Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Contescu - a ajuns si asta ziarist?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Am vrut de mai mult timp sa-i dedic acestui individ abject un articol, insa am ezitat de fiecare data. Ce si-a permis sa scrie insa dupa jocul Manchester - Dinamo depaseste orice limita. Acest ziarist nu ar merita atentia noastra, insa nu putem rezista la infinit, Contescu calcand sistematic in picioare imaginea clubului nostru, fiind exemplul tipic de jurnalist care scrie la comanda. Dupa ce afirma ca Dinamo a facut de ras fotbalul romanesc ( de parca ar fi fost eliminata de vreo echipa din Albania), Contescu sugereaza ca meciul lui Dinamo de la Cluj este deja "rezolvat'', CFR luandu-si punctele de la Alba Iulia dupa un meci aranjat. De unde stiti toate amanuntele astea domnule Contescu? De ce doar ziarul la care lucrati a suspectat partida Apulum - CFR ca s-ar fi disputat in culise? Chiar nu vedeti ce aberatii debitati? Cum de va permiteti sa-l ironizati pe Cornel Dinu? Cum de va permiteti sa va trageti de sireturi cu domnul Andone? Chiar nu aveti nici o limita? Este un articol mai mult decat tendentios, n-am putut sa cred ca un ziarsit din Romania poate emite atatea aberatii pe centimetru patrat. Va asigur ca nu sunt subiectiv, dovada ca am rezistat destul timp pana sa va dedic acest articol. Sunt tare curios cum vor reactiona colegii dumneavoastra dupa rezultatul dintre Steaua si Zeleznik... Va asigur ca este o infrangere mult mai rusinoasa, insa sunt convins ca nu va veti permite sa atacati in asa hal clubul din Ghencea. Un simplu accident, nu-i asa domnule "ziarist" ?
florin_80
De unde ai tras concluzia ca e ziarist?Doar pentru ca mazgaleste hartia de pomana?Nu,nu e ziarist,e doar un biet scatofag.
StefaN
am citit si eu ceea ce scrie,din greseala !! este un oligofren.....ma mir ca lumea poate sa suporte asa ceva.....oricum dupa parerea dansului dinamo s-a facut de ras , fiind eliminata de marea Manchester United,cea mai bogata si titrata echipa din lume,fiind una dintre cele mai bune la ora actuala dupa parerea mea , iar steaua care sarmanii au luat bataie de la zezlensiad......nu ii stiu nici numele si nu pot sa il pronunt si nici nu ma chinui,dupa ce au luat bataie,nu scrieti nimic,sau ceva de genu ca steaua a jucat bine,dar a fost urmarita de nesansa,accindet !! TREZITZI-VA OLIGOFRENILOR !!
florin_80
Problema e cum poate pamantul sa suporte o asemenea vietate pe suprafata lui.Mascariciul ala nu e la prima abatere,ceea ce ma face sa cred ca el chiar este paranoic.
Anonymous
Ce ma deranjeaza pe mine e ca oficialii clubului nu reactioneaza. Pai daca se scria asa ceva de steaua, faceau aia o gura de tineau scandalul inca doua saptamani....
flaviusO
Oameni buni, urmati-mi sfatul: NU MAI CUMPARATI MAH PRESA!!!!!!!!!!
florin_80
Pai nu a cumparat-o nimeni...era un articol postat pe site.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.