flaviusO
Aug 29 2004, 06:59 PM
Steaua e avantajata (penalty+eliminare) Dinamo invers....
Sezran
Aug 29 2004, 08:52 PM
nu stiu ce a fost la steaua, comentatorii ziceau ca murgan i-a dat peste mina arbitrului, dar ciobotariu si-a cerut-o. daca nu e in stare sa tina un atacant al unei echipe nou promovate sa se ceara la dinamo 2. a fost bataia de joc a lui anca tot meciul (cit a jucat).
Anonymous
Aug 29 2004, 09:20 PM
Haideti sa nu cadem in derizoriu. Arbitrul nu a avantajat Steaua in meciul cu Craiova, iar Ciobi a jucat execrabil. Nu-mi amintesc sa fi castigat vreun duel cu Anca...
flaviusO
Aug 29 2004, 09:42 PM
Cifrele "vorbeste" - in 4 etape steaua a jucat de doua ori in superioritate numerica si a primit doua penalty-uri, in plus in meciul cu Dinamo Ogararu nu a fost eliminat, Cristea a marcat din offside, in meciul cu Gloria Negrean a fost faultat de ghionea in postura de ultim aparator, deci se cuvenea penalty si eliminare, atentie la scorul de 0-0; Dinamo, in schimb a jucat de doua ori in inferioritate numerica, a primit impotriva un penalty, a fost dezavantajata clar cu steaua, cu fazele de mai sus, iar cu Farul nu s-a acordat un penalty la Danciulescu. Mi se pare, dupa cele mai sus mentionate o competite "corecta", unde sunt sanse "egale" acordate ambelor echipe, o competitie "echidistanta"...
flaviusO
Aug 29 2004, 09:51 PM
Nu cer mult. Vreau doar sanse egale. Oare de ce acum nu mai da declaratii mm stoica?? Oare de ce Borcea nu sare in sus, pentru a contesta arbitrajele?? Sa fie oare deja stabilit?? Sa se fi terminat deja campionatul?? Oare vor sa ne taie repede?? Sa va aduc aminte ca anul trecut FC Arges ne-a batut in prima etapa din penalty cam usor acordat, iar la varful Barcauan nu ni s-a acordat penalty?? Stiti cine a arbitrat?? Acelasi domn balaj... Sa va amintesc cum ne-a batut steaua in etapa a III-a ?? poate sunt subiectiv dar mi se pare un complot, iar atunci cand se invarte roata imediat se spune ca Dinamo e avantajata... NU E CORECT!!!!
florin_80
Aug 29 2004, 09:59 PM
Poate am fi fost indreptatiti sa incriminam arbitrajele doar daca a noastra echipa ar fi jucat ceva....dar asa,nu facem altceva decat sa ne acoperim de ridicol.
flaviusO
Aug 30 2004, 10:24 AM
Tu nu intelegi ca steaua joaca la fel de prost ca noi dar au 6 puncte peste noi... facute din arbitraj... Raman la parerea mea ca Dinamo a jucat la Cluj cel mai bun meci din debutul asta de sezon
Sezran
Aug 30 2004, 10:49 AM
cind credeam ca ai luat-o pe calea cea buna.... mai bun decit cu manchester acasa?
ZOCCOLO DURO
Aug 30 2004, 11:40 AM
Nu trebuie sa ne intereseza asa mult arbitrajele....problema ramane jocul....Petardele astea de jucatori nu inteleg ca ei joaca la Dinamo iar aici lucrurile stau cu totul altfel decat la echipele de unde au venit....La noi nu conteaza doar rezultatul ci si imaginea clubului
florin_80
Aug 30 2004, 12:25 PM
QUOTE(flaviusO)
Tu nu intelegi ca steaua joaca la fel de prost ca noi dar au 6 puncte peste noi... facute din arbitraj... Raman la parerea mea ca Dinamo a jucat la Cluj cel mai bun meci din debutul asta de sezon
Ne-a oprit cineva sa castigam cu Farul,steaua sau CFR?Nu.Daca am fi castigat partidele astea am fi avut noi 6 puncte peste echipa de langa cimitir.
flaviusO
Aug 30 2004, 04:40 PM
min. 29 - centrare Fl.Petre rateaza Cl.Niculescu din marginea careului de 6 m
min. 46 - centrare Fl.Petre rateaza Cl.Niculescu din marginea careului de 6 m
min. 50 - lovitura libera executata in bara de Cl.Niculescu
min. 53 - pirueta Cl.Niculescu suteaza din careu aproape de coltul din stanga portarului
min. 54 - dupa o pasa de la Danciulescu, Tames rateaza dintr-o pozitie ideala (perpendicular pe poarta din 8 m)
min. 58 - Tames suteaza din 12 m peste poarta
min. 69 - Niculescu rateaza din 8 m singur cu portarul
min. 87 - Danciulescu rateaza din 3 m singur cu poarta goala
min. 89 - Baltoi suteza pe langa poarta dintr-o pozitie ideala
Am scris 9 ocazii imense. Pe langa astea am marcat 2 goluri. Sezran, tata, parca spuneai ca te multumesti cu un egal, numai echipa sa joace. Ei bine cand joci in deplasare si marchezi de doua ori pe langa alte opt ocazii inseamna ca joci, omule.
Poti sa-mi spui orice, dar Dinamo a jucat fotbal omule, doar ca rezultatul e defavorabil. Ganditi-va ca Niculescu marca macar doua dintre cele 5 ocazii pe care le-a avut pe langa gol. Oare mai erati asa de suparati pe conducere?? Sper ca Andone sa remedieze si sunt sigur ca vom umili liderul.
p.s: ceea ce spun de arbiraje n-o spun degeaba. Cand Dinamo joaca slab, asa ca acum nu e avantajata, ba in plus e chiar defavorizata. In schimb, cand steaua joaca execrabil (ca in meciul cu noi) este ajutata de acesti nesimtiti care-si spun arbitri si e ajutata sa iasa din criza, ba mai mult presa asta jegoasa sportiva inchide ochii la un furt imens cum a fost cel de aseara. De aceea cad jucatorii nostri asa de usor in cupele europene (vezi cazul Semeghin cu Manchester) pentru ca lui neaga, acest analfabet dopat, i se da penalty la un simplu takling la minge. E REVOLTATOR!!!!!!!!
florin_80
Aug 30 2004, 04:49 PM
Asta este,anul asta nu-i al nostru...e anul stelei.Daca trebuie vor sta si-n cap pentru a lua titlul.
Anonymous
Aug 30 2004, 06:27 PM
QUOTE(florin_80)
Asta este,anul asta nu-i al nostru...e anul stelei.Daca trebuie vor sta si-n cap pentru a lua titlul.
mi-e teama ca sezonul asta ne vom lupta doar ptr cupa :oops:
balaj a arbitrat ca de obicei - anti-Dinamo, dar asta NU E O SCUZA!!! mai bine il elimina draq pe tames...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.