Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Regulamentul Miss DinamoMania 2007
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4
biancap78
QUOTE(paddy @ 14 May 2007, 20:09) *
Stati numai sa apara red baby bangmyhead.gif Katrina e mic copil pe linga ea bangmyhead.gif

Ehe unchiule paddy ai luat teapa de data asta...Luisa nu vrea sa participe asa ca te multumesti cuy poza de la profilul ei verystrange.gif
anna
Dar tu , Bianca?? Ce zici? Cand iti vedem topicul??? icon_twisted.gif tongue.gif
biancap78
...asa mult vreti voi sa ma vedeti? icon_rolleyes.gif
Leaveyou
QUOTE(mihaiul90 @ 14 May 2007, 19:29) *
... participantele sa fie nevoite sa poarte un tricou cu Dinamo, insa tricoul trebuie sa fie ud pentru a indeplini criteriul probei de tricouri ude verystrange.gif

Click to view attachment șșșșșt !Click to view attachment vezi că și eu am avut idei și m-a luat bianco_rossa Click to view attachment. Click to view attachment a sărit la gâții mei.

Gândindu-mă mai bine cred că tricurile pot să fie și rupte, sfâșiate, transparente sau cum alege comisia ...
P.S. Pentru rossa: Click to view attachment
anna
QUOTE(biancap78 @ 15 May 2007, 17:43) *
...asa mult vreti voi sa ma vedeti? icon_rolleyes.gif

foarte mult busted_blue.gif bananasmile.gif
gilutza_d
si pana la urma se ofera cineva? icon_rolleyes.gif
biancap78
Io m-as baga dar din pacate nu am poze in PC asa ca nu stiu....
mihaiul90
QUOTE(Leaveyou @ 15 May 2007, 17:44) *
Gândindu-mă mai bine cred că tricurile pot să fie și rupte, sfâșiate, transparente sau cum alege comisia ...

Sau sa fie direct fara tricouri si pictate cu stema lui Dinamo pe piept ! thumb.gif Nu ca asa ar fi cel mai bine ? bananasmile.gif

PS: Fetele nu dati cu rosii dupa mine, please tomato.gif
biancap78
Sa vezi ce te pictez io pe tine 010.gif
mihaiul90
Si unde anume ai vrea sa ma pictezi ? drunk.gif icon_lol.gif
radu
Vedeti ca o dati in diverse ... si nici macar nu au aparut topicurile de prezentare.
gavros
QUOTE(biancap78 @ 15 May 2007, 18:31) *
Io m-as baga dar din pacate nu am poze in PC asa ca nu stiu....

pai le iei de pe hi5 beerchug.gif
bianco_rossa
@Leaveyou....merci tongue.gif , dar sa stii ca tot nu scapi asa usor.....

Un sfat pentru fete.....nu aveti nimic de pierdut, ci doar de castigat....fie ea si o experienta.....Curaj!!, ca nu musca nimeni daca deschideti un topic despre voi!!! Hai sa le aratam astora ca exista Dinamoviste peste tot in tara si mai ales Dinamoviste care au initiativa HAITA_DINAMO.gif
Ashtray
Daca nu se inghesuie nimeni, ati putea pune pe pagina principala o reclama la concurs, ceva, orice , doar sa afle lumea(n.r: fetele) de concurs...
COSMIN C
QUOTE(bianco_rossa @ 15 May 2007, 19:53) *
Hai sa le aratam astora ca exista Dinamoviste peste tot in tara si mai ales Dinamoviste care au initiativa HAITA_DINAMO.gif

Pfiuuuu, cum adica "astora"?.... Suna cam.... nono.gif
dinamodgirl
QUOTE(bianco_rossa @ 15 May 2007, 19:53) *
Hai sa le aratam astora ca exista Dinamoviste peste tot in tara si mai ales Dinamoviste care au initiativa HAITA_DINAMO.gif

Exista in primul rand dinamoviste incapatanate, si binenteles foarte frumoasa
Cai Lun
Mdea.. eu zic eu aud, am zis ca discutam aci doar probleme serioase... Decizia in privinta participantilor e ca si luata. Topicuri se pot deschide oricand is oricum, chiar daca nu respecta regulamentul. Concursul propriu zis se va termina cu o votare, unde intra doar cele care se incadreaza in regulament.

@ dinamodgirl > ..si tu in care categorie te incadrezi?? tongue.gif presupun ca tu vei fi prima curajoasa?
Capirossi
Ceva picant pe-aici ?
paddy
Antispringule, ce faci gogule concurezi si tu ?? 010.gif 010.gif .....vad ca nu prea te dezlipesti de topicul asta.
Te pomenesti ca esti fata 010.gif 010.gif
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 15 May 2007, 20:59) *
@ dinamodgirl > ..si tu in care categorie te incadrezi?? tongue.gif presupun ca tu vei fi prima curajoasa?

