Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La dracu....sunt invidios pe Steaua !
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
pytu
Cum sa nu il venereze pe Becali toti stelistii? in ultimii 4 ani cred ca 80% din echipa a ramas aceeasi, tot timpul au plecat ciurucurile, nu jucatorii importanti, si de venit vin jucatori cit de cit cu nume.
Cum sa nu il uram pe Borcea? In ultimii 4 ani cred ca doar Florica a mai supravietuit, toti jucatorii importanti pleaca si vin ciurucurile.
De ce nu avem si nou un conducator ca Becali, care sa aiba pasiune si sa puna suflet la club, nu doar la banca?
Sunt dinamovist convins, dar o invidiez pe Steaua.
Ce putem face?
flaviusO
Nu are pasiune ca nici nu stia cine a marcat pomanele in 86. E doar bulanul lor, vine un retardat cu bani care baga bani si atat...
mrpitbull
Iar la noi este un retardat ... care doar scoate bani ......ar fi bine sa fie si la noi un retardat care sa bage bani......P.s. mai multzi retardati .. nu numai unul singur
flaviusO
Ar fi bine sa nu fie retardat si sa bage bani, asa ca Berlusconi
StefaN
sa fim seriosi....dinamo in ultimii 3-4 ani nu ar fii avut nevoie de echipa sa cumpere jucatori , doar sa pastreze ceea ce a avut !! lucru care s-a dovedit de altfel imposibil !! ce echipa am fi avut : lobont/cr munteanu , contra , barcauan , stoican , ciobotariu(care si este,dar nu cand trebuia,cand era in forma maxima,ci acu cand este cam iesit din forma umpic),etc la fundasi , mijlocasi - petre,mutu,zicu,alexa,margaritescu(bun pustiul,promitator) iar in atac niculae,danciulescu,marica,etc !! ce echipa am fi avut ! cu echipa asta nu cred ca am fi avut probleme cu manchester,in comparatie cum au jucat eu ,am fi trecut lejer !! dar asta e viata,la dinamo nu se vrea performanta,ci doar bani !!
Anonymous
ma distreaza StefaN: margaritescu (bun pustiul)... daca si Margaritescu e pusti, ce sa mai zicem de Iordache? Margaritescu are 26 de ani si cred ca daca o tine tot asa o sa ajunga bine. e la varsta in care poate prinde maximul de forma.
Anonymous
pytu... nu stiu ce invidiezi tu la Steaua..??!? ... in afara de Neaga..... care .. se pare ca se stinge...s-a intamplat sa prinda returul senzational ... mai stiu eu un atacant d`asta senzational ... (nr. vezi Cursaru FCM Bacau) si mai e răţoi .. care are ceva valoare dar lipseste total caracterul si fair-playul.... in rest..?! 1.50m...?! Pompilica, Paraschiv, Dumitru...."atacantul" Oprita..?! .. etc...nu mi se pari .. "jucatori" ... cel putin in meciul cu noi au fost penibili....parerea mea....
flaviusO
Si noi am fost penibili. Pe pompilica parca l-au dat. De cand a venit zenga se pare ca vor sa schimbe politica. Lovin, Mitrovici, McKain sunt inalti si din pacate ii vor lua...
qsl111
Hai sa va spun de ce invidiez eu steaua:
Nr. 1:cand noi am mers prost in campionat ei au avut parca 19 meciuri fara infrangere in fata nostra.
Nr. 2:cand ei merg porst ne bat o data la 2 ani.
Nr. 3:nu le-am mai luat 6 puncte in campionat din 74-75.
Nr. 4:au cei mai multi suporteri(nu conteaza ca majoritetea sunt luati de pe camp sau n-au treaba cu echipa,la meciurile lor merg mai multi oameni decat la ale noastre)
Considerati ca nu e suficient?atunci ganditi-va ca tot ce am scris se refera la Rivala noastra cea mai mare si nu la o echipa oarecare,si atunci veti intelege de ce sunt invidios.
Hai sa nu ne amagim cu superioritatea galeriei si alea-alea...Acu 3 sezoane cand ne-au batut cu 4-2 eu unul eram fericit ca i-am facut de ras in ceea ce priveste galeria.Acuma am ajuns sa nu mai dorm 2 nopti la rand dupa ce ne-au batut iar.Asta e,nu mai pot sa fiu subiectiv,dat fiind faptul ca ii urasc trebuie sa ii invidiez...
flaviusO
Bun punct de vedere. Trebuie sa tinem cont ca la ei e intrare libera, au stadionul fara pista => vizibilitate mai buna. Adu-mi aminte cand a beneficiat Dinamo de asa arbitraj in ghencea ca la meciul de sambata??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.