Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Orgolii nejustificate!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
Pages: 1, 2, 3
Sezran
si tuta e studenta. nici mai mult nici mai putin decit la drept (eu cred ca la vreo particulara, exact cum a fost student si jiji).

ce inseamna azi student, paddy? daca ai ceva bani esti student. dai banii de taxa, eventual mai dai bani si ca sa iei examenele (acolo unde merge). unde nu merge ai "credit" si poti sa tirii un examen aproape la infinit. unde scrie ca "student" inseamna ceva deosebit? unde scrie ca baietasul de cartier nu poate sa fie student?
Lolrelaia
QUOTE(Antispring @ 20 Apr 2007, 16:00) *
Sau poate si eu folosesc un ton gresit.. si dau "senzatia de Dumnezeu"... si atunci ar trebui sa incheiem discutia. Nu mai exagera Scufita Rosie, ca nu e dracu' sau lupu' atat de negru. S-ar putea chiar sa ti se para simpatic daca vezi dincolo de blana jecmanita si coltii cariati.

Nici lupu si ni dracu nu mi-ar putea fi simpatici niciodata indiferent ce blana poarta si indiferent de cum stau cu dantura pt ca nu au nimic simpatic in ei.
paddy
Corect ceea ce spui, cind ma gindesc ca, coreanul ala care a omorit 32 de persoane era tot student..
cane loco
offtopic.gif probabil ca studentul corean era cumva drogat sau manipulat mental cel putin asa mi-a facut mie impresia.
Sezran
da, era manipulat de conspiratia sinistra a samintarilor.
paddy
verystrange.gif verystrange.gif cred ca o cauta pe Anca rofl.gif rofl.gif
cpc
Quote:
"Va place sa stati la intrare o juma de ora sa va pipaie jandarmul inainte de a va ocupa locul, atentie, nu in peluza, ci chiar si la 0? Nu vi se pare umilitor sa fiti tratati ca niste potentiali infractori? "

Daca stau bine sa ma gandesc...chiar si cand ma urc in avion sunt tratat ca un infractor...vin cu 2 ore cel putin inainte, ma controleaza, ma dezbraca, ma si ia la intrebari controlorii...si de ce? tot pentru masuri de securitate si ca mai exista minti bolnave in lumea asta.

De ce nu am aplica aceleasi masuri si la stadion? ...in final toti ne dorim mai multa siguranta si din pacate aici am ajuns.
Capirossi
Va place sa stati la intrare o juma de ora sa va pipaie jandarmul inainte de a va ocupa locul ?
Poate unora le si place, d-aia vin pe stadion. Am vazut unii care intra de doua ori.
Lolrelaia
QUOTE(Capirossi @ 20 Apr 2007, 22:19) *
Va place sa stati la intrare o juma de ora sa va pipaie jandarmul inainte de a va ocupa locul ?
Poate unora le si place, d-aia vin pe stadion. Am vazut unii care intra de doua ori.

Pentru cei de genul celora pe care i-ai vazut tu sunt alte locuri mai recomandate cum ar fi "OPERA"!
RED75
QUOTE(Antispring @ 20 Apr 2007, 16:00) *
Bai, copile!... Daca mai vorbeste si altul, inseamna ca se ia de voi? Va place asa, sa discutati doar intre voi... Mai ascultati si parerea altora mai prosti si mai urati, ca poate devine mai interesant forumul asta lesinat... si n-aveti nimic de pierdut, desteptaciunea va e recunoscuta si nu vi-o poate lua nimeni.

Vad ca ai percutat. Am lasat eu impresia ca nu ascultam parerea altora ? Parca tu intrasei de curand pe alt topic si spunei ca degeaba ne dam cu parerea noi fraierii, ca baietii buni oricum nu se vor obosi vreodata sa bage in seama ce spunem. Personal chiar nu cred ca esti mai "prost sau mai urat" , doar ca degeaba spui ca noi ne credem mari destepti cand in majoritatea mesajelor bagati placa aia cu "cetateni terminati nu intelegeti fenomenul".
Da, si cred ca a subliniat foarte bine Cai Lun. Nu toti ultrasii sint huligani, doar ca orice cocalar care face vreun gest de "baietie" pe stadion sau in preajma lui se considera ultras (vezi Tuti -lantarul). Si pe urma vine unul ca tine si il "legitimeaza" luandu-i apararea in fata "cetatenilor care nu inteleg" sau a copiilor ca mine icon_rolleyes.gif
RED75
Am gasit pe Net relatarea unui caz care mi se pare interesant prin perspectiva a ce se discuta pe acest topic.
Il puteti citi aici: In tribuna cu dusmanul
(imi cer scuze ca link-ul duce spre un site din gasca gașca slugilor proaste, dar articolul e doar preluat de ei de prin presa spaniola)

Deci in Spania se poate... Si spaniolii au mereu echipe care fac legea cupele europene. Cum o veni asta ?
Me_Sama
Foarte interesant articolul si buna ideea acestui om. Sincer, eu nu m-as risca in Romania sa fac asa ceva. Aici esti batut si la un meci de liga a 2-a, ce sa mai spunem de un derby?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.