Anonymous
Mar 11 2003, 01:31 AM
Asteptam de la toti fanii pareri despre meciul de simbata si despre ce se intimpla la Dinamo!!!!!
Este evident ca ceva nu e in regula!
Si trebuie facute cit mai urgent schimbari majore!
Sezran
Mar 11 2003, 08:34 AM
se intimpla ce s-a intimplat mereu in ultimii 13 ani: BANUL. tot felul de neaveniti sint mari si tari la dinamo si umbla doar dupa ban. daca s-ar putea sa ia citeva milioane ar vinde si locul lui dinamo in divizia a. din pacate "taria" lor e destul de mica si asa s-a ajuns la bisericute care se bat intre ele (de genul netoiu+cohn vs dinamo). uneori imi pare rau ca nu avem un presedinte/patron care sa taie si sa spinzure, in interesul lui dinamo (gen copos sau gigi becali). restul sa fie mici, mici si fara putere. bunastarea lor sa depinda direct de rezultatele din teren.
Anonymous
Mar 11 2003, 10:50 AM
Noi sa putem face ceva? Am putut face ceva in ultimii ani? Degeaba ne-am batut gura si ne-am si certat (nu eu personal) cu jucatorii nostri, suntem degeaba. Cred ca singurul mod in care ar vedea cat de mult contam ar fi sa nu mai mergem la meciuri o perioada. Sa vada cum e sa nu ai suporteri. Dar noi suntem prea inimosi si nu o sa facem asta niciodata.
Cel mai sigur mod de a se rezolva treburile ar fi sa se dea totul pe fata. Sa se vada clar cine face si ce face!
Borcea, Netoiu, Badea, Cohn nu au ce cauta la echipa asta! Doar banii ii fac "dinamovisti". Daca le-ar pica in mana altceva s-ar duce de la noi.
Cred ca Becali are mare dreptate si stie mult mai multe decat multi!
LUCESCU, intoarce-te la noi!
rux
Mar 11 2003, 10:28 PM
.....in fine....eu una nu mai comentez...meciul cu Astra a fost pur si simplu penibil....o echipa de maidan ar fi jucat in mod sigur mai bine....Se pare ca meciul "prost" s-ar datora si intentiei unor jucatosri dinamovisti de a-l schimba pe Dinu....Complot sau incompetenta? Voi ce credeti?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.