Help - Search - Members - Calendar
Full Version: dennis - stelist cu nasul pseudodinamovist
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
RedBoy
Nu stiu ce parere aveti voi despre el dar este de rahat cum a ajuns "aurolacul' asta la noi. Inca o data borcea sia batut joc de tot ce inseamna cu adevarat "caine pana la moarte" Intrebarea este avem sau nu nevoi de acest dinamost de ocazie? poate el sa ajute cu adevarat pe dinamo? conteaza el ?
ManoWar
Taci in beepu meu din gura. L-ai vazut in ultimele zece minute cu manchester. Tipu isi da sufletu pentru dinamo dat fiind faptul ca ia mai dat o sansa sa joace si sa redevina cineva. Eu zic ca va devenii cel mai valoros mijlocas din lot dupa plecarea lui petre.
florin_80
Am vazut cumva alt meci?Ce dracul a facut serban?Ca era sa mai luam un gol din cauza lui,incercand sa-l dribleze pe Margaritescu?Ca era mingea la 2 m de el si a venit un englez din fundu' gradinii si i-a luat-o de sub nas?A facut ceva deosebit si noi nu stim?Oare dc nu a fost luat in Anglia Cigan,de exemplu,si a fost luat finul lui borcea.Pentru ca nu are contract cu firma samsarilor?
Anonymous
florin_80, nu cred ca a vazut alt meci, dar in alea 10 minute cat a jucat, singura greseala aia a fost, cand s-a ciocnit cu Margaritescu... in rest s-a miscat foarte bine pe banda cu Balan...
Anonymous
In principiu, eu n-as avea nimic impotriva ca Denis sa joace la noi daca ar fi un jucator care sa ne ajute. In fond el joaca pentru cine il plateste.

Problema este daca Denis are valoare. Aici e buba? Eu zic ca n-are si ca nu poate sa duca un meci intreg. Asa 10-20 de minute sa se miste frumos poate. Merita pentru asta 40 000 USD cand Tames este platit 20 000 sau un Mitea era 5000?
dogmatic
De ce va plac stelistii astia nu stiu !? hai ca Danciulescu a facut multe pt. DINAMO ,atat de multe incat eu nu-l mai injur insa nu pot uita & ierta ce mai pupa el tricoul stelei atunci cand marca impotriva noastra ...dar ..hai acum e caine pana la moarte (Pffft)
Dennis asta imi aduc aminte la un meci in St cel mare ,in cupa parca dupa ce a marcat impotriva noastra a vrut sa se duca la peluza spurcatilor ...insa de bucurie a calcat stramb ..si s-a accidentat ...mare dinamovist va fi asta ..va pune suflet .
Anonymous
Denis a fost adus la Dinamo doar ca este finul lui Borcea. Parerea mea este ca n-are valoare. Nu conteaza unde a jucat, conteaza ca n-are valoare.

Adica daca Hagi in 1999 ar fi vrut sa joace la Dinamo nu l-ati fi primit doar ca a jucat la Steaua?

Sa fim seriosi, asa si Tetze Moraru a fost crescut la Steaua si a fost unul dintre cei mai mari portari ai lui Dinamo. Si sa ne aducem aminte cum se lua la bataie cu stelistii in meciurile directe.
flaviusO
Interesanta comparatie cu Moraru. Din cate stiu vedeta ciorilor daniel niculae, atat de adulat de peluza aia plina de oameni care nu stiu sa foloseasca sapunul, este crescut de Dinamo si ... surpriza ... joaca la ciori. De ce?? Eu il sustin pe Dennis Serban, sper doar sa nu dribleze iar poarta, in rest, HAITA, eu unul cred ca are valoare, a fost ani buni la nationala si chiar a marcat cu Iugoslavia daca mai tii minte, cand a marcat si varful Barcaua. Nu e problema de valoare ci de adaptare, faptul ca e finul lui borcea, pe mine, sincer nu ma intereseaza. Vreau doar sa confirme si sper ca o va face
florin_80
Serban e o rapandula,iar cel care a facut a 3-a schimbare pe Old Trafford nu a fost Andone,ci Borcea.Altfel nu-mi explic,cum un jucator care nu a prins nici macar o data lotul de 18 al lui Dinamo a fost bun sa joace cu MU (chiar si numai pentru cateva minute).De unde si-a dat seama Andone de potentialul actual al jucatorului?Cu 3 zile inainte,la meciul cu echipa oitelor,Andone spunea ca inca nu este pregatit fizic,deodata brusc,e bun de joc.Nu e ciudat?Oare dc nu a fost luat Cigan in Anglia?Pentru ca nu are contract cu firma samsarilor?

Dupa parerea mea,acest jucator este terminat.A jucat la Petrolul,nu s-a remarcat cu nimic,dar a devenit bun pentru Dinamo.
red dog forever
Parerea mea e ca prea va grabiti cu comentariile !! LASATI-L SA JOACE !!! Sa vedem dece e instare ! Si dupa aia sa-l injuram !!
Nu -i iau partea , ma doare in cot, dar pe cine vroiati sa bage Andone pe old traford , mai avea alta solutie la mijloc ?? In conditiile in care cu mici exceptii cam la toti le tremurau chilotii si se uitau la englezi ca la zei ?!!! Denis e un jucator cu experienta multa internationala, mai multa ca petre si danciulescu, aveam nevoie pe old traford de un jucator ca el, pacat ca nu a jucat tot meciul.
Anonymous
O sa-l lasam sa joace ca nu facem noi echipa. Problema este ca s-au gasit 40 000 USD pentru Denis dar nu s-au gasit 5000 pentru un Mitea sau un 20 000 sa-i fi marit salariul lui Marica.

Cat despre valoarea lui, eu nu sunt convins ca o are chit ca este constantean de-al meu. L-am vazut in prea multe meciuri la Steaua, prin liga spaniola sau Rapid ca sa imi mai fac iluzii.

Sigur se poate aduce argumentul ca asta este ultimul sau tren si ca va trage tare. Sa traga, sa vedem ce poate....
:shock:
Anonymous
Atata timp cat vom avea conducerea asta ... nu se vor gasi bani pt jucatorii valorosi...dar eu zic .. sa-l lasam sa joace ... si dupa aia mai vedem... eu i-as da nota de trecere pt ce a jucat in 10 minute cu MU
RedBoy
Multe lucruri din pacate merg la Dinamo intr- o directie total gresita - personal nu am nimic cu dennis - este in fond un mercenar ca multi altii - profesional - insa se puteau gasi mijlocasi mult mai buni decat el sau vorba unora de mai sus - mai bine mareau salariul la altii decat sa ii dea lui ! Sunt ffff curios cum o sa reactioneze cand va inscrie si daca cand il vom chema va striga muşeţel Steaua!!! pe pariu ca NU o va face niciodata sau doar va mima!
daca avea valoare cu adevarat o demonstra cat a jucat la petrolul - de ce pt altii nu este bun dar pt noi este? Borcea este un escroc si jumatate si atat timp cat va fi la Dinamo intotdeuna vom avea surprize din cele mai neplacute! din toate punctele de vedere....
Valoarea lui dennis e de 10-15 min in rest salariul merge, borcea il iubeste, andone se supune...viata e frumoasa!
Anonymous
QUOTE(RedBoy)
Valoarea lui dennis e de 10-15 min in rest salariul merge, borcea il iubeste, andone se supune...viata e frumoasa!

Nu si pentru noi... suporterii...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.