Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alexandru Custov si Dumitru Moraru!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
COSMIN C
Sunt nascuti in aceeasi zi, la diferenta de doi ani.
Iuliu spunea despre ei: "Cu Moraru in poarta Dinamo iesea dintr-o perioada neagra si deschidea o pagina noua in istoria clubului , cu 3 campionate , trei cupe si calificarea in semifinalele CCE. Custov a fost tipul jucatorului de munca si efort , care a alergat 90 minute , a recuperat mingii , a carat mingii in atac , intr-un cuvant a muncit din umbra pentru a-i face pe altii sa straluceasca. "

Numele lor sunt legate de Dinamo si pentru ceea ce au facut pentru culorile alb rosii merita respectul si recunostinta noastra.
La Multi Ani!
nicolle_reddog4ever
Eu nu i-am vazut jucand, insa am auzit ca au fost 2 mari jucatori dinamovisti si le urez LA MULTI ANI! icon_rolleyes.gif
stef 22
LA MULTI ANI MORARU!!!
LA MULTI ANI CUSTOV!!!
Cai Lun
LA Multi Ani!
Leaveyou
Mă întreb de ce alde ăștia de la noi de la maketing nu fac niște DVD-uri sau CD-uri cu meciurile speciale ale echipei ? Hamburg, Liverpool, Internationale, meciurile de anul ăsta cu steaua, rapid etc. ?
redlady08
La multi ani si multa sanatate!

PS: Poate macar acuma dupa ce Dinamo a inceput sa piarda din oamenii vechii garzi se gandesc si cei din conducere cum sa-i apropie de club pe cei ramasi. Totusi au facut performanta pentru Dinamo. Nu cred ca vrem sa regretam cand va fi prea tarziu.
iuliu
In concursul initiat de Cosmin C , Moraru apare la loc de frunte printre portari , de altfel pe deplin meritat . Ciudat dar Custov n-a fost amintit de nimeni , desi dupa mine este printre primii 5 mijlocasi ( cel putin pana in 1983) . Quintetul meu ar fi Calinoiu , Gergely , Dinu ( nu , nu scriitorul ci jucatorul ) Radu Nunweiller si Custov.
A aparut aproape de nicaieri si in 1974 a devenit direct titular , imbracand tricoul nr. 10 . Poate e normal sa nu fi fost remarcat , pentru ca functia lui la Dinamo a fost sa-i faca pe altii sa se remarce. Si a indeplinit cu brio aceasta functie timp de 10 ani !
Cu intarziere le urez la amandoi LA MULTI ANI.
COSMIN C
Si eu m-am mirat, chiar am cautat ieri la concurs sa vad daca l-a ales cineva in echipa si....Dar stii ce cred Iuliu, nu neaparat pentru ca nu ar fi fost apreciat, dar cum zici tu, parca a venit de nicaieri si a plecat inapoi. Nu am mai auzit de el de foarte multa vreme, date despre cariera lui prea putine....
iuliu
Date despre cariera lui : 5 campionate ( 1975 , 1977 , 1982 , 1983 , 1984 ) si 2 cupe ( 1983 , 1984 )
A fost in echipa la dubla confruntare de infarct cu Inter Milano din 1981 1-1 la Milano ( a marcat golul nostru ) si 3-2 la Bucuresti
A fost in echipa care a ajuns in semifinalele CCE in 1984.
Mi-e greu sa explic de ce a fost uitat , de altfel si eu , desi i-am urmarit toata cariera , am inceput sa-l apreciez ca pe un mare jucator ...la cativa ani dupa ce s-a retras . Poate pentru ca eram obisnuit ca el sa joace bine , jucator de nota 8 , niciodata n-a stralucit dar niciodata n-a fost slab.
Cand echipa a stralucit si a facut meciuri memorabile , Custov a " disparut " in umbra altora.
Cand echipa a jucat slab , Custov a evitat de multe ori catastrofe , dar astfel de meciuri nu raman in memoria suporterilor.
Privind retrospectiv Custov a fost un mare jucator .
dudu1961
Ba eu mi-l aduc perfect aminte am si o poza primita de la club pe vremea aia cu ei , nu stiu cred ca aveam freo 15 ani pentru ca eram la liceu , si cum sa-ti procuri ceva decit prin posta . La muti ani baieti si sa fiti sanatosi !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.