face repede un sondaj... ia ca il pun acum.
antisteaua
May 13 2007, 02:30 PM
Eu vreau sa participe si cele de anul trecut, sa ne puna in dificultate cand vom alege.
paddy
May 13 2007, 02:51 PM
Mamaaa si cite sunt anul asta
DarkSide
May 13 2007, 03:34 PM
Alte fete...dar de unde le luam ?
marcher
May 13 2007, 05:54 PM
Din oltenia.... evident
bianco_rossa
May 13 2007, 06:36 PM
da' nu trebuie luate alte fete.....vin ele singure
io sunt de acord sa participe si fetele de anul trecut....merita o a doua sansa atat timp cat vin cu fotografii/imagini/video noi
BAFTA FETELE!!!!
dinamo_angel
May 13 2007, 06:40 PM
da.. sigur ca ar trebui sa participe si cele de anul trecut.. de ce nu? :P
cpc
May 13 2007, 06:52 PM
dar pe "fostele" le-a intrebat cineva daca vor sa mai participe?
...eu astept cu interes noile candidate ca sa fie si mai palpitant
DarkSide
May 13 2007, 07:20 PM
Eu nu vreau fetele vechi. Am o suspiciune mare de blat. Daca participa fetele de anul trecut, sa participe cele care nu au avut intr-un final dreptul sa concureze.
Capirossi
May 13 2007, 09:10 PM

E cu limita de varsta ?
Clau_Goool
May 13 2007, 09:17 PM
Si fetele care n-au castigat concursul ar trebui sa participe, merita si ele o a doua sansa ...
cpc
May 13 2007, 09:21 PM
pai nu ar trebui sa fie cu limita de varsta...ca sa fii dinamovista si sa ai poze/ filme cu echipa favorita se poate la orice varsta...
...dar ar trebui sa impunem niste dimensiuni de "Miss" asa-i? sa avem o oarecare siguranta pe ceea ce o sa vedem!
deea_red
May 13 2007, 09:30 PM
pai ce ca sa fii dinamovista tre' sa ai 90-60-90?asa cum se poate la orice varsta,se poate si la orice dimensiuni!
mihaiul90
May 13 2007, 09:52 PM
QUOTE(cpc @ 13 May 2007, 22:21)

pai nu ar trebui sa fie cu limita de varsta...ca sa fii dinamovista si sa ai poze/ filme cu echipa favorita se poate la orice varsta...
...dar ar trebui sa impunem niste dimensiuni de "Miss" asa-i? sa avem o oarecare siguranta pe ceea ce o sa vedem!

Dar tu nu esti tot fata ? Daca nu esti imi cer scuze, insa eu aveam impresia ca esti fata...
cpc
May 13 2007, 10:16 PM

da sunt...
bianco_rossa
May 13 2007, 10:39 PM
dark stai tu linistit ca nu peste tot se fac blaturi....tu ai impresia ca trebuie sa clipesti frumos si poate sa iesi la un suc cu cineva de "sus"??? ca sa iesi Miss?
toate fetele, mai putin io trebuie sa aiba dreptul sa participe.....pentru ce motiv sa fie excluse?
COSMIN C
May 13 2007, 11:31 PM
Pfiuuu, ce am starnit!

Daca as mai raspunde si la intreberea ta, Rossa, anul asta am ramane fara concurs!
gavros
May 14 2007, 12:06 AM
dar tu rossa de ce nu participi sa iti aperi premiul ?
paddy
May 14 2007, 12:12 AM
Nu mai are cine s-a o scoata la un suc
Pe cind un Mister Dinamomania ?
antisteaua
May 14 2007, 12:17 AM
Ce barosane, daca ai uniforma crezi ca le fug la fete ochii dupa tine?
Cai Lun
May 14 2007, 01:42 AM
Aiurea, paddy nu are tupeu sa puna macar o poza cu degetul lui mic de la picor... d-apai sa mai participe la mister..

