Melpomenus
Aug 29 2004, 06:13 AM
Nu mi-o luati in nume de rau, nu vreau sa indemn pe nimeni la ura sau la manifestari violente, dar am observat ca se vehiculeaza aici, de catre unii forumisti chiar cu perseverenta si vehementa, ideea ca romanii si sirbii sint prieteni istorici, ca, vorba lui Iliescu, Romania are bune relatii, dintre vecini, doar cu Serbia si Marea Neagra, ca Romania a sustinut Yugoslavia in timpul embargoului si multe altele.
Romanii si sirbii nu sint prieteni istorici. Poate doar in mintea lui Dinu, care zice ca are bunic muntenegrean (a nu se confunda Muntenegru cu Serbia). Simplul fapt ca de-a lungul istoriei cele doua popoare nu au avut lupte directe nu le fac direct prietene. Sa fim seriosi: cine stie citi ostasi romani si in ce conditii au participat la batalia de la Kosovopolje, in momentul in care ideea de popor (ca etnie) nici nu exista, lumea fiind unita in principal de religie?
Embargoul a fost spart pentru ca sta in firea politicienilor romani sa tradeze. S-ar fi intimplat la fel daca Romania ar fi fost vecina cu Cuba sau Germania (si acestea ar fi fost in razboi si sub embargou).
Voi ati fost vreodata in Yugoslavia? Stiti ce parere au sirbii despre romani? In mintea lor sintem tigani si inapoiati.
NOTA: Nu vreau sa generalizez. Desi am folosit sintagme de genul "poporul roman" sau "Serbia" ma refer doar la o anumita parte (uneori majoritara).
Am intrat si eu pe forumul lor (www.juznifront.net) si am retinut citeva cuvinte, multe dintre ele neavind nevoie de nici o traducere. Iata-le:
* Ako me secanje ne vara Partizan je poslednje prolece u Evropi docekao te godine kada je ispao od rumunskih cigana.
* prva na JeNeA. 16.9, a u sekuritateji 30.9.
* Nalozili su se ko mladi majmuni tj. ko cigani (mladi majmuni inseamna maimute tinere)
* Ponovo ce biti "alea,alea Sekuritatea"!
* nema veze,prolazimo.Nadam se da ce biti pun stadion i dobro navijanje.Ma proci ce kao Causesku je.em ih u usta ciganska,pardon,rumunska.
* oce nas rumuni u tri pichke materine (pichka e cuvintul ala romanesc care incepe cu p si se termina cu izda, materina e a mamei)
* Opet je*eni rumuni. (asteriscul tine locul lui b, iar jebe e verbul ala care incepe cu f si se termina cu ute)
Sa nu ne imbatam cu apa rece. Cred ca ar fi o buna idee stringerea legaturilor cu suporterii Crvenei Zvezda si o colaborare la Belgrad pentru sustinerea lui Dinamo (mai ales ca ne sint datori, dupa meciul lor cu Olympique Lyonnaise). Oricum, ar fi mult mai multi decit timisorenii care s-ar duce la Belgrad sau la Bucuresti, si mai infocati.
HAI DINAMO!
RedBoy
Aug 29 2004, 01:01 PM
Total de acord cu tine....sta am incercat si eu sa explic in topicul facut de mine in forum - dar intelegete cu unii si cu altii - care cred ca daca suntem vecini trebuie sa ne si iubim si eu am avut din pacate cateva experinte triste in Serbia .... iar cuvantul tigan e la ordinea zilei in legatura cu noi si nu numai.
