mih
Aug 27 2004, 04:27 PM
Haideti oameni buni sa ne miscam si sa strangem semnaturi pentru a introduce sistemul de alegeri libere bazate pe competenta in cadrul clubului!! Ce dracu' ca ne-am saturat de borcisme!!! Trebuie sa existeo solutie sa scapam de alde borcea!!
mrpitbull
Aug 27 2004, 07:27 PM
Trebuie sa existe o solutzie... dar CARE???
Nu cred ca ne va fii usor sa`l dam jos pe borcica de la dinamo
red dog forever
Aug 28 2004, 05:29 AM
Borcea si badea sunt cancer la dinamo.... Ei trebuie inlaturati urgent, dar cu conditia sa punem altii in loc, mai buni decit ei si mai capabili. Altfel daca ii inlaturam si vin altii la fel de smecheri nu facem nimic.
Din pacate noi nu avem prea multe solutii sa-i inlaturam imediat, doar daca ne ducem la stadion si le interzicem accesul acolo, altfel nu prea vad cum, mai ales ca actuala conducere poate sa fie sustinuta si de un consiliul de administratie securist, corupt si nesimtit.... nu e numic nou ca asa au fost toate consiliile de administratie de la dinamo de dupa revolutie, de-ai la noi nu s-a vrut niciodata performanata.....
Solutii ? Sa facem imediat loby si sa gasim un investitor puternic sa vina la dinamo, cum e tiriac, sau poate sa fie altul, iar acest investitor el insusi , prin puterea banilor si arelatiilor pe care le are sa faca presiune asupra consiliului de administratie , sa-i inlature pe conducerea actuala, si sa preia echipa. Va amintiti cum a venit becali la steaua, cind a facut presiune asupra consilului de administratie si a lui paunescu, si a preluat echipa ??
Anonymous
Aug 28 2004, 01:13 PM
Exista doua variante posibile:
1.Sa plece de la club - cea mai plauzibila 80% dintre fani doresc asta...
2.Sa inceapa sa investeasca in club bani!!! sa nu mai vanda pentru a acoperi gaurile lasate din cumparari de jucatori...etc.
Varianta a doua este foarte putin probabil sa se infaptuiasca.
Prima...dorinta asta, dupa parerea mea, se poate implini.....Cu scandari anti ... peste tot a functionat aceasta metoda... mai ales ca avem galerie mare....eu zic...ca putem sa ne impunem!!!
mrpitbull
Aug 28 2004, 05:48 PM
eu cred ca degeaba o sa scandam la meciuri ... nu cred ca o sa se intample nimik .... borcea o sa plece de la dinamo atunci cand o sa plece si ANdone .. ca nu o sa mai gaseasca un antrenor ca Ando sa`i produca jucatori pe banda si nu o sa mai aive ce sa mai vanda ... poate abia atunci sa plece .. cu toate ca si atunci sunt slabe sanse....parerea mea este ca toti suporteri nu ar mai trebuii sa se duca la meciuri .. pana o sa plece .... poate atunci o sa se faca presiuni asupra lui (din interiorul clubului) ...
flaviusO
Aug 28 2004, 10:44 PM
Pe dreq, un fan adevarat nu poate proceda asa, cum sa nu se mai duca la meciuri. Singura solutie, in opinia mea este sa facem cheta si sa angajam un killer care sa se ocupe de toti, ca s-a umplut paharul si nu se mai poate asa.
p.s: sa salutam prelungirea contractelor de catre Tames si Alistar, sper sa-i urmeze si Vladut!
mrpitbull
Aug 28 2004, 11:06 PM
Interesanta solutzie ai gasit Flavius..... dar cam greu de realizat
ManoWar
Aug 29 2004, 02:34 AM
Ce sa intamplat cu PCH. A refuzat bani de la club? interesant...... Cred ca o sa avem un razboi intre conducere si galerie in curand.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.