Capirossi stie el ce stie.. iar eu stau pe ganduri... Ar putea fi fara limita de varsta, dar problema e ca nu putem pune in aceiasi oala fetite de gradinita si domnisoare care sunt animatoare prin diverse cluburi... Anul trecut nu a fost limita de varsta, dar regula a fost tacita... Cred ca si anul asta vom proceda la fel.
PS> cpc... am avut un soc.... bine ca nu te-am invitat la o bere..

Juram in stilul lui jiji ca pe 5 mai ti-ai sarbatorit si tu ziua! ...dar nu cred nimic pana cand nu deschizi topic!
ANUNȚ IMPORTANT! Cea care va deschide primul topic din acest an la Miss DinamoMania va primi.... (era sa zic ID-ul lui Radu Stefan...

- dar nu, ca nu mai facem fata dupa aia) ...mai bine asa: isi va vedea o poza pe prima pagina a siteului, pe toata durata concursului! Sau daca nu.. negociem.. :D
corps
May 14 2007, 08:12 AM
go girls go!
eu am votat ca participantele de la concursul precedent sa nu mai poata concura,poate asa ies in evidenta si celelalte fete de pe forum...doar o parere
si cred ca ar trebui organizat si un mister Dinamomania, iar castigatorii celor doua titluri sa primesca ....nu stiu .....bilete la meciul din turul 3 preliminar
forzza Dinamo
caine_tm
May 14 2007, 08:42 AM
eu propun sa participe toate cele care doresc... chiar daca au mai participat... dar in loc de poze sa posteze un filmulet
bianco_rossa
May 14 2007, 09:06 AM
paddy......acu' esti tare guraliv, dar cand era vorba de schimbat tricouri......te'ai dat lovit
paddy
May 14 2007, 12:24 PM
Ai uitat ca ti-ai luat doua tricouri pe tine
cpc
May 14 2007, 01:15 PM
@ Cai Lun

socurile nu sunt indicate pe aceste calduri...deci ma voi feri sa mai creez surprize (placute sau neplacute?)....a se citi "fara" topic deschis (deocamdata)...
Leaveyou
May 14 2007, 01:17 PM
Click to view attachmentĂăăă, cred că am nimerit bine. Am o întrebare: se face pe secțiuni ? Cum ar fi:
1. Tricouri ude ...
2. Rochie de seară
3. Tricouri ude ... + bikini
4. Haine sport: adidași + bikini + tricouri ude ...
Click to view attachmentVă mulțumesc.
bigbobo
May 14 2007, 01:34 PM
Nici nu ceri prea multe Leaveyou
Capirossi
May 14 2007, 01:44 PM
QUOTE(Leaveyou @ 14 May 2007, 14:17)

Click to view attachmentĂăăă, cred că am nimerit bine. Am o întrebare: se face pe secțiuni ? Cum ar fi:
1. Tricouri ude ...
2. Rochie de seară
Click to view attachment Bikinii apar prea des. Nu se poate renunta la ei ?
DarkSide
May 14 2007, 02:13 PM
Trebuie si proba culinara...Poale-n-brau si ochiuri cu cartofi prajiti...
gilutza_d
May 14 2007, 03:01 PM
QUOTE(Capirossi @ 14 May 2007, 14:44)

Bikinii apar prea des. Nu se poate renunta la ei ?

de tot
bianco_rossa
May 14 2007, 03:15 PM
QUOTE(Leaveyou @ 14 May 2007, 14:17)