Cred ca am trebui sa fim mult mai putin generosi
cu altii din toate punctele de vedere iar noi mult mai uniti! Cu groparii va fi un adevarat razboi - iar cei care vor pleca in serbia - isi asuma riscuri f mari. Sa vedem ce o sa mai aibe unii si altii sa spuna dupa ce vor fi incidente la belgrad ( ma astept sa fie chiar f grave) in care mai mult ca sigur ca vom iesi "sifonati"! daca dinu se lauda cu trecutul lui sarbesc asta nu inseamna ca vorbeste in numele tuturor sau ca toti gandim si simtim la fel....asta ce inseamna ca daca eu am sange de grec in mine ( bunicii au fost greci) sunt innebunit dupa grecia? Nu! M am nascut in tara asta o iubesc asa cum este ea, o respect si mai mult sunt si voi fi Caine pana la moarte, indiferent ca jucam cu sarbi sau greci sau mai stiu eu cu cine! Iar pana una alta sarbii acum sunt dusmanii nostrii!
FORZA DINAMO!
Anonymous
Aug 29 2004, 01:55 PM
Eu zic sa nu ne mai "infratim" cu nimeni ... ci doar sa cerem ajutorul celor de la CZ, iar cei de la Steaua Rosie... sa`si plateasca "Datoria" ....
RedBoy
Aug 29 2004, 02:09 PM
Corect 100% - te sustin Andrei!
flaviusO
Aug 29 2004, 03:57 PM
Orice ajutor e bine venit!
SkinHead
Aug 30 2004, 05:07 PM
QUOTE(Melpomenus)
Nu mi-o luati in nume de rau, nu vreau sa indemn pe nimeni la ura sau la manifestari violente, dar am observat ca se vehiculeaza aici, de catre unii forumisti chiar cu perseverenta si vehementa, ideea ca romanii si sirbii sint prieteni istorici, ca, vorba lui Iliescu, Romania are bune relatii, dintre vecini, doar cu Serbia si Marea Neagra, ca Romania a sustinut Yugoslavia in timpul embargoului si multe altele.
Romanii si sirbii nu sint prieteni istorici. Poate doar in mintea lui Dinu, care zice ca are bunic muntenegrean (a nu se confunda Muntenegru cu Serbia). Simplul fapt ca de-a lungul istoriei cele doua popoare nu au avut lupte directe nu le fac direct prietene. Sa fim seriosi: cine stie citi ostasi romani si in ce conditii au participat la batalia de la Kosovopolje, in momentul in care ideea de popor (ca etnie) nici nu exista, lumea fiind unita in principal de religie?
Embargoul a fost spart pentru ca sta in firea politicienilor romani sa tradeze. S-ar fi intimplat la fel daca Romania ar fi fost vecina cu Cuba sau Germania (si acestea ar fi fost in razboi si sub embargou).
Voi ati fost vreodata in Yugoslavia? Stiti ce parere au sirbii despre romani? In mintea lor sintem tigani si inapoiati.
NOTA: Nu vreau sa generalizez. Desi am folosit sintagme de genul "poporul roman" sau "Serbia" ma refer doar la o anumita parte (uneori majoritara).
Am intrat si eu pe forumul lor (www.juznifront.net) si am retinut citeva cuvinte, multe dintre ele neavind nevoie de nici o traducere. Iata-le:
* Ako me secanje ne vara Partizan je poslednje prolece u Evropi docekao te godine kada je ispao od rumunskih cigana.
* Nalozili su se ko mladi majmuni tj. ko cigani (mladi majmuni inseamna maimute tinere)
* nema veze,prolazimo.Nadam se da ce biti pun stadion i dobro navijanje.Ma proci ce kao Causesku je.em ih u usta ciganska,pardon,rumunska.
* oce nas rumuni u tri pichke materine (pichka e cuvintul ala romanesc care incepe cu p si se termina cu izda, materina e a mamei)
* Opet je*eni rumuni. (asteriscul tine locul lui b, iar jebe e verbul ala care incepe cu f si se termina cu ute)
Sa nu ne imbatam cu apa rece. Cred ca ar fi o buna idee stringerea legaturilor cu suporterii Crvenei Zvezda si o colaborare la Belgrad pentru sustinerea lui Dinamo (mai ales ca ne sint datori, dupa meciul lor cu Olympique Lyonnaise). Oricum, ar fi mult mai multi decit timisorenii care s-ar duce la Belgrad sau la Bucuresti, si mai infocati.