In categoria minore. Cred ca nu are varsta necesara participarii la concurs.
Cai Lun
Văleu... cand faci 13 ani? icon_eek.gif

PS> Antispring, mesajele alea nu pot fi aprobate.
dinamodgirl
mai am destul...
paddy
Cum nici 13 ani nu ai shocked.gif shocked.gif pai ce sa faci tu cu tricoul taica ?? ......poate sa te invelesti cu el 010.gif
COSMIN C
Atunci ce cauti pe un topic de miss? Offf, grabita generatie....

Cica n-are nici 12, Paddy, asa ca....
cpc
daca ai acordul parintilor (AP) ai voie...la aproape orice icon_lol.gif
COSMIN C
Sa nu exageram . Aici mai trebuie sa aiba si acordul moderatorilor.
Cai Lun
Cand te inregistrezi pe DNM< declari pe propria raspundere ca ai 13 ani. Dar fata pare cu capul pe umeri, lasati-o in pace. (pun pariu ca in 2015 va castiga concursul Miss DinamoMania... tongue.gif )
deea_red
hmm..declar pe propria piele ca Ioana,alias dinamodgirl e mult mai matura la cei 11 ani ai sai decat altii mai mari... tongue.gif
in 2015 o sa fie numa' buna de miss! numa' rabdare sa avem! 010.gif
bianco_rossa
Cosmineeee....stai asea ca m'ai inteles cam fooarte gresit....
io ma refeream la renumita replica a lui Catalin Hildan..si cand am zis "astora" NU ma refeream la dinamovisti tongue.gif
nicolle_reddog4ever
Sa inteleg ca Ioana e prea mica sau ca nu au voia sa participe minorele??? icon_redface.gif
anna
Ceeee?? Nu au voie sa participe minorele la Miss?? De ce?
COSMIN C
Offf, eu ma gandeam la minorele foarte minore. tongue.gif
Cai Lun
Limita de varsta e 13 ani.
anna
verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif de ce exact 13??

scuze, Cosmin ...am inteles eu gresit tongue.gif
Cai Lun
Imi dai voie sa te fugaresc? (stiu, suna ironic...) Citeste precedentul meu mesaj de pe acest topic...
anna
imi cer scuze Cai Lun icon_redface.gif ...dar eu nu am vazut asta in regulament...si am crezut ca ceea ce ai postat tu e o gluma... tongue.gif

si iti dau voie sa ma fugaresti, dar ai grija ca am o vitezaaaa.... 010.gif 010.gif 010.gif
Cai Lun
O-i fi tu Roade Runner si eu Coiotul, dar aici nu suntem in Looney Toones... 010.gif
anna
verystrange.gif verystrange.gif tare...

offtopic.gif acum serios chiar exista asa ceva in regulament??
biancap78
QUOTE(gavros @ 15 May 2007, 19:44) *
pai le iei de pe hi5 beerchug.gif

Gabi acolo nu am poze in trcoul lui Dinamo...sunt doar poze intr-o geaca rosie ultimele poze ce le-am facut si au fost in ianuarie....Io sper sa ma incadrez in timp si sa reusesc sa-mi fac niste poze pentru concurs pana pe 20 iunie icon_rolleyes.gif
Cai Lun
Incearca sa iti creezi un cont nou si citeste pagina unde iti apar termenele si conditiile. Iar ca pedeapsa pentru ca nu stiai, pune mana si deschide-ti topic! icon_twisted.gif
anna
verystrange.gif cum sa nu...n-am poze tongue.gif
Cai Lun
Ha, nu mai scrie aia cu 13 ani... cand m-am inregistrat eu scria.... ce vremuri! (deci ai scapat tongue.gif )
anna
bananasmile.gif bananasmile.gif am scapat?? wow...e bun asa....adica pot doar sa votez!! hadeti fetelor faceti-va topic..abia astept sa votez evillaugh1.gif verystrange.gif

P.S. deci tu ai gresit si meriti o pedeapsa icon_twisted.gif
gilutza_d
nu dam cu rosii, o punem pe bia pe tine rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Leaveyou
Nu o cunosc pe bia, dar asta-i pedeapsă ? Click to view attachment
biancap78
QUOTE(gilutza_d @ 16 May 2007, 16:12) *
nu dam cu rosii, o punem pe bia pe tine rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Asta era pentru ce a zis Mihai mai devreme? 010.gif
COSMIN C
Doar gura e de voi. Vad ca la inscris nu va inghesuiti.
Leaveyou
Se lasă rugate ... Click to view attachment
deea_red
eh..pana si-o deschide o fata curajoasa topic ca pe urma e floare la ureche! 010.gif
biancap78
Mi-ar face placere sa sparg io gheata Cosmine...dar nu am poze:((
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.