COSMIN C
Apr 12 2007, 04:05 PM
Daniel Oprita a semnat astazi cu Dinamo un contract pe 4 ani.
Hatzu
Apr 12 2007, 04:16 PM
Hmmm. luam rebuturile lui steaua... sper totusi ca Rednic stie ce face si de ce l-a luat... Pana acum a avut iinspiratie buna.
anmini
Apr 12 2007, 04:18 PM
lasa, ca pana acum, fostii stelisti si-au facut treaba exact cand a trebuit. sa nu mai vorbim de Catalin Munteanu, care ne-a scos de foarte multe ori.
eu sper sa faca treaba si sa joace. pana la urma sunt jucatori profesionisti.
red_dog77
Apr 12 2007, 04:21 PM
Hai sa fim seriosi. Asta nu prea e fotbalist in comparatie cu Munteanu.
anmini
Apr 12 2007, 04:25 PM
ma gandeam mai mult la faza ca ar trebui sa vedem ce si daca joaca, sa nu incepem cu el cum am facut cu Danciulescu...
red_dog77
Apr 12 2007, 04:28 PM
PROSPORT
"Turcu confirmă, Oprița neagă
Acționarul dinamovist Vasile Turcu, a declarat că mijlocașul stelist Daniel Oprița a semnat pentru gruparea din Ștefan cel Mare, iar transferul a fost înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), însă jucătorul neagă acest lucru.
"Acum sărbătorim perfectarea transferului lui Daniel Oprița. Am înregistrat acest transfer la LPF. Este o mare lovitură pentru că Oprița este un jucător foarte bun, de care Dinamo avea nevoie. Domnul Profesor și l-a dorit foarte mult pe Oprița", a spus Turcu.
Însă mijlocașul stelist afirmă că nu a semnat cu Dinamo, dar admite că a discutat cu oficiali ai clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare. "Nu este adevărat! Am discutat ceva, au fost niște discuții, dar... Aștept să mă fac bine. Nu semnez deocamdată. De ce au spus cei de la Dinamo că am semnat? Poate mă doresc foarte mult. Nu știu, au zis și ei așa. Credeți-mă, eu știu mai bine!", a spus fotbalistul."
Eu sper sa nu fi semnat. Nu prea avem nevoie de un atacant care nu marcheaza. Cat despre faza cu asteptatul, pana nu marcheaza impotriva oitelor nu cred ca va fi bine primit.
reddog85
Apr 12 2007, 04:30 PM
Pai si de cate ori credeti ca o sa ne iasa fratilor mutarile astea, a iesit cu Danciu , cu Munteanu, cu Denis, acum sa iasa si cu Oprita?! Cred ca visam ... dupa parerea mea omu asta e jucator pt echipele de jumatatea clasamentului. Dar sper sa ma insel...
djmihaitza
Apr 12 2007, 04:30 PM
Subscriu la ce a scris anmini.
Comentam si criticam inainte de a-l vedea la treaba. Asa am facut si cu Dennis Serban, Catalin Munteanu, (as putea sa-l adaug aici si pe Tibi Curt) ca sa nu mai vorbesc de Danciu....
Eu stiu vreo cativa amici zdelisti care-si musca pumnii de ciuda in acest moment. Si vor blestema si mai tare cand Oprita va da gol impotriva zdelei.
red_dog77
Apr 12 2007, 04:32 PM
Urmeaza baciu si lovin????
redbebe for ever
Apr 12 2007, 04:32 PM
Oita asta mai lipsea de la noi!!!in atac stam destul de bine!!si baietii au demonstrat si la meciu cu spurcatii...nu aveam nevoie de petarda asta!!dar poate e totusi o gluma proasta,dar totusi a trecut 1 aprilie
divisor
Apr 12 2007, 04:36 PM
De acum e la Dinamo si trebuie sa-l tratam ca atare. Parca vad ca in urmatorul meci cu spurky va da un gol
Dar si-a revenit din accidentare? Vine numai din vara?
Venirea lui Oprita inseamna si slabirea oilor...
Hai Dinamo!
razvan_fcd
biancap78
Sa asteptam si sa vedem...Nu sunt deacord cu venirea lui dar hai treaca mearga pentru ca nu ma intreaba nimeni nu aduc eu jucatorii atata sper sa-si faca treaba...
anmini
QUOTE(red_dog77 @ 12 Apr 2007, 17:32)

