manteuffel
Aug 27 2004, 09:20 AM
daca intrati pe
http://www.linux-penguin.org/achtungpanzer...ry/stuggal2.htm , la ultimele doua poze veti observa un desen foarte interesant: o emblema asemantoare cu cea a cainilor rosii reprezentata pe spatele unui tun de asalt german folosit in al doilea razboi
Anonymous
Aug 27 2004, 03:48 PM
intr-adevar interesat :)))
StefaN
Sep 8 2004, 10:51 PM
chiar ca interesant !!
Anonymous
Sep 9 2004, 12:17 AM
Si mai avem ceva in comun, din pacate, si noi si ei ne-am oprit in semifinale.
UNGUREANU ROBERT
Oct 23 2004, 11:45 AM
da, ciudata coincidenta, se pare ca si ei si noi ne-am oprit langa moscova... spre regretul meu
1948
Nov 24 2004, 05:38 PM
hehehe ... poate nemtii aia erau dinamovisti :))
bibishte
Nov 24 2004, 08:57 PM
spre norocul intregii omeniri s-au oprit la moscova
sa multumim inca o data ca hitler a fost un strateg varza cand a venit vorba de cuceritul urss-ului shi s-a oprit acolo
altfel eram totzi sapun acum. sau tix
Schatten
Nov 25 2004, 01:39 AM
Esti convins ca eram cu toti sapun bibishte?? ...:))
napo2004
Nov 25 2004, 09:19 AM
Cred ca glumiti. cu faptul ca e bine ca s-a oprit la Moscova. E clar ca noua ne era mult mai bine daca rusii erau maziliti.
Noi eram de partea castigatoare atunci, si chiar daca americanii ar fi invins pe nemti apoi atunci nu am mai fi fost sub influenta ruseasca.
Rusia ne-a facut numai rau de-a lungul intregii istorii. Nu mai pot spune asta decat despte inca doua natii: Ungaria si Turcia.
Deci eu nu pot tine niciodata partea unora din astea trei natii. Intrebati bunicii si va vor zice ca nemtii se purtau bine cu romanii si cand au venit rusii au furst ceasuri si au violat cat au putut.
In plus noi ca dinamovisti ar trebui sa simpatizam mai mult cu extrema dreapta (va aduceti aminte de svastici sau nu stiti de ce le tineam, sau de legatura cu Lazio) nu cu comunistii. Ghencistii pot simpatiza Ceuasistii si PC, noi suntem elita deci nu putem fi egali cu restul.
Probabil sunteti contrariati deja :D dar daca va ganditi mai bine am dreptate in tot ce spun desi ma puteti cataloga rasist sau nazist
ManoWar
Nov 26 2004, 03:06 AM
Ai dreptate :)
ManoWar
Nov 26 2004, 03:08 AM
QUOTE(bibishte)
spre norocul intregii omeniri s-au oprit la moscova
sa multumim inca o data ca hitler a fost un strateg varza cand a venit vorba de cuceritul urss-ului shi s-a oprit acolo
altfel eram totzi sapun acum. sau tix
Poate erai tu bibishte.... iti garantez ca romanii nu erau sapun. Parca ati uitat cat au furat rusii din romania cu "pagube de razboi" de prin 45-56 cand ne lu-au 80% din produsul intern. Marog si sa nu mai zic ce "bucurosi" erau ai mei bunici cand veneu rusii. Atat de bucurosi ca trebuiau sa se ascunda sa nu ii duca in Siberia.
napo2004
Nov 26 2004, 03:13 AM
BIne zici Manowar, mai ales ca imi place niokul :D Manowar sunt tari, mai ales chitara solo e de vis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.