COSMIN C
May 8 2007, 08:38 AM
Sunt nascuti in aceeasi zi, la diferenta de doi ani.
Iuliu spunea despre ei: "Cu Moraru in poarta Dinamo iesea dintr-o perioada neagra si deschidea o pagina noua in istoria clubului , cu 3 campionate , trei cupe si calificarea in semifinalele CCE. Custov a fost tipul jucatorului de munca si efort , care a alergat 90 minute , a recuperat mingii , a carat mingii in atac , intr-un cuvant a muncit din umbra pentru a-i face pe altii sa straluceasca. "
Numele lor sunt legate de Dinamo si pentru ceea ce au facut pentru culorile alb rosii merita respectul si recunostinta noastra.
La Multi Ani!
nicolle_reddog4ever
May 8 2007, 09:19 AM
Eu nu i-am vazut jucand, insa am auzit ca au fost 2 mari jucatori dinamovisti si le urez LA MULTI ANI!
stef 22
May 8 2007, 11:00 AM
LA MULTI ANI MORARU!!!
LA MULTI ANI CUSTOV!!!
Cai Lun
May 8 2007, 12:51 PM
LA Multi Ani!
Leaveyou
May 8 2007, 02:09 PM
Mă întreb de ce alde ăștia de la noi de la maketing nu fac niște DVD-uri sau CD-uri cu meciurile speciale ale echipei ? Hamburg, Liverpool, Internationale, meciurile de anul ăsta cu steaua, rapid etc. ?
redlady08
May 8 2007, 05:43 PM
La multi ani si multa sanatate!
PS: Poate macar acuma dupa ce Dinamo a inceput sa piarda din oamenii vechii garzi se gandesc si cei din conducere cum sa-i apropie de club pe cei ramasi. Totusi au facut performanta pentru Dinamo. Nu cred ca vrem sa regretam cand va fi prea tarziu.
iuliu
May 9 2007, 12:18 PM
In concursul initiat de Cosmin C , Moraru apare la loc de frunte printre portari , de altfel pe deplin meritat . Ciudat dar Custov n-a fost amintit de nimeni , desi dupa mine este printre primii 5 mijlocasi ( cel putin pana in 1983) . Quintetul meu ar fi Calinoiu , Gergely , Dinu ( nu , nu scriitorul ci jucatorul ) Radu Nunweiller si Custov.
A aparut aproape de nicaieri si in 1974 a devenit direct titular , imbracand tricoul nr. 10 . Poate e normal sa nu fi fost remarcat , pentru ca functia lui la Dinamo a fost sa-i faca pe altii sa se remarce. Si a indeplinit cu brio aceasta functie timp de 10 ani !
Cu intarziere le urez la amandoi LA MULTI ANI.
COSMIN C
May 9 2007, 12:27 PM
Si eu m-am mirat, chiar am cautat ieri la concurs sa vad daca l-a ales cineva in echipa si....Dar stii ce cred Iuliu, nu neaparat pentru ca nu ar fi fost apreciat, dar cum zici tu, parca a venit de nicaieri si a plecat inapoi. Nu am mai auzit de el de foarte multa vreme, date despre cariera lui prea putine....
iuliu
May 9 2007, 01:15 PM
Date despre cariera lui : 5 campionate ( 1975 , 1977 , 1982 , 1983 , 1984 ) si 2 cupe ( 1983 , 1984 )
A fost in echipa la dubla confruntare de infarct cu Inter Milano din 1981 1-1 la Milano ( a marcat golul nostru ) si 3-2 la Bucuresti
A fost in echipa care a ajuns in semifinalele CCE in 1984.
Mi-e greu sa explic de ce a fost uitat , de altfel si eu , desi i-am urmarit toata cariera , am inceput sa-l apreciez ca pe un mare jucator ...la cativa ani dupa ce s-a retras . Poate pentru ca eram obisnuit ca el sa joace bine , jucator de nota 8 , niciodata n-a stralucit dar niciodata n-a fost slab.
Cand echipa a stralucit si a facut meciuri memorabile , Custov a " disparut " in umbra altora.
Cand echipa a jucat slab , Custov a evitat de multe ori catastrofe , dar astfel de meciuri nu raman in memoria suporterilor.
Privind retrospectiv Custov a fost un mare jucator .
dudu1961
May 9 2007, 02:46 PM
Ba eu mi-l aduc perfect aminte am si o poza primita de la club pe vremea aia cu ei , nu stiu cred ca aveam freo 15 ani pentru ca eram la liceu , si cum sa-ti procuri ceva decit prin posta . La muti ani baieti si sa fiti sanatosi !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.