Urmeaza baciu si lovin????

luam tot clubul, exceptandu-i pe mimi si mirela....
haide, n-o mai dati in caterinca, sa-l lasam sa joace si om vedea dupa. si spun asta pentru ca nu pot uita cum au facut unii cu Danciu, cand a venit la noi. Si unele faze chiar le-am trait pe viu, la un meci la Brasov, 4-3 pt noi, dupa executarea si transformarea penalty-ului l-au facut unii albie de porci...nu mi se pare normal, atata vreme cat isi face datoria si joaca. Daca si cu Oprita incepem asa........vai de capul nostru.
mihaiul90
Apr 12 2007, 04:37 PM
QUOTE(djmihaitza @ 12 Apr 2007, 17:30)

Subscriu la ce a scris anmini.
Comentam si criticam inainte de a-l vedea la treaba. Asa am facut si cu Dennis Serban, Catalin Munteanu, (as putea sa-l adaug aici si pe Tibi Curt) ca sa nu mai vorbesc de Danciu....
Eu stiu vreo cativa amici zdelisti care-si musca pumnii de ciuda in acest moment. Si vor blestema si mai tare cand Oprita va da gol impotriva zdelei.
Tibi Curt ? Hmm a jucat la Dinamo ?

Eu nu-mi aduc aminte. Doar daca fac un exercitiu de memorie imi aduc aminte ca ne-a scos intr-un meci cu Bacau cand a dat gol in minutul 90. In fine, Oprita sper ca va juca bine la Dinamo, altfel degeaba vine. Nu ma intereseaza trecutul lui stelist atata timp cat am auzit o declaratie mai demult cum ca el ar fi fost dinamovist de mic. Tot ce ma intereseaza e sa-si dea viata pe teren pentru culorile alb-rosii !
biancap78
Apr 12 2007, 04:38 PM
QUOTE(anmini @ 12 Apr 2007, 17:36)

luam tot clubul, exceptandu-i pe mimi si mirela....

Numa astia ne-ar lipsi anca....in rest avem de toate....
rew
Apr 12 2007, 04:50 PM
Ce sa-l lasam sa joace?!? Raminem aceelasi club obosit. Nu asa se construieste o echipa. E cea mai mare idiotenie din ultima vreme si concureaza in top cu vinzarea lui Stoican de la vestiare si cu demiterea lui Ando pe locul 1.
mihaiul90
Apr 12 2007, 04:54 PM
rew, te rog sa ma scuzi, dar de ce consideri o asa mare idiotenie acest transfer din moment ce nu se va plati nimic pe el ? Il luam, vedem daca e bun, daca nu e il azvarlim la loc in ghena.
djmihaitza
Apr 12 2007, 04:57 PM
QUOTE(mihaiul90 @ 12 Apr 2007, 17:37)

Tibi Curt ? Hmm a jucat la Dinamo ?

Eu nu-mi aduc aminte. Doar daca fac un exercitiu de memorie imi aduc aminte ca ne-a scos intr-un meci cu Bacau cand a dat gol in minutul 90.
Daca nu erau alea 3 puncte de la Bacau nu mai jucam in UEFA Cup sezonul asta ! A jucat un retur si a dat 2 goluri, asa ca nu l-am scris degeaba, zic eu. D. Serban, tot doua goluri intr-un tur de campionat....
on topic
Oprita este un jucator care are si forta si viteza, mai rar asa ceva la un atacant din Romania.
Sper ca spurkkatii sa-i fi platit factura de la Izokinetic, la fel cum sper sa fie refacut complet pana in vara, asta daca nu il accidenteaza vreo mizerie de oaie pe la vreun antrenament ori meci din ghen(ce)a.
red_dog77
Apr 12 2007, 05:00 PM
Hai ma, deja ati inceput cu superjucatorul oprita. Nu are fata de Dinamo. Sau cel putin pentru ce vrem noi sa facem - echipa de UCL. Voi chiar puneti botul la ce ne ofera actionarii- jucatori moca, de mana a doua.
mihaiul90
Apr 12 2007, 05:01 PM
Da, ai dreptate cu Tibi Curt

