Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cele mai tari autogoluri
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
blonduman
Cele mai tari autogoluri
coolio
http://www.youtube.com/watch?v=K8Q0oh8OEzw...ted&search=

pe mine asta m-a bucurat cel mai mult...
super_dog
QUOTE(coolio @ 2 May 2007, 21:34) *
http://www.youtube.com/watch?v=K8Q0oh8OEzw...ted&search=

pe mine asta m-a bucurat cel mai mult...

Si pe mine la fel de mult.... bananasmile.gif blacksheep.gif rockets.gif
The Game
Ati vazut autogolul jucatorului de la Dunarea Giurgiu in mecil cu Petrolul din etapa asta din Liga 2? rofl.gif rofl.gif , mai ceva ca tontogolul lui "banelinho" icon_biggrin.gif
cosmin targoviste
locul 1:consacrat,maret,mirific,de vis:El TONTOGOOOOOL DEL Banelinho!
locul 2:un autogol fabulos:ala din meciul dunarea - petrolul
locul 3:ratoi marcheaza cu o super executie in meciul rosenborg - steoaia numa' ca in poarta spurcata.
COSMIN C
Nu l-a nominalizat nimeni, aici, pe Balanel cu executia superba de la Isi? Ma dezamagiti...
The Game
Si banel revine in forța cu un nou hit, Iasi 2008 010.gif
Clau_Goool
Pe mine m-a bucura extrem de mult gafa lu` copiluso lui Silviu Lung, din 2000, la un meci, Dinamo - steoaia 3-2.
Gafa este cea de la golul 1 al lui Dinamo. De asemenea aceasta victorie ne-a adus titlul de campioana !
Raikkonen
Dar de duetul Radu Niculescu-Belodedici nu mai tine nimeni minte?
The Game
Un link ? icon_mrgreen.gif
cosmin targoviste
QUOTE(Raikkonen @ 19 Aug 2008, 17:02) *
Dar de duetul Radu Niculescu-Belodedici nu mai tine nimeni minte?

Parca belodedici a inscris un autogol in Stefan Cel Mare cand am castigat cu 1-0. Nu ma stiu anul.
Florin_Dinamo
In 2001 cu 1 zi inainte de ziua mea se intampla autogolul lui Radu Niculescu. bananasmile.gif bananasmile.gif
Clau_Goool
Si acum The Chosen One, baiatul de aur Frank Sinclair
Enjoy !
Raikkonen
Radu Niculescu a deviat mingea spre poarta si Belodedici a bagat-o in poarta,din pacate au facut prea multe blaturi aia sa mai luam titlul :D.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.