QUOTE(Antispring @ 20 Apr 2007, 16:00)

Bai, copile!... Daca mai vorbeste si altul, inseamna ca se ia de voi? Va place asa, sa discutati doar intre voi... Mai ascultati si parerea altora mai prosti si mai urati, ca poate devine mai interesant forumul asta lesinat... si n-aveti nimic de pierdut, desteptaciunea va e recunoscuta si nu vi-o poate lua nimeni.
Vad ca ai percutat. Am lasat eu impresia ca nu ascultam parerea altora ? Parca tu intrasei de curand pe alt topic si spunei ca degeaba ne dam cu parerea noi fraierii, ca baietii buni oricum nu se vor obosi vreodata sa bage in seama ce spunem. Personal chiar nu cred ca esti mai "prost sau mai urat" , doar ca degeaba spui ca noi ne credem mari destepti cand in majoritatea mesajelor bagati placa aia cu "cetateni terminati nu intelegeti fenomenul".
Da, si cred ca a subliniat foarte bine Cai Lun. Nu toti ultrasii sint huligani, doar ca orice cocalar care face vreun gest de "baietie" pe stadion sau in preajma lui se considera ultras (vezi Tuti -lantarul). Si pe urma vine unul ca tine si il "legitimeaza" luandu-i apararea in fata "cetatenilor care nu inteleg" sau a copiilor ca mine