redlady08
Apr 8 2007, 11:24 PM
Nascut pe 9 aprilie 1962, Mircea si-a inceput cariera de jucator la Corvinul Hunedoara (1976), cu care a promovat pe prima scena pe 2 august 1980 intr-un meci contra celor de la A.S.A. Tirgu Mures (4-1). Crescand de la un meci la altul a facut parte din lotul "cangurilor" care in 1981 a reusit sa cucereasca bronzul la Campionatul Mondial din 1981 de juniori. A fost transferat in 1983 la Dinamo. In Stefan cel Mare a fost titularul incontestabil al postului de fundas dreapta; in cele 7 sezoane si jumatate petrecute la Dinamo, a jucat 212 partide, reusind si 21 de goluri. Aici avea sa cucereasca 2 titluri, 3 cupe si totodata sa prinda o semifinala de C.C.E. si o alta de Cupa Cupelor. Din 1991 si-a inceput aventura internationala: Bursaspor in Turcia (1991), Standard Liege in Belgia (1991-1996), K Sint Truiden W in Belgia (1996-1997). Apoi a revenit in Romania la Rapid, unde a cucerit un titlu si o cupa fiind la un pas de a accede si in grupele Ligii Campionilor, dupa un meci de neuitat la Bruxelles cu Anderlecht.
La nivel de club Rednic a obtinut cele mai mari succese la Dinamo, iar acum s-a intors in calitate de antrenor sa scrie o noua pagina de istorie.
Stiut fiind faptul ca in ultima vreme nu prea a avut parte de aniversari placute, de aceasta data el si-a primit cadoul in avans
si ce cadou!
.o victorie la scor in fata rivalilor si noi recorduri batute.
Cu ocazia zilei de nastere sa-i uram si noi LA MULTI ANI si la cat mai multe realizari.
RED75
Apr 8 2007, 11:36 PM
La multi ani domnule Rednic! Multumim pentru cele mai frumoase clipe de dupa '90 !
red_dog_rahova
Apr 9 2007, 12:00 AM
La Multi Ani, multa sanatate si multe impliniri cu echipa Dinamo......esti singurul antrenor dupa Mircea Lucescu care nu numai ca a batut-o pe zdeaua in ghena dar a si umilit-o!!!!!.......pentru cate ati facut pentru acest club.....va multumesc din inima!!!!!....
deea_red
Apr 9 2007, 12:42 AM
"LA MULTI ANI!" domnule Rednic!Va urez multa sanatate si la cat mai multe victorii asemanatoare celei de aseara!Va multumim pentru tot ce faceti pt Dinamo!!
super_dog
Apr 9 2007, 01:39 AM
La Multi Ani pentru cel mai bun antrenor din Romania, va doresc multa sanatate si la cat mai multe succese alataturi de Dinamo
Capirossi
Apr 9 2007, 08:37 AM
Sarbatori fericite si dese alaturi de Dinamo. Bafta in C L.
La multi ani sanatosi !
Danciu_Goool
Apr 9 2007, 08:42 AM
Nea Mircea iti urez multa sanatate si bucurii alaturi de Dinamo !!! La cat mai multe victorii in campionat si Doamne da sa ne duceti spre grupele Ligii Campionilor. Tot respectul meu pentru Mircea Rednic !!!
Capirossi
Apr 9 2007, 08:56 AM
Lume noua ! Salut bibane ! Parca te stiu de undeva...
Misto nick-ul.
nicolle_reddog4ever
Apr 9 2007, 12:07 PM
LA MULTI ANI, domnule Rednic!!!! Multa sanatate, fericite si cat mai multe victorii alaturi de Dinamo!!!!
detz_red_dog
Apr 9 2007, 12:23 PM
LA MULTI ANI MIRCEA REDNIC multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi si de FAMILIA Dinamo!!!
Hatzu
Apr 9 2007, 12:33 PM
Mircea Mircea Rednic Rednic!!!!!!!!!!!