Dar eu chiar uitasem ca ar fi jucat vreodata la Dinamo
Si Oprita asta(Oprita fara ț

) poate sa joace si mijlocas parca. Eu zic ca merge acolo de umplutura. Bineinteles inca ne trebuiesc cativa jucatori de adevarata valoare ca sa putem ataca Champions League.
biancap78
Apr 12 2007, 05:06 PM
QUOTE(mihaiul90 @ 12 Apr 2007, 18:01)

jucatori de adevarata valoare

Si tocmai pe asta l-au gasit..Imi place
doggyy86
Apr 12 2007, 05:07 PM
Eu unul nu-l agreez pe Caprita asta nu mi-a placut niciodata cum a jucat chiar ma mira mutarea asta...nu stiu ce o fi fost in capul lui Nea Mircea cred ca acest transfer o sa concureze cu cel al lui Balace la Cel Mai Prost Transfer!!
Noua ne trebuiesc jucatori cu experienta in CL nu toate ciurucurile!!
Florin_Dinamo
Apr 12 2007, 05:09 PM
Declaratia lui mihaela Stoica dupa acest transfer:
SINCER IMI PARE RAU CA A PLECAT PT CA ESTE UN JUCATOR CU CALITATI TEHNICE SI FIZICE IMPRESIONANTE. STEAUA ARE ACUM DE GAND SA TRANSFERE UN BRAZILIAN , NU DE LA CORINTHIANS, CUM SA SCRIS IN PRES CI DE LA SANTOS. IL CHEAMA MIOLINGINHO SI ARE 2, 34 m. SAI VEDETI P..a CAND ESTE IN CHILOTI. MAMA INCREDIBIL. CAND ESTE IN PANTALONI SCURTI II TREBUIE CHILOTI SPECIALI CA EL ISI INNOADA MEMBRANU CA E MAI MARE DECAT ELTON CAND E SCULATA.
paddy
Apr 12 2007, 05:10 PM
Daca asa considera borcea sa ne intarim pt Liga Campionilor, e de rau....
S-a laudat ca datorita achizilior facute de el, i-am batut pe spurcati....care achizitii nea borcica ?? ca tot N&D-ul ne-a scos din rahat ....Iar Catalin Munteanu va da peste nas de cite ori are ocazia.
Banuiesc ca in curind ii vom vedea si pe; Croitoru 100%, Bostina, Nicolita....
rew
Apr 12 2007, 05:13 PM
Nici pentru Liviu Ganea, Musat, Alexe sau Craciun nu trebuie sa plateasca nimic. Au valoare si perspective si cu toate astea nu li se dau sanse la prima echipa. In schimb se aduc toti expiratii. O sa jucam tot la ciupeala si o sa dam vina pe soarta si ca nu avem bani. Nu avem cap, aia e problema, nu banii! Si mai conteaza si momentu. Pastele ma-sii, sa ne strice bucuria de acu citeva zile, pentru ca era prea mult pentru noi.
bigbobo
Apr 12 2007, 05:14 PM
Pe mine unul nu m-a impresionat cu nimic ca jucator acest Oprita iar noi pentru grupele CL (daca ne calificam) avem nevoie de jucatori cu experienta, macar unul beton pe fiecare post. Chiar daca l-am luat gratis tot se vor baga bani in el...Contract, prime, cantonamente etc...Poate pentru campionatul nostru o fi bun insa pentru CL ma indoiesc...
gavros
Apr 12 2007, 05:16 PM
oprita nu a mai jucat nimic in ultimiul timp, dar am incredere in nea Mircea ca stie cum sa-l puna pe picioare la fel cum a facut si cu ganea
doggyy86
Apr 12 2007, 05:20 PM
sa speram desi eu personal MA INDOIESC