HAI DINAMO!
Anonymous
Aug 30 2004, 06:23 PM
QUOTE(Melpomenus)
ai mare dreptate!! cei care vor pleca la belgrad sa fie fff atenti - nu numai la ultrasii partizan dar mai ales la politia sarba, sunt f. brutali si vor voi sa-i razbune pe fanii partizan care au luat-o pe cocoasa la constanta.
am fost de mai multe ori la belgrad si stiu ce spun/scriu!!
singurul lucru comun cu sarbii este ca suntem balcanici - atat!
PS si eu am strabunic muntenegrean...
orthodox
Aug 30 2004, 08:24 PM
1. I am realy sorry that my english is verry bad.
2. I am verry sorry becouse football match between our two teams is reason for some stupid things. Is it realy matter what stupid children talk about Romania and Romanian people.
3. I am orthodox and Romanian people are my friends and brothers. I am Partizan FC supporter, but if Dinamo beat Partizan that will be no reason to hate my friends.
4. I saw some stupid talks on your forum about Serbs. We got many problems in last 50 years (comunism and wars) and some of our young boys are stupid and they dont now nothing about Romania and Serbia friendship. Dont get me wrong, I am proud that I am Serb, but I am proud becouse I am orthodox and this is more important for me.
P.S. Melpomenus, are you from Croatia. Your translate of our words is verry bad and dirty.
qsl111
Aug 31 2004, 04:07 AM
Melpomenus,a fost odata ca niciodata un meci inter - milan.Si au pus suporterii aia ai lui inter un banner,din pacate era scris gresit pe el,trebuia sa scrie ceva de genul:"Melpomenus,esti motivul pentru care Darwin a avut dreptate".Trezeste-te omule!Si cand am folosit sintagme ca inter si milan,nu ma refer la majotitate,doar la tine.Apropos,vad ca ai doar 3 mesaje,nu esti cumva si tu nascut prin banatul ala puturos si ai venit acuma pe forumuri sa ne faci de ras?Macar trebuia sa ai decenta sa te limitezi la asta...
Anonymous
Aug 31 2004, 08:56 AM
cred ca nu ati inteles exact mejaul lui melpomenus...nu e vorba de ura intre popoare, ci de modul si tendinta comportamentala a unui popor vecin! Baiatul asta, orthodox, are si el dreptatea lui caci balcanii si ortodoxia leaga romania de serbia - dar aici se opresc asemanarile si incep deosebirile. au o ura nedisimulata fata de tigani si datorita "presei" minunate pe care o avem a aparut imediat si semnul egalitatii roman=tigan. Cine a fost in belgrad in ocko(?-piata) stie bine! ar mai fi si altele dar aici vorbim de fotbal si nu de altele...
PS la nivel de relatie individuala sarbii sunt superOK...
flaviusO
Aug 31 2004, 10:05 AM
Prea mare tevatura pentru nimic. E doar o dubla cu Partizan pe care o vom castiga si gata. Asta e tot. Inainte de dubla cu Zilina nu s-au vehiculat atatea, oare slovacii nu ne considera tot tigani? Haideti sa-i lasam dreq pe sarbi in pace, sa-i facem varza pe teren si in tribune si gata. Nu ma intereseaza ce parere au ei despre noi pentru ca nu sunt peste noi la nici un capitol. Ce, la Olimpiada au fost peste noi?? NU!!
DomINAMO
Aug 31 2004, 11:57 AM
Voi chiar atat de batuti in cap i-i credeti? Daca ar provoca incidente la ei acasa cu suporterii nostri care vor pleca in belgrad chiar nu s-ar gandi ca or sa vina la noi nu o sa uite prea curand aceasta deplasare ?