La MUlti Ani nea Mircea, multumim pentru toate rezultatele.... la mai multe si multa sanatate.
doggie
Apr 9 2007, 04:17 PM
La multi ani domnule Rednic! Multumim pentru tot ce ati facut pentru noi si speram ca alaturi de dvs. vom starnge cat mai mult rezultate la fel de frumoase ca cel de sambata din ghencea! Multa sanatate si fericire!
mihaiul90
Apr 9 2007, 10:17 PM
La multi ani nea Mircea. Iti multumesc pentru tot ce ai facut pana acum la Dinamo si pentru ce vei mai face. Esti cu adevarat cel mai bun antrenor pe care l-a avut Dinamo de la Mircea Lucescu incoace ! Acum pot spune asta tare si raspicat fara regrete, desi Ando a fost mult timp preferatul meu, tu l-ai facut uitat intradevar ! Felicitari maestre, astept sa ne duci in Champions League si apoi in primavara europeana din nou, parcurs urmat de titlul numarul 19, 20... etc.
bigbobo
Apr 9 2007, 10:24 PM
La Multi Ani Mircea Rednic si sa ne traiti!!! Sanatate si succes pe mai departe!!!
Danciu_Goool
Apr 9 2007, 10:37 PM
QUOTE(Capirossi @ 9 Apr 2007, 9:56)

Lume noua ! Salut bibane ! Parca te stiu de undeva...
Misto nick-ul.

Mersi de primire titanule ! Ai un spirit de observatie exceptional !!!
PS: Inca o data "LA MULTI ANI!" Mircea Rednic !!!
bad_dog
Apr 9 2007, 11:07 PM
LA MULTI ANI!!!! Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si multi, multi ani pe banca la Dinamo si tot atat de multe trofee cucerite!!! Sa ne traiesti, MAESTRE!!!
RedDog4Life
Apr 10 2007, 03:53 AM
La Multi Ani!!! La Multi Ani de succese alaturi de echipa Dinamo
matador
Apr 10 2007, 06:56 AM
sa ne traiesti nea mircea, si sa dea domnul ca sa ai multa sanantate, noroc si sa stai pe banca tehnica a noastra cat mai mult.
cpc
Apr 10 2007, 07:46 AM
La multi ani si in fiecare an sa ai parte de cadouri la fel de frumoase de ziua ta, nea Mircea!
deenamovista
Apr 10 2007, 07:56 AM
La multi ani, domnule Rednic si sa aveti parte de cat mai multe astfel de cadouri, pentru ca o victorie zdrobitoare asupra oilor este cel mai tare cadou!
hunter
Apr 10 2007, 09:09 AM
La multi ani domnule Rednic,multa sanatate si cat mai multi ani pe banca lui Dinamo...cu dumneavoastra am reusit calificarea in primavara europeana,umilirea stelei in ghencea,ocuparea primei pozitii in campionat...in plus,dupa mult timp avem si noi o aparare solida si nu mai tresar de fiecare data cand trec adversarii de jumatea terenului
Sper sa aveti parte numai de bucurii ca aceasta de ziua de nastere
dinamodgirl
Apr 10 2007, 10:01 AM
La multi ani domnule Rednic, cat mai multe victorii!!!
biancap78
Apr 10 2007, 01:52 PM
La multi ani Domnu Antrenor si la cat mai multe victorii titluri si bucuri alaturi de Dinamo....Si bineinteles, elevi disciplinati
MILITARI red dog
Apr 10 2007, 02:29 PM
La multi ani nea MIRCEA!!!multa sanatate, si cit mai multe bucurii alaturi de Dinamo!
tiby_reddog
Apr 10 2007, 02:41 PM
gilutza_d
Apr 10 2007, 04:10 PM
la multi aniiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
djmihaitza
Apr 10 2007, 04:26 PM
Saru'mana pentru ..... TOT, dom' profesor !
Sa ne traiti intru multi ani !
super dog female
Apr 10 2007, 05:09 PM
Sunteti extraordinar!!Va multumim .Prin venele dumneavoastra curge sange alb-rosu.La multi ani, si multi ani plini de bucurii si de trofee alaturi de Dinamo.Va iubim!
dumi
Apr 10 2007, 07:44 PM
LA MULTI ANI ! Si cat mai multe seri si nopti frumoase alaturi de Dinamo, asa cum am avut in noaptea de Inviere !
redlady08
Apr 10 2007, 07:56 PM
"Cea mai importanta petrecere am avut-o sambata. Am avut cea mai frumoasa zi de nastere din viata mea, iar un cadou mai frumos ca cel de sambata nu exista Sper ca N&D sa imi cante acum la multi ani in vestiar", a afirmat tehnicianul echipei din "Stefan cel Mare".
LA MULTI ANI, Puriule!!!!!
antisteaua
Apr 10 2007, 08:47 PM
La Multi Ani Domnule Rednic, cat mai multe victorii impotriva stelei si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca.
paddy
Apr 10 2007, 10:06 PM
La Multi Ani domn' profesor.......masa si dansul la sfirsitul campionatului.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.