1. Tricouri ude ...
2. Rochie de seară
Click to view attachmentVă mulțumesc.
Fotografiile / imaginile trebuie sa fie decente si sa prezinte concurenta in cat mai multe "ipostaze dinamoviste" - adica purtand tricouri sau alte accesori de imbracaminte avand imprimate insemnele si culorile clubului, ori alaturi de jucatori / antrenori / conducatori de la Dinamo, imagini filmate sau fotografii de pe stadionul Dinamo sau alte stadioane - dar din galeria dinamovista - in timpul meciurilor sau orice alte imagini / fotografii care pot proba dinamovismul concurentei.
intelegi sau mai scriu o data?.....cum pana corbului te duci pe stadion in rochie de seara, sau la o sedinta de autografe in bikini????..vezi k deja confunzi concursul de MissDinamomania cu Miss Univers
gilutza_d
May 14 2007, 03:29 PM
bravo rossa
Antispring
May 14 2007, 03:30 PM
Ma... de ce nu pot sa mai scriu in forum? Mi s-a taiat macaroana sau cum? Ca vaz ca am doar 50% penalizare... Tocmai acu' cand s-a deschis topicul meu preferat, nu reusesc ca mai postez... 2-10, proba!
cpc
May 14 2007, 04:13 PM
he-he...cu regulamentele astea niciodata nu esti sigur...si daca ne mai luam si dupa vorba "sunt facute sa fie incalcate"
Cel mai important e sa fie "decente"...altfel as vrea sa vad putina creativitate, ca doar se cer "orice alte ipostaze care sa demonstreze dinamovismul concurentei".
Daca toate ar aduce poze de pe stadion nu ar fi prea interesant zic eu...
p.s. si parca imi aduc aminte niste poze de anul trecut cu niste caini/ pisici....animalutele erau aduse pe stadion sau la autografe??
Ashtray
May 14 2007, 06:07 PM
Pai pune pozele cu tine si o sa vezi la votare cat de "dinamoviste" au fost ipostazele.
P.S: Din 3 poze macar intr-una sa ai tricoul lui Dinamo pe tine, sau un steag in mana, ceva...in rest iti poti demonstra ... inventivitatea

si nu o sa zica nimeni nimic.
mihaiul90
May 14 2007, 06:29 PM
@cpc,

Deci nu m-am inselat in privinta ta. Acum poate ca te inscrii si tu la concurs, nu vrei ?
Si in privinta probelor, ca sa impacam si capra si varza, eu as propune ca participantele sa fie nevoite sa poarte un tricou cu Dinamo, insa tricoul trebuie sa fie ud pentru a indeplini criteriul probei de tricouri ude
paddy
May 14 2007, 07:09 PM
Stati numai sa apara red baby

Katrina e mic copil pe linga ea
Daca te uiti la profilul unor membri , ai sa obserivi ca la sectiunea "prieteni" si-au trecut numai fete, una si una
COSMIN C
May 14 2007, 07:12 PM
QUOTE(Ashtray @ 14 May 2007, 19:07)

P.S: Din 3 poze macar intr-una sa ai tricoul lui Dinamo pe tine, sau un steag in mana, ceva...in rest iti poti demonstra ... inventivitatea

si nu o sa zica nimeni nimic.
Unde scrie asta cu una din trei?! Sau vrei sa innduci fetele in eroare, Ashtray?
Ashtray
May 14 2007, 07:19 PM
Pai, daca fata a zis ca vrea sa aiba poze interesante...i-am dat o solutie...
POOL
May 14 2007, 07:47 PM
Pana acuma sunt ceva doritoare?
gavros
May 14 2007, 07:55 PM
se pare ca nu se inghesuie nicio fata sa participe, chiar asa nu avem vreo fata sa fie dornica sa participe
POOL
May 14 2007, 07:56 PM
Mai mult se inghesuie baietii, sa discute detalii concursului.
COSMIN C
May 14 2007, 08:22 PM
Dupa discutiile de aici? Glumiti! Au fugit toate!
Si in afara de asta exista un sondaj, urmeaza, cica, pe baza lui sa se ia o hotarare, cine are dreptul sa se inscrie si cine nu... Deocamdata votam acolo, nu s-a anuntat pana cand.
POOL
May 14 2007, 08:29 PM
Eu zic sa participe si cele de anul trecut. Poate nici nu sunt atatea fete care sa participe, mai noi.
mihaiul90
May 14 2007, 08:34 PM
Sunt destule noutati stai fara griji

Multe s-au intamplat de asta-vara pana acum ,dar oricum ar fi bine sa participe si cele de anul trecut pentru a avea o competitie mai acerba.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.