RedBoy
Aug 31 2004, 12:05 PM
si crezi ca este o problema atat de mare pentru ei...sa ne provoace la belgrad!? nu cred - din potriva.......mai mult ca sigur ca va iesi urat de tot....si cu politia sarba si cu ei. de aceea avem mare nevoie de cei din Crvenei Zvezda. Oricum chiar daca nu vor face ei nici un pas....fi sigur ca se gasesc destui si de la noi care sa-i provoace!
DomINAMO
Aug 31 2004, 12:12 PM
offffffff si parca i-i si vad pe cei de la steaua rosie cum inainte de meci vor face pe ghizii ne vor arata orasul lor...ne vor apara cu piepturile dezgolite ca niste vasnici bodyguarzi si dupa meci vom face schimb de fulare purtand cu mare mandrie la gat un singur cuvant...steaua...nu conteaza cum e ea...rosie verde galbena
RedBoy
Aug 31 2004, 12:31 PM
ai fost tare DomINAMO ! nu cred insa - sau cel putin sper sa fie alaturi de noi ( in toate privintele) oricum de la vorbe la fapte este un drum destul de lung.....ar fi de rahat rau de tot sa ne treaga vreo teapa sau sa nu isi respecte promisiunile...si chiar nu vreau sa cred asa ceva!
FORZA DINAMO!
RedBoy
Aug 31 2004, 03:53 PM
De curiozitate m am uitat pe forumul DELIJE in limba engleza a celor de la SRB .... in afara de prietenii sarbi declarati de la SRB pe care ii gasiti si pe forumul de aici ( multumuri speciale pt erbelgrade) vad ca lumea nu prea se inghesuie sa ne sustina la belgrad.....trist! dar se pare adevarat. :?
ps Tot pe noi trebuie sa ne bazam - FORZA DINAMO!
Anonymous
Aug 31 2004, 04:02 PM
RedBoy.. nu te grabi ... ai vazut articolul de pe prima pagina.. cel cu "nu v-am uitat" ... sau ceva de genu asta... e un semn bun venit de la sarbi...:P
RedBoy
Aug 31 2004, 04:16 PM
Da Andrei - superb si adevarat articolul respectiv !
dar la fata locului cati crezi ca vor fi? ai auzit care sunt parerile lor in general - intra de curiozitate pe forumul DELIJE in limba engleza - nu neg faptul ca toti suporterii STB stiu ce am facut pt ei dar cel putin acum nu vad printre ei un val de simpatie generala pt Dinamo si nici nu se prea inghesuie sa promita ca vor fi alaturi de noi... oricum ar fi tot repectul si aprecierea pentru cei care ne vor sustine!
ps. m am astept sa fie cu mult mai entuziasti!
Anonymous
Aug 31 2004, 04:21 PM
Nu stiu exact cum sta treaba ... dar ma intreb .. in `98 noi i-am anuntat pe ei ca vom fi acolo..???? Poate ne fac o surpriza :D
RedBoy
Aug 31 2004, 04:38 PM
Da - au stiut,
Surpriza spui hmmmmmmm ma indoiesc - in primul rand au meci in aceeasi zi in rusia cu zenit - aia care nu se vor duce - vor sta sa l vada la TV, la chestia asta se adauga in plus pretul biletului care din cate am auzit e vreo 4-5 euro! si pe care ar trebui sa l plateasca singuri iar unii stramba deja din nas. Iar ca tacamul sa fie complet sa stii ca nu toti simpatizeaza cu Dinamo! nu spun ca le convine Partizan - Doamne fereste! dar am intalnit cativa pe forumul STB care se simt mai degraba atrasi ca sa nu spun altfel de steaua!
Deci - de care surpriza zici ca va fi - Buna sau Rea!
