Mai scriu iar aici ceea ce am scris si la comentariile la un articol si evident a fost sters :
"Ma cam mira abnegatia administratorilor pt. corectitudinea in ce priveste tinta mesajelor noastre postate la comentarii..
Nu mai poate intra nimeni cu o stire/zvon de ultima ora, comentariile la articole erau pline de viata tocmai datorita faptului ca o mai luau si pe aratura si uitau subiectul.. inainte era ca un chat
acum ar trebui sa intru pe forum si sa vad daca face cineva misto de steaua ( a batut pooli), ceea ce evident nu o sa fac. Pe forum inteleg sa nu te abati de la subiect dar aici... pacat, stricati o admosfera frumoasa. Mai tineti minte cate comentarii s-au postat in zona asta a sit-ului in perioada transferului lui Vranjkovici ? Cred ca peste 1000 in 3 zile. Asta nu cred ca o sa vedem pe forum. E bun forumul dar lasati libertatea la comentarii.
Sper sa citeasca cineva ce am scris pana o sa fie sters acest comentariu ( nu tine de subiectul articolului) "
Probabil ca acum o sa se evite blocatul sit-ului din cauza de prea multi utilizatori...
Acum sa vad cate raspunsuri o sa am in locul asta.