Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ioan Andone vs Mircea Rednic
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
Pages: 1, 2
The Game
Si cati ani are acest Mihnea?
Radu10mai
eu am fost cel mai mare fan al lui Ando, pana un prieten de-al meu, jurnalist, i-a luat un interviu, si neoficial i-a spus, printre altele ca-l doare undeva de Dinamo, va spun asta din surse sigure, deci de-acum ma doare si pe mine tot acolo, de Andone, tradatoru` dracu!! complaining.gif

---------------------

Oficial si neoficial ai halit cratima. (Cdg)
COSMIN C
QUOTE(The Game @ 30 Oct 2007, 18:39) *
Si cati ani are acest Mihnea?

20

Radule, si marmota....Ma lasi cu d-astea, am podul plin de "neoficiale" aflate de ziaristi.
dudu1961
Si ar trebuii sa fii incontinuare @Radu-pentru ca nu s-a suparat pe suporteri , pe Dinamo el s-a suparat pe ....stii tu cine , in sufletul lui Ando e dinamovist si va muri dinamovist !
DisKant
La caracter il prefer pe Ando ...Ca antrenor , Rednic e destul de mult peste Ando.. icon_rolleyes.gif
Achiles
Rednic e 7 clase peste sclavul asta de Andone ...
DinamoEver
clar Strimbu`!
FarfelkugeL
Din pacate Rednic nu are caracter mai mult decat Andone, dar e un antrenor cu mult mai bun ca el, nici nu se pune problema!

Ioan Andone [ 14 ] ** [16.28%]
Mircea Rednic [ 45 ] ** [52.33%]
Florin_Dinamo
E mai bun Rednic dar, doar daca face el echipa, vezi sezonul 2007. In al 2-lea mandat cand a avut si el "consilieri", nu prea a mai mers treaba.
DinamoEver
Helder a fost un jucator slab in viziunea lui Andone, si noi il avem pe Rubio pe dreapta..
Paun e jucator de echipa a doua..
Ikon
Andone e un antrenor bun, dar limitat. Cred, ca majoritatea celor care au votat, ca Rednic e peste si imi amintesc cu placere de meciurile din grupele UEFA din 2006 cu el pe banca. Totusi, ca si caracter mi se pare ca lasa de dorit.
dinamorupesteaua
doi antrenori buni dupa parerea mea,dar totusi rednic avea ceva in plus fata de andone adicaera mult mai strict cu jucatori si le zicea lucrurilor pe numa frate dar uite k nu i s au respectat deciziile in cadrul clubului si drumurile s au despartit..as dori k intr o zi sa revina dornic de o revansa
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.