Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Imn
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
bergkamp
Salut, cu ceva timp in urma era un imn pe site si nu il mai gasesc. il pot gasi undeva??? help.gif
Max
desigur, suna la nr. 0900900900 si cere imnul.
doggyy86
QUOTE(bergkamp @ 25 Apr 2007, 19:25) *
Salut, cu ceva timp in urma era un imn pe site si nu il mai gasesc. il pot gasi undeva??? help.gif

De ce nu incerci tu pe ODC sau alte variante??Ai sa il gasesti mai mult ca sigur!!
bergkamp
nu il gasesc pe odc....si vroiam sa stiu daca mai este pe undeva pe site..ms oricum
doggyy86
Uite aici http://www.dinamomania.net/mp3.php il gasesti aici!!
gavros
care imn, zi si tu ceva versuri ca sa vad daca il stiu si pe urma poate te ajut
doggyy86
@ GAvros cred ca de imnul lui Stefn Banica JR vorbeste...eu i-am dat un link il poate lua de acolo!! Daca despre ala e vorba!
bergkamp
nu e cel compus de Banica si nu il gasesc acolo....a fost pus pe dinamomania.net in perioada in care s-a filmat si imnul acela cu antena 1.
mihaiul90
Videoclipul cu imnul cantat de jucatori il vrei tu ?
stef 22
gata am rezolvat, i-am trimis eu prin mess....cauta Vama Veche-Mandrii de a fi caine
doggyy86
ok bravo stef22 inca un dinamovist fericit!!
Sezran
QUOTE(stef 22 @ 25 Apr 2007, 20:30) *
gata am rezolvat, i-am trimis eu prin mess....cauta Vama Veche-Mandrii de a fi caine

fi-r-ar al dracului de "mindrii"! oare cind o sa intelegeti ca se scrie cu un singur "i"? (sa nu mai zic de acord, dar ala treaca-mearga. sa zicem ca e o licenta poetica).
beberazvan
HAITA_DINAMO.gif Salut, vreau si eu sloganul "Cei ce sunt dinamovisti", vreau si eu tot cantecul. versurile sau daca aveti mp3 .va rog mult. astept
david_red_dog
MP3 nu stiu daca este. Dar versurile nu le stii? e cel mai frumos cantec din tot PCH-ul si nu il stii? icon_rolleyes.gif
beberazvan
il stiu dar nu tot ...stiu ca e cel mai frumos, dar am cautat mp3 da nu am. oare unde il voi gasi??? cred ca doar daca il inregistrez din galerie..
david_red_dog
Ehe, inregistreaza-l exerseaza-l acolo.Si scrie romaneste ca iti iei dojana. io am avut profesoara si nu am luat. icon_rolleyes.gif
tilvescu
HAITA_DINAMO.gif vreau si eu imnul nou mp3 va rog pe mail tilvescu@yahoo.com
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.