Anonymous
Aug 31 2004, 04:44 PM
QUOTE(RedBoy)
Da - au stiut,
Surpriza spui hmmmmmmm ma indoiesc - in primul rand au meci in aceeasi zi in rusia cu zenit - aia care nu se vor duce - vor sta sa l vada la TV, la chestia asta se adauga in plus pretul biletului care din cate am auzit e vreo 4-5 euro! si pe care ar trebui sa l plateasca singuri iar unii stramba deja din nas. Iar ca tacamul sa fie complet sa stii ca nu toti simpatizeaza cu Dinamo! nu spun ca le convine Partizan - Doamne fereste! dar am intalnit cativa pe forumul STB care se simt mai degraba atrasi ca sa nu spun altfel de steaua!
Deci - de care surpriza zici ca va fi - Buna sau Rea!
Mi sa pare normal ca unii sa simpatizeze acelashi astru .. o stea ... in loc sa venereze ceva mai mare... cum ar fi un soare... Dinamo...
flaviusO
Aug 31 2004, 04:46 PM
Si dupa ce o sa piarda mai vin pe dreq
RedBoy
Aug 31 2004, 04:54 PM
Gluma gluma dar e groasa!!! cine pleaca in belgrad trebuie sa fie superatent - totul pare cu dus si intors........nimeni nu poate sti ce se poate ascunde in spatele declaratiilor de prietenie ale unor - mai mult sau mai putin ultrasi STB!
Gresesc?
SkinHead
Sep 1 2004, 07:29 PM
Grobari Vs (August 31st 2004)
I want to say something to all romanians who has been on this guestbook.Fuck all romanians, fuck dinamo bucharest, and fuck all of you.We want war with your fans, your pussys.Do you remember 1989-90 when you had a civil war who was there to help you with oranges bananas and other things.And what have you gave to us cock, 1999. when nato bombard us your air had been given to them so easily to fly over, and bombard us.You put burrels over the border and light a fire to help nato to better see when they aiming.So fuck you all and dont tell us that your our friends and that shit.And just one more thing:
ALEA ALEA SECURITATEA
ALEA ALEA SECURITATEA
ALEA ALEA SECURITATEA
http://www.grobari1970.org.yu
Sezran
Sep 2 2004, 02:36 PM
cascati ochii bine inainte de a injura pe cineva. skinhead-ul asta e de-al nostru. da... nu... oarecum. ce mai, e de-al nostru. doar a citat o magarie de pe site-ul groparilor (putea sa fie si el mai clar). m-am saturat sa sterg injurii gratuite.
RedBoy
Sep 2 2004, 02:42 PM
ai dreptate dar putea sa fie cu mult mai clar! am ramas cu gura cascata cand am citit mai ales ca si eu stiam la fel ca si tine ca e de al nostru....mai mult il si cunosc :) ( din cartier) si stiu ce ii poate pielea......dar am crezut ca a luat o complet razna sau s a folosit cineva de nick ul lui!
Anonymous
Sep 2 2004, 04:16 PM
@sezran - OK, n-am stiut...chit ca m-am mirat de locatie...
scuze
RedBoy
Sep 8 2004, 02:54 PM
Indiferent daca sarbii sunt prieteni sau nu un lucru este clar Dinamo este mai buna decat partizan, ultrasii dinamovisti sunt mai rai si fanatici decat cei sarbi, avem o traditie impotriva sarbilor pe care trebuie sa o respectam...iar rezultatul este ca DINAMO indiferent de orice va trece de partizan!
FORZA DINAMO!
DomINAMO
Sep 18 2004, 01:13 PM
MUHAHAHAHA Imi poate spune si mie daca a avut loc "SURPRIZA" si a venit vreun suporter al stelei rosii alaturi de noi la acest meci ? Sau vine in seara asta la Surprize Surprize ?
qsl111
Sep 18 2004, 01:37 PM
n-a fost nimeni.crezi ca dupa 0-4 mai aveau chef?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.