FarfelkugeL
Aug 15 2007, 12:56 PM
Numărul suporterilor dinamoviști răniți în incidente la Roma, înaintea partidei dintre Lazio și Dinamo București, din prima manșă a turului III preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, a ajuns la cinci.
Din cei cinci fani înjunghiați, cel mai grav rănit are 33 de ani și este internat la spitalul Santo Spirito, cu un diagnostic de rană la șold, un alt suporter '(28 ani) fiind internat în același loc, rănit la picior.
Alți trei suporteri ai lui Dinamo au fost duși la policlinica Gemelli: un bărbat de 38 de ani și unul de 16 au fost externați, în timp ce al treilea este încă ținut sub observație de către medici, informează dinamomania.net.
Conform liderului galeriei dinamoviste, Elias Bucurică, suporterii dinamoviști înjunghiați la Roma nu faceau parte din grupul plecat organizat din tara, ci erau români stabiliți în Italia.
"Nu sunt români plecați din țară pentru meciul cu Lazio. Nu au făcut parte din grupul nostru. Sunt români stabiliți acolo. Era un grup de români stabiliți în Italia care au venit la meci. Am înțeles că totul s-a petrecut în oraș. Doi au venit la stadion și ne-au spus că trei prieteni de-ai lor au fost înjunghiați în oraș și au fost duși la spital. Am vorbit cu niște băieți care au rămas și astăzi în Italia și am înțeles de la ei că într-adevăr ar fi fost bătuți 3 sau 5 români. Mai multe nu știu.", a spus liderul galeriei de la Peluza Cătălin Hîldan, Elias Bucurică.
Macaronari nenorociti! LA PUSCARIE!
FarfelkugeL
Nov 9 2007, 11:32 AM
INCREDIBIL!!!!!!!!!!
Trei suporteri ai echipei Poli Stiinta Timisoara au fost deferiti justitiei - 06/11/2007Sursa : Presa Romana
Trei suporteri ai echipei Poli Stiinta Timisoara au fost deferiti justitiei, deoarece au aprins faclii pe stadionul Dan Paltinisanu, la meciul cu Steaua Bucuresti, castigat de timisoreni cu scorul de 2-0, in etapa a XIV-a a Ligii I.
Potrivit unui comunicat al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara, dupa meciul Poli Timisoara - Steaua au fost identificate in urma inregistrarilor video si a fotografiilor trei persoane, Andrei Marius B. (20 ani), Vlad B. (23 ani) si Ionel Bogdan T. (18 ani), care au folosit mai multe dispozitive tip faclie în peluza galeriei Poli, pe care le introdusesera pe stadion cu mult timp inainte de inceperea partidei.
Pentru faptele lor, celor trei tineri li s-au întocmit actele premergatoare infractiunii de introducere în locurile destinate desfasurarii adunarilor publice de materiale incendiare, fapta sanctionata de Legea 61/1991 republicata. Dosarele vor fi înaintate Parchetului de pe langă Judecatoria Timisoara.

