rux
Mar 11 2003, 11:12 PM
.....hai sa nu vorbim numai de Italia.Personal sunt fan al campionatului spaniol si in special al lui Real Madrid.Cine va place din Spania?
Anonymous
Mar 12 2003, 01:03 AM
Real Madrid si Valencia ... astept sa vad ce face in continuare Atletico, dar nu ma grabesc ;)
Cristina
Apr 24 2003, 11:24 AM
eram in tara fan dinamo, acuma urmaresc doar rezultatele din cauza ca oricat am cautat prin baruri sportive, nici unul cu satelit nu transmite meciurile din divizia a. mai bine asa, ca sezonul asta vad ca nu avem sanse. dar in ceea ce priveste fotbalul european de calitate, si am vazut ca se vorbea de spania in special, sunt fan real madrid si vad cam toate meciurile importante ale realului, plus cele ale lui deportivo si real sociedad (urmatoarele doua in clasament). e altceva fratilor, lasand bugetele impresionante si stelele madridului, real sociedad nu era nimic anul trecut, are jucatori normali, fara prea mult renume si totusi au condus liga spaniola pana acum 7 partide cred. asta cu un buget de 10 ori mai mic ca al madridului. si ce fotbal, cum se joaca in general in liga spaniola, ce goluri si rasturnari de situatii (aici evidentiez meciul de acum doua saptamani r.madrid-r.sociedad 2-4). bun, asta a fost, nu va mai plictisesc, daca vrea cineva sa mai vorbeasca despre liga spaniola a carei fana voi ramane forever, va rog.
8)