Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Hei baieti am o intrebare
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
red dog forever
Hei baietii, ciini mei webmasteri, sezran,florin, radu, am un pic nevoie de ajutor: daca m-am inregistrat pe forum si vreau sa-mi schimb numele de utilizator fara sa ma inregistrez din nou, cum fac? Ca se pare ca nu poti sa-ti schimbi numele de utilizator odata ce te-ai inregistrat. Dar daca nu se poate, cum fac sa-mi anulez inregistrarea veche si sa ma inregistrez din nou? Ma ajutati voi, va rog ? Multumesc. Va intreb pentru ca nu gasesc rezolvare la FAQ
Anonymous
Sa-mi zici numele de utilizator nou si ma ocup eu...
red dog forever
Adrian numele de utilizator pe care l-as dori e "red dog forever" fara ny la sfirsit . Parola ramane neschimbata. Multumesc mult .
flaviusO
Super surpriza cu meciul de pe Da Luz. Ce surpize ne mai pregatiti? O sugestie daca puteti face rost de meciul steaua-Dinamo 0-1 din cupa va rog sa-l puneti nu conteaza cat poate sa aiba si 100 MB...
flaviusO
Stiu ca a fost un 7-0 in "cupa ligii" pentru Dinamo cu steaua, pe cand juca Marius Niculae la noi. Daca l-ati pune pe site v-as fi foarte recunoscator :)
neloo
si videoclipu asta "Don Baxter - Inger pt o zi" icon_cry.gif
Anonymous
Cred ca ultimele 4 mesaje ar trebui sa fie in alta parte. Deschideti alt subiect tot in "Suport". O sa va raspunda Disco, el se ocupa de video.
flaviusO
Scuze
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.