Help - Search - Members - Calendar
Full Version: comentarii la articole
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
dorup
Mai scriu iar aici ceea ce am scris si la comentariile la un articol si evident a fost sters :

"Ma cam mira abnegatia administratorilor pt. corectitudinea in ce priveste tinta mesajelor noastre postate la comentarii..
Nu mai poate intra nimeni cu o stire/zvon de ultima ora, comentariile la articole erau pline de viata tocmai datorita faptului ca o mai luau si pe aratura si uitau subiectul.. inainte era ca un chat
acum ar trebui sa intru pe forum si sa vad daca face cineva misto de steaua ( a batut pooli), ceea ce evident nu o sa fac. Pe forum inteleg sa nu te abati de la subiect dar aici... pacat, stricati o admosfera frumoasa. Mai tineti minte cate comentarii s-au postat in zona asta a sit-ului in perioada transferului lui Vranjkovici ? Cred ca peste 1000 in 3 zile. Asta nu cred ca o sa vedem pe forum. E bun forumul dar lasati libertatea la comentarii.

Sper sa citeasca cineva ce am scris pana o sa fie sters acest comentariu ( nu tine de subiectul articolului) "

Probabil ca acum o sa se evite blocatul sit-ului din cauza de prea multi utilizatori...
Acum sa vad cate raspunsuri o sa am in locul asta.
red_dog_rahova
ca sa-l citez pe paddy....ce faci aici singur bre???????? cine te-a suparat????
paddy
Nici daca murea borcea nu se scriau 1 000 de mesaje icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif banuiesc ca au fost si citiva olteni nefericiti care au scris de mama focului la comentarii.....
Pina acum ai doua raspunsuri, sper ca esti multumit...
cpc
Mi se pare normal ca ne-am disciplinat in ultimul timp si scriem la "subiect"...pai numai daca ne uitam la imaginea de mai sus...cu militia in actiune si cum se misca bastonul ala....ce mai putem face????

icon_rolleyes.gif

...si uite ca se fac 3 raspunsuri....
Cai Lun
4
RED75
Mi se pare mie sau sunteti cam off-topic ! In frunte cu Cai Lun verystrange.gif
rednorth
Mie mi se pare ca Dorup are dreptate, cum noi postam mai mult pe forum, asa aveai si ei universul lor la comentarii.
Bafta celor care decid...
Sezran
"noi" si "ei". adica doua dinamomanii. eu zic sa rupem situl in doua cu totul. sa aiba fiecare "parte" situl ei si sa fie toti fericiti.
rednorth
Din pacate a fost ca un fel de selectie naturala, pe care nimeni nu si-a propus-o ;
cei care postau de zeci de ori la comentarii, nu au nici un post pe forum, si invers.
Cai Lun
Pai ce ar fi sa nu mai existe comentarii?

Cat ma priveste, nu sunt absurd. Daca e ceva de spus, poate fi spus la comentarii, chit ca e off topic. Dar nu intra pe un articol privitor la o declaratie a lui Marcel Popescu sa it ibagi tu strumeleacul invartosat prin mustata lui si nu incepe sa injuri steaua la un articol privitor la amicalul de la campina, ca e clar ca vei fi traznit.

De asemenea, asta cu titlu personal, eu unul, cand vad link cu gsp am o oarecare pata pe creier care mi se activeaza. Deci NU SUPORT. E oricum si o lipsa de fair play sa dai link catre un site concurent. Desi gsp numai concurent nu se poate numi.

"Politie" in adevaratul sens oricum nu se face...
Sezran
ar fi foarte bine sa nu existe acele "comentarii" pentru ca majoritatea nu sint comentarii. sint orice altceva, de la lansarea de zvonuri, la injuraturi, impunsaturi si certuri in toata regula intre 2-3 indivizi, injuraturi la adresa rivalilor, articole copiate din ziare (chit ca in coloana din stinga, la revista presei, se regaseste deja articolul respectiv), "comentarii" scrise la 4-5 articole consecutive (ca au mai multa greutate asa), la ... orice. un talmes balmes fara cap si fara coada. sa nu mai zic de "limba română-pidgin" in care sint scrise, ca uneori trebuie sa citesti de mai multe ori, sa faci variante si sa alegi care dintre variante ar putea fi cea dorita de autor. uneori parca as fi in "copiii capitanului grant".
atunci cind apare o discutie serioasa, ea se muta de la un articol la altul, pe masura ce apar articole noi. cine citeste comentariile unui articol nu intelege nimic, trebuie sa mai citeasca in urma citeva. iar peste o zi discutia a disparut cu totul. ori se ia de la capat ori e uitata, desi tema ei ramine in actualitate.
de fapt nici nu prea sint articole acolo. stiri, anunturi. rareori articole. mai degraba sint articole cele din coloana din dreapta, dar acolo nu se baga nimeni sa comenteze. asta insa e alta problema.

completare: pentru ca s-a pomenit de chat, s-a facut la un moment dat si un chat. accesibil prin browser sau client mirc. cineva se ocupa de el. aiurea, a interesat pe cineva? NU. e mult mai interesant sa iti bati joc la "comentariile" unui articol.
Sezran
QUOTE(dorup @ 18 Apr 2007, 23:10) *
Acum sa vad cate raspunsuri o sa am in locul asta.

si eu vreau sa vad pe citi dintre voi ii intereseaza ca se munceste pentru a intretine situl asta iar unii mai dau si bani din buzunar, ca sa aveti voi unde comenta. nu intereseaza pe nimeni, nu? duca-se dracului situl, facem ce vrem. il facem varza, sa arate a prosport si mai avem si pretentii (dinamomania, faceti aia; dinamomania faceti ailalata; nu-mi merge aia; sa se rezolve nu stiu ce; stati pe aproape si suspendati accesul oilor; aseara nu a mers; ieri s-a intrat foarte greu etc.).
COSMIN C
Zilele trecute "tipa" cineva ca se sterg mesaje interesante...
Avea dreptate omul, e plin de mesaje interesante, ca asta de ex:"cocolino :: 19.04.2007 / 11:32 :: ip: înregistrat
ba vreu si eu maneaua aia cu borcea care o aveti? " blowup.gif
rednorth
Asta cu maneaua, l-as baga "la cel mai prost comentariu".
In cazul in care vor fi scoase comentariile, nu mai vad rostul postarii articolelor pe prima pagina.Totul ar arata ca pagina unui ziar;citesti dar nu poti comunica sau scrie adnoatari pe pagina ziarului;citesti si arunci .
Daca poti scrie, cu siguranta vei reveni.
Cred ca rolul comentariilor este tocmai acela de a intra mai usor si mai rapid in contact cu ceilalti;daca modul in care o faci, depaseste bunul simt , atunci nu "comments-urile" sunt cauza;nesimtitii subzista oricarei forme de organizare sociala, si oricarui cadru organizat.
Daca se vrea un trafic bun al site-ului, pastrarea comentariilor ar fi binevenita, daca se vrea ceva mai diferit de ce exista pe piata, atunci pastrati doar forumul, care este mai usor cenzurabil.
dudu1961
Eu am intrat si colo si colo care e problema ca tot nu am inteles ,e interzis sa intrii la articole sa comentezi cu ceilalti de acolo ?
dorup
QUOTE(paddy @ 18 Apr 2007, 23:36) *
Nici daca murea borcea nu se scriau 1 000 de mesaje icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif banuiesc ca au fost si citiva olteni nefericiti care au scris de mama focului la comentarii.....
Pina acum ai doua raspunsuri, sper ca esti multumit...

Ba sa stii ca au fost.. si hai nu in 3 zile ci poate in 4. Ai uitat ce isterie a fost atunci, vine Vranjcovici, ba nu vine, ba vine, vine atacantul, care e ala, nu e bun ala, ba e bun, etc, nu cred ca ai uitat asa de repede. Intram de cateva ori p zi sa mai aflu noutati.

Daca intru pe comentriile la articole le derulez de sus in jos ( citindu-le, evident) si asa sunt la curent cu ultimele noutati si iau pulsul starii de spirit a suporterilor. Daca intru pe forum citesc doar ultimele 2 pagini, deci imi scapa multe... Tehnic e mai greoi, ar trebui sa incarc o gramada de pagini. Avantajul postarilor pe forum e ca aceste poatari raman pt. mult timp. Dar comentariile au farmecul lor, sunt mai spontane si mai la cald, plus ca sunt mai usor de accesat.

Tot respectul pt. administratori, inteleg ca e o munca laborioasa dar nu cred ca ar prefera sa aiba 5 vizitatori disciplinati pe zi si sa nu mai aibe probleme cu postarile si blocajele./ Va urez munca usoara si sa ne intelegeti si pe noi care vrem sa comunicam mai rapid, nu toti avem inclinatii catre postari pe forum. In afara de forumul asta nu cred ca am mai postat pe alt forum. Eu intru aici pt. Dinamo, nu pt. a naviga pe forum, voi ( administratorii) ar trebui sa fiti ca niste arbitri buni, adica sa nu stie nimeni de voi, doar treaba sa mearga. Evident, trebuiesc luate masuri la sange impotriva limbajului nepotrivit, jignirilor.
Sezran
QUOTE(dorup @ 19 Apr 2007, 21:04) *
voi ( administratorii) ar trebui sa fiti ca niste arbitri buni, adica sa nu stie nimeni de voi, doar treaba sa mearga.

adica pe romaneste, dispareti de aici, voi nu aveti voie sa va dati cu parerea, voi trebuie doar sa munciti pentru noi. multumesc. cred ca o sa fac exact invers.
dorup
QUOTE(Sezran @ 19 Apr 2007, 21:51) *
adica pe romaneste, dispareti de aici, voi nu aveti voie sa va dati cu parerea, voi trebuie doar sa munciti pentru noi. multumesc. cred ca o sa fac exact invers.

Cred ca am fost inteles gresit, nu am vrut sa jignesc pe nimeni, daca asta ai inteles tu e treaba ta, faci cum vrei si ce crezi, eu pot sa iau ban oricand si asa scapi de mine.
Cum am mai zis, tot respectul pt. ce faceti. Mentionand inca o data ca apreciez munca voastra, puteti sa-mi inchideti topicul, m-am lamurit, imi pare rau ca l-am deschis, se pare ca eu sunt unul din putinii care o luam pe aratura si postam aiurea la comentarii.
paddy
Daca o tii in ritmul asta, ajungi cit de curind la 1 000 de mesaje verystrange.gif verystrange.gif
bianco_rossa
bai frate.....daca tot crezi ca ai ceva de spus interesant poti sa spui si prin posturi....dar cum tu cu mainile tale ai scris ca..."nu toti avem inclinatii catre postari pe forum"...nu inteleg de ce te mai complici??
sa'mi spui si mie ce noutati afli de la comentariile alea....sau care a fost atmosfera la un meci....sau unde e Dinamo iubita...sau rezolvari propuse la unele probleme care apar pe la club....etc

ori esti barometru de opinie publica intre comentarii si postari?
RED75
QUOTE(rednorth @ 19 Apr 2007, 0:30) *
Din pacate a fost ca un fel de selectie naturala, pe care nimeni nu si-a propus-o ;
cei care postau de zeci de ori la comentarii, nu au nici un post pe forum, si invers.

Rednorth a descris foarte bine situatia.
Eu intru rar la comentarii, dar mi s-a intamplat uneori sa aflu si lucruri interesante de pe acolo. E adevarat ca mai apar si dezinformari si ca prin presa, daca mai tin bine minte au fost citate odata niste comentarii "selectate". Nu cred totusi ca ar trebui sa se renunte la ele. Eventual, daca ar fi posibil, s-ar putea redirectiona toate comentariile la un articol catre un topic pe forum dedicat articolului respectiv. Dar probabil cei care aleg sa posteze mai mult la comentarii nu vor avea acelasi "feeling"....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.