Pentru o torta li se face DOSAR PENAL. Practic viata lor se cam duce pe apa sambetei!!!
TRATATI MAI RAU DECAT INFRACTORII!!!
COSMIN C
Nov 9 2007, 12:50 PM
"Pentru faptele lor, celor trei tineri li s-au întocmit actele premergatoare infractiunii de introducere în locurile destinate desfasurarii adunarilor publice de materiale incendiare, fapta sanctionata de Legea 61/1991 republicata. Dosarele vor fi înaintate Parchetului de pe langă Judecatoria Timisoara. "
Chestia asta e din comunicat sau sunt vorbele celui care face stirea?
Legea 61/91 republicata vorbeste de contraventii si cred ca fapta lor se incadreaza la art 2, "Constituie contraventie savarsirea oricaruia dintre urmatoarele fapte....", al. 13 " nerespectarea masurilor de ordine sau a regulilor stabilite pentru buna desfasurare a manifestarilor cultural sportive".
Sanctiunea prevazuta de lege in acest caz este "inchisoare contraventionala de la o luna la 6 luni sau cu amenda ...."
Iar in 2003 daca nu ma insel inchisoarea contraventionala a fost inlocuita cu munca in folosul societatii.
Deci nu e penal.
Nu bag mana in foc pentru ce spun, astept juristii sa ma lamureasca.
bigbobo
Nov 9 2007, 01:03 PM
Sa-i ia naiba cu legislatia lor cu tot...In tara asta totul merge anapoda...
The Game
Nov 9 2007, 01:55 PM
țara asta e o gluma proasta, un "misto" adresat societații ...
red_dogvitan
Nov 9 2007, 04:25 PM
Doar in Romania se intampla asta tara tuturor posibilitatilor......
COSMIN C
Nov 10 2007, 04:00 PM
Mda, se intampla ce? Ca asta nu e un topic sa vorbim la general despre ce se intampla in Romania. Degeaba vorbim despre cum se respecta sau nu legile, daca nu facem nici cel mai mic efort sa le cunoastem. Nici schimbarea lor nu avem dreptul s-o cerem daca nici macar nu stim ce prevad. E usor sa inflamezi spiritele aruncand cateva vorbe catre oameni care n-au habar despre ce e vorba in propozitie.
The Game
Nov 10 2007, 09:12 PM
Pai tocmai datorita țarii in care traim nu ne sunt respectate drepturile Cosmin.
matador
Nov 10 2007, 09:24 PM
sunt de acord cu legea lui mitica, at vazut vreodata torte in Anglia,unde sa recunoastem e cea mai frumoasa atmosfera.Principiile societatii reprezinta garantarea unor drepturi prin ingradirea altora.Va suparati degeaba,si vorba lui cosmin puneti mana pe lege si lecturati.(asta daca tot protestati)
COSMIN C
Nov 10 2007, 11:18 PM
QUOTE(The Game @ 10 Nov 2007, 21:12)

Pai tocmai datorita țarii in care traim nu ne sunt respectate drepturile Cosmin.
Te referi la dreptul de a arunca torte? Ca despre asta era vorba.
Cai Lun
Nov 10 2007, 11:28 PM
In Anglia nu e cea mai frumoas atmosfera.
FarfelkugeL
Nov 16 2007, 01:30 PM
QUOTE(matador @ 10 Nov 2007, 21:24)

sunt de acord cu legea lui mitica, at vazut vreodata torte in Anglia,unde sa recunoastem e cea mai frumoasa atmosfera.Principiile societatii reprezinta garantarea unor drepturi prin ingradirea altora.Va suparati degeaba,si vorba lui cosmin puneti mana pe lege si lecturati.(asta daca tot protestati)
Nici nu vor exista pentru ca ei majoritatea sunt huligani. Nici nu vor exista pentru ca ei vin la meci si mananca sandwichuri.
Nu degeaba se plangea Ferguson acum ceva timp ca in deplasare suporterii lor canta mult mai tare decat acasa. Tu unul esti irecuperabil. La fel si altii. Ma enervez degeaba.
MUTA-TE IN ANGLIA.
Leaveyou
Nov 16 2007, 02:36 PM
Eu un singur lucru nu înțeleg. Hai, poate două.
1. Dacă s-a dat interzis prin lege la torțe, de ce le mai aruncă ?
2. Dacă nu arunci torța aia se pune ?
Cai Lun
Nov 16 2007, 03:18 PM
Da, pt .ca n-ai voie cu torte in incinta stadionului, pe durata meciurilor... nici cu petarde, confeti, steaguri, banere, brichete, sticle de plastic, monede, baterii, CD-uri... mi-a mai scapat ceva? La haine nu stiu sigur cum sta treaba...

Pe mine un dobitoc de jandarm nu vroia sa ma lase cu cd-playerul. Cica ce ai acolo? ii arat.. desfa-l... il desfac si vede in interrior... CD-ul... aaaaaaaaaaaa, nu,nu, nu....

Baaaaaaaaaaaaa, ati mancat cuie?! Cum sa arunc cu asa ceva spre teren?!
Puii mei, s-au dat in spate cand am apasat pe buton si s-a desfacut capacul de la CD-player!... daca strigam odata POC! aduceau scutierii!...

Numa' asemenea specimene sunt in stare sa aplice asemenea legi....
Leaveyou
Nov 16 2007, 03:29 PM
Atunci de ce insisită cu torțele dacă sunt interzise ? Indiferent cum este legea, ea legea, este lege. Nu mi se pare normal. Deci se știe că este interzis, dar totuși intru cu ea și după aia mă întreb sau mă plâng că "mi-au distrus viața".
Cai Lun
Nov 16 2007, 03:32 PM
Tipicarule, tu ala care nu ai bravat niciodata si nu ai vrut sa te dai cocos in fata colegilor, prietenilor, gagicilor, rivalilor, care nu ai fost niciodata rebelul familiei, razvratitul societatii, revolutinoar eminent si... etc.
Capirossi
Nov 16 2007, 03:35 PM
Ca intra cu torte pe stadion desi e interzis, e una, ca le aprind pe stadion desi e interzis, e alta... dar de ce le arunca pe teren si nu in peluza, intre primul rand si gard, unde e loc gol ?
FarfelkugeL
Nov 16 2007, 04:09 PM
Leaveyou: NOUA NI NU SE PARE NORMALA LEGEA AIA TAMPITA. Si faza cu tortele o fac toti in tara (asta in caz ca nu ai observat), toti incearca sa dea cat mai multe torte la cat mai multe meciuri... macar sa ne suspende pe toti!
Teoretic au fost aruncate IN teren insa practic mai exista si pista de atletism... deci AU FOST ARUNCATE PE PISTA!
Ashtray
Nov 16 2007, 04:17 PM
QUOTE(Cai Lun @ 16 Nov 2007, 15:32)

Tipicarule, tu ala care nu ai bravat niciodata si nu ai vrut sa te dai cocos in fata colegilor, prietenilor, gagicilor, rivalilor, care nu ai fost niciodata rebelul familiei, razvratitul societatii, revolutinoar eminent si... etc.

Asta vrea sa fie un misto la adresa ultrasilor

?
Capirossi
Nov 22 2007, 05:12 PM
" Potrivit bazei de date a Jandarmeriei Române, în care figurează aproximativ 2000 de persoane, steliștii sînt cei mai violenți suporteri, galeria stelei fiind implicată de cele mai multe ori în incidente pe stadioane sau în apropierea lor.
Potrivit Jandarmeriei, 214 membri ai galeriei steliste figurează în baza de date, locul doi fiind ocupat de suporterii olteni, iar pe locul trei rapidiștii (150).
Suporterii echipei din Ștefan cel Mare sunt pe locul 4 în datele menționate, aproape 120 de susținători dinamoviști fiind în atenția forțelor de ordine. De asemenea, galeriile poli Timișoara și farul Constanța au cîte 90 de suporteri în atenția jandarmilor. Singura echipă care evoluează în Liga I și ai cărei suporteri nu se regăsesc pe listele Jandarmeriei este Dacia Mioveni. Anul acesta, spun jandarmii, și suporterii Gloriei Bistrița au fost liniștiți.
Baza de date a Jandarmeriei cuprinde aproape 2000 de persoane cu vîrste cuprinse între 14 și 50 de ani.Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției Române, căpitan Marius Teodorescu, a declarat că datele suporterilor considerați ca fiind violenți sunt cunoscute la nivel internațional, astfel că ei sunt monitorizați și atunci cînd se deplasează pentru meciurile echipei favorite în străinătate. " NewsIn
Stam rau, am decazut total. Nici aici nu suntem pe podium.
COSMIN C
Nov 23 2007, 11:20 AM
QUOTE(mihaiul90 @ 23 Nov 2007, 11:07)

Ma care e problema voastra cu tortele ? Daca nu va plac va invit sa vizionati partide de pe vremea lui nea Nicu cand toata lumea statea jos si la sfarsit aplauda... Tortele alea au facut o atmosfera excelenta, daca la nivelul terenului nu i-am putut invinge, macar din punct de vedere al galeriei am mictionat pe ei.
Tu la cate meciuri ai fost pe stadion pe vremea aia de stii ca "toata lumea statea jos si la sfarsit aplauda... "?
Vorbiti ca sa vorbiti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.