!! Nici acuma nu imi vine sa cred!!Cum naiba au putut face o asemenea achizitie??
tiby_reddog
Apr 12 2007, 05:25 PM
rew
Apr 12 2007, 05:29 PM
Ne pregatim sa cistigam peste alti 18 ani in ghena.
Ashtray
Apr 12 2007, 05:31 PM
Florin_Dinamo
Apr 12 2007, 05:32 PM
Acu vorbind serios... poate confirma omul... sper sa joace mai bine decat a facut-o ganea in tur, dar sa aiba mai mult creier decat (ionel) ganea. Totusi l-as fi preferat pe Thereau
AUGH
Apr 12 2007, 05:33 PM
QUOTE(Florin_Dinamo @ 12 Apr 2007, 18:09)

Declaratia lui mihaela Stoica dupa acest transfer:
SINCER IMI PARE RAU CA A PLECAT PT CA ESTE UN JUCATOR CU CALITATI TEHNICE SI FIZICE IMPRESIONANTE. STEAUA ARE ACUM DE GAND SA TRANSFERE UN BRAZILIAN , NU DE LA CORINTHIANS, CUM SA SCRIS IN PRES CI DE LA SANTOS. IL CHEAMA MIOLINGINHO SI ARE 2, 34 m. SAI VEDETI P..a CAND ESTE IN CHILOTI. MAMA INCREDIBIL. CAND ESTE IN PANTALONI SCURTI II TREBUIE CHILOTI SPECIALI CA EL ISI INNOADA MEMBRANU CA E MAI MARE DECAT ELTON CAND E SCULATA.
am ras cu lacrimi
mihaiul90
Apr 12 2007, 05:35 PM
QUOTE(Ashtray @ 12 Apr 2007, 18:31)

O sa cred cand o sa-l vad in tricoul alb-rosu...si cand o sa-l vad asa o sa rad de el si cu partea dorsala fiindca a ajuns la echipa pe care o ura cel mai mult si apoi o sa-l injur.
De unde stii tu ca Oprita ura Dinamo ?

Din cate stiu eu, chiar era atasat de echipa noastra, fiind echipa sa preferata in copilarie.
Ashtray
Apr 12 2007, 05:39 PM
Mdea...dupa ce a ajuns la Dinamo bineinteles ca a declarat ca a fost echipa lui preferata din copilarie. Cauta si tu ceva declaratii ale lui inaintea meciurilor cu noi sau gandeste-te la ce canta cu "galeriea' lui de cacao. Dupa ce a stat atata timp la zdeaua e normal sa urasca Dinamo.deductie logica daca vrei...
red_dog0085
Apr 12 2007, 05:51 PM
Ala e oaie in 3 picioare nu are ce sa caute in tricoul lui Dinamo.Sper a se lamuresca repede de el si sa il trimipa la panduri ca acolo e locul lui;)
redlady08
Apr 12 2007, 05:54 PM

eu inca sper sa fie o gluma....ca de nu...vai de noi si de meciurile ce ne asteapta daca intram in CL
la Dinamo 2 sunt jucatori de 100 de ori mai buni decat oaia asta expirata.
astea
Apr 12 2007, 06:01 PM
eu unul sunt foarte fericit pt acest transfer ,pe bune!stiti ca prietenii mei stelisti il regreta deja?!mi-a placut dintotdeauna acest oprita si chiar sunt fericit!nu va grabiti sa-l catalogati drept un jucator terminat!o sa ne scoata din rahat intr-un mom greu!bun venit oprita!dar prgateste-te de o mica mare apostrofare o perioada! FORZA Dinamo!!!
rew
Apr 12 2007, 06:16 PM
Ne meritam soarta!
RED75
Apr 12 2007, 06:20 PM
Nu ma intereseaza de unde vine dar, Oprita este un jucator greoi, care poate prinde un meci bunicel la un tur de campionat. In nici un caz nu e un castig pentru o eventuala participare in grupeleC.L.
Sincer, nu vad rostul aducerii lui, chiar si gratis. Sunt multi mai buni si mai tineri la echipa noastra de tineret...Total aiurea.....Prevad ca o sa ne scoata peri albi cateva meciuri si pe urma il trimitem la UTA ca pe Pascovici (desi la transferul lui Pascovici imi pusesem ceva sperante).
afterd
Apr 12 2007, 06:21 PM
Ba .. e gratis ! Daca nu joaca il trimitem la Urziceni , ce mare scofala.Intr-o echipa nu strica si unul din asta care sa se creada la atletism. Ca e (a fost) spurcat ... nu prea conteaza ...Catalin Munteanu de cate ori nu ne-o fi dat m*** cu aurolacii ...da' cand a venit meciul le-a infipt-o de nu s-au vazut. Eu zic ca au mai multe motive sa turbeze spurcatii decat noi ... ca la ei s-a vazut ce atasati sunt jucatorii de echipa ;)
deea_red
Apr 12 2007, 06:22 PM
ce m-a distrat declaratia lui conform careia cand era mic era dinamovist infocat!

ma intreb daca era transferat la alta echipa ce mai declara?ce pot sa spun e ca banuiesc ca il asteapta vremuri grele pe oprita!

eee..da mai stiti...poate la un moment dat o sa ne fie folositor...
Cai Lun
Apr 12 2007, 06:36 PM
Oprita e atat de ineficient, incat singurele meciuri pe care le-a jucat bine au fost cele contra lui Dinamo... din pacate da, e dinamovist. Asta ar fi singura lui scuza. Chiar daca ar deveni Danciulescu 2, tot nu cred ca a fost un transfer inspirat. Dinamo trebuie sa insemne Ganea, Musat, Alexe, Ropotan, Radu Stefan, Pulhac... nu Oprita si altii pe care nu vreau sa ii pomenesc, pentru ca au dat gol in ghencea si "s-au scos"... Asta e parerea lor. Anumite pacate trebuiesc spalate in fiecare meci, nu doar odata la 18 ani!
mihaiul90
Apr 12 2007, 07:02 PM
Oprita a declarat acum mult timp ca e dinamovist, nu acum dupa ce a semnat cu noi
deenamovista
Apr 12 2007, 07:02 PM
Fiecare transfer al unui ghencist la Dinamo a fost si va fi un soc pentru toti suporterii!...credeam ca este doar o gluma...pana nu isi confirma eficienta in echipa va avea viata foarte grea!
Sa ne gandim, totusi, ca l-am luat pe gratis...dar inca nu pot sa ma obisnuiesc cu imaginea ingrozitoare a lui Oprita in echipamentul alb-rosu!
RED75
Apr 12 2007, 07:04 PM
Tineti pumnii stransi sa nu vina la pachet cu vreun Gigel Coman, Stelian Stancu sau alte "valori"
Si Doamne fereste sa nu ne aduca vreo boala de prin clinica de la Bologna unde si-a petrecut ultima parte din cariera
Wlad_red_dog
Apr 12 2007, 07:06 PM
Oprita era bun acu' vreo 2 ani, juca pe atunci si la nationala iar la meciul cu Valencia a mancat pamantu' 120 de minute.
Singurul argument in favoarea lui sunt cele 30 meciuri in cupele Europene si 6 nationala.
Oricum, in returu asta nu va evolua pentru noi. Cel putin are timp sa se puna la punct cu pregatirea fizica. Eu aunt impotriva lui la Dinamo, dar na....amu no sa plece ca zic io.
Aha si a si venit gratis. Calca odata stramb, gata afara cu el. Nu pierdem nimic.
Jay C
Apr 12 2007, 07:18 PM
rew
Apr 12 2007, 07:22 PM
Da' luati-l voi acasa daca e gratis....
De cind asta e un argument sa aduca "jucatori" ? Bataie de joc in cel mai prost moment posibil, asta e si nimic mai mult. Un bolovan d'asta inseamna ca tinerii echipei vor fi trimisi la Bistrita sau la Pandurii, si noi o sa-l asteptam pe oprita sa